• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuvam yikilmasin,yardim edin...

bosanmak mi kolay sorunlarla bir evlilige devam etmek mi?

• bosanmak

OY: 53 75,7%
  • devam etmek

OY: 18 25,7%

• Ankete Katılan
    70
Dininize göre var olduğuna inandığınız bir şey için bilimsel bir gerçekten bahsediyormuş gibi var ille de var diyemezsiniz. Burayı okuyan genç çocukların kafalarını karıştırmaya hakkınız yok. Biz böyle inanıyoruz, bizim dinimize göre var demelisiniz. Kur'an sadece bir kutsal kitap, bir din kitabı, bilimsel bir kitap değil.
O zaman benim inancıma ters, benim inancıma göre yok deyin.
Bana göre ille de var, size göre ille de yok.
Genç çocuk benim burda, 18 yaşındayım.
Kuranda geçen herşeye inanırım.
Ancak yıl 2015 olmuş diyerek Kurana geçersizmiş gibi konuşmayın, bu da benim dinime saygısızlıktır.

O zaman benim inancıma ters, benim inancıma göre yok deyin.
Bana göre ille de var, size göre ille de yok.
Genç çocuk benim burda, 18 yaşındayım.
Kuranda geçen herşeye inanırım.
Ancak yıl 2015 olmuş diyerek Kurana geçersizmiş gibi konuşmayın, bu da benim dinime saygısızlıktır.
Sizin dininize inanmıyor olmam nasıl saygısızlık oluyormuş? Saçmalamayın lütfen. Konu sahibi bir eğitimci ve bilimi rehber edinmek zorunda. Dogmalarla kafası karışmış bir insan geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiremez.
Ben de bir eğitimci olarak kafası büyü-cin vs. gibi saçmalıklarla karışmış bir meslektaşımı uyarmakla mükellef görürüm kendimi.
Öğretmenlik sıradan bir iş değildir. Çocuklarımızın tertemiz zihinlerini saçmalıklarla doldurmak onlara ve geleceğe en büyük ihanet olur.

Sizin dininize inanmıyor olmam nasıl saygısızlık oluyormuş? Saçmalamayın lütfen. Konu sahibi bir eğitimci ve bilimi rehber edinmek zorunda. Dogmalarla kafası karışmış bir insan geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiremez.
Ben de bir eğitimci olarak kafası büyü-cin vs. gibi saçmalıklarla karışmış bir meslektaşımı uyarmakla mükellef görürüm kendimi.
Öğretmenlik sıradan bir iş değildir. Çocuklarımızın tertemiz zihinlerini saçmalıklarla doldurmak onlara ve geleceğe en büyük ihanet olur.
Ben de öğretmenlik okuyorum. Yeni nesil bana da emanet. Ama oturup çocuklara büyüyü anlatacak değilim tabiki.
Konu sahibinin inancıyla benimki aynı, inanıyor kısacası.
Inanmıyorum deyin geçin, beni bağlayan şey yıl 2015 olmuş demeniz. Bizim inancımıza göre kıyamete kadar kitabımızın geçerliliği sürecektir.
Neyse aramızdaki konuşmayı burda bitirelim yoksa bizim yüzümüzden konu kapanacak

cok dogru soyluyorsun ama iste insan bekliyor ki bi seviyorum desin duzelelim desin.dedigin gibi net degiller.evlendikten sonra artik kadin onlara allahin emanetidir.bunun farkinda olmalari gerek ama degiller...aile terapistleriyle atkatilabilir ama kabul edecek erkek nerdeeeee
Once duzeltmek istedigine karar vermeli. Nasil yapacagini bilemiyorsa yardim almayi kabul edebilir. Gerci benim esim hic saygi duymaz oyle terapistlere psikologlara falan.

Once duzeltmek istedigine karar vermeli. Nasil yapacagini bilemiyorsa yardim almayi kabul edebilir. Gerci benim esim hic saygi duymaz oyle terapistlere psikologlara falan.
Ben de konu sahibinin eşinin terapiste gideceğine inanmıyorum. Bence bu evlilik daha fazla yürümüycek :(

ah ah keşke demek istemiyorum ama bebeği aldırmasaydınız keşke :KK43: bundan sonra yapılabilecek en akıllıca şey zamana bırakıp duygusal olarakta mental olarakta sakinleşmek boşanma kararınıysa ertelemelisiniz bence ayrı yaşayın ama boşanmadan çünkü mantıklı olmaz şu an alacağınız kararlar

Esin çok tutarsız biri gibi geldi bana. Ayriyetten çok saçma düşünce tarzı var ailesine para göndermek zorunda değilsiniz. İlk çocuk aldiranda siz değilsiniz.. Kaldıki bosanalim kıymetimizi anlarsak tekrar barisiriz ne demek

Annesinin etkisinde kalarak bu tür davranışkar sergiliyordur. Bu kv ne istior acaba eline ne geçti şu an vicdanı sızlıyormudur? Her ne olursaolsun bebeğe kıymamalıydınız ama olan olmuş. Yapmanız gereken yüz yüze oturup konuşmak 3. Şahısları da arkanızda bırakarak yeniden başlamak.
Konuş eşinle ben ayrılmak istemiyorum de. Ne kaybettiysek yine birlikte arar buluruz de. Yazık olur ayrılırsanız. İkibiz de emin değilsiniz çünkü. Telefondan olmaz yüzyüze görüşün.

Ben de konu sahibinin eşinin terapiste gideceğine inanmıyorum. Bence bu evlilik daha fazla yürümüycek :KK43:
Valla bana gore acilar hatalar insanlari birbirine baglayabilir de uzaklastirabilir de. Tek bir dogru diye bir sey yok bence ikili iliskilerde. Ama ben ara vermenin uzak kalmanin iliskilere yarari olacagina asla inanmiyorum. İki insan birbirinden kopar gibi geliyor. Onlarin durumunu tam bilmiyorum ama ben ozellikle esimi yalniz birakmamaya calistim. Bizim durumumuzda aile kavgalari yuzunden beni sucluyordu, bebegi aldirdigimdan suphelendigi icin benden nefret ediyordu ve onu sevmedigimi de dusunuyordu. Ayri kalarak bu dusunceleri guclendirmis olacaktim. Bir yandan annesi bosan diye baski yapiyor. Yalniz birakmadim. Biraksam biterdi. Belki yine biter ama en azindan denedim icim rahat derim.

Büyük konuşmayı sevmiyorum ama ayrılmalısınız hocam. Benim eşimde polis ailesi üç aşağı beş yukarı aynı kafadalar ama eşim ailesinin ağzına bakmıyor, hata burda eşin annesine artık evliyim bir ailem var diyememiş görünen o ki diyemicekte. İşin var gücün var, seni anne olma lütfundan uzaklaştıran bir adama kapa kapılarını derim. Bak benim senin gibi bi işimde yok ama böyle bi durumda boşanırdım diye düşünüyorum bilmiyorum ben fazla gururluyumdur affedemezdim. Bir de size ne dedi de ikna etti böyle bir şeye kınamak için demiyorum ama nasıl aldırabildiniz minicik masum hiç bi şeyden habersiz bi bebeği allah sabır versin acınız çok büyük olmalı inşallah allah sizi iyi insanlarla karşılaştırır, güzel kapılar açar, anne olursunuz eğer boşanırsanız o kocanız olacak adam da mumla arar inşallah evlat evlat diye

Büyük konuşmayı sevmiyorum ama ayrılmalısınız hocam. Benim eşimde polis ailesi üç aşağı beş yukarı aynı kafadalar ama eşim ailesinin ağzına bakmıyor, hata burda eşin annesine artık evliyim bir ailem var diyememiş görünen o ki diyemicekte. İşin var gücün var, seni anne olma lütfundan uzaklaştıran bir adama kapa kapılarını derim. Bak benim senin gibi bi işimde yok ama böyle bi durumda boşanırdım diye düşünüyorum bilmiyorum ben fazla gururluyumdur affedemezdim. Bir de size ne dedi de ikna etti böyle bir şeye kınamak için demiyorum ama nasıl aldırabildiniz minicik masum hiç bi şeyden habersiz bi bebeği allah sabır versin acınız çok büyük olmalı inşallah allah sizi iyi insanlarla karşılaştırır, güzel kapılar açar, anne olursunuz eğer boşanırsanız o kocanız olacak adam da mumla arar inşallah evlat evlat diye
Yasananlar cok agir ama adam belki anlar hatasini. Bazi erkekler evlense bile esini hemen benimseyemiyor. Hatta ailesinden koptugu icin kendini suclu bile hissediyo. Adam bunu farkederse belki iyi bi es olmaya calisir. Bence konu sahibi bir kez ciddi bir sekilde ayrilmak istemedigini, duzeltmek icin de beraber ne yapmalari gerektigini konusmali. Hatta esinin saydigi fikirlerine deger verdigi biri varsa o da konussa faydali olur. Ondan sonra adam hala ayniysa ac davayi demeli.

Ah ah ah...15 aya birsuru olay sigdirmissiniz sizde. Gencsin, henuz cocugun yok, baktin simdiden olmuyor ve esin ailesinin sozunu cok dinliyor, bunun degismeyeceginide az cok anliyosundur, bosan be tatlim.

Aslinda dayan demek isterdim, sabirli ol gayret goster cabala demek isterdim, lakin bende yapamadim..

Allah hayirli olani nasip etsin.

Ben büyünün varlığına değindim ancak kv büyü yaptı diyemeyiz.
Yani görünen o ki eşiniz hatalı. Dengesiz. Onun yüzünden bebeğinizi aldırdınız...
15 aya neler sığdırmışsınız, devam ettirmek zorunda değilsiniz. Seviyorsunuz diye çekmek zorunda değilsiniz.
Daha çok gençsiniz, işiniz var gücünüz var. Bence ayrılmalisiniz.
Dünya insanların kahrını çekmeyecek kadar KISA.
Hayatınızı yaşayın..

15 aylik evliyim.esimle birbirimizi severek evlendik.annesi surekli uzerimde para hesaplari yapti fakat bizim ev ve araba borcumuz oldugu icin para gonderemedik esimin ailesine.annesi yapmadigini birakmadi.surekli benle kavgalar etti.beni de kendi seviyesine getirmeyi basardi.ben ogretmenim esim polis.7 haftalik hamileydim ve kahrolasi annesi gelip benim o halimle yine yapacagini yapti.esim bosanmamiz gerektigini soyledi.ve bir inatla avukata gittik.fakat basvuru yapmadik bosanmak icin.o travmanin icinde esimin de bana sevgisini gosterememesinden annesinin hatalarini gormemesinden ve bosanmayi tercih etmesinden dolayi da ben buyuk bir gunaha girdim esimin de onayiyla ve imzasiyla bebegi aldirdik.bunun icin inanilmaz uzgunum kinamayin nolur.defalarca bu olaylardan dolayi esim beni birakarak ailesinin yanina adanaya gitti.biz malatyada oturuyoruz.suan malatyada.ben annemlerde kaliyorum.cunku esim beni istemiyor.akli surekli gidiyor sanki.iki gunde bir msj atiyor bosanalim hadi avukata gidelim diye tutturuyor.sonra ben alttan alinca daha msj atmiyor.zorla durduruyorum.bebek icin suan benden daha beter durumda.ewde surekli agliyor.bebek odasina giremiyorum diyor.gorustugumuzde de surekli agliyor ve beni eve kabul etmiyor.bosanalim ben de cekip gidecegim burdan diyor...bazen de bosanmak isemiyorum diyor.seni seviyorum sensiz hic iyi olmuycam ama bebegi aldirdik artik bizden dost olmaz ayrilmamiz farz oldu diyor.ayrilalim dostca sonra birbirimizin kiymetini anlarsak tekrar evleniriz diyor.sizce duzelirmiyiz ne yapmaliyim bilmiyorum bir akil verin nolur yuvamin yikilmasini istemiyorum.esimi aslinda cok seviyorum
Allah a büyük konuşmiyimda bebeğim gittiyse o adamı hiiiç takmazdım umursamazdım nereye istiyorsa oraya gitsin !!!
burdan görünen arada gönül bağı sevgi saygı kalmamış sanki?? geriye sadece imza kaldıysa onuda yok edin gitsin, yoksa siz alttam aldıkça daha paifleşirsiniz eşinizin gözünde, eşinizin dediği gibi ya boşanın ya ayrı yaşayın sevgi varsa zaten bi zaman sonra barışırsınız. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Çok sınanmış bir evlilik Anladığım kadarıyla. Ve ikinizde inatcısınız. İnadınızdan avukata gitmiş hatta ne yazıkki bebeği aldırmışsınız. Eşinle birlikte aldığın kararın sonucunu eşin sana mal edemez. Yuva yıkılmamalı evet ama eşin yıllar sonra bile bu bebek mevzusunu unutmayıp Gündeme getirir gibime geliyor. Sen daha çok vicdan yaparsın.. Bilemiyorum :/
Ben sanırım boşanırdım. Eşin atlatabilecek gibi gelmedi bana.

Back
X