Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim Allah im hayirlisini biliyo hayirlisini nasip etsin insallahİnsiallah canm allah yar ve yardımcın olsun Rabbim tovbeyi kabul edendir insiallah mutlu olursunuz allahım eşinin kalbine merhamet koysun ins
iallah mutlu olursun kardeşim
O zaman benim inancıma ters, benim inancıma göre yok deyin.Dininize göre var olduğuna inandığınız bir şey için bilimsel bir gerçekten bahsediyormuş gibi var ille de var diyemezsiniz. Burayı okuyan genç çocukların kafalarını karıştırmaya hakkınız yok. Biz böyle inanıyoruz, bizim dinimize göre var demelisiniz. Kur'an sadece bir kutsal kitap, bir din kitabı, bilimsel bir kitap değil.
Biz bunu özelde konuşalım, burada yasakmışsirkeyi kapinin onune falan dokuyorum.ruyalarima da girdi daha once kv nin yedirdikleri falan...sacmasapan seykeri israrla yedirir mesela ve kendisi yemez...
insallah canim benim insallahİnsiallah canm allah yar ve yardımcın olsun Rabbim tovbeyi kabul edendir insiallah mutlu olursunuz allahım eşinin kalbine merhamet koysun insiallah mutlu olursun kardeşim
Sizin dininize inanmıyor olmam nasıl saygısızlık oluyormuş? Saçmalamayın lütfen. Konu sahibi bir eğitimci ve bilimi rehber edinmek zorunda. Dogmalarla kafası karışmış bir insan geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiremez.O zaman benim inancıma ters, benim inancıma göre yok deyin.
Bana göre ille de var, size göre ille de yok.
Genç çocuk benim burda, 18 yaşındayım.
Kuranda geçen herşeye inanırım.
Ancak yıl 2015 olmuş diyerek Kurana geçersizmiş gibi konuşmayın, bu da benim dinime saygısızlıktır.
Ben de öğretmenlik okuyorum. Yeni nesil bana da emanet. Ama oturup çocuklara büyüyü anlatacak değilim tabiki.Sizin dininize inanmıyor olmam nasıl saygısızlık oluyormuş? Saçmalamayın lütfen. Konu sahibi bir eğitimci ve bilimi rehber edinmek zorunda. Dogmalarla kafası karışmış bir insan geleceğin aydınlık yüzlerini yetiştiremez.
Ben de bir eğitimci olarak kafası büyü-cin vs. gibi saçmalıklarla karışmış bir meslektaşımı uyarmakla mükellef görürüm kendimi.
Öğretmenlik sıradan bir iş değildir. Çocuklarımızın tertemiz zihinlerini saçmalıklarla doldurmak onlara ve geleceğe en büyük ihanet olur.
Once duzeltmek istedigine karar vermeli. Nasil yapacagini bilemiyorsa yardim almayi kabul edebilir. Gerci benim esim hic saygi duymaz oyle terapistlere psikologlara falan.cok dogru soyluyorsun ama iste insan bekliyor ki bi seviyorum desin duzelelim desin.dedigin gibi net degiller.evlendikten sonra artik kadin onlara allahin emanetidir.bunun farkinda olmalari gerek ama degiller...aile terapistleriyle atkatilabilir ama kabul edecek erkek nerdeeeee
Ben de konu sahibinin eşinin terapiste gideceğine inanmıyorum. Bence bu evlilik daha fazla yürümüycekOnce duzeltmek istedigine karar vermeli. Nasil yapacagini bilemiyorsa yardim almayi kabul edebilir. Gerci benim esim hic saygi duymaz oyle terapistlere psikologlara falan.
Valla bana gore acilar hatalar insanlari birbirine baglayabilir de uzaklastirabilir de. Tek bir dogru diye bir sey yok bence ikili iliskilerde. Ama ben ara vermenin uzak kalmanin iliskilere yarari olacagina asla inanmiyorum. İki insan birbirinden kopar gibi geliyor. Onlarin durumunu tam bilmiyorum ama ben ozellikle esimi yalniz birakmamaya calistim. Bizim durumumuzda aile kavgalari yuzunden beni sucluyordu, bebegi aldirdigimdan suphelendigi icin benden nefret ediyordu ve onu sevmedigimi de dusunuyordu. Ayri kalarak bu dusunceleri guclendirmis olacaktim. Bir yandan annesi bosan diye baski yapiyor. Yalniz birakmadim. Biraksam biterdi. Belki yine biter ama en azindan denedim icim rahat derim.Ben de konu sahibinin eşinin terapiste gideceğine inanmıyorum. Bence bu evlilik daha fazla yürümüycek![]()
Yasananlar cok agir ama adam belki anlar hatasini. Bazi erkekler evlense bile esini hemen benimseyemiyor. Hatta ailesinden koptugu icin kendini suclu bile hissediyo. Adam bunu farkederse belki iyi bi es olmaya calisir. Bence konu sahibi bir kez ciddi bir sekilde ayrilmak istemedigini, duzeltmek icin de beraber ne yapmalari gerektigini konusmali. Hatta esinin saydigi fikirlerine deger verdigi biri varsa o da konussa faydali olur. Ondan sonra adam hala ayniysa ac davayi demeli.Büyük konuşmayı sevmiyorum ama ayrılmalısınız hocam. Benim eşimde polis ailesi üç aşağı beş yukarı aynı kafadalar ama eşim ailesinin ağzına bakmıyor, hata burda eşin annesine artık evliyim bir ailem var diyememiş görünen o ki diyemicekte. İşin var gücün var, seni anne olma lütfundan uzaklaştıran bir adama kapa kapılarını derim. Bak benim senin gibi bi işimde yok ama böyle bi durumda boşanırdım diye düşünüyorum bilmiyorum ben fazla gururluyumdur affedemezdim. Bir de size ne dedi de ikna etti böyle bir şeye kınamak için demiyorum ama nasıl aldırabildiniz minicik masum hiç bi şeyden habersiz bi bebeği allah sabır versin acınız çok büyük olmalı inşallah allah sizi iyi insanlarla karşılaştırır, güzel kapılar açar, anne olursunuz eğer boşanırsanız o kocanız olacak adam da mumla arar inşallah evlat evlat diye
Allah a büyük konuşmiyimda bebeğim gittiyse o adamı hiiiç takmazdım umursamazdım nereye istiyorsa oraya gitsin !!!15 aylik evliyim.esimle birbirimizi severek evlendik.annesi surekli uzerimde para hesaplari yapti fakat bizim ev ve araba borcumuz oldugu icin para gonderemedik esimin ailesine.annesi yapmadigini birakmadi.surekli benle kavgalar etti.beni de kendi seviyesine getirmeyi basardi.ben ogretmenim esim polis.7 haftalik hamileydim ve kahrolasi annesi gelip benim o halimle yine yapacagini yapti.esim bosanmamiz gerektigini soyledi.ve bir inatla avukata gittik.fakat basvuru yapmadik bosanmak icin.o travmanin icinde esimin de bana sevgisini gosterememesinden annesinin hatalarini gormemesinden ve bosanmayi tercih etmesinden dolayi da ben buyuk bir gunaha girdim esimin de onayiyla ve imzasiyla bebegi aldirdik.bunun icin inanilmaz uzgunum kinamayin nolur.defalarca bu olaylardan dolayi esim beni birakarak ailesinin yanina adanaya gitti.biz malatyada oturuyoruz.suan malatyada.ben annemlerde kaliyorum.cunku esim beni istemiyor.akli surekli gidiyor sanki.iki gunde bir msj atiyor bosanalim hadi avukata gidelim diye tutturuyor.sonra ben alttan alinca daha msj atmiyor.zorla durduruyorum.bebek icin suan benden daha beter durumda.ewde surekli agliyor.bebek odasina giremiyorum diyor.gorustugumuzde de surekli agliyor ve beni eve kabul etmiyor.bosanalim ben de cekip gidecegim burdan diyor...bazen de bosanmak isemiyorum diyor.seni seviyorum sensiz hic iyi olmuycam ama bebegi aldirdik artik bizden dost olmaz ayrilmamiz farz oldu diyor.ayrilalim dostca sonra birbirimizin kiymetini anlarsak tekrar evleniriz diyor.sizce duzelirmiyiz ne yapmaliyim bilmiyorum bir akil verin nolur yuvamin yikilmasini istemiyorum.esimi aslinda cok seviyorum