yuvam yıkılmasını istemiyorum çıkmazdayım dualarınızı bekliyorum

humeyraDGN

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
13
0
6
Aksaray
eşimle yaşadığımız sorunlar ailelere aksetti.bir haftadır ayırıyız sonumuz kadere kaldı artık ve benim ailem bitirme konusunda ısrarlı.ama ben çocuğum için bir şans daha vermek istiyorum lütfen sizden bana dua etmenizi istiyorum mümünin mümine duası çevrilmez.lütfen dualarınızı bekliyorum.

hakkınızda hayılısı olsun ama bir yuva kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmaz..Arada evlat varsa bir kez daha düşün derim.Ama ne yaşadığını bilemediğim için Rabbim hayırlısı neyse onu göstersin.duam seninle.

eşimle tartiştik maddi sıkıntılardan çıktı tatsızlık büyüüdü. ben çektim gittim.babam sıkıntılarımızın olduğunu bilmiyodu şimdi oda eşimi suçluyo.ve bana bitireceksin bu evliliği diyo seni kullanıyo eşin paranı yiyo diyo ve ben borç içindeyim kartlar herşey benim üstüme o yüzden böyle düşünüyo bankalara borç var.ne olursa olsun bende evime dönmek istiyorum çoğum babamlarda kalıyo işe gelip gidiyorum ve sığınamıyorum babamda olsa bi bardak çay içiyorsam 2. bardağı içemiyorum hata yaptım evden çıkmakla allahım bi yol gösterse de yuvamı düzeltse mubarek günlerde çok dua ediyorum.bi daha kimseye halimi belli etmeyeceğim. :(((

eşimle tartiştik maddi sıkıntılardan çıktı tatsızlık büyüüdü. ben çektim gittim.babam sıkıntılarımızın olduğunu bilmiyodu şimdi oda eşimi suçluyo.ve bana bitireceksin bu evliliği diyo seni kullanıyo eşin paranı yiyo diyo ve ben borç içindeyim kartlar herşey benim üstüme o yüzden böyle düşünüyo bankalara borç var.ne olursa olsun bende evime dönmek istiyorum çoğum babamlarda kalıyo işe gelip gidiyorum ve sığınamıyorum babamda olsa bi bardak çay içiyorsam 2. bardağı içemiyorum hata yaptım evden çıkmakla allahım bi yol gösterse de yuvamı düzeltse mubarek günlerde çok dua ediyorum.bi daha kimseye halimi belli etmeyeceğim. :(((

ah şu zamane aileleri. önceden gelinlikle çıktın kefenle girersin geri diyen aileler şimdi çekme boşa adamı diyolar. hayır bir ortasını bulamadılar. sen duygusal düşünemezsin canım hatta maddi bile düşünemezsin çünkü kendinden önce düşünmen gereken bir evladın var.. onun için sıkıntılara göğüs germelisin ki ilerde çocuğunun yüzüne rahat bakabilesin. hem sorunsuz evlilik mi var ki? kimi maddi sorun çekiyor kimi kaynana problemi kimi sağlığından çekiyor kimi evladından. kocanın sadakatiyle ilgili problemin yoksa evine dön derim.

eşiniz sanırım fazlasıyla sorumsuz, madem yuvanızı yıkmak istemiyorsunuz, keşke ailenize anlatmasaydınız sorunlarınızı,
babanız sizi düşünüyor, hayırlısı olsun hakkınızda,
fakat değişen erkek çok nadir, eşinize ne kadar katlanabileceksiniz? siz çalışmadığınız zaman size bakabilecek mi? bbir sürü borç yapmış bir de.. bence ailenizin dediklerini de göz ardı etmeyin.kaç yasındasınz bu arada? cocugunuz kac yasında

eşimle yaşadığımız sorunlar ailelere aksetti.bir haftadır ayırıyız sonumuz kadere kaldı artık ve benim ailem bitirme konusunda ısrarlı.ama ben çocuğum için bir şans daha vermek istiyorum lütfen sizden bana dua etmenizi istiyorum mümünin mümine duası çevrilmez.lütfen dualarınızı bekliyorum.

tamam arkadasim umarim hersey yoluna girerde evine dönersin sen tam olarak sorunlari anlatmamissin belki aileninde hakli taraflari var kimse istemez evladini yuvasi yikilsin allah göstermesin,hem borclar senin niye üzerine ilerisini hic mi düsünmuyorsun.bence oturup ailecek onunla yani esinle konusmak gerek.

teşekkür ederim dualarınız için hafta sonu eşim ve ailesi geldi.herşeyi konuştuk bütün sorumsuzluklarını anlattım.ailesi de maddi olarak yardımcı olacaklarını söylediler.eşimde borçlarımızı bitirene kadar kendine dikkat edeceğini.sigarayı bıraktığını söyledi.25 yaşındayım ben çocugumda 2 buçuk yaşında cnm. yuvamı yıkmak istemiyorum ama eşiminde biraz kendini toplaması için bizi kaybetme korkusunu yaşasın istedim araba aldık krediyi ben çektim maaşım eşimden iyi eşime kredi vermiyo bankalar.ev taşırken kredi kartını kullandık baya ödeyecem dedi eşim ödemedi yani sorumsuzluk çok o yüzden alttan alamıyorum ben.inşallah bundan sonrası iyi olur allahım kimsenin yuvasını yıkmasın eşimde inşallah düzelir.

teşekkür ederim dualarınız için hafta sonu eşim ve ailesi geldi.herşeyi konuştuk bütün sorumsuzluklarını anlattım.ailesi de maddi olarak yardımcı olacaklarını söylediler.eşimde borçlarımızı bitirene kadar kendine dikkat edeceğini.sigarayı bıraktığını söyledi.25 yaşındayım ben çocugumda 2 buçuk yaşında cnm. yuvamı yıkmak istemiyorum ama eşiminde biraz kendini toplaması için bizi kaybetme korkusunu yaşasın istedim araba aldık krediyi ben çektim maaşım eşimden iyi eşime kredi vermiyo bankalar.ev taşırken kredi kartını kullandık baya ödeyecem dedi eşim ödemedi yani sorumsuzluk çok o yüzden alttan alamıyorum ben.inşallah bundan sonrası iyi olur allahım kimsenin yuvasını yıkmasın eşimde inşallah düzelir.

Senın ıcın dua ettım ve ınsallah bundan sonra cok guzel gunlerın olur canım...

bu tarz konular çokça var forumda ne yazık ki. sorumsuzluk duygusuna sahip olan erkekler bir de sorumlu kadınlara denk gelirlerse iyice salıyorlar kendilerini. bu traz erkeklerin eşleri çalışmamalı bence. mecbur kalmalılar sorumluluk almaya. arabanız olmasın evinizi 10 yıl geç alın ama kocanız sizin paranıza güvenmesin. cünkü bunun telafisi yok. çocuklarınız sorumsuz bir baba görerek büyüyeceğine kiracı olarak büyüsün misal olarak.

allah yardımcınız olsun. umarım eşiniz düzelir..

Back
X