- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Arkadasim gayette aldatmis herif. Fakat yazdiklarinizdan anliyorum ki bizden olur oyle hatalar, yuvani yikma, pisman zaten unut affet bisey yasamamislar (!) zaten dememizi bekliyorsun. Boyle bi dunya yok. Ayni seyi siz yapsaniz yabanci bi adamla cay kahve icip evine biraksaniz. Sinemaya gitseniz ama o zaman evli oldugunuz akliniza gelse (!) acaba o sizi affeder miydi bir kuru ozurle? Yinede karar sizin tabi. Gerce karariniz cok belli de neyse.
Aldatılmışsınız4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
Yok anlaşamadık bi türlü. Ne diyosunuz her erkek ufak yada büyük aldatır. Ordan ekler burdan takip eder yada em iyi ihtimal bakışır.Hayır hayır aldatılmak benim asla kabul etmeyeceğim bir şey bu yüzden o lafı o manada söyleyemem...
Ne yazık ki hepsi yapıyor demek istedim.
''GENELİ'' yapar diye düzeltiyorum o zaman :)
Benim erkek arkadaşımı eniştem kabul etmedi çünkü daha önce başından bir evlilik geçmişti.
Bu yüzden kabul etmek istemedi karısına aldatan , anlaşamadık diye boşayan , sevgim bitti deyip ayrılan herkesten nefret etti yıllarca ve bana olan düşkünlüğü bile onları bir araya getiremedi.
Gel gör ki; geçen hafta suç üstü yakaladık takip edip...
öyle demeyeceksiniz aslında.. benimki aldattı, boşanamadım, gidemedim o yüzden genelleyerek ve başkalarının da ihaneti sindirerek kendi safıma çekmeye çalışıyorum diyeceksiniz.. ya da her erkeğin aldattığı gibi her kadının da aldattığını kabul edeceksiniz :)
Aslinda kendiside biliyor fakat besbelli bosanmak istemiyor. O zaman da yapacagi sey belli. Affetmis gibi yapip, sadece 1 kez yasama hakkimiz olan dunya hayatini supheyle gecirecek. Iste bu gibi konularin bas rolu olan karaktersiz heriflerden nefret ediyorum. Bide nasil bahane bulmus yazik ya.Iste konu sahibi bunu bilecek artik. Esi bu durumda ne yapardi onun cevabi cok önemli.
Ona göre bir karar almasi gerekir.
Yok anlaştık, her erkek aldatır değil ''GENELİ'' diye düzeltiyorum dedim ya :)Yok anlaşamadık bi türlü. Ne diyosunuz her erkek ufak yada büyük aldatır. Ordan ekler burdan takip eder yada em iyi ihtimal bakışır.
Evli misiniz? Yada evlenmeyi düşünüyor musunuz?
Bu genellemeye bakarsak bir gün kesin siz de aldatılacaksınıx.
Ben evliyim. Sizin bu genellemenize göre bende kesin aldatılıcağım. Yada zaten aldatıldım çoktan.
E bu kesin böyleyse sizin demek istediğiniz ya evlenmeyin hepsi aldatıyor, yada evlenin aldatılınca sineye çekin. Başka bi anlama çıkması mümkün değil.
Sadece size değil bu yazdıklarım. Aldatma konularında muhakkak biri çıkıp diyor ki hepsi aldatıyor. E o zaman sorasım geliyor neden evlendin. İnsan aldatılacağını bile bile evlenir mi?
5 yıllık bir ilişkim var evli değilim ve çok şükür bu zamana kadar bütün sosyal medya hesaplarının telefonumda açık olması, iş yerini kameradan izliyor olmam, turkcell den hesap hareketlerinden kiminle konuştuğuna bakmama ve onun hiç birinden haberi olmamasına rağmen hiç bir şey ile karşılaşmadım.
Bu adam için bile asla yapmaz demiyorum. Ben hiç bir kadından ve aldatılanın çevresinden hiiiç duymadım zaten ''benim kocam aldatır '' diyenini. Hep hiç beklenmeyecek adamlar aldatıyor.
Şayet; aldatılırsam boşayacak maddi manevi güce özgüvene ve kariyere hamd olsun sahibim....
Hepsinin köküne kibrit suyuYok anlaştık, her erkek aldatır değil ''GENELİ'' diye düzeltiyorum dedim ya :)
Siz nasil ogrendiniz?4yıllık evliyim zorlu geçen bir evliliğim var ama eşim bana sadıktı ondan hiç beklemediğim bişey yaptı bir kızla tanışıp onu evine bırakmış kız numarasını istemiş vermiş 1haffa konuşmuşlar 2kez buluşup çay kahve içmişler bir kez de sinemaya gitmişler ama sinemanın başında eşim kalkmış ben eve gidiyorum evliyim bir çocuğum var demiş kızla da konuştum oda aynı şeyi söyledi aralarında hiçbişey geçmedi diyorlar ben napmalıyım 2 gündür ağlıyorum eşim özür diledi yeminler etti elini dahi tutmadım ben seninle kavga edince o kızla kafamı dağıtmak istedim ama kız bana senden hoşlanıyorum deyince sinemayı terk ettim kızı engelledim her yerden dedi ben çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum
yaa siz gerçekten çok boş konuşuyosunuz.bu sordugunuz defalarca soruldu verdigim cevaplara bakin. ADAM HAKLI DEMIYORUM ARKADASLAR.
o zaman cevap vermek icin parmaklarini yorma tatlim bak sen bos konustugunu dusundugum kisilere yanit vermiyorumyaa siz gerçekten çok boş konuşuyosunuz.
forum kadınlarının sinir katsayılarını artırmamak adına ufak bi uyarı diyelim buna o halde.. Sizin için değil toplum için bi parmak yorma diyelimo zaman cevap vermek icin parmaklarini yorma tatlim bak sen bos konustugunu dusundugum kisilere yanit vermiyorum
isteyen sinirlenebilir sikinti yok.forum kadınlarının sinir katsayılarını artırmamak adına ufak bi uyarı diyelim buna o halde.. Sizin için değil toplum için bi parmak yorma diyelim
Uyarımı yineleyeyim çift dikiş olsun sağlam olsun, 3. de alır giderim.Hanımlar,
tartışmıyoruz, dini yorum yazmıyoruz, üsluplara dikkat ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?