- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi YesiliElma
-
Benim bi arkadaşımda aynısını yaşadı.Adam evli olduğunu saklamış Sonra karısı öğrenmiş arkadaşıma sarmıştı.Adamda eğer benim dediğim şekilde anlatmazsan Ve bu yüzden boşanırsak seni mahvederim diye tehdit etmişti arkadaşımı.Eşiniz doğru söylüyorda olabilir bu tarz olaylar yaşandığı için kıza kinlenmenizi doğru bulmadığım için yazdım.Tabi ki sizin için çok zor bir durum bence sakinleşene kadar bi karar vermeyin .Allahım içinize ferahlık versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Kız benden helallik istedi özür diledi neye inanacağımı bilmiyorum ben anlatayım sana dedi inan aramızda bişey geçmedi dedi kızda kızmış anlattığına göre benim vaktimi aldın evli adamla işim olmaz diye kız dedi ki eşin seni sevdiğini söyledi benle kafamı dağıttın diye çok kızdım ama ayrılmanızı istemem dedi sinamanın ilk başında kalktı gitti dedi beni engelledi dedi kıza da kızamıyorum aslında sinirden başta saydırdım ama
kiz kardesim, kiza kizma. guzel bir hafif serin dus al abdest al iki rekat namaz kil rahatla. farzet ki yoldan gecen bir hatuna bakti bu da oyle.Kız benden helallik istedi özür diledi neye inanacağımı bilmiyorum ben anlatayım sana dedi inan aramızda bişey geçmedi dedi kızda kızmış anlattığına göre benim vaktimi aldın evli adamla işim olmaz diye kız dedi ki eşin seni sevdiğini söyledi benle kafamı dağıttın diye çok kızdım ama ayrılmanızı istemem dedi sinamanın ilk başında kalktı gitti dedi beni engelledi dedi kıza da kızamıyorum aslında sinirden başta saydırdım ama
ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.
+1 aynen arkadaşımızın yaptığı gibiKız ona hoşlandığını söyleyene kadar herşey normal yani. Eşin de hoşlanmasa kızla vakit geçirmez yani aldatmış evet ama sizin kararınız.
aynisini kadin yapsa daha moralli ogutler verirdim cunku hicbir kadin kolay kolay esinden baskasiyla gorusecek raddeye gelmez. kocasi sevgisiz birakmis itmis derdim. ama tabiki hakli gerekce olmazdi. Ayaga degmeyen tas basa gelmeyen is olmaz bu kadar buyutulecek bir olay degil yuva yikmak icin. sevgili olsa ayril derdim ama evli. ben burda adam hakli demiyorum sadece bosanmaya getirilecek bir olay degil.Aynisini kadin yapsa, ayni fikirde olurmuydun? Kadin gidip flört etse, sinemaya gitse, kahve içse. Hangi erkek bunu yapan kadini af eder? Peki kadinlar niye erkekleri af etmek zorunda kaliyorlarmiş??
Bide seks olup olmadiği belli değil. Elbette kadinda inkar eder, erkekte. Ki yukarda verdiğim örnek ile, aldatmasi için ille cinsellik olmasina gerek yok. Eşine yalan söylemek bile aldatmaktir. Yani birak başka bir kadin ile kahve içmeyi.
aynisini ben size sorayim siz bosanir miydiniz? sanmam. bu kadar yuksekten atarak ogut vermeyin yuva yikilmasi icin ogut vermek iyi birsey degildir. ve hangi konuda kesin konusursak o olayi yasariz ve yapmam denileni yapariz. bunu unutmayin .Aynisini kadin yapsa, ayni fikirde olurmuydun? Kadin gidip flört etse, sinemaya gitse, kahve içse. Hangi erkek bunu yapan kadini af eder? Peki kadinlar niye erkekleri af etmek zorunda kaliyorlarmiş??
Bide seks olup olmadiği belli değil. Elbette kadinda inkar eder, erkekte. Ki yukarda verdiğim örnek ile, aldatmasi için ille cinsellik olmasina gerek yok. Eşine yalan söylemek bile aldatmaktir. Yani birak başka bir kadin ile kahve içmeyi.
Herkese teşekkür ederim zaman ayırıp yazmışsınız evet farkındayım belki de inanmak istiyorum ama bedel ödetmek istiyorum ona bunu evliyken yapabilirim boşansam çocuk için her gün huzursuzluk yaşıcam ama inanın bedelini ödeticem konuşmuyorum biraz kafamı toplamam lazım numarasını değişecekmiş öyle maj atmış affetmicem bir seferde değil yavaş yavaş çıkacak acısı sabahta para bırakmış çocukla bişeyler alın diye zannediyoki iyi bişey yapıyorum
aynisini ben size sorayim siz bosanir miydiniz? sanmam. bu kadar yuksekten atarak ogut vermeyin yuva yikilmasi icin ogut vermek iyi birsey degildir. ve hangi konuda kesin konusursak o olayi yasariz ve yapmam denileni yapariz. bunu unutmayin .
kiz kardesim, kiza kizma. guzel bir hafif serin dus al abdest al iki rekat namaz kil rahatla. farzet ki yoldan gecen bir hatuna bakti bu da oyle.
Aslında kötü yorumları okuyunca yine kötü oluyorum çok arkadaşım var ama şu an kimsenin duymasını istemediğim için kayınvalidem anlattım sadece çok kızdı oğluna kız benden almaya çalışmıyor kız bana yuvanı dağıtma çok vicdan azabı çekerim dedi inan bişey geçmedi dedi el ele değmedik dediBiraz iyi düşünelim bence....
Belki gerçekten asla yapmayacağı bir hata...
Boşan yine yapar bırak demek doğru değil, ve insanın böyle zamanlarda iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor.
Sen akşam otur cnm ya da dışarı çıkın iki kahve eşliğinde baştan sona konuş, sakince. Bunu kabul edemeyeceğini bi anda içinin buz kestiğini söyle Halinden tavrından gözünden anlarsın zaten niyetini fikrini...
bu şüpheyle nasıl bir ömür yaşayacaksınız ki?sizi sindirecek bu olay bir daha kavga etmeye haklı olduğunuz bir durumda sesinizi yükseltmeye dahi cxesaret edemeyeceksiniz.telefona gelen her mesajda her aramada acaba diyeceksiniz.size bunu yapmasına izin veermeyin,kendinizi değersizleştirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?