Yuvamı dağıtmalımıyım çok kötüyüm

Benim bi arkadaşımda aynısını yaşadı.Adam evli olduğunu saklamış Sonra karısı öğrenmiş arkadaşıma sarmıştı.Adamda eğer benim dediğim şekilde anlatmazsan Ve bu yüzden boşanırsak seni mahvederim diye tehdit etmişti arkadaşımı.Eşiniz doğru söylüyorda olabilir bu tarz olaylar yaşandığı için kıza kinlenmenizi doğru bulmadığım için yazdım.Tabi ki sizin için çok zor bir durum bence sakinleşene kadar bi karar vermeyin .Allahım içinize ferahlık versin inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

"Peki ben seninle kavga edince kafamı dağıtmak için ne yapmalıyım?" de eşine.

Ayni yataga girdik..diyebilirler mi sence?

Tabii ki elini bile tutmadim.diycek

Sen bilirsin

Bosanamayacaksan; her insan hata yapar yapmis bir hata gecti gitti..de ve unutmaya calis canim

Canlar maalesef ki bunu yapmayan erkek yok...
Benim eniştem erkek arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçti diye onu kabullenmedi görüşmedi.
o kadar ki nefret eder karısını aldatan üzen kıran boşayan adamlardan ve bana çok düşkündür.
Geçen gün aynı naneyi kendi yedi ve yakaladık :)
Onlara göre bu bir heyecan gereksiz ama heyecanlı, değişik...

Biraz sakin olmayı dene, hatalar insanlar için maalesef...
Bir kere yaptığı bir daha yapacağı anlamına gelmez işini bilirsen tabi...

kiz kardesim, kiza kizma. guzel bir hafif serin dus al abdest al iki rekat namaz kil rahatla. farzet ki yoldan gecen bir hatuna bakti bu da oyle.

ya olsun. her insan hata yapar en azindan hatasini kabul etmis af dilemis ve ileri gitmemis. cocugu da varmis yapmasin.

Aynisini kadin yapsa, ayni fikirde olurmuydun? Kadin gidip flört etse, sinemaya gitse, kahve içse. Hangi erkek bunu yapan kadini af eder? Peki kadinlar niye erkekleri af etmek zorunda kaliyorlarmiş??

Bide seks olup olmadiği belli değil. Elbette kadinda inkar eder, erkekte. Ki yukarda verdiğim örnek ile, aldatmasi için ille cinsellik olmasina gerek yok. Eşine yalan söylemek bile aldatmaktir. Yani birak başka bir kadin ile kahve içmeyi.

aynisini kadin yapsa daha moralli ogutler verirdim cunku hicbir kadin kolay kolay esinden baskasiyla gorusecek raddeye gelmez. kocasi sevgisiz birakmis itmis derdim. ama tabiki hakli gerekce olmazdi. Ayaga degmeyen tas basa gelmeyen is olmaz bu kadar buyutulecek bir olay degil yuva yikmak icin. sevgili olsa ayril derdim ama evli. ben burda adam hakli demiyorum sadece bosanmaya getirilecek bir olay degil.

aynisini ben size sorayim siz bosanir miydiniz? sanmam. bu kadar yuksekten atarak ogut vermeyin yuva yikilmasi icin ogut vermek iyi birsey degildir. ve hangi konuda kesin konusursak o olayi yasariz ve yapmam denileni yapariz. bunu unutmayin .

Kusura bakmada, evli kaldiğin süreçte o bedel ödenilmez. Eşin "amaan iki höt höt deyip birakiyor" düşüncesi ile tekrar aldatir.

Sonuçta halen evini temizleyen, çamaşirini yapan karisi var. Tabi kendiside ideal eş rolünü oynar ve cinsellikte olur. Senin kafandada "o yell*z kocami alamaaaz" fikri oluşur ve böyle devam edersiniz. Eşinde daha iyi saklar aldattiğini. Çünkü evet, yine yapar o.

Biraz iyi düşünelim bence....

Belki gerçekten asla yapmayacağı bir hata...
Boşan yine yapar bırak demek doğru değil, ve insanın böyle zamanlarda iyi şeyler duymaya ihtiyacı oluyor.

Sen akşam otur cnm ya da dışarı çıkın iki kahve eşliğinde baştan sona konuş, sakince. Bunu kabul edemeyeceğini bi anda içinin buz kestiğini söyle Halinden tavrından gözünden anlarsın zaten niyetini fikrini...

aynisini ben size sorayim siz bosanir miydiniz? sanmam. bu kadar yuksekten atarak ogut vermeyin yuva yikilmasi icin ogut vermek iyi birsey degildir. ve hangi konuda kesin konusursak o olayi yasariz ve yapmam denileni yapariz. bunu unutmayin .

Ben şu an boşanma aşamasindayim eşim yalan söylediği ve geçinemediğimiz için. Yani aldatsa elbette hiç düşunmeden boşanirim.

Yuva sadece kadinin değil, erkeğinde sorumluluğudur. Eğer boşanma istemiyorsa, gidip elin kadini ile flört edip kahve içmesin!! Kadinlar senin gibi davrandikça elbette erkekler aldatir. Sonuçta eşlerin boşanmayacağindan eminler.

aldatmak illa cinsel yolla olmuyo be gülüm tamam affettin diyelim her tartışmada ya yine yaparsa diye gelmicek mi aklına affedeceksen de bu kararı hemen verme iyce aklına yatsın ki bida aklına şüpeler gelmesin

Keşke evli olduğunu gezip tozmadan önce hatırlasaymış ..
Siz aynı şeyleri yapsaydınız tepkisi ne olurdu ( büyük ihtimal boşanmayı bırakın Ölürdünüz Allah korusunda)
Yuvanızı dağıtmak istemesezseniz şunu bilin kaldırabilecekmisiniz
- Asla eskisi gibi güvenemiceksiniz..
- Herşeye aceba mı diceksiniz .
- Suratına ger baktığınızda aklınıza gelicek ..
- Kendinizi yıpratıcaksınız .
- Bir daha böyle bişey yaptığında ( keşke gitseydim diceksiniz zaman kaybınıza üzülüceksiniz.
Bir kere yaptıysa bir daha yapabilir.
Zor bir durum birde böyle bir evliliğe devam ettikçe paranoyak oluyor insan işteyim dese bile aceba istemi diye düşnüyorsunuz ..

Kafasini dagitmanin yolu bu muymus? Uzucu gercekten, eskisi gibi olmaz ki.

bu şüpheyle nasıl bir ömür yaşayacaksınız ki?sizi sindirecek bu olay bir daha kavga etmeye haklı olduğunuz bir durumda sesinizi yükseltmeye dahi cxesaret edemeyeceksiniz.telefona gelen her mesajda her aramada acaba diyeceksiniz.size bunu yapmasına izin veermeyin,kendinizi değersizleştirmeyin

Aslında kötü yorumları okuyunca yine kötü oluyorum çok arkadaşım var ama şu an kimsenin duymasını istemediğim için kayınvalidem anlattım sadece çok kızdı oğluna kız benden almaya çalışmıyor kız bana yuvanı dağıtma çok vicdan azabı çekerim dedi inan bişey geçmedi dedi el ele değmedik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…