Yuvası yıkılmış mutsuzlar yardım☝️

Emdr nin hic bir zarari yok ama turkiyede uygulanmaya başlayalı çok olmadı . Iyi gelene çok iyi geliyor.
Ama gelmeyenler de çoğunlukta . Iyi bir doktor bulmak en önemli faktör burda.
Çok istiyorum aslinda 🤦‍♀️bide acaba hipnozla felan anilari silme teknigi varmi😎😁

Bekaret değil derdim.benim ilk hevesim ilk heycanim boşa gitti onu diyorum.😶
Herşey biter.ana babalar huzur evlerinde.saha büyük bir acı var mı.biz de sanırım bizde var.bir kez evlenince kadın hep onunla olmak zorundayız gibi.yok böyle bişi.baslar biter tekrar başlar vs vs

Valla hayatımda verdiğim en güzel karar bosanmakti aslada pisman degilim önümüzde koskocamannn bi hayat var hicbisey icin pisman olmaya degmiyor canım :cool:

Çok istiyorum aslinda 🤦‍♀️bide acaba hipnozla felan anilari silme teknigi varmi😎😁
Maalesef anı silmek mümkün değil emdr de anılara yüklediğiniz hisler değiştiriyor .
Hipnozun tıbbi literatürdeki yerini bilmiyorum onun için yorum yapamayacağım

Maalesef anı silmek mümkün değil emdr de anılara yüklediğiniz hisler değiştiriyor .
Hipnozun tıbbi literatürdeki yerini bilmiyorum onun için yorum yapamayacağım
Inşallah o tedaviyi olurum 🙃 tabi herşey bende bitiyo 🤦‍♀️ inşallah geçer şu günlerim.. Bide ne zamandır gözümden yas gelmiyo önceleri çok ağlardım şimdi ağlamak istiyorum aglayamiyrum resmen içime gidiyo yaşlar

En güzeli psikiyatriste gidip ilaç kullanmak yanında psikoloğa da gidebilirsiniz bence kolay atlatmak için bunu yapın yazık sizin canınıza

Inşallah o tedaviyi olurum 🙃 tabi herşey bende bitiyo 🤦‍♀️ inşallah geçer şu günlerim.. Bide ne zamandır gözümden yas gelmiyo önceleri çok ağlardım şimdi ağlamak istiyorum aglayamiyrum resmen içime gidiyo yaşlar
Kendinize zaman verin uzun uzun zamanlar .
Her şey rayına oturacaktır .

Açıkçası çocuğum olmasa iki ay ağlar sızlar sonra üstüne bi çizgiçizer geçer giderdim bi imza ile başladı ve bitti der çokta takmazdım yapım bu ölüme bile alışıyor insan...ama bir meleğim var bu yüzden sürekli hayatımızın bi yerinde babası olacak kızımın kabullenmem zaman aldı evet insan özlüyor banyosunu yatağını balkonunu hatta evdeki kumandasını bazen🙂ama özlediğin o insan değil düzenin kendi evin düşünüyorum o değilde ondan önceki sevgilim yada nişanlım dan boşanıyor olsam hislerimde farklı birşey olmazdı aynı kırgınlıkları hissederdim ne eksik ne fazla baba evine ister istemez sonradan dönmek zor geliyor ben geçici bir süre baba evindeyim.kendi düzenini kur...
Not:ben kızım yokken bi kere daha ayrılmak istedim barıştık tekrar keşke barışmasaydım ağlar sızlar ve genç bir kadın olarak hayatıma kaldığım gibi devam ederdim genç bir anne olmak daha zor..

Anılarınızı sildirmeyi düşünmek yerine neden her ne yaşadıysanız bundan ders çıkartmaya, bir şeyler öğrenmeye çalışmıyorsunuz? Yaşadığınıza değsin en azından.

Geçmişim neredeyse her gece isyan etmeme sebep olacak şekilde. Ama yaşadıklarıma sarılıyorum, onları kabul ediyorum. Bu sayese şu an ki hayatımla mutlu olmayı öğrendim, belki memnuniyetsiz biri olacakken şu an ufak şeylerle mutlu olabilen beklentisiz olduğu için çok küçük gözüken şeylerle sevinen biri oldum.

İlaç kullanmasam nasıl atlatırdım diye düşünüyorum vücudum yanıyor içim sıkılıyor kendimi çizip zarar veriyordum hepsi geçti .travma sonrası stres bozukluğuymuş panik atak başlangıcı.tabiki atlatamadım ama iyiki doktora gitmişim keşke daha önce gitseydim 2aydır ayrıyım ben de.boşanınca kendi evime geçeceğim o zaman mutlu olurum anılar düşünceler azalır yeni anılar biriktiririm diyorum inş

Anılarınızı sildirmeyi düşünmek yerine neden her ne yaşadıysanız bundan ders çıkartmaya, bir şeyler öğrenmeye çalışmıyorsunuz? Yaşadığınıza değsin en azından.

Geçmişim neredeyse her gece isyan etmeme sebep olacak şekilde. Ama yaşadıklarıma sarılıyorum, onları kabul ediyorum. Bu sayese şu an ki hayatımla mutlu olmayı öğrendim, belki memnuniyetsiz biri olacakken şu an ufak şeylerle mutlu olabilen beklentisiz olduğu için çok küçük gözüken şeylerle sevinen biri oldum.
Bazen bende öyle oluyorum çiçeğe bakıyorum neguzelya diyorum o bile hayata tutunuyo veya karincaya onlarinda bi çabası var.ufak şeylerde mutlu oluyorum evet büyüklerini goremedigmden

Yeni birileri hayatımıza girmeden tam iyi olamayacağız galiba.ama dikkatli olmak lazım fırsatçı erkekler çok bir de en az 1yıl beklemek lazım bu duygusallıkla.ben eş kişisini hiç tanımamışım.1yıldır soğumuş sevmiyormuş farkında değilmişim.her sorununu şaklamış benden.onun keyfi yerinde ben karalar bağlıyorum ah bu duygusallık beni sevse böyle mi olurdu?bencil erkekler

Bazen bende öyle oluyorum çiçeğe bakıyorum neguzelya diyorum o bile hayata tutunuyo veya karincaya onlarinda bi çabası var.ufak şeylerde mutlu oluyorum evet büyüklerini goremedigmden
İnanın böylesi daha güzel. Polyanacılık oynayın demiyorum ama ufak şeylerle mutlu olunca insan daha sık mutlu olabiliyor. Zaten aza kanaat etmeyen çoğu da bulamazmış derler :)

Üzüntümü bastirmazsam kafamda sürekli onu düşünüyorum bu sefer herşeyi eski evimi esyalarimi yaşadığım yeri bakkalimi kahvaltmi banyomu yatağımi neler geliyo aklima özlem duygusu var bu duygu nasıl geçicek peki unutmak istiyorum ben 😔
Eski evinize, eşyanıza üzülmek yerine yeni eviniz, yeni eşyalarınız, ye banyonuz, yatağınız için heyecanlanmayı düşünmez misiniz?

Daha gidilmemiş yollar, görülmemiş yerler, edilmemiş kahvaltılar var.

Boşanmak olmasaydı, eşim ilk eşinden boşanmasaydı, bizim bugün bu kadar mutlu bir hayatımız olamazdı, iyi ki boşanmak var. Siz de birine bu cümleyi kurdurabilirsiniz, hiçbir şey için geç değil.

Son olarak şunu da şuraya bırakayım;

En güzel deniz:
henüz gidilmemiş olandır.
En güzel çocuk:
henüz büyümedi.
En güzel günlerimiz:
henüz yaşamadıklarımız.
Ve sana söylemek istedğim en güzel söz:
henüz söylememiş olduğum sözdür...

Nazım Hikmet Ran

Back
X