- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazolsun
Psikiyatriste git faydasını göreceksin.ilac tedavisi inanılmaz etkili.cok kısa sürede ne acı kaliyo ne bisiSiz demi boşandınızanilar acılar benim üstüme geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikiyatriste git faydasını göreceksin.ilac tedavisi inanılmaz etkili.cok kısa sürede ne acı kaliyo ne bisiSiz demi boşandınızanilar acılar benim üstüme geliyo
Bekaret değil derdim.benim ilk hevesim ilk heycanim boşa gitti onu diyorum.Bu düşünceye katılmıyorum.neden hayat bitsin.bekaret gitti diye mi.sig bir düşünce.iliskiler başlar biter.olabilir.
Çok istiyorum aslindaEmdr nin hic bir zarari yok ama turkiyede uygulanmaya başlayalı çok olmadı . Iyi gelene çok iyi geliyor.
Ama gelmeyenler de çoğunlukta . Iyi bir doktor bulmak en önemli faktör burda.
Herşey biter.ana babalar huzur evlerinde.saha büyük bir acı var mı.biz de sanırım bizde var.bir kez evlenince kadın hep onunla olmak zorundayız gibi.yok böyle bişi.baslar biter tekrar başlar vs vsBekaret değil derdim.benim ilk hevesim ilk heycanim boşa gitti onu diyorum.![]()
Maalesef anı silmek mümkün değil emdr de anılara yüklediğiniz hisler değiştiriyor .Çok istiyorum aslindabide acaba hipnozla felan anilari silme teknigi varmi
![]()
Inşallah o tedaviyi olurumMaalesef anı silmek mümkün değil emdr de anılara yüklediğiniz hisler değiştiriyor .
Hipnozun tıbbi literatürdeki yerini bilmiyorum onun için yorum yapamayacağım
Kendinize zaman verin uzun uzun zamanlar .Inşallah o tedaviyi olurumtabi herşey bende bitiyo
inşallah geçer şu günlerim.. Bide ne zamandır gözümden yas gelmiyo önceleri çok ağlardım şimdi ağlamak istiyorum aglayamiyrum resmen içime gidiyo yaşlar
Ilaci kullanıyorumEn güzeli psikiyatriste gidip ilaç kullanmak yanında psikoloğa da gidebilirsiniz bence kolay atlatmak için bunu yapın yazık sizin canınıza
Anılarınızı sildirmeyi düşünmek yerine neden her ne yaşadıysanız bundan ders çıkartmaya, bir şeyler öğrenmeye çalışmıyorsunuz? Yaşadığınıza değsin en azından.Çok istiyorum aslindabide acaba hipnozla felan anilari silme teknigi varmi
![]()
Ilaci kullanıyorumonada alıştı bunyem artık
[/QUOTE
İlacı degistirsin.ilsclar bir devrim tedavide
Bazen bende öyle oluyorum çiçeğe bakıyorum neguzelya diyorum o bile hayata tutunuyo veya karincaya onlarinda bi çabası var.ufak şeylerde mutlu oluyorum evet büyüklerini goremedigmdenAnılarınızı sildirmeyi düşünmek yerine neden her ne yaşadıysanız bundan ders çıkartmaya, bir şeyler öğrenmeye çalışmıyorsunuz? Yaşadığınıza değsin en azından.
Geçmişim neredeyse her gece isyan etmeme sebep olacak şekilde. Ama yaşadıklarıma sarılıyorum, onları kabul ediyorum. Bu sayese şu an ki hayatımla mutlu olmayı öğrendim, belki memnuniyetsiz biri olacakken şu an ufak şeylerle mutlu olabilen beklentisiz olduğu için çok küçük gözüken şeylerle sevinen biri oldum.
İnanın böylesi daha güzel. Polyanacılık oynayın demiyorum ama ufak şeylerle mutlu olunca insan daha sık mutlu olabiliyor. Zaten aza kanaat etmeyen çoğu da bulamazmış derler :)Bazen bende öyle oluyorum çiçeğe bakıyorum neguzelya diyorum o bile hayata tutunuyo veya karincaya onlarinda bi çabası var.ufak şeylerde mutlu oluyorum evet büyüklerini goremedigmden
Ah ahİnanın böylesi daha güzel. Polyanacılık oynayın demiyorum ama ufak şeylerle mutlu olunca insan daha sık mutlu olabiliyor. Zaten aza kanaat etmeyen çoğu da bulamazmış derler :)
Bakış açınızı değiştirin :) O zaman farklı düşünüp keyif alabilirsinizAh ahneydi bu kadınların derdi bitmez çilesi var çile çekmeye gelmişiz dünyaya
Eski evinize, eşyanıza üzülmek yerine yeni eviniz, yeni eşyalarınız, ye banyonuz, yatağınız için heyecanlanmayı düşünmez misiniz?Üzüntümü bastirmazsam kafamda sürekli onu düşünüyorum bu sefer herşeyi eski evimi esyalarimi yaşadığım yeri bakkalimi kahvaltmi banyomu yatağımi neler geliyo aklima özlem duygusu var bu duygu nasıl geçicek peki unutmak istiyorum ben![]()