İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Sevgili rsvainc
neredeyse "iğneliye gittiğimde sende benle gel kendin gözlemle korkunu at "diyecek kadar endişelerini paylaşmaya çalışıyorum aklındaki tüm soru işaretleri gitsin diye şirket mail adresimi veriyorum tamam seçimler senin elbette ama sen her topikte fake mail muamelesi yaparsan burda sana bişeyler anlatmaya çalışanları incitmiş olursun
ve yazmaya heyecanımız kalmamaya başlar
birçoğumuzun kıllardan yana sıkıntılı hikayeleri var onun için burda paylaşım yapıyoruz
ama emın olmadığımız konulardan dolayıda birbirimizi kırmayalım

ben sizinle ilgili yazmadım ki beni yanlış anlamışsınız....üzüldüm doğrusu.

forumları okudum ve burada ismi geçen bir kaç uzmanla alakalı gerçek olmayan hesaplar açıldıığından ve bunların kapatıldığından bahsediliyordu. güvenemiyor insan doğal olarak.

şöyleki sadece bir uzmanla alakalı değil diğerleriyle alakalı da insan şüpheye düşüyor. hepsi için yapılmış olabilir bu reklamlar sanal alem sonuçta.ama benim artık gerçekten sabrım kalmadı. yani gittiğim merkezde tüylerimin üzerine bir de lekeler kabuklar delikler eklenirse düşünün benim halimi. ama ben kesinlikle sizin hakkınızda bir imada bulunmadım bunu içtenlikle söyleyebilirim. ben sadece burayı değil deli divane gibi bununla ilgili her konu başlığını okuyorum ve kim ne yazmış aklımda bile kalmıyor ben içeriklere kilitlenmiş durumdayım açıkçası. bu sorunumu çözmem lazım çünkü hayat kalitemi ciddi anlamda düşürüyor. beni anlayacağınızı ve hak vereceğinizi düşünüyorum. çünkü birielri para kazanıyor ve biz mağdurlar geri dönüşümsüz hasarlara bir yenisini daha katmama mücadelesindeyiz. kasap et derdinde koyun da can yani.... sevgiler...

bu yazımı okuduysan artık vakit kaybetmeden hemen aklına yatan bi uzmana deneme yaptırman gerektiğini yineliyorum hiç değilse kafandan çıkar dediğim gibi ufak bi alanı gözden çıkar ama benim yaptığım gibi rastgele bi uzmana gitme sakın

mrb arkdslar ben de lazerle yüzümdeki tüyleri yaydım acaıp kalınlastı şimdi iğneliye gidiyorum 2 seans gittim yüzümün yarısı 40 dk suruyor o kadar çoğaldıki istanbul haznedar da oturuyorum gittiğim yer de burda acaba haznedar da giden varmı??? özelden ya da burdan bana msj atabılır mı varsa lütfen iyi bi yer buradan pek emın deılım ınceldı ama azalmadı degısebılırım yerımı bır de kısının tecrubelı oldugunu nasıl anlıcaz makına modelı felan hanı hangısı olursa ıyı kacta calısırsa ıyı bunları bılen varsa sölerse cok sevınırım ıyı bı yere mı gıdıyorum dıye bı sorayım orenmıs olurum sımdıden tskkürler..

tüylerinin epey kalın olduğunu ve henüz 2 seans gittiğini yazmışsın karar vermek için erken biraz daha zaman ver

kaçta çalıştığına takılma kıllar cımbızla rahatça kayar gibi alınıyosa uzmanın doğru çalışıyo direkt kökünden kılı yakıyo demektir

ama kılları cımbızla çekerken kırıyosa yüzeyde kıl kalıyosa cımbız acısı hissediyosan ya da cımbızla çektiğ zaman kıl rahatça gelmiyosa cildinde yara yanık delik falan oluşuyosa uzmanın kötü demektir

herkesin kıl yapısı farklı kalın ve kuvvetli kıllara ince ve zayıf kıllara aynı akım uygulanmaz hatta bazı kıllar ince fakat kökleri çok sağlam tutunmuş olabilir o zaman uzman akımı artırır ya da aynı akımla iki üç kez aynı kıl köküne akım verir bazen yan yana duran kıllardan biri zayıf biri kuvvetli oluyo o zaman akımı farklı uygulayabilir yani bu konuda standart bi akım derecesi olamaz öyle olsa makinalar tek tip akıma göre üretilirdi

kızlar yüz bölgesine yapılan epilasyon sonrası ne gibi reaksiyonlar oluşuyorr...
yapımından itibaran bir anlabilirmisiniz..

bird ehangi kremler kullandınız..??nasıl kullandınızz neler yaptınızz..birisi şöle sıra ile zahnet olmaz ssa anlatırsa çok güzel olur teşekürler...

kızlar bende başımdan geçenleri anltmak istedim bendee 2 buçuk yıl boyunca her ay düzenli olarak yüzüm için lazer epilasyona gittim ve sonuç facia boynuma kadar yayıldı tüğler ve rengi koyulaştı jilet te vurdular istemediğim halde ama vurmadıkları yerdekilerde geçeceğine yayıldı yüz geç biter dayan dediler ama bitmedii o yüzden lazeri kesinlikle önermiyorum şuanda iğneli epilasyona başladım kesin çözüm diye acısı evet oluyor ama dayanılmyacak kadar değil bende hiç iz kalmadı ilk başta hafif kabartı şeklinde kızarıyo ertesi günde o iğnenin yapıldığı yerler kahverengi kabuk oluyo nokta halinde ama 1 hft içinde dökülüyor onlarda yaptırmadan önce bende çok korkuyodum ama gözümü karartıp başladım ve memnunum umarım sonucuda güzel olur.. ilk 2 gün su değdirmiyorumm krem falanda sürmüyorum ama 2. günden snr nemlendirici sürmeye başlyrm. bidee dışarı çıkacaksam mecbur kalırsam toz pudra sürmemi önerdi uzmanım görüntüyü hafifletmesi için.. Yüz en önemli bölge ve cidden psikolojiyi bozabiliyor çeken bilir arkadaşlar..

nerde yaptırıyosun iğneliyi İstanbul'da canım ben de araştırma içindeyim henüz bir yere karar veremedim. :26:

almor ince eleyip sık dokumakla çok iyi yapıyosun elbette hemen karar verilecek bi şey hiç değil ama bi yerlere gidip görüşüyo musun lazerle ilgili de yer araştırıyosun epeydir hala bi yol katedemedin mi sanki bana çok uzunnn süredir araştırıyomuşsun gibi geliyo içine nispeten sinen bi yerde ufaktan bi deneme yaptır bence artık

kızlar bugün yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım ve eve geldim.şişmesin die buzz koyabilirmiyim dedim yapan bayanda buzu tülbente sar öle sur dedi.eve geldim su daha buz olmamıştı çok soğuktu yinede koydum sonra yüzüme su döküldü daha bugün yaptırdım ve su değmemesi gerekiyodu.bişi olurmu lütfen yarım edin moralim çok bozuk :S

Merhaba arkadaşlar
istanbulda memnun kaldığınız iğneli epilasyon merkezi/merkezleri var mı?varsa adlarını bana özelden yollayabilir
misiniz? maalesef ben yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum ..gerçekten iz bırakmadan tüylerinden
iğneli epilasyonla kurtulan varsa msj atsın ..

YLN ben yıkıyorum suda değiyo sabunda hiç bişey olmadı ama her cilt farklı kimi cilt hasas oluyo kimine bişey olmuyo

yapan bayan su değerse du toplar demişti ama şükür bişi olmdı :) başka bişi daha sorcam tüğler alındıktan kaç gün sonra çıkmaya başlıyo sizde

tamammen hangi aşamada olduğuna bağlı ilk zamanlar daha çabuk tüğler güç kaybetmeye başladığında daha geç

zindandelen iletişime geçebiirmiyiz sana sormak istediğim br iki şey var özelden mesaj atamıyorum.

ahh bundan 5 yıl önce başladım ilk bıyık bölgesi lazere aynen banada sanırım akımı çok verdi 2 3 kere geçti üst üste.şişti şiştii kabuklandı resmen yanan kıllar deri içinden çıkıp deri üstüne yapıştı izleri zor geçti 2 seans girdim.bu sefrde yanık izi kalıcak die korktum bıraktım.başka bir yere başladım orası hiç öyle yapmadı hafif kızarıklık oldu.ya makinaları farklıydı yada akımı farklıydı bilemiycem.

kısa bir zaman sonra finallerim başlıcak canım o yüzden onların bitmesini beklicem canım o arada her hafta gidemem iğneliye zaten önce büyük bölgeler için lazere başlıcam bacak, kol, koltuk altı ve genital için. Büyük ihtimal de bahçelievler yaşam ya da bakırköy yaşar hastanesine gidicem hem hormon tahlili filan da yaptırmak istiyorum o yüzden sınavlarımdan sonra bu işin üstüne eğilmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…