ben vücudumun hre yerine yaptırdım lazeri.yapan kişi eline neresi geldiyse makinayı doğrıltuyordu .ben böyle tüylenme yaptığını bilmeden bile kalın olmayan yerlere dokunma diyordum sağlık açısından ne kadar ısın az alırsam o kadara kardır mantığıyla. sonuçtada kollarımın üst kısmı sırtıma yayılır tarzda,belimde, yanaklarım çenem ki çenede kıl nasıl olur ben bilmezdim sayesinde hepsini tatmış oldum. belimde resmen tüyler saç gibi uzuyor. delireceğim nerdeyse. zaten ben bu olayda bir tuhaflık var diyerek bıraktım farklı bir şehrde yaşıyordum o ara. tek lazer merkeziydi ve özel bir hastaneydi. bunların başıma gelebileceğini düşünmemiştim.
şimdi denize düşen yılana sarılır modunda iğneli epilasyon merkezi arıyoum. illa da uzmanına gitmek lazım ama kim biliyor ki kim uzman. buarda doğru şeyler bulabileceğimi sanıyordum ama sanırım buraya da reklam kokan mesajlar atılıyor. çevrem de de bilen giden yok.:))) ayyy çıkmaz sokaklardayımmm.
Sevgili rsvainc
neredeyse "iğneliye gittiğimde sende benle gel kendin gözlemle korkunu at "diyecek kadar endişelerini paylaşmaya çalışıyorum aklındaki tüm soru işaretleri gitsin diye şirket mail adresimi veriyorum tamam seçimler senin elbette ama sen her topikte fake mail muamelesi yaparsan burda sana bişeyler anlatmaya çalışanları incitmiş olursun
ve yazmaya heyecanımız kalmamaya başlar
birçoğumuzun kıllardan yana sıkıntılı hikayeleri var onun için burda paylaşım yapıyoruz
ama emın olmadığımız konulardan dolayıda birbirimizi kırmayalım
geçmiş olsun canım
ufak bi bölgene deneme yaptırıp sonuca göre hareket et her reklamı yapılan ürün kalitesiz olmadığı gibi her reklamı yapılan uzman da kötü değildir ama dikkatli olmak lazım ben bu forumu daha evvel okusaydım dharmamed e asla gitmezdim çünkü zaten gidenler memnun kalmamışlar forumlar bu yönden faydalı canım sen hem bu forumu hem de başka forumları bi tara tavsiye üzerine gitmek en iyisi
mrb arkdslar ben de lazerle yüzümdeki tüyleri yaydım acaıp kalınlastışimdi iğneliye gidiyorum 2 seans gittim yüzümün yarısı 40 dk suruyor o kadar çoğaldıki istanbul haznedar da oturuyorum gittiğim yer de burda acaba haznedar da giden varmı??? özelden ya da burdan bana msj atabılır mı varsa lütfen iyi bi yer buradan pek emın deılım ınceldı ama azalmadı degısebılırım yerımı bır de kısının tecrubelı oldugunu nasıl anlıcaz makına modelı felan hanı hangısı olursa ıyı kacta calısırsa ıyı bunları bılen varsa sölerse cok sevınırım ıyı bı yere mı gıdıyorum dıye bı sorayım orenmıs olurum sımdıden tskkürler..
kızlar bende başımdan geçenleri anltmak istedim bendee 2 buçuk yıl boyunca her ay düzenli olarak yüzüm için lazer epilasyona gittim ve sonuç facia boynuma kadar yayıldı tüğler ve rengi koyulaştı jilet te vurdular istemediğim halde ama vurmadıkları yerdekilerde geçeceğine yayıldı yüz geç biter dayan dediler ama bitmedii o yüzden lazeri kesinlikle önermiyorum şuanda iğneli epilasyona başladım kesin çözüm diye acısı evet oluyor ama dayanılmyacak kadar değil bende hiç iz kalmadı ilk başta hafif kabartı şeklinde kızarıyo ertesi günde o iğnenin yapıldığı yerler kahverengi kabuk oluyo nokta halinde ama 1 hft içinde dökülüyor onlarda yaptırmadan önce bende çok korkuyodum ama gözümü karartıp başladım ve memnunum umarım sonucuda güzel olur.. ilk 2 gün su değdirmiyorumm krem falanda sürmüyorum ama 2. günden snr nemlendirici sürmeye başlyrm. bidee dışarı çıkacaksam mecbur kalırsam toz pudra sürmemi önerdi uzmanım görüntüyü hafifletmesi için.. Yüz en önemli bölge ve cidden psikolojiyi bozabiliyor çeken bilir arkadaşlar..
almor ince eleyip sık dokumakla çok iyi yapıyosun elbette hemen karar verilecek bi şey hiç değil ama bi yerlere gidip görüşüyo musun lazerle ilgili de yer araştırıyosun epeydir hala bi yol katedemedin mi sanki bana çok uzunnn süredir araştırıyomuşsun gibi geliyo içine nispeten sinen bi yerde ufaktan bi deneme yaptır bence artık
adela otel şirinevlerde sevim hanım var iki kez gittim ama sanırım bana çok şiddetli akım verdi, 2- 3 hafta şiş bir suratla gezdim geçen sene. ve son derece kabuklanma ve uzun aylar süren izler oldu , sonra geçti alllahdan
ama ben esmer tenliyim ondanda olabilir
almor ince eleyip sık dokumakla çok iyi yapıyosun elbette hemen karar verilecek bi şey hiç değil ama bi yerlere gidip görüşüyo musun lazerle ilgili de yer araştırıyosun epeydir hala bi yol katedemedin mi sanki bana çok uzunnn süredir araştırıyomuşsun gibi geliyo içine nispeten sinen bi yerde ufaktan bi deneme yaptır bence artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?