kızlar benide çenemde birde favorilerimde belli yerlerde cıkan biraz kalınca kıllar var. hep sir ağdayşa aldırıyorum 2 haftada bir falan. orada calısan bayanda iğneli epilasyonu önerdi. yanlız yüzüm cok hassas. ağda da bile gün büyu kızarık hatta bazen şişlikler oluyor. iğneli epilasyonun cok zararı olur mu peki? uzun süre yaralar falan?
kızlar ben hiç almadım orayı sarartıyorum sadece ayda bi,iğneli istiyorum ama korkuyorum delik teşik olur iz kalır diye.önerdiğiniz bi yer varmı? kaç seansta bitti sizinki biraz bilgi verirmisiniz?
yüzüm 5-6 seansta yok denecek kadar azaldı diyebilirim tabi bazı inatçı kıl kökleri olmuyor değil
Kırcın Hanım; tekrar sormak istedim.Acaba İstanbul' da tavsiye edebileceğiniz uzman konusunda bir gelişme oldu mu? Araştırıyorum ama istediğim gibi bir uzmanhalen bulamadım.Sizin tavsiyenizle aldığım sarı kılları gösteren velonanın losyonuda bir kere kullanıldı,boynu bükük kaldı.Yakında bozulur sanırım.Keşke İstanbul' da olsaydınız ya da daha güzeli keşke Kocaeli'de olsaydınız:)sevgili pandora;sana yardımcı olmayı çok isterdim.buraya gelirken müşteri ve arkadaşlarımı yakın çevremde olan senelerdir salon işleten birkaç kişiye yönlendirdim ama yakından da tanımıyordum bu kişileri.bana geri dönüşleri kötü oldu hep.ya kılların koptuğunu hissediyorum yada sana lazer yapalım teklifleriyle yaklaştıklarını söylediler.onun için seni yönlendirebileceğim bir uzman ne yazık ki yok.ben müşterilerimle halen irtibat halindeyim eğer memnun kaldıkları bir uzman olursa size de bildiririm.
kızlar ben yüzüme lazer yaptırmıştım ama şimdi tüyler jilette vurulduğu için sert çıkıyo başalrı çıkmış duurmda ve sertler ben şimdi bu tüylerden kurtulmak duurmdayım 1 hafta sonra görüşmem var ve çok öenmli iğneli eğilasyon yaptırsam bu tüyler dökülüyomu yoksa kalıyolarmı o şekilde eğer kalıosa sir ağda vurucam ve 5 seanslık lazerime yazık olucak biras iğneli epilasoyn ile ilgili bilgi verebilirmisiniz bi de iğneli epilasyon için tüyler çok mu uzun olmalı benm şu an çok uzun değilller ama ellediğim zaman sertlikler hissediliyo yani az buz görünebiliyo tüyler 1 hafta sonraki görüşmemden ne kadar zaman önce yaptırmalıyım
herkesin cildi farklı bir reaksiyon veriyor bence cok önemli bir görüşmeyse yaptırma daha sonraya bırak ben göbek bölgeme yaptırdım iyileşmesi 3 haftayı buldu kızarıyor kabuklanıyor sonra bu kabukların dökülmesini bekliyorssun sen yüzüne yaptırıcağın için görünen bir yerde daha sonra yaptır bence
3 haftamı off çok uzun ama görüşme için şehir dışına çıkıcam ve 1 ay kalıcam şimdi bu tüylerde iice uzarsa daha kötü olur uzmanlarla görüşüp emin olup yaptiriyim en iyisi
herkesin cildi farklı bir reaksiyon veriyor bence cok önemli bir görüşmeyse yaptırma daha sonraya bırak ben göbek bölgeme yaptırdım iyileşmesi 3 haftayı buldu kızarıyor kabuklanıyor sonra bu kabukların dökülmesini bekliyorssun sen yüzüne yaptırıcağın için görünen bir yerde daha sonra yaptır bence
askitoom, siz istanbul'da mı yaptırıyorsunuz iğneli? nerede yaptırdığını öğrenebilir miyim:)
istanbulda yaptırıyorum avcılarda 1 kez gittim doktorumada gösterdim yapturdığım yerleri devam et dedi 3 haftada ancak iyileşebildi sen hiç yaptırmadınmı
Malatya'ya gidicem yakında bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?