merhabalar
ben sarışınım kıllarımda sarı ancak çoook fazlalar
6-7 senedir 15-20 günde bir sir ağda yaptırıyorum yüzüme.
Lazer sarı kılları görmüyor ,iğnelide beyaz tende leke bırakır dedikleri için hiç bulaşmadım şimdiye kadar.
Ancak artık son noktadayım açıkçası bıktım.
Yakında yüzüm düşecek habire cart curt..
Yazılanları tam olarak okumadım ancak bi aysel bi gül abla demişsiniz koskoca istanbulda bi gül ablamı var yani
birde benim kıllarım çok sert ve oldukça fazla kaç seans gitmem gerekir daha doğrusu seanslar kaç dakika ve dakika ücreti nedir
merhabalar
lazer sarı kılları görmüyor ,iğnelide beyaz tende leke bırakır dedikleri için hiç bulaşmadım şimdiye kadar.
ancak artık son noktadayım açıkçası bıktım.
yakında yüzüm düşecek habire cart curt..
yazılanları tam olarak okumadım ancak bi aysel bi gül abla demişsiniz koskoca istanbulda bi gül ablamı var yani
birde benim kıllarım çok sert ve oldukça fazla kaç seans gitmem gerekir daha doğrusu seanslar kaç dakika ve dakika ücreti nedir
merhabalar
lazer sarı kılları görmüyor ,iğnelide beyaz tende leke bırakır dedikleri için hiç bulaşmadım şimdiye kadar.
ancak artık son noktadayım açıkçası bıktım.
yakında yüzüm düşecek habire cart curt..
yazılanları tam olarak okumadım ancak bi aysel bi gül abla demişsiniz koskoca istanbulda bi gül ablamı var yani
bende gül hanıma gidiyorum ancak bende akım verildikten sonra çekilen kılları hissediyorum özelikle cımbızla çekilme anı acı veriyo gül hanım kılları kökten gelmesinin önemli olduğunu söylüyor hissedip hissetmemek önemli değilmiş gerçi 5 seans oldu hala bir azalma yok bi bukadar daha gidecekmişim açıkçası başından beri on parmak çalışmamasını önemsemedim yeterki doğru işlem yapılsın ve bitsin ama kıllarda azalma yok yapılan sürede de azalma yok şuana kadar 300 den fazla harcadım yapılan bölgede de bir kaç gün sora kökler belirginleşiyor sanırım bu kabuklanma ve yapılan her kökte kahverengi lekeler var.gül hanım bunları yüksek akımdan olduğunu zamanla geçeceğini söylüyor. Bu da benim deneyimim.
bende açık tenliyim ve cildim acayip hassas.
9-10 sene önceleri sürekli sir yaptırıyordum,düşün ondan sonra 1 hafta kızarmış kabarmış bir suratla dolaşıyordum.tam yüzüm iyileşiyordu hoooop yine ağda .bıkmıştım ve sonunda iğneliye karar verdim.yüzümde çene ,gıdı,faul,kaş üst ve ortası bitirdim.yaklaşık 5 sene civarı oldu ve artık çıkmıyor.şu an yüzümde birazcık ayva tüyü var,rahatsızlık vermiyor
nerde yaptırdığıma gelince bağcılarda oturuyordum ve orda bi kuaförde yaptırıyordum.şuan beylikdüzüne taşındım ve burda hala diğer bölgelerim için tam 4 4 lük biyer bulamadım.
Sonuç olarak tavsiyesini aldığın ve temiz biyerde iğneliye başla
Ben de beyaz tenliyim:) Rus beyazı şeklinde :) Ama bir sorun yok canım, iyi bir yer bulursan bir iz söz konusu olmuyor.
valla dün de yazdığım gibi ben gül hanıma gidiyorum gerçi yüz bölgesi için değil yüz bölgesine yaptırmadan önce koltuk altında denemek istedim ama dediğim gibi kılların çekilişini hissediyorsunuz forumda yazılanlar hissedilmemesi gerektiği yönünde olduğundan yüz için gül hanıma cesaret edemiyorum
bu durumda neden hala devam ediyorsunuz bence sadece para kaybı oluyor sizin için
bazı mesajlar varki lehinede olsa beni gül hanıma gideceğim varsa da gitmekten soğutuyor
soruma gelecek olursak acaba tüyler uzamadan gitmek daha mı iyidir bilen varmı?
neden ben hissetmiyorum gül hanımın kılları çektiğini acaba yazanların üyeliklerine bakınca üyeliklerinin çok yeni olması dikkatimi çekti buda soru işareti bıraktı bende nedense.kıllar çekilmiş olsa ben yüzümde sonuç almazdım sonuçtan çok memnunum devam diyorum
siz gül hanımın avukatı mısınız acaba, her eleştiride aynı şeyleri yazıyorsunuz. abartılı övgüler yazılınca iyi ama kendi yaşadıklarımızı anlatırken neden reklamcı veya karalamacı oluyoruz?neden ben hissetmiyorum gül hanımın kılları çektiğini acaba yazanların üyeliklerine bakınca üyeliklerinin çok yeni olması dikkatimi çekti buda soru işareti bıraktı bende nedense.kıllar çekilmiş olsa ben yüzümde sonuç almazdım sonuçtan çok memnunum devam diyorum
siz gül hanımın avukatı mısınız acaba, her eleştiride aynı şeyleri yazıyorsunuz. abartılı övgüler yazılınca iyi ama kendi yaşadıklarımızı anlatırken neden reklamcı veya karalamacı oluyoruz?
üyelik tarihime bakarsanız 2007'de üye olmuşum, gül hanım'a bu forumda yapılan övgülerden sonra gittim ve çok abartılacak kadar olmadığını kendi deneyimlerimle gördüm. kıllar cımbızla çekilirken hissediyorum. ben kendisinden memnun olmadığımı da söylemedim, birçok yere göre daha iyi ve yine gül hanım'a gidicem. sadece bu kılın çekilişini hissetme meselesi aklıma takıldı.
siz gül hanımın avukatı mısınız acaba, her eleştiride aynı şeyleri yazıyorsunuz. abartılı övgüler yazılınca iyi ama kendi yaşadıklarımızı anlatırken neden reklamcı veya karalamacı oluyoruz?
üyelik tarihime bakarsanız 2007'de üye olmuşum, gül hanım'a bu forumda yapılan övgülerden sonra gittim ve çok abartılacak kadar olmadığını kendi deneyimlerimle gördüm. kıllar cımbızla çekilirken hissediyorum. ben kendisinden memnun olmadığımı da söylemedim, birçok yere göre daha iyi ve yine gül hanım'a gidicem. sadece bu kılın çekilişini hissetme meselesi aklıma takıldı.
neden bunları kendisine değilde arkasından burda yazıyorsunuz onu anlamadım yoksa ben avukat falan değilim herkes herkesten memnun olmayabilir aklınıza takılan meseleyi işlem yapana söylerseniz nedenini söyler sanırım kılsız günler dilerim size.
Peki bende sana soruyorum neden arkasından yazıosun memnun olduğunu söyleyip duruosun ya git söyle kendisine çok memnunum sizden de bitsin daha derdin ne.Ya da madem sen yazıyosun bırak insanlarda ne düşünüyosa yazsınlar...
bende gül hanıma gidiyorum ancak bende akım verildikten sonra çekilen kılları hissediyorum özelikle cımbızla çekilme anı acı veriyo gül hanım kılları kökten gelmesinin önemli olduğunu söylüyor hissedip hissetmemek önemli değilmiş gerçi 5 seans oldu hala bir azalma yok bi bukadar daha gidecekmişim açıkçası başından beri on parmak çalışmamasını önemsemedim yeterki doğru işlem yapılsın ve bitsin ama kıllarda azalma yok yapılan sürede de azalma yok şuana kadar 300 den fazla harcadım yapılan bölgede de bir kaç gün sora kökler belirginleşiyor sanırım bu kabuklanma ve yapılan her kökte kahverengi lekeler var.gül hanım bunları yüksek akımdan olduğunu zamanla geçeceğini söylüyor. Bu da benim deneyimim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?