İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

bende açık tenliyim ve cildim acayip hassas.
9-10 sene önceleri sürekli sir yaptırıyordum,düşün ondan sonra 1 hafta kızarmış kabarmış bir suratla dolaşıyordum.tam yüzüm iyileşiyordu hoooop yine ağda .bıkmıştım ve sonunda iğneliye karar verdim.yüzümde çene ,gıdı,faul,kaş üst ve ortası bitirdim.yaklaşık 5 sene civarı oldu ve artık çıkmıyor.şu an yüzümde birazcık ayva tüyü var,rahatsızlık vermiyor
nerde yaptırdığıma gelince bağcılarda oturuyordum ve orda bi kuaförde yaptırıyordum.şuan beylikdüzüne taşındım ve burda hala diğer bölgelerim için tam 4 4 lük biyer bulamadım.
Sonuç olarak tavsiyesini aldığın ve temiz biyerde iğneliye başla

Ben de beyaz tenliyim:) Rus beyazı şeklinde :) Ama bir sorun yok canım, iyi bir yer bulursan bir iz söz konusu olmuyor.

valla dün de yazdığım gibi ben gül hanıma gidiyorum gerçi yüz bölgesi için değil yüz bölgesine yaptırmadan önce koltuk altında denemek istedim ama dediğim gibi kılların çekilişini hissediyorsunuz forumda yazılanlar hissedilmemesi gerektiği yönünde olduğundan yüz için gül hanıma cesaret edemiyorum

bu durumda neden hala devam ediyorsunuz bence sadece para kaybı oluyor sizin için

teşekkürler
bende tam anlattığın gibiyim aldırdıktan sonra 1 hafta kızarıklarla geziyorum sonra hoop kıllar çıkmaya başlamış
o yüzden bıktım diyorum (

Ben de beyaz tenliyim:) Rus beyazı şeklinde :) Ama bir sorun yok canım, iyi bir yer bulursan bir iz söz konusu olmuyor.

heh bende öleyim rus beyazı diyebiliriz.çoğu zaman rusça konuşmaya çalışanlar oluyor hatta.
herneyse iz yapmıyosa bu ay başlıyayım o zaman
teşekkürler

ben gül hanıma gitmem canım
bizim burda yıldız var ona gitcem kısmetse
bakalım bu ay başlarsam yazarım nasıl olduğunu ..

bu durumda neden hala devam ediyorsunuz bence sadece para kaybı oluyor sizin için

her seferinde ben de başka bir yer gidiyim diyorum sonrada sabredersem dediği gibi bitecektir diyorum.bilmiyorum ki ne yapacağımı şaşırdım kafam karışık açıkçası.istanbul için hala işte burası çok iyi gittim ve tüylerimden kurtuldum diyen de pek yok gibi gül hanım bana mesafe olarak yakın bide forumda bir kaç arkadaş çok memnun bitiren de var.bilemiyorum valla

ben de gül hanım'a gidiyorum ve tüylerin cımbızla çekilişini hissediyorum, biraz da ağır çalışıyor sanki, buradan arkadaşlar memnun diye son çare büyük umutlarla gittim gül hanım'a ama kafam karıştı.
tamam iz kalmıyor, özenli çalışıyor, fiyatı da iyi ama sonuç alamayacaksak ne önemi var bunların?

buraya 5-6 seans gidip tüylerim bitti veya çok çok azaldı diyen var mı? ona göre devam edeceğim.
bu işe para, zaman veriyoruz, acı çekiyoruz bari değsin. tekrar tekrar başa dönmek istemiyorum artık.

neden ben hissetmiyorum gül hanımın kılları çektiğini acaba yazanların üyeliklerine bakınca üyeliklerinin çok yeni olması dikkatimi çekti buda soru işareti bıraktı bende nedense.kıllar çekilmiş olsa ben yüzümde sonuç almazdım sonuçtan çok memnunum devam diyorum

bazı mesajlar varki lehinede olsa beni gül hanıma gideceğim varsa da gitmekten soğutuyor
soruma gelecek olursak acaba tüyler uzamadan gitmek daha mı iyidir bilen varmı?

Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla Gül Hanım iğne ücreti almıyor deniyor fakat 10 tl iğne ücreti aldı benden ayrıca emla kremi Gül Hanım sürüyor diyen kişiler gördüm fakat bana kendim almam gerektiğini söyledi.Yine aynı şekilde deneme seansı da yapamadık yoğunluktan dolayı sizde durumlar nasıl??

bazı mesajlar varki lehinede olsa beni gül hanıma gideceğim varsa da gitmekten soğutuyor
soruma gelecek olursak acaba tüyler uzamadan gitmek daha mı iyidir bilen varmı?

yanlış anlaşılmasın gül hanımın uygulaması için iyi veya kötü diyemem yalnızca bazı tepkileri çok aşırı bulduğumu belirtmek istedim

:)) İnsanlar kendi yaptıkları şeyleri başkalarında da var sanıyorlar işte, bilemem üyelikler yeni mi sahte mi filan ama gereksiz bir reklam, üstüne şimdi memnun olmayan birileri durum bence açık zaten..

senin için sevindim kılların çekilişini hissetmiyorsun sonucada yakınsın sanırım.Ancak bu yeni üyelik falan ne demek anlayamadım.yeni üyeyiz diye deneyimlerimizi yazamayacak mıyız ayrıca mesela benim üyeliğim sizinkinden üç ay sonra bu sizi daha kıdemli daha güvenilir mi yapıyor bu gerçekten yanlış bir yaklaşım.Ben kılların çekilişini hissediyorum ve leke de kaldı gül hanım geçeceğini söylüyor yaşayıp görücem ama lütfen kimse kimse adına sahte muamelesi yapmasın

siz gül hanımın avukatı mısınız acaba, her eleştiride aynı şeyleri yazıyorsunuz. abartılı övgüler yazılınca iyi ama kendi yaşadıklarımızı anlatırken neden reklamcı veya karalamacı oluyoruz?
üyelik tarihime bakarsanız 2007'de üye olmuşum, gül hanım'a bu forumda yapılan övgülerden sonra gittim ve çok abartılacak kadar olmadığını kendi deneyimlerimle gördüm. kıllar cımbızla çekilirken hissediyorum. ben kendisinden memnun olmadığımı da söylemedim, birçok yere göre daha iyi ve yine gül hanım'a gidicem. sadece bu kılın çekilişini hissetme meselesi aklıma takıldı.

menekşe çok haklısın canım..burda her şeyi allayıp pullayıp cilalayarak anlatmak da etik değil...olumlu yorumlar yapılabileceği gibi olumsuz da yapılacak..insanların memnuniyetsizliğini dile getirmesinde yanlış olan nedir? üstelik herkes de aynı sonucu verecek diye bir kaide de yok...ben bunun birazda tüy yapısıyla eş değer olduğunu düşünüyorum..çok yoğun ve sert kıllar belki biraz daha geç netice verebilir ama eninde sonunda verir..yani x kişi çok memnun diye y kişi de çok memnun olmalı diye mantık dışı bi düşünce olabilir mi ya ? bu arada iğnelinin iyi sonuç vermesi kılların cımbıza kolay gelmesiyle eşdeğerdir..kıllar cımbıza zor geliyor ve can acıtyorsa o kıl yanmamış demektir..arkadaşım doğru bi tespit üzerine rahatsızlığını dile getirmiş..

neden bunları kendisine değilde arkasından burda yazıyorsunuz onu anlamadım yoksa ben avukat falan değilim herkes herkesten memnun olmayabilir aklınıza takılan meseleyi işlem yapana söylerseniz nedenini söyler sanırım kılsız günler dilerim size.

Peki bende sana soruyorum neden arkasından yazıosun memnun olduğunu söyleyip duruosun ya git söyle kendisine çok memnunum sizden de bitsin daha derdin ne.Ya da madem sen yazıyosun bırak insanlarda ne düşünüyosa yazsınlar...

ben arkasından söylemiyorum memnuniyetimi yüzünede söylüyorum memnun olmasam gül hanıma gitmem zaten burayada memnuniyetimi yazıyorum sizin kendisiyle bir derdinizmi var anlamadım.

gül hnm bana da merak etme kökten geliyor dedi. ama benmde içim rahat etmedi ve korktugum basıma geldi bi hafta sonra tuyler çıkmaya başladıama özlem hnm ve aysel hnm da cımbızla çektiğini bile anlamadım. hatta cımbızla çekiyormusunuz die sordum. bana da yanmış kökten çıkan kılın acı hissetirmemesi daha mantıklı geliyor. bende on parmak çalışmamasını önemsemedm burdaki memnuniyeti okuyunca fakat yogun tüyler arasında hangi tüye iğnenin girdiğinin farkedilmesi çok zor olduğunu düşünüyorum. neticede ben yüzüme kaç yıldır lazer yaptrdım yani kökten alınmadı şimdide yanmadan çekilirse tuylerımın kalınlasabileceginden korktum.ben tam bi ay içeresinde 3 kere yaptrıdm ve verdiğim para 510 tl ve saatlerce yol gittim bide yol masrafı ve zaman kaybıhem cildim mahvoldu ve psikolojim bozuldu. bu yüzden herkesin çok dikkatli davranması gerektiğini düşündüğüm için paylaştım. neticede yaptrdıgımız alan yüz tabiki ben sadece ilk deneyimlerimi paylaştım. ilk seanstaki izlenimlerim.

meldanur senin ve bir kaç kişi yüzünden gül hanıma gittim yüz için o kadar övdünüzki inandım ve gittim henüz ilk seansım hakkında ne iyi ne kötü bi yorum yapamam ama seni okudum bi kaç topikte kendini böyle savunmazsın arkadaşım gül hanımı nası koruyosun böyle sana bedava falanmı yapıyo epilasyonu reklamını yapıyosun anlamadım gitti...valla ben sizin bu yorumlarınızı daha önce okusaydım asla gitmezdim ama başladım gül hanıma en az 3 seans gidicem bakalım görücez nasıl olucak ama eğer reklamsa amaç ....burdaki insanların en hassas konusu yüz bölgesi bi çare herkez derdine derman arıyo amacımız bilgilerimizi paylaşıp yardımcı olmak birbirimize ..eğer bunun dışına taşıp bizi kandıran varsa iyi olmayıpta iyi yorum yaparak oraya gitmeye yönlendiren varsa rabbim versin cezalarını ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…