merhaba 10-11 ay gibi bi süreçte malatyadayım iğneli epilasyon yapan bayanın tam ismini ve adresini öğrenebilirmiyim.yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve okudum yazılanları ben iğneli yaptırdıktan sonra okadar uzun süre kabuklanma olmadı bende ben 2 yıla yakındır gidiyorum kaş, çene, ve göğüs ucuna yapıyorum ilk gittiğim yer çok düşük çalıştı o yüzden uzun sürdü başka bir yere başladım oradan daha kısa sürede sonuç aldım ilk gittiğim zaman seansım 20 dk şimdi ise 5 dk düştü çok ağrılı bir çalışma ama değer sonucu çok güzel ben yaptıktan sonra krem sürüyorum ve her sabah ve akşam devam ediyorum kabuklanma en fazla 4 gün oluyor.
kızlar iğneli epilasyondan sonra kabuklar ne zaman dökülür benm 4, güünm ve hala büyük çoğunluğu duruyo bide tüyler çıkarken sert mi çıkar yoksa yumuşakmı ben yüzümü elldeimde sanki sert gibi geldi ama bu kabuktan mı kaynaklanıo çözemedim
canım çok sevındım ben aysel abla için ankaradan izmire gittim kendisi hakıkaten bu konuda uzman 25 yıllık deneyımı var...çok şanslısın izmirde oturdugun için... aysel abladan her ile lazım
Arkadaşlar mrb;
Yüz bölgeme 3 kere iğneli yaptırdım.3 üde farklı yerlerde ama sanırım artık yer arayışı son buldu. 1 aydır yazılanları okuyorum ve sonunda doğru yeri buldugumu düşünüyorum. ilk olarak özlem hnma gittim resmen yüzümü yaktı. hemde yanlış bilgilendirmeyle.cildin bebeksi olacak dedi:):)eskye razıydm ben:) ikinci yerim gül hnm dı. burda yazılanları okuyunca denemek istedim. ama burda fazla abartı şeyler yazıldıgını gördüm ve bu yüzden yazmak istedim.İlk defa gitmeme ragmen ben gül diyip hemen uzanmamı istedi ve işleme başladı. hiç ön konuşma yapmadı fazla zamanımz yok dedi. ben işlem sırasında fırsta buldukca soru sordum. Kendisi şu kadar sürede biter falan demedi ama ben yazılanları okuyorum tur dönüyormusunuz dedim evet dedi ama nekadr sürer ne olur biter bilgi vermedi yada kullandıgı makıne, igne konusunda bilgilendirmedi. Evet yüzümde hiç brsey cıkmadı bi gun suren şişlik ve kızarıklık oldu sadece. ama işlem sırasında bütün çekilen kılları hissettim ve canım iğneden çok cımbızdan acıdı. ve bir hafta sonra çıktı alınan yerlerTam emin olamadan eleştirmek istemedim burda yazdm gül hanıma yaptıranlar cımbıızı hissediyormu diye ama kimse bişey yazmadı. Ama hafta sonu aysel hanıma gittim ve çok memnun kaldım. Gerçekten çekilen kılları hiç hissetmedim. hatta iğnede bile hiç canım acımadı adetli dönemimde olmama ragmen. Sanırım kıl köklerine tam giriyor ve kıl kökleride yandıgı için hiç acısız seans geçirdim.Kızarıklık ve şilik olmadı sadece bazı yerlerde sarı iltihaplı şekilde küçük sivilceler çıktı oda sayılıdır iki saaten cok seans uygulandım yüzüme. ayrıca aysel hnm gittigim iki yere çok daha hızlı. boynum ve yüzümün bazı kısımlarını cok yogun olmasına ragmen bitirdi ve de en önemlisi işlem yapılan yerden bir daha çıkmıyacagını söyledi.şimdilik 4. gitcegim kişide aysel hnm sonunda dogru yeri buldum:) aysel hnm konusunda burda yazna arkadaşlara teşekkür ederim: sonunda içim rahat şekilde gidecegim yer buldum kendime: )
Arkadaşlar mrb;
Yüz bölgeme 3 kere iğneli yaptırdım.3 üde farklı yerlerde ama sanırım artık yer arayışı son buldu. 1 aydır yazılanları okuyorum ve sonunda doğru yeri buldugumu düşünüyorum. ilk olarak özlem hnma gittim resmen yüzümü yaktı. hemde yanlış bilgilendirmeyle.cildin bebeksi olacak dedi:):)eskye razıydm ben:) ikinci yerim gül hnm dı. burda yazılanları okuyunca denemek istedim. ama burda fazla abartı şeyler yazıldıgını gördüm ve bu yüzden yazmak istedim.İlk defa gitmeme ragmen ben gül diyip hemen uzanmamı istedi ve işleme başladı. hiç ön konuşma yapmadı fazla zamanımz yok dedi. ben işlem sırasında fırsta buldukca soru sordum. Kendisi şu kadar sürede biter falan demedi ama ben yazılanları okuyorum tur dönüyormusunuz dedim evet dedi ama nekadr sürer ne olur biter bilgi vermedi yada kullandıgı makıne, igne konusunda bilgilendirmedi. Evet yüzümde hiç brsey cıkmadı bi gun suren şişlik ve kızarıklık oldu sadece. ama işlem sırasında bütün çekilen kılları hissettim ve canım iğneden çok cımbızdan acıdı. ve bir hafta sonra çıktı alınan yerlerTam emin olamadan eleştirmek istemedim burda yazdm gül hanıma yaptıranlar cımbıızı hissediyormu diye ama kimse bişey yazmadı. Ama hafta sonu aysel hanıma gittim ve çok memnun kaldım. Gerçekten çekilen kılları hiç hissetmedim. hatta iğnede bile hiç canım acımadı adetli dönemimde olmama ragmen. Sanırım kıl köklerine tam giriyor ve kıl kökleride yandıgı için hiç acısız seans geçirdim.Kızarıklık ve şilik olmadı sadece bazı yerlerde sarı iltihaplı şekilde küçük sivilceler çıktı oda sayılıdır iki saaten cok seans uygulandım yüzüme. ayrıca aysel hnm gittigim iki yere çok daha hızlı. boynum ve yüzümün bazı kısımlarını cok yogun olmasına ragmen bitirdi ve de en önemlisi işlem yapılan yerden bir daha çıkmıyacagını söyledi.şimdilik 4. gitcegim kişide aysel hnm sonunda dogru yeri buldum:) aysel hnm konusunda burda yazna arkadaşlara teşekkür ederim: sonunda içim rahat şekilde gidecegim yer buldum kendime: )[/QUOTE
selam arkadaşlar
benim yüzümde lazerden dolayı çok yoğun kalın kıllar vardı çok araştırdım ve burdan gül hanımı buldum 5 ci seanstan sonra yüzümdeki kıllar bitti çekilme falanda hissetmedim ne iz nede kabuk olmadı ilk gün kızardı iki saat içinde geçti gül hanım çok ilgili bir uzman benim öğrenmek istediğim her konuda açık bir şekilde bigilendirdi.gül hanım çok yoğun çalışıyor buda insanların memnuniyetinden kaynaklanıyor zaten demiş orda gül hanım fazla zamanımız yok diye zaman az olupda konuşmayla vakit geçirildiğinde işleminiz yarım kalsaydı dahamı iyi olurdu .ben gül hanıma gittiğimde bana 1 saatlik zaman vermişti saatimde seansıma girdiğimde 15 dakika benimle işleme başlamadan sadece görüştü ben ikna olunca işleme başladı demekki sizde bir zaman sorunu olmuş bunuda gül hanıma maletmeyin isterseniz burdan anladığım sizin işleminiz yarım kalmasın diye sizi hemen almış gül hanım ben yaptığı işlemden çok memnun kaldım yüzüm tamamen bitti şuan bacak bölgesine devam ediyoruz..
Aysel ablamm bi bi bitaneeeeeeeee! :) Bu cuma 3. seansıma gidicem inşllah!!! Favorilerim bitti sanırım ya vlla... En azından çok ince ve cılızlar hiç rahatsız değilim :))) Çene sadece inatçı biraz :) Ben valla, 3 aralıkta gittim en son düşünün yani :))) 2. seansıma ilk seansımdan sonra 3.ayımda gitmiştim. 3.seansıma da 2.seansımdan sonra 2.ayımda gidiyorum :)
Arkadaşlar mrb;
Yüz bölgeme 3 kere iğneli yaptırdım.3 üde farklı yerlerde ama sanırım artık yer arayışı son buldu. 1 aydır yazılanları okuyorum ve sonunda doğru yeri buldugumu düşünüyorum. ilk olarak özlem hnma gittim resmen yüzümü yaktı. hemde yanlış bilgilendirmeyle.cildin bebeksi olacak dedi:):)eskye razıydm ben:) ikinci yerim gül hnm dı. burda yazılanları okuyunca denemek istedim. ama burda fazla abartı şeyler yazıldıgını gördüm ve bu yüzden yazmak istedim.İlk defa gitmeme ragmen ben gül diyip hemen uzanmamı istedi ve işleme başladı. hiç ön konuşma yapmadı fazla zamanımz yok dedi. ben işlem sırasında fırsta buldukca soru sordum. Kendisi şu kadar sürede biter falan demedi ama ben yazılanları okuyorum tur dönüyormusunuz dedim evet dedi ama nekadr sürer ne olur biter bilgi vermedi yada kullandıgı makıne, igne konusunda bilgilendirmedi. Evet yüzümde hiç brsey cıkmadı bi gun suren şişlik ve kızarıklık oldu sadece. ama işlem sırasında bütün çekilen kılları hissettim ve canım iğneden çok cımbızdan acıdı. ve bir hafta sonra çıktı alınan yerlerTam emin olamadan eleştirmek istemedim burda yazdm gül hanıma yaptıranlar cımbıızı hissediyormu diye ama kimse bişey yazmadı. Ama hafta sonu aysel hanıma gittim ve çok memnun kaldım. Gerçekten çekilen kılları hiç hissetmedim. hatta iğnede bile hiç canım acımadı adetli dönemimde olmama ragmen. Sanırım kıl köklerine tam giriyor ve kıl kökleride yandıgı için hiç acısız seans geçirdim.Kızarıklık ve şilik olmadı sadece bazı yerlerde sarı iltihaplı şekilde küçük sivilceler çıktı oda sayılıdır iki saaten cok seans uygulandım yüzüme. ayrıca aysel hnm gittigim iki yere çok daha hızlı. boynum ve yüzümün bazı kısımlarını cok yogun olmasına ragmen bitirdi ve de en önemlisi işlem yapılan yerden bir daha çıkmıyacagını söyledi.şimdilik 4. gitcegim kişide aysel hnm sonunda dogru yeri buldum:) aysel hnm konusunda burda yazna arkadaşlara teşekkür ederim: sonunda içim rahat şekilde gidecegim yer buldum kendime: )[/QUOTE
selam arkadaşlar
benim yüzümde lazerden dolayı çok yoğun kalın kıllar vardı çok araştırdım ve burdan gül hanımı buldum 5 ci seanstan sonra yüzümdeki kıllar bitti çekilme falanda hissetmedim ne iz nede kabuk olmadı ilk gün kızardı iki saat içinde geçti gül hanım çok ilgili bir uzman benim öğrenmek istediğim her konuda açık bir şekilde bigilendirdi.gül hanım çok yoğun çalışıyor buda insanların memnuniyetinden kaynaklanıyor zaten demiş orda gül hanım fazla zamanımız yok diye zaman az olupda konuşmayla vakit geçirildiğinde işleminiz yarım kalsaydı dahamı iyi olurdu .ben gül hanıma gittiğimde bana 1 saatlik zaman vermişti saatimde seansıma girdiğimde 15 dakika benimle işleme başlamadan sadece görüştü ben ikna olunca işleme başladı demekki sizde bir zaman sorunu olmuş bunuda gül hanıma maletmeyin isterseniz burdan anladığım sizin işleminiz yarım kalmasın diye sizi hemen almış gül hanım ben yaptığı işlemden çok memnun kaldım yüzüm tamamen bitti şuan bacak bölgesine devam ediyoruz..
AMACIM KIMSEYI KOTULEMEK DEGIL. YAŞADIKLARIMI SOYLEDIM. YARIM KALMAK DERKEN NEYI KASTETTIN ANLAMADIM::)ILK DEFA GUL HANIMA GIDIYORUM YUZUM ZATEN YETERI KADAR YOGUN BEN IKI SAATLIK RANDEVU ISTDM IKI SAATLIK VEREMEM DEDI BENDE IYI OZMAN BI SAAT OLSUN DEDIM.BEN BASKA SEHIRDEN GITTIM USTELIK.YANI YUZUMUE 1 SAAT UYGULANMASIYLA 50 DAKIKKA UYGULANMASI ARASINDA NE FARK OLABILIRDI? YARIMMI KALMIS OLURDU:):) AYRICA BENDE SONRA 15 DAKIKALIK BI RANDEVUSU VARMIS ONDAN SONRADA YOKMUS.ISLEM BITTIKTEN SONRA KENDISI BANA ISTERSEN BEKLE BI MUSTERIM VAR ONDAN SONRA 1 SAAT DAHA CALISALIM DEDI:) DEMEKKI ZAMANI VARMIS:)YANI DEDIDIGIM GIBI KIMSEYI KOTULEMEK GIBI NIYETIM YOK.GERCEKTEN OKDAR YOGUN OLDUUGNU GORSEDYM ZATEN BOYLE BI CUMLE KURMAZDIM..VALLA BEN BUTUN CEKILEN TUYLERI HISSETTIM HATTA KENDISINE DE SOYLEDIM.GUL HNM MERAK ETME KOKTEN GELIYOR DEDI.. BU CUMLEYI COK ANLAMADM HATTA ILK MESJMDA YAZDM AMA CEVAP VEREN OLMADI NEDENSE:)BEN HISEETIM DEDIKTEN SONRA YAZILMIS???BEN ZATEN AYSEL HANIMA GITTIKTEN SONRA FARKI GORUNCE BU MSJI YAZDIM.. BEN BURDA YAZILANLARI DIKKATE ALARAK GITTIM HER IKI YEREDE .EMINIM BIR COK ARKADASDA BURDAKILERI DIKKATE ALIYORDUR. OYUZDEN DURUST OLUNMALI BURDA. GERCEKTEN MEMNUN KALINAN YERLER VEYA KALINMAYAN YERLER, EKSIK GORULEN YERLER YAZILMALIKI DIGER INSANLAR MAGDUR OLMASIN.
Merhabalar, Siz İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Gül Hanım'a gitmişsiniz daha önce o açıdan sormak istedim. İzmir'e günübirlik mi gittiniz, ben de düşünmüyor değilim arada ama zaman ayıramadım bir türlü..
luuluu katılıyorum sana
ben ist da veya izmirde yaşamıyorum . gül hanmı burdan duydgum ıcın ist a gittim. benim ailem izmirde yaşıyor. izmire gitmişken aysel hnm a da epilasyon yaptırmak istedim son umudum oydu. eger yüzüm ilk yaptrdgım yerdeki gibi olursa Tekrardan lazere dönmeyi bile düsündüm.kabuk iz olmasından korktum ama yaptıralı bugun 6 gun oldu kabuklanma olmadı.sadece cok az yerde küçük iltihaplı sivilceler oldu. iyiki gitmişim:)
AMACIM KIMSEYI KOTULEMEK DEGIL. YAŞADIKLARIMI SOYLEDIM. YARIM KALMAK DERKEN NEYI KASTETTIN ANLAMADIM::)ILK DEFA GUL HANIMA GIDIYORUM YUZUM ZATEN YETERI KADAR YOGUN BEN IKI SAATLIK RANDEVU ISTDM IKI SAATLIK VEREMEM DEDI BENDE IYI OZMAN BI SAAT OLSUN DEDIM.BEN BASKA SEHIRDEN GITTIM USTELIK.YANI YUZUMUE 1 SAAT UYGULANMASIYLA 50 DAKIKKA UYGULANMASI ARASINDA NE FARK OLABILIRDI? YARIMMI KALMIS OLURDU:):) AYRICA BENDE SONRA 15 DAKIKALIK BI RANDEVUSU VARMIS ONDAN SONRADA YOKMUS.ISLEM BITTIKTEN SONRA KENDISI BANA ISTERSEN BEKLE BI MUSTERIM VAR ONDAN SONRA 1 SAAT DAHA CALISALIM DEDI:) DEMEKKI ZAMANI VARMIS:)YANI DEDIDIGIM GIBI KIMSEYI KOTULEMEK GIBI NIYETIM YOK.GERCEKTEN OKDAR YOGUN OLDUUGNU GORSEDYM ZATEN BOYLE BI CUMLE KURMAZDIM..VALLA BEN BUTUN CEKILEN TUYLERI HISSETTIM HATTA KENDISINE DE SOYLEDIM.GUL HNM MERAK ETME KOKTEN GELIYOR DEDI.. BU CUMLEYI COK ANLAMADM HATTA ILK MESJMDA YAZDM AMA CEVAP VEREN OLMADI NEDENSE:)BEN HISEETIM DEDIKTEN SONRA YAZILMIS???BEN ZATEN AYSEL HANIMA GITTIKTEN SONRA FARKI GORUNCE BU MSJI YAZDIM.. BEN BURDA YAZILANLARI DIKKATE ALARAK GITTIM HER IKI YEREDE .EMINIM BIR COK ARKADASDA BURDAKILERI DIKKATE ALIYORDUR. OYUZDEN DURUST OLUNMALI BURDA. GERCEKTEN MEMNUN KALINAN YERLER VEYA KALINMAYAN YERLER, EKSIK GORULEN YERLER YAZILMALIKI DIGER INSANLAR MAGDUR OLMASIN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?