meldanur senin ve bir kaç kişi yüzünden gül hanıma gittim yüz için o kadar övdünüzki inandım ve gittim henüz ilk seansım hakkında ne iyi ne kötü bi yorum yapamam ama seni okudum bi kaç topikte kendini böyle savunmazsın arkadaşım gül hanımı nası koruyosun böyle sana bedava falanmı yapıyo epilasyonu reklamını yapıyosun anlamadım gitti...valla ben sizin bu yorumlarınızı daha önce okusaydım asla gitmezdim ama başladım gül hanıma en az 3 seans gidicem bakalım görücez nasıl olucak ama eğer reklamsa amaç ....burdaki insanların en hassas konusu yüz bölgesi bi çare herkez derdine derman arıyo amacımız bilgilerimizi paylaşıp yardımcı olmak birbirimize ..eğer bunun dışına taşıp bizi kandıran varsa iyi olmayıpta iyi yorum yaparak oraya gitmeye yönlendiren varsa rabbim versin cezalarını ...
meldanur senin ve bir kaç kişi yüzünden gül hanıma gittim yüz için o kadar övdünüzki inandım ve gittim henüz ilk seansım hakkında ne iyi ne kötü bi yorum yapamam ama seni okudum bi kaç topikte kendini böyle savunmazsın arkadaşım gül hanımı nası koruyosun böyle sana bedava falanmı yapıyo epilasyonu reklamını yapıyosun anlamadım gitti...valla ben sizin bu yorumlarınızı daha önce okusaydım asla gitmezdim ama başladım gül hanıma en az 3 seans gidicem bakalım görücez nasıl olucak ama eğer reklamsa amaç ....burdaki insanların en hassas konusu yüz bölgesi bi çare herkez derdine derman arıyo amacımız bilgilerimizi paylaşıp yardımcı olmak birbirimize ..eğer bunun dışına taşıp bizi kandıran varsa iyi olmayıpta iyi yorum yaparak oraya gitmeye yönlendiren varsa rabbim versin cezalarını ...
gül hanıma gidiyorum bende topiklerden okudum kendisini memnun olanlar vardı ..gittim 3 seans gidicem bakalım kabuklanma oldu bende ve10 gün kaldı ....ama çok abartı değil tabii..bıyıklarım 3 gün sonra çıkmaya başladı diğerleri daha geç çıktı bıyığa nazaran..sen kaç seans gittin peki bitirdin ?....reklam yapan varsada allaha havale ettim ben ne diyim başka...Sevgili mapavrili aynen dediğin gibi herkes derdine derman arıyor, özellıkle yüz bölgesi bi sorun olması durumunda bizi en çok üzecek bölge , elbette bilemem ama meldanurun reklam olduğunu sanmıyorum sanırım biraz fazla fanatik Gül Hanım'cı, böyle olunca da kafalarda soru işareti yaratıyor
Bende Gül Hanıma gidenlerdenim şu an benim bitti diyebilirim. İnatçı tek tük çıkanlar var hala bide ince ayva tüylere başladığım için eskisi kadar olmasada gidiyorum hala Gül Hanım'a
ben kabuk ,leke, iz vs.hiçbir sorun yaşamadığım için şiddetle tavsiye edenlerden oldum.. açıkçası sıkıntı yaşadığınızı görünce üzülüyorum ama elbette herkesin memnuniyeti farklı iyi kötü burda herşeyi paylaşıcaz ki birbirimize faydalı olalım
ayrıca her kim , kiminle ilgili olursa olsun kendi deneyimi olmadan reklam yapıyorsa kendi kafasınca bizleri kandırmaya çalışıyorsa bu art niyet aynen kendisine geri dönsün
gül hanıma gidiyorum bende topiklerden okudum kendisini memnun olanlar vardı ..gittim 3 seans gidicem bakalım kabuklanma oldu bende ve10 gün kaldı ....ama çok abartı değil tabii..bıyıklarım 3 gün sonra çıkmaya başladı diğerleri daha geç çıktı bıyığa nazaran..sen kaç seans gittin peki bitirdin ?....reklam yapan varsada allaha havale ettim ben ne diyim başka...
Benimde aynı şekilde kabuklanma oldu ve 1 hafta bile geçmeden kıllarım tekrar uzamaya başladı.Açıkçası bana çok normal gelmedi bu durum.Bu kadar çabuk çıkar diye beklemiodum.
gül hanıma gidiyorum bende topiklerden okudum kendisini memnun olanlar vardı ..gittim 3 seans gidicem bakalım kabuklanma oldu bende ve10 gün kaldı ....ama çok abartı değil tabii..bıyıklarım 3 gün sonra çıkmaya başladı diğerleri daha geç çıktı bıyığa nazaran..sen kaç seans gittin peki bitirdin ?....reklam yapan varsada allaha havale ettim ben ne diyim başka...
Arkadaşlar iğneli epilasyon yapılan yerin 1 hafta da tekrar çıkması normal mi acaba?
Gül hanıma bir seans gittim ve bende cımbızla çekildiği anı hissediyorum.Nitekim 1 hafta olmadan uzadılar tekrar.Çok yavaş çalışıyor olması da cabazı.Burada okadar abartılmış mesajlar vardı ki onları okuyarak gittim ama hiç bir işe yaramadı.Kıllar incelmiş olarak çıkıcak dedi ama o bile yok.
Benimde gül hanıma yaptırdgım senastan 1 hafta sonra çıkmaya başladıbence gül hnm bu yüzden yoğun???hatta şu an çenem eski haline döndü yüzümde hala tüy olmasına ragmen gitmeye korkuyorum artık. Biraz daha beklicem aysel hnm ın yaptrdıgı alanlarda çıkmazsa aysell hnma devam etcem yoksada lazere hiç deilse yan etkisiz pasparlak çıkıyorum aysel hnmın yaptıgı alanlarda çıkarsa artık iğneliyide çözüm olarak görmicem hiç deilse kıllardn kurtuluş yok bari cildimi bozmayayım burda gül hnmla ilgili msjlar çok abartılmış. ben gitmeye karar verdiğimde acaba reklammı diye düşündüm. ama reklam olsa illaki memnun olmayanlar olmuştur onlar yazardı diye düsündüm ve gittim. bu arada ben gül hnm duvarında bi kaç belge gördüm ama iğneli epilasyonla ilgili görmedim?
Çok uzun zaman oldu siteye girip yazmayalı.Benden haberler vereyim :)
Laser epilasyon sonrası ilk kez ocak 2010 da başlamıştım sonra şubat ayında ve daha sonra mayıs ayında başka bir yere başladım ve hala devam ediyorum (temmuz-ağustos-eylül aylarında gitmemiştim) her ay gidiyorum. tüyler iyice kuvvetlenmeden darbelensin istiyorum bana göre gayet iyi gidiyor hatta geçen gidişimde sağ ve sol yanaklarımda tüyler çıkmamıştı . burada bıyıklarda alınıyor ama her gidişimde tam sıfırlatamıyorum çünkü dayanamıyorum.Bahara kadar süre verdim kıllarıma baharada pek bnirşey kalmadı ama bakalım artık.:)
Ayrıca iki aydır koltuk altı ve bir aydır da üst bacak iç bölgesini yaptırıyorum .
En son 2 şubatta seansa gitmiştim.
Memnunum , tez zamanda kurtulmayı ve tüm sorunu olan arkadaşların bu dertlerden kurtulmasını diliyorum.
Sevgiler :)
siz nerede yaptırıyorsunuz acaba :)
mrb.arkadaşlar.4 seanstır çenealtıma iğneli epilasyon yaptırıyorum.45-70 arsı akım gücüyle epilasyon uygulandı ancak 1 hafta geçmeden tekrar tüyler başgösterdi tabiri caizse.cildimdeki tahrbatta cabası.epilasyoncuma cımbızla çekerken neden hissettiğimi oysa etkili bir yakma sonucunda tüylerin cımbızla çekilirken hissedilmemesi gerektiğini öğrendiğimi söyledim.o da bana düşük akımla çalıştığını bunun için olabileceğini söyledi.bana dayanabilirsen sana en yüksek akımı verelim dedi.elim mahkum kabul ettim.99+3 ü uyguladı mahvoldum üstelik yine hissettim cımbızla çekerken çenealtımdaki kabarık ve kızarıklıklarda cabası.bugün 4.gün hala tamamen geçmedi.ne yapayım iğnelye devam mı edeyim yoksa lazer e mi transfer olayım.tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar benim de iğneli epilasyon yaptırmam gerekiyor bu yüzden dolayı da uzun süredir internetten araştırma yapıyorum.aslında tam gül hanıma gidicem diye karar vermiştim ki son yapılan yorumlar oranın da uygun bir yer olmadığını anlamama yeterli oldu.İstanbulda özellikle avrupa yakasında (çok iyi bir yerse anadolu tarafınada geçerim) bildiğiniz iyi bir güzellik merkezi ya da hastane var mı? cidden itiyacım var önceki sayfalarda da soranlar olmuş ama kimse cevap vermemiş lütfen bildiğiniz bir yer varsa yardımcı olalım birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?