İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

çok teşekkür ederim cevabınız için taksimdeki ayten hanım ile mecidiyeköyde zeynep hanımı duymuştum en yakın zamanda görüşmeye gidicem kendileriyle

Rica ederim... İki uzmanla da görüşüp küçük bir bölgene işlem yaptırman en doğrusu. Zeynep Hanım'ın da bu konuda iyi olduğunu duydum. Sevgiler...

canım valla lazere hiç bulaşma derim ben çünkü zayıf tüyleri de etkiliyor ve koyulaştırıyor. En kesin çözümü veren iğneli...Lazerde 20 seansa kadar uzayanlar var ayrıca onun da bitireceğinin kesinliği yok

iğneli epilasyon yapılan bölgede tüm izler geçtikten sonra iltihaplı sivilce çıkması normal mi? Normalde benim yüzümde pek sivilce çıkmaz. Sadece o bölgede 3 tane küçük küçük sivilce var. İz kalır mı ya? nolur biri bişey söylesin

iğneli epilasyondan sonra oluşan kabuklar düşüyo bı süre sonra sivilce çıkıyo bende anlıyamadım sebebını... kabuk düşmüş aradan 15 20 gun geçmiş ama sivilce çıkıyo neden acaba? korkkma ama sivilceler geçici ama iz bırakıyo sivilcelerı bende izleri duruyo...

Sivilce lekelerini geçirmek için hiçbir formül yok mu? Ben önceden normalde çıkan sivilcelere bir süre bepanten sürüyordum hiç iz kalmıyordu. Şimdi madecassol kullandım. Bugün epilasyoncumla görüşüp bepanten kullanacağımı söyledim. Deniyim bakayım bepanten ile izler geçerse madecassol kullanmam.

Ben yüzümde bıyık bölgeme yaptırdım. Gül Abbasoğlu yaptı. Emla sürülmesine rağmen özellikle 2. (ve son) seansımda çok acıdı. Kıllar çekilirken de tek tek hissettim ve acıdı. İlk yaptırdığımda sivilcelendi ve bir hafta geçmedi. İkinci seanstan sonra da sivilcelendi, şimdi geçmesini bekliyorum. Bu sebeple değil ama başka bir forumda uzun uzun yazdığım sebeplerden dolayı bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

Arkadaşlar Selam,

Taksim'de Ayten Hanım'ın olduğu yerin adını, adresini arıyorum ancak bulamadım henüz. Gidenler, bilenler bu bilgiyi paylaşabilir mi? Özel mesaj olarak da atabilirsiniz.

Çok teşekkürler..

ben de ankarada mübecel güzellik salonuna gittim, malesef kara kara delikler kaldı
bilmiyorum napıcam, kırmızılıklar da var dermalogicadan bir iki ürün almayı düşünüyorum leke ve izler için
kabuk da bağladı peelingle geçirmeye çalışıyorum

hem lazer hem de iğneli epilasyon mağduru olarak ben sana bir öneride bulunmak istiyorum. Tüylerden kurtulmanın kesin çözümü iğneli epilasyon. Burada önemli olan iyi bir uzman bulmak. Bunu anlaman için de bir kere değil en az 3 4 kere test seansı yaptırmanı tavsiye ediyorum. süre olarak da 5 dakikayı geçmesin. beni mağdur eden iğneli epilayon uzmanının da bir sürü müşterisi var. Ama bu onun iyi bir uzman olduğunu göstermez. neticede ilk iki senasta beğenmiştim, hatta burada memnun kaldığımı dile getirmiştim. 3. seansımda ise biraz fazla çalıştığı için (25 dk) herşey daha net anlaşıldı. ayrıca çok hızlı çalışması da bence sakıncalı. benim uzmanım saniyede 2 atış yapıyordu nerdeyse ve bunu yaparken de dikkatlice kıl köküne girmiyordu. bu da aşırı kabuklanma ve izlere sebep oldu. yavaş çalışıp dikkatlice iğneyi kılın köküne tek tek girmesine dikkat etmelisin. ayrıca lop kullanmayan bir uzmandan kesinlikle kaçmalısın. bir başka önerim de iğne. iğnenin altın iğne olmasına ve çok ince olmasına dikkat et. benim mağduriyetim bilgisizliğimden kaynaklandı. Ama bazı şeyler deneme yanılma yöntemiyle öğrenilir. Artık daha dikkatli olacağım ve kimseye öyle kolay kolay yüzümü teslim etmeyeceğim.

fragmannn . Senin özel mesajına cevap veremiyorum ne yazık ki, özel mesaj atma hakkım yokmuş

fragmann,
Deneyimlerini paylaşarak hanımlarımıza yardımcı olmaya çalıştığını, kimsenin mağdur olmaması için gayret gösterdiğine inanıyorum. İyi niyetli olduğundan da hiç kuşkum yok. Ancak yıllarını bu mesleğe adamış bir uzman olarak malesef sana katılamıyacağım konular olduğunu da benim paylaşmam gerekiyor. Uzmanın hızlı çalışıyor olmasını kötü olarak değerlendirmek doğru değil. Çok yavaş çalışsa bile kökü bulamayan uzmanlar olabileceği gibi hızlı çalıştığı halde kökü bulan uzmanlarda olacaktır. Lop kullanmayan uzmandan neden kaçınmalı bunu tam anlayamadım ancak ister lop ister gözlük olsun sonuçta çalışılan alanı daha iyi görmeye yarayan bu yardımcı neden uzman hakkında olumsuz bir fikir vermeli. Hiç kullanılmamasını bende kabul etmem zira çıplak gözle kökü bulmak zor. İğnenin ince ve altın olması konusundada aynı fikirde değilim. Epilasyon iğnelerinin incesi ile kalını arasında öyle aman aman bir fark yoktur ve iğnenin girdiği kök uzman tarafından gerilerek genişletildiği için ne ince iğnede ne de kalınında köke girişte yakma, iz bırakma konularında etkili olmaz. Üstelik iğnenin sadece uc kısmı açık üst kısımları ise izolelidir yani girme anında girme yolunda hasar oluşturması sözkonusu değildir ama uç kısım kökde değilde daha aşağıda daha yukarıda akım verilirse işte o zaman problem yaşanır. Bu arada belirtmeliyimki ben yıllardır gümüş nemectron iğne kullanıyorum ama cildine zarar verdiğim tek bir kişi olmadı. Olumsuz deneyim yaşamış olman üzücü ve umarım bir daha yaşamazsın ama nedenleri konusunda tahmine dayalı olmasına rağmen kesin hükümler çıkararak hatalı olduğunu düşündüğüm yönlendirmelerin olabileceği kaygısı ile bu paylaşımı yapma ihtiyacı duydum. Sağlıklı günler diliyorum.

Gözlük hiç aklıma gelmemişti o yüzden özellikle lop kullanılmasını önerdim ama ne yazıkki benim uzmanım gözlük de kullanmadı. büyütücü herhangi bir şey kullanması benim için önemli. Çünkü kıl kökleri çıplak gözle görülemeyecek kadar küçüktür. Bunu siz benden daha iyi bilirsiniz. İğne konusunda düşüncem değişmeyecek çünkü herkes sizin kadar iyi olmayabiliyor. Kalın iğne ucuyla daha da genişletebiliyorlar kıl kökünü bu da derin yaralara ve izlere sebebiyet veriyor. Herhangi bir büyüteç kullanmadan, hızlı ve rastgele atışlar sonucu benim yüzümde belki de hiç geçmeyecek lekeler oluştu. Benim düştüğüm duruma kimsenin düşmesini istemediğimden böyle bir uyarıda bulunmak istedim. Çünkü ben bunlara dikkat etmediğim için şu an bu durumdayım. takdir edersiniz ki bu konuda uzman kişiler olduğu kadar bilinçsizce bu işi yapanlar da var. Bu sebeple iğne, lop ve uzmanın becerisi çok önemli.

fragmann sen bıraktın mı şimdi ayten hanımı? onun karşısında sembol güzellik diye bir yer demişler ama bilemedim... şu an gittiğin biri var mı başka?

fragmann sen bıraktın mı şimdi ayten hanımı? onun karşısında sembol güzellik diye bir yer demişler ama bilemedim... şu an gittiğin biri var mı başka?

Bıraktım canım Ayten Hanım'ı. Ama sembol güzellik salonunu bilmiyorum, yani hiç dikkatimi çekmedi. Taksim meydanında simit sarayı ile yapı kredi bankasının arasındaki sokak. sokağın sonuna doğru kervansaray oteli var oralarda olabilir bahsettiğin yer. Şu an nişantaşında bir yere gidiyorum. Sırf iğneli ve lazer yapan bir yer ve dermatolog kontrölünde yapılıyor. Sadece koluma test atışı yaptırdım. birkaç defa daha koluma test atışı yaptıktan sonra yüzüme başlayacağım. Emin olmadan yüze geçmek istemiyorum. Ama yapan kişi çok özeniyor. Tek tek kılın köküne giriyor. şu an sadece kılın kökünde çok ince kahverengi kabuklar var. çok dikkatli bakınca belli oluyor. ama dediğim gibi daha çok yeniyim Ayten hanıma ilk gittiğimde de memnun kaldığımı söylemiştim. hayal kırıklığı yaşamak ve yaşatmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…