Merhaba, ben avrupa yakasında Ayten hanıma gidiyorum. Aslında yeni başladım sadece bir seans gittim. 6 günde izlerim geçti. Şu anda memnunum ama kesin bir şey söylemem için biraz daha gitmem lazım. Çünkü bazıları aynı bölgeye işlem yapıldığında iz kalma olasılığı olduğunu söylediler ben de emin olamadım.
mrb.arkadaşlar.4 seanstır çenealtıma iğneli epilasyon yaptırıyorum.45-70 arsı akım gücüyle epilasyon uygulandı ancak 1 hafta geçmeden tekrar tüyler başgösterdi tabiri caizse.cildimdeki tahrbatta cabası.Epilasyoncuma cımbızla çekerken neden hissettiğimi oysa etkili bir yakma sonucunda tüylerin cımbızla çekilirken hissedilmemesi gerektiğini öğrendiğimi söyledim.O da bana düşük akımla çalıştığını bunun için olabileceğini söyledi.bana dayanabilirsen sana en yüksek akımı verelim dedi.Elim mahkum kabul ettim.99+3 ü uyguladı mahvoldum üstelik yine hissettim cımbızla çekerken çenealtımdaki kabarık ve kızarıklıklarda cabası.bugün 4.gün hala tamamen geçmedi.Ne yapayım iğnelye devam mı edeyim yoksa lazer e mi transfer olayım.Tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
fragmannn nedir son durumun. sivilceler geçti mi
Merhaba kujum,
Bir kaç gündür bu sitede ki epilasyon hakkındaki yorumlarını okuyorum. Öncelikle paylaştığın deneyimlerin için teşekkür ederim. Senin dışında takip ettiğim bir kaç kişi daha var(Drbeauty06-teknolog-fragmannn..) Bende bir süredir yüz bölgesi için lazer epilasyona gidip mağdur durumda olanlardanım.Son bir çağre Gemini lazeri denemeye karar vermiştim ki sizlerin yorumlarını gördükten sonra randevumu iptal ettim. Sayenizde belkide büyük kardayım.(Maddiyat-zaman-psikoloji..)
Benim ögrenmek istedigim yuz bolgesinde ki tüylerden kurtulmanin kesin yolu yok mu? En son umudum iğneli epilasyondu ama anladığım kadarıyla ondan da çok fazla şikayet eden var... Sende ki son gelismeler nedir?Deneyimlerin doğrultusunda bizlere igneli epilasyonu önerirmisin?
Saygılarımla..
hem lazer hem de iğneli epilasyon mağduru olarak ben sana bir öneride bulunmak istiyorum. Tüylerden kurtulmanın kesin çözümü iğneli epilasyon. Burada önemli olan iyi bir uzman bulmak. Bunu anlaman için de bir kere değil en az 3 4 kere test seansı yaptırmanı tavsiye ediyorum. süre olarak da 5 dakikayı geçmesin. beni mağdur eden iğneli epilayon uzmanının da bir sürü müşterisi var. Ama bu onun iyi bir uzman olduğunu göstermez. neticede ilk iki senasta beğenmiştim, hatta burada memnun kaldığımı dile getirmiştim. 3. seansımda ise biraz fazla çalıştığı için (25 dk) herşey daha net anlaşıldı. ayrıca çok hızlı çalışması da bence sakıncalı. benim uzmanım saniyede 2 atış yapıyordu nerdeyse ve bunu yaparken de dikkatlice kıl köküne girmiyordu. bu da aşırı kabuklanma ve izlere sebep oldu. yavaş çalışıp dikkatlice iğneyi kılın köküne tek tek girmesine dikkat etmelisin. ayrıca lop kullanmayan bir uzmandan kesinlikle kaçmalısın. bir başka önerim de iğne. iğnenin altın iğne olmasına ve çok ince olmasına dikkat et. benim mağduriyetim bilgisizliğimden kaynaklandı. Ama bazı şeyler deneme yanılma yöntemiyle öğrenilir. Artık daha dikkatli olacağım ve kimseye öyle kolay kolay yüzümü teslim etmeyeceğim.
fragmannn . Senin özel mesajına cevap veremiyorum ne yazık ki, özel mesaj atma hakkım yokmuş
fragmann,hem lazer hem de iğneli epilasyon mağduru olarak ben sana bir öneride bulunmak istiyorum. Tüylerden kurtulmanın kesin çözümü iğneli epilasyon. Burada önemli olan iyi bir uzman bulmak. Bunu anlaman için de bir kere değil en az 3 4 kere test seansı yaptırmanı tavsiye ediyorum. süre olarak da 5 dakikayı geçmesin. beni mağdur eden iğneli epilayon uzmanının da bir sürü müşterisi var. Ama bu onun iyi bir uzman olduğunu göstermez. neticede ilk iki senasta beğenmiştim, hatta burada memnun kaldığımı dile getirmiştim. 3. seansımda ise biraz fazla çalıştığı için (25 dk) herşey daha net anlaşıldı. ayrıca çok hızlı çalışması da bence sakıncalı. benim uzmanım saniyede 2 atış yapıyordu nerdeyse ve bunu yaparken de dikkatlice kıl köküne girmiyordu. bu da aşırı kabuklanma ve izlere sebep oldu. yavaş çalışıp dikkatlice iğneyi kılın köküne tek tek girmesine dikkat etmelisin. ayrıca lop kullanmayan bir uzmandan kesinlikle kaçmalısın. bir başka önerim de iğne. iğnenin altın iğne olmasına ve çok ince olmasına dikkat et. benim mağduriyetim bilgisizliğimden kaynaklandı. Ama bazı şeyler deneme yanılma yöntemiyle öğrenilir. Artık daha dikkatli olacağım ve kimseye öyle kolay kolay yüzümü teslim etmeyeceğim.
fragmann,
Deneyimlerini paylaşarak hanımlarımıza yardımcı olmaya çalıştığını, kimsenin mağdur olmaması için gayret gösterdiğine inanıyorum. İyi niyetli olduğundan da hiç kuşkum yok. Ancak yıllarını bu mesleğe adamış bir uzman olarak malesef sana katılamıyacağım konular olduğunu da benim paylaşmam gerekiyor. Uzmanın hızlı çalışıyor olmasını kötü olarak değerlendirmek doğru değil. Çok yavaş çalışsa bile kökü bulamayan uzmanlar olabileceği gibi hızlı çalıştığı halde kökü bulan uzmanlarda olacaktır. Lop kullanmayan uzmandan neden kaçınmalı bunu tam anlayamadım ancak ister lop ister gözlük olsun sonuçta çalışılan alanı daha iyi görmeye yarayan bu yardımcı neden uzman hakkında olumsuz bir fikir vermeli. Hiç kullanılmamasını bende kabul etmem zira çıplak gözle kökü bulmak zor. İğnenin ince ve altın olması konusundada aynı fikirde değilim. Epilasyon iğnelerinin incesi ile kalını arasında öyle aman aman bir fark yoktur ve iğnenin girdiği kök uzman tarafından gerilerek genişletildiği için ne ince iğnede ne de kalınında köke girişte yakma, iz bırakma konularında etkili olmaz. Üstelik iğnenin sadece uc kısmı açık üst kısımları ise izolelidir yani girme anında girme yolunda hasar oluşturması sözkonusu değildir ama uç kısım kökde değilde daha aşağıda daha yukarıda akım verilirse işte o zaman problem yaşanır. Bu arada belirtmeliyimki ben yıllardır gümüş nemectron iğne kullanıyorum ama cildine zarar verdiğim tek bir kişi olmadı. Olumsuz deneyim yaşamış olman üzücü ve umarım bir daha yaşamazsın ama nedenleri konusunda tahmine dayalı olmasına rağmen kesin hükümler çıkararak hatalı olduğunu düşündüğüm yönlendirmelerin olabileceği kaygısı ile bu paylaşımı yapma ihtiyacı duydum. Sağlıklı günler diliyorum.
fragmann sen bıraktın mı şimdi ayten hanımı? onun karşısında sembol güzellik diye bir yer demişler ama bilemedim... şu an gittiğin biri var mı başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?