Bıraktım canım Ayten Hanım'ı. Ama sembol güzellik salonunu bilmiyorum, yani hiç dikkatimi çekmedi. Taksim meydanında simit sarayı ile yapı kredi bankasının arasındaki sokak. sokağın sonuna doğru kervansaray oteli var oralarda olabilir bahsettiğin yer. Şu an nişantaşında bir yere gidiyorum. Sırf iğneli ve lazer yapan bir yer ve dermatolog kontrölünde yapılıyor. Sadece koluma test atışı yaptırdım. birkaç defa daha koluma test atışı yaptıktan sonra yüzüme başlayacağım. Emin olmadan yüze geçmek istemiyorum. Ama yapan kişi çok özeniyor. Tek tek kılın köküne giriyor. şu an sadece kılın kökünde çok ince kahverengi kabuklar var. çok dikkatli bakınca belli oluyor. ama dediğim gibi daha çok yeniyim Ayten hanıma ilk gittiğimde de memnun kaldığımı söylemiştim. hayal kırıklığı yaşamak ve yaşatmak istemiyorum.
neresi acaba nişantaşında gittiğiniz yer peki? artık fıttırmak üzereyim bu konuya yıllarımı harcamaktan :) tavsiyeyle mi gittiniz ücretlendirme filan nasıl?
Ayşe hanım size danışmak istiyorum, ben yüz bölgeme eylül ayından beri iğneli epilasyona gidiyorum ayda 2 kez olmak üzere evet belli azalmalar oldu ama bu süre içinde tamamen bitmesi mi gerekirdi hala siyah kıl şeklinde olan bikaç tane var.. iğneli epilasyondan önce 30 seans kadar lazer epilasyona gitmiştim acaba buda süreci uzatıyo olabilir mi çünkü tüm yüzümde kılları yaydı ve olmayan yerlerdede çıkarttı lazerr hayatımdaki en büyük hataydı lazer epilasyon.. iğneli epilasyondan sonra 1 hafta kadar küçük noktasal kabuk gibi yaralar oluyo sonra dökülüyo bu süreç içinde herhangi bir krem kullanmıyorum uzmanım önermedi acaba bu hata mı? şuan küçük küçük nokta şeklinde delikler oluştu başlarda yoktu bunlar sonraki seanslarda oluştu kalıcı olur mu çok korkuyorumm iyi gelebilecek bunlara bir krem var mıdır cilt yenileyici gibi? gittikçe moralmen çöküyrm yüz için 7 ayda iğneli epilasyon da tam olarak bitiş görülmemesi normal mi yoksa tedavi etkili olmadığı için bırakmalı mıyımm izi acısı stresi kabuğu derken psikolojim bozuldu ve içtenliğinize inanarak size sormak istedimm uzun tuttuğum iiçin mesajı üzgünüm
sevgili fragman siz ankarada mısınız?
altın igneyi nerden alabiliriz? ben de iğne alıyorum ama sıhhiyeden ve marka vs bilmiyorum en incesi diyorum bi igne veriyorlar bana, ama neden yapılmış anlayamam
merhaba arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında kazasker'de bi yere gidiyorum. kaşlarım için gittim 3 seans, kaşları iğneli epilasyonla şekillendiriyoruz. kalın şekil vericez ki daha sonra inceltmek istersem yine cımbızla alırım. şimdi kaş etrafındaki gereksiz kılları ve ortadaki kılları aldı. ilk seanstan sonra bile çok farketti.ben bu kış nerdeyse kaşlarımı bıraktım, hepsi uzasın diye, inanın hiç kötü durmadı ve rahatsız olmadım çünkü alınan yerler tertemiz kaldı, bu sene kalın kaş moda ya özellikle bırakmışım gibi oldu
şimdi de dudak üstü ve favori diyebileceğim uyuz tüyler için düşünüyorum. kadın çok temiz, titiz. ben de çok pimpirikli olduğumdan bu kadar yıl yanaşmadım ne kazere ne buna. ama benim de işyerinden bi arkadaşım tavsiye etmişti, ben de denedim korkarak. hiç bir problem olmadı çok şükür. tavsiye edebilirim herkesee:92:
merhabalar.... bende 6 aydır yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. İlk gittiğimde 5 dk lık deneme yaptırdım ve yüzümde yara ve sivilce tarzı şeyler olmadığını gördüm. Daha sonra ilk 2 hafta haftada 2 gün 2 şer saat boyunca yaptırdım. Daha sonrada ayda 1 ve 3 ayda 1 gittim.Yüzümde yine yara ve sivilce tarzı şeyler oluşmadı.Sadece ilk gün kızarıklık oluyor oda ertesi güne geçiyor. Şuan yüzümdeki kıllarda ciddi şekilde bir azalma oldu.
peki sizin tüylerniz nasıldı yani çok mu kalındı nerde yaptırdınız?
merhabalar
bende bugün 4. senasımı yaptırdım çene bölgesine. beyaz tenliyim ve hassas bir çildim var kabuklanma ve kızarıklık oluyor 3. 4 günde geçmiyor bu kızarıklık ve sonrasında 3 4 günde yine çıkmaya başlıyor ve tekrar yaptırıyorum ve bu şekilde kızarık kızarık geziyorum bu canımı çok sıkıyor. acaba bu normal mi.ne yapsam? yada kullanmam için krem varmı bebanthen dışında
yardım edin lütfen kızarık kızarık gezmek istemiyorum :(((
merhabalar.... bende 6 aydır yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. İlk gittiğimde 5 dk lık deneme yaptırdım ve yüzümde yara ve sivilce tarzı şeyler olmadığını gördüm. Daha sonra ilk 2 hafta haftada 2 gün 2 şer saat boyunca yaptırdım. Daha sonrada ayda 1 ve 3 ayda 1 gittim.Yüzümde yine yara ve sivilce tarzı şeyler oluşmadı.Sadece ilk gün kızarıklık oluyor oda ertesi güne geçiyor. Şuan yüzümdeki kıllarda ciddi şekilde bir azalma oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?