ben de mi bi anormallik var siz de mi anlamış değilim.çenemde 20 30tane kıl var sol tarafta 10seans oldu bitmedi gitti.uygulama doğru değil desem akım veriyo kılı çekiyo canım yanmıyo.yani kıl kökünü yakıyo ama hala bitmedi kafayı yemek üzereyim.lütfen gidip kurtulan biri varsa bana bursa için adres versin lütfen...
bende bi haftadır bu soruyu kendime soruyrm bende bı anormallık var dıedaha öncede yazmstm Aysel hnmdan memnundm cımbızla cekısını hısetmedm elı hızlıydı ve uygulama sonrası herhandgı bı cılt sorunu yasamadm fakat gerı cıkıo yuzume toplam 10 saatlık uyggulma yaptrmstm 2 saat melis epilasyon 2 saat gul hnm ve son 6 saat aysel hnm. en sonkı uygulama yuzum nerdeyse tertemz olmstu .uyuyanların cıkmasını bekledm fakat su an dehset sarartıcı surerek gezyrm cunku cenem yanaklarıın nerdeyse yarısından falzası gerı cıktı okadar emek acı zaman ve para kaybı(lazerde yaklasık 2000 tl iğnelide 900 tl cıvarında) yasadıgımı hıssedyrm ve moralım cook bozuk.burda arkdslar bıttıgını soyluyr ve bende herseyı goze alarak grdm bu ıse fakat su an depresyona gırdım tekrardan daha oncelerıde cok tahlılı yaptrmstm hormon bozuklugyla ılgılı sadece dıane 35 verıolardı. 5 aydr falan tekrar bu ılacı kullanmaya basldm yanı uygulamadan once basldm fakat yıne sonuc husran
merhaba kızlar bende yüzüme iğneli epilasyoın yaptırıyorum 4. seansım oldu henüz yani ne zman biter bilemem ama çıkış süreleri 15 günden aşağı değil ..gül hanıma gidiyorum ben bağdat caddesinde aslında pek memnun değilim çok yavaş çalışıyo ayrıca randevuda sıkıntı yaşıyorum geçen tartıştım hatta sekreterle neyse ama çıkış süreleri bana yi geliyo ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzdende bırakmak istemiyorum zaten mayısta bırakıcam o yüzdende başka bi yerle uğraşmak istemiyorum ...burdan buldumda gittim gül hanımıda aslında istese hızlı çalışabiliyo ama 2.seansıma gittiğim zaman geç kalmıştım 15 dakka zamanım kalmıştı benden sonra müşterisi vardı sadece 15 dakka deyip çene ve boyun çalıştı bana ve 15 dakkada bitirdi düşünün normalde çene boyun ve faulleri 55 dakkadan aşağı almıyo...yani istese 30 dakkada fauller dahil bitirir dediğim zamanda zaten fazla tüy yoktu dedi ama ben biliyorum sonuçta yüzümdeki tüyleri yani kısacası çıkış süreleri iyi olduğu için ben devam ediyorum olumsuzluklara ramen.....
merhaba kızlar bende yüzüme iğneli epilasyoın yaptırıyorum 4. seansım oldu henüz yani ne zman biter bilemem ama çıkış süreleri 15 günden aşağı değil ..gül hanıma gidiyorum ben bağdat caddesinde aslında pek memnun değilim çok yavaş çalışıyo ayrıca randevuda sıkıntı yaşıyorum geçen tartıştım hatta sekreterle neyse ama çıkış süreleri bana yi geliyo ben 3 haftada bir gidiyorum o yüzdende bırakmak istemiyorum zaten mayısta bırakıcam o yüzdende başka bi yerle uğraşmak istemiyorum ...burdan buldumda gittim gül hanımıda aslında istese hızlı çalışabiliyo ama 2.seansıma gittiğim zaman geç kalmıştım 15 dakka zamanım kalmıştı benden sonra müşterisi vardı sadece 15 dakka deyip çene ve boyun çalıştı bana ve 15 dakkada bitirdi düşünün normalde çene boyun ve faulleri 55 dakkadan aşağı almıyo...yani istese 30 dakkada fauller dahil bitirir dediğim zamanda zaten fazla tüy yoktu dedi ama ben biliyorum sonuçta yüzümdeki tüyleri yani kısacası çıkış süreleri iyi olduğu için ben devam ediyorum olumsuzluklara ramen.....
bende bi haftadır bu soruyu kendime soruyrm bende bı anormallık var dıedaha öncede yazmstm Aysel hnmdan memnundm cımbızla cekısını hısetmedm elı hızlıydı ve uygulama sonrası herhandgı bı cılt sorunu yasamadm fakat gerı cıkıo yuzume toplam 10 saatlık uyggulma yaptrmstm 2 saat melis epilasyon 2 saat gul hnm ve son 6 saat aysel hnm. en sonkı uygulama yuzum nerdeyse tertemz olmstu .uyuyanların cıkmasını bekledm fakat su an dehset sarartıcı surerek gezyrm cunku cenem yanaklarıın nerdeyse yarısından falzası gerı cıktı okadar emek acı zaman ve para kaybı(lazerde yaklasık 2000 tl iğnelide 900 tl cıvarında) yasadıgımı hıssedyrm ve moralım cook bozuk.burda arkdslar bıttıgını soyluyr ve bende herseyı goze alarak grdm bu ıse fakat su an depresyona gırdım tekrardan daha oncelerıde cok tahlılı yaptrmstm hormon bozuklugyla ılgılı sadece dıane 35 verıolardı. 5 aydr falan tekrar bu ılacı kullanmaya basldm yanı uygulamadan once basldm fakat yıne sonuc husran
10 SEANS dememiş ki... 10 saat demiş. Aysel Hanım'a 6 saat uygulama yaptırmış. Tüyleri kalınsa, kaç saat olursa olsun, nasıl bir uygulamada bitmesini bekliyor ki? Öyle olsa tüy sorunu diye bir şey olmaz. Emeksiz kazanç mı olur? Bu kadar karamsar olmayın. 10 Seans yaptırıp hala eskisi gibiyse evet işlemde bir sorun vardır. Ama 10 saatlik tek uygulamayla kimsenin karamsarlığa kapılıp yanlış cümleler kurarak, işlemi yapanı suçlar gibi konuşmasını anlamıyorum. Şahsen ben 4.seansıma gidiyorum bugün Aysel ablaya. Favorilerim o kdr çoktu ki ilk seansta . Şimdi 1 tanecik çıktı. Ciddiyim 1 tanecik. Normal tüye göre uzun, ama bitenlerin yüzünden kalan bir kaç tüyün boya gittiğini bildiğim için uzun olmasına üzülmüyor seviniyorum çünkü demek ki işlem işe yarıyor :) Çenemde var, ama onlarda sayılabilecek kadar. Çenenin zorlu ve inatçı bir bölge olduğunu bildiğim için orda favori gibi 1 tanecik tüy beklemiyorum tabi. Haliyle orada benim gözüme batan 15 tane kadar tüy var. Ha gözüme nasıl batıyor,aynanın dibine kdr sokuluyorum =)
bana giitiğiniz yerin numarassını mesaj atabilirmisiniz, benim özel mesaj hakkım yok da, yardıma çok ihtiyacım var gerçekten..merhaba arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında kazasker'de bi yere gidiyorum. kaşlarım için gittim 3 seans, kaşları iğneli epilasyonla şekillendiriyoruz. kalın şekil vericez ki daha sonra inceltmek istersem yine cımbızla alırım. şimdi kaş etrafındaki gereksiz kılları ve ortadaki kılları aldı. ilk seanstan sonra bile çok farketti.ben bu kış nerdeyse kaşlarımı bıraktım, hepsi uzasın diye, inanın hiç kötü durmadı ve rahatsız olmadım çünkü alınan yerler tertemiz kaldı, bu sene kalın kaş moda ya özellikle bırakmışım gibi oldu
şimdi de dudak üstü ve favori diyebileceğim uyuz tüyler için düşünüyorum. kadın çok temiz, titiz. ben de çok pimpirikli olduğumdan bu kadar yıl yanaşmadım ne kazere ne buna. ama benim de işyerinden bi arkadaşım tavsiye etmişti, ben de denedim korkarak. hiç bir problem olmadı çok şükür. tavsiye edebilirim herkesee:92:
burda okuduklarımdan sonra iyice kafam karıştı. 2 seanstır gül hanıma gidiyorum şimdilik yanaklarımdakiler 3.5 hafta oldu henüz çıkmadılar çeneme de ayın 11 inde yaptırdım bakalım ne olucak eğer arkadaşların dediği gibi çok başarılı deilse yeni bi yer bulmam lazım
merhaba arkadaşlar bende çeneme ve yüzümün yan kısmındaki tüylere iğneli epilasyon yaptırmyı düşünüyorum.ama iz bırakacak ve şişecek diye korkuyorum.iz ve şişme oldumu tek seansı ne kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?