İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

ben de mi bi anormallik var siz de mi anlamış değilim.çenemde 20 30tane kıl var sol tarafta 10seans oldu bitmedi gitti.uygulama doğru değil desem akım veriyo kılı çekiyo canım yanmıyo.yani kıl kökünü yakıyo ama hala bitmedi kafayı yemek üzereyim.lütfen gidip kurtulan biri varsa bana bursa için adres versin lütfen...

bende bi haftadır bu soruyu kendime soruyrm bende bı anormallık var dıe daha öncede yazmstm Aysel hnmdan memnundm cımbızla cekısını hısetmedm elı hızlıydı ve uygulama sonrası herhandgı bı cılt sorunu yasamadm fakat gerı cıkıo yuzume toplam 10 saatlık uyggulma yaptrmstm 2 saat melis epilasyon 2 saat gul hnm ve son 6 saat aysel hnm. en sonkı uygulama yuzum nerdeyse tertemz olmstu .uyuyanların cıkmasını bekledm fakat su an dehset sarartıcı surerek gezyrm cunku cenem yanaklarıın nerdeyse yarısından falzası gerı cıktı okadar emek acı zaman ve para kaybı(lazerde yaklasık 2000 tl iğnelide 900 tl cıvarında) yasadıgımı hıssedyrm ve moralım cook bozuk.burda arkdslar bıttıgını soyluyr ve bende herseyı goze alarak grdm bu ıse fakat su an depresyona gırdım tekrardan daha oncelerıde cok tahlılı yaptrmstm hormon bozuklugyla ılgılı sadece dıane 35 verıolardı. 5 aydr falan tekrar bu ılacı kullanmaya basldm yanı uygulamadan once basldm fakat yıne sonuc husran

Kim olduğunuzu ve size ne zaman uygulama yaptığımı hatırlayamadığımı belirtip bundan dolayı da özür dileyerek söze başlamak istiyorum. Yüz bölgesindeki çözümün zor olduğunu ve diğer bölgelere göre daha fazla sabır gerektirdiğini her zaman ifade ediyorum. Bana gelmeden önce Lazer epilasyon uygulaması yaptırdığınızı belirtmişsiniz. Lazer uygulamasının yüz bölgesinde tahrip etme etkisinin olmamasına rağmen, geç oluşuma neden olması, ancak köklerin büyük bir kısmını aktif duruma getirmiş olması, bu durumdaki uygulama yaptığım hanımları ikna etme konusunda beni çok zorlayan bir durum. Ayrıca daha önce herhangi bir uygulama yapılmamış olsa bile yüz bölgesinde tam bir netice almak için bir kaç defalık uygulamaların yeterli olamayacağını, tahrip edilen köklerden yeni oluşum mümkün olmamasına rağmen çok ince durumdaki tüylerinde zaman içinde büyüyeceği, bu nedenle tam bir netice almak için en az bir yıl gibi bir süreye ihtiyaç olduğunu da her zaman ifade ettim. Diğer yaptırdığınız uygulamaların etkisi hakkında hiçbir yorum yapamayacağım ama uygulama yaptırdığınız bölgeler için kullandığınız ''neredeyse yarısından fazlası çıktı'' ifadenizi bardağın dolu tarafından bakarak neredeyse yarısını yok ettik şeklinde bakmanızın moralinizi yüksek tutmak için daha faydalı olacağı kanatindeyim. Beni ararsanız çok daha detaylı görüşebiliriz. Sağlıcakla kalın.

Herkese iyi akşamlar..
Buraya pek yazamıyorum zaman vs. nedenlerden dolayı ama yine de yorumları takip etmeye çalışıyorum istanbuldaki iyi uzmanlarla ilgili ya da buradaki uzmanların verdiği bilgilerle ilgili..

Yüz bölgesine lazer epilasyona gitmiş ve bunun sonucunda mağdur olmuş birisiydim. Bunun üzerine kesin çözüm arayışlarına girmiştim. Ee umut fakirin ekmeği olunca burdaki yorumlarla kim nerde memnun kalmış onu da takip ediyordum doğal olarak. Burada bazı isimlerin çok güzel reklamları yapıldı iyi bi uzman olsun ya da olmasın!

Tabii ki bizler bu yorumların doğruluk paylarını tecrübe yaşamadan bilemiyoruz. Çok şükür ki şu an senelerdir içinde bulunduğum, beni maddi manevi fazlasıyla olumsuz yönde etkileyen yüzümdeki kıllardan biraz olsa rahatladım. Tabi daha çok yeni ama şu an ki durum beni yine de mutlu edebiliyor tüm bu yaşadıklarımdan çektiğim acılardan sonra..

Benim amacım asla kimsenin yaptığı ve ekmeğini kazandığı işe çamur atmak değil. Ki böyle bir şey yapmak da ne benim ne de burdaki başkasının haddine..

Ben göztepe de bi güzellik uzmanına gittim yüz bölgesine iğneli epilasyon için.. Tabi her hafta gidiyordum ve bu her haftada kıllar tekrar çıkıyordu. Altını çizerek söylüyorum bu çıkanlar büyüme evresinde olanlar değil ve alınanlardı ve bunu farkedemiyordum ilk zamanlar. Tüyler kalındı tamam ama çıkanlar da hep yine sanki diken diken çıkıyordu. Sonra ben burayı bıraktım ki burda da fazlasıyla hakkında konuşuluyordu iyi olup olmadığı..

Sonra burada hiç adı geçmeyen başka bi yere gittim. Ve buradaki bayan alınan kıllarımın sanki koparılmış gibi olduğunu söyledi ama ne var ki orada epilasyonu yapan bayan ise fazla tecrübeli değildi yine de bu konuda.. Oraya ise ilk seanstan sonra hiç gitmedim..

Şu anda da başka bi yere gidiyorum avrupa yakasında. Aynı şekilde buradaki bayan da aynı şeyi söyledi. Sanki koparmışlar senin kılları dedi. Ve buraya şimdi sadece 2 seans gitmeme rağmen rahatladım diyebilirim. Hani benim tüm yüzüm tüylü. Ama rahatlama siyah tüylerde.. Geri kalanlar uzun olabilir daha açık renk olabilir ama bu kadar iyileşme bile benim için çok iyi. Dediğim gibi maddi manevi yönden çok kötüydüm.. Ama şimdi hakkıyla bu işi yapan yerdeyim çok şükür..

Ve arkadaşlar buradan yanlış bilgilenme yapmak istemiyorum. O yüzden kesin leke iz konusunda emin olmadan isim vermeyeceğim. Çünkü burada yazılanlara benim gibi umut bağlayan çok var. Hani eğer gerçekten bi süre sonra bu durumun daha da iyileştiğini leke de kalmadığını görünce hemen size yazacağım..Ben çok yoruldum üzüldüm kimse benim kadar mağdur olmasın..

Hepinize tekrardan iyi geceler =)

Son düzenleme:

mapavrilicm mesaj sayım yetersiz olduğundan özel mesaj atamıyorum. Burdan yazayım. Zeynep Hanımın merkezi mecidiyeköyde cevahir alışveriş merkezinin çok yakın bir yerinde. En son dakikası 1.5 tl ye yapıyor olması lazım. Sorarsın. Ben çok memnunum. Gül hanıma da zeynep hanıma da yaklaşık 3 ay gittim. Arada çok büyük bir ilerleme farkı var. Gözü kapalı tavsiye edebilirim. Ne tüyün çekildiğini hissediyorum ne de iğnenin sağa sola batırıldığını. Bitti denebilir tüyler.

mapavrilicm mesaj sayım yetersiz olduğundan özel mesaj atamıyorum. Burdan yazayım. Zeynep Hanımın merkezi mecidiyeköyde cevahir alışveriş merkezinin çok yakın bir yerinde. En son dakikası 1.5 tl ye yapıyor olması lazım. Sorarsın. Ben çok memnunum. Gül hanıma da zeynep hanıma da yaklaşık 3 ay gittim. Arada çok büyük bir ilerleme farkı var. Gözü kapalı tavsiye edebilirim. Ne tüyün çekildiğini hissediyorum ne de iğnenin sağa sola batırıldığını. Bu arada aynı randevu alma sorunlarını Gül hanımda ben de yaşamıştım. Hızlı çalıştığını da düşünmüyorum. Benim sarı olduğu için kökünü göremem diye bıraktığı tüylerimin tamamını zeynep hanım tek tek aldı. Bitti denebilir tüyler.

Luuluu bende de hormon bozukluğu vardı.2 senedir gynelle kullanıyorum. Ama 10 seanstır hiçbir zayıflama yoksa sende değil yapanda bir anormallik vardır bence. Gerçi ben de 6 aydır uğraşıyorum tüylerle ama bitmek üzere. 2 3 tane kaldı onlar da çok zayıf görünmüyo bile.

10 SEANS dememiş ki... 10 saat demiş. Aysel Hanım'a 6 saat uygulama yaptırmış. Tüyleri kalınsa, kaç saat olursa olsun, nasıl bir uygulamada bitmesini bekliyor ki? Öyle olsa tüy sorunu diye bir şey olmaz. Emeksiz kazanç mı olur? Bu kadar karamsar olmayın. 10 Seans yaptırıp hala eskisi gibiyse evet işlemde bir sorun vardır. Ama 10 saatlik tek uygulamayla kimsenin karamsarlığa kapılıp yanlış cümleler kurarak, işlemi yapanı suçlar gibi konuşmasını anlamıyorum. Şahsen ben 4.seansıma gidiyorum bugün Aysel ablaya. Favorilerim o kdr çoktu ki ilk seansta . Şimdi 1 tanecik çıktı. Ciddiyim 1 tanecik. Normal tüye göre uzun, ama bitenlerin yüzünden kalan bir kaç tüyün boya gittiğini bildiğim için uzun olmasına üzülmüyor seviniyorum çünkü demek ki işlem işe yarıyor :) Çenemde var, ama onlarda sayılabilecek kadar. Çenenin zorlu ve inatçı bir bölge olduğunu bildiğim için orda favori gibi 1 tanecik tüy beklemiyorum tabi. Haliyle orada benim gözüme batan 15 tane kadar tüy var. Ha gözüme nasıl batıyor,aynanın dibine kdr sokuluyorum =)

Evet haklısın leonela. 10 saat demiş. Ben 10 seans algıladım ve yanlış bir yorumda bulundum. 10 saatte bitmesi zaten çok zor. Ayrıca a abla kötü yaptı b abla kötü yaptı diye bir suçlamada bulunmadım.3 kişiye epilasyon yaptırılmış.neden sadece aysel hanıma bir saldırı olarak algıladın anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada luuluucum tüy sarartıcılar tüyleri kuvvetlendirip siyahlaştırıyorlar haberin var değil mi? Ben 3 ay boyunca kullandım ve gözlerime inanamadım. Sarı tüyler simsiyah olmuş ve kalınlaşmıştı. Çok zor durumda kalmazsan kullanma derim canım. Bu arada iğneli epilasyondan 10 saatte sonuç alman leonelanın da dediği gibi pek mümkün değil. Benimki 6 ay sürdü.2 haftada bir gidiyorum.Yani bu da 12 seanstan hesaplasan,yaklaşık 30 saat eder. Ama pes etme derim.

bana giitiğiniz yerin numarassını mesaj atabilirmisiniz, benim özel mesaj hakkım yok da, yardıma çok ihtiyacım var gerçekten..

iğneli epilasyon yaptıran ve gittiği yerden memnun kalan diğer arkadaşların da önerilerini bekliyorum, lütfen telefon numaralarını ve hangi bölgeye yaptırıp nekadar zamanda sonuç aldığınızı yazın..şimdiden teşekkürler

aysel hnmla knstm arkadaşlar. biraz sabırlı olmamı söyledi çıkan tüylerin içtekiler oldugunu söyledi. Ama cıkanlar okadar cok kı dik dik ve siyah sarartıcı bile etkilemedı bazılarınıUmarım öyledir yıllardır bıktm kıl tüy dedinden.( iğneliye bi süre daha devam etmeye karar verdım umarım lazer gibi hüsrana ugramamsarartıcı konusunda soyleginiz dogrudur ama okadar tüy varkı yüzümde cok rhtsz oluyrm herkes knsrken tuylerıme bakıoms gıbı gelıo.

iğneli de kesinlikle dönüşüm yok canmm..:)) ben yaptırdım öene bölgesine kesinlikle memnunum kurtulkdum moralini bozma canm...

burda okuduklarımdan sonra iyice kafam karıştı. 2 seanstır gül hanıma gidiyorum şimdilik yanaklarımdakiler 3.5 hafta oldu henüz çıkmadılar çeneme de ayın 11 inde yaptırdım bakalım ne olucak eğer arkadaşların dediği gibi çok başarılı deilse yeni bi yer bulmam lazım

4 seans yaptırdım geçen ay param yoktu gidemedim yok denecek kadar azaldı.Kaşlarımda zaten çok az var bakınca alınmış gibi, azcık çenemle bıyık var.Onlarda sanırım 2 seansa biter.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum .....

Kızlar Ankara' da memnun kaldığınız bir yer varsa yazabilir misiniz?

Ankarada Aydınlıkevlerde Nazife güzellik merkezinde yaptırdım ben, çokta memnunum.Tavsiye ediyorum .....

canım hala çıkmamaları başarlı bi çalışma olduğunun göstergesi...benimkide ilk seansta 15 günden sonra çıkmıştı, birde kaç derceyle çalıştığı dahi önemli.Bence etkili olmuş, sevinmelisin ...

merhaba arkadaşlar bende çeneme ve yüzümün yan kısmındaki tüylere iğneli epilasyon yaptırmyı düşünüyorum.ama iz bırakacak ve şişecek diye korkuyorum.iz ve şişme oldumu tek seansı ne kadar...

en ince iğne kullandırırsan ve işlem sonrası oluşan kabukları ellemeden bolbol pudra sürerek kendilerinin dökülmesini beklersen iz filan kalmaz
iğneli dakika ücreti alınıyor . dakikası : 1 yada 1,5 tl arası değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…