İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Ben de sizin suçlama da bulunduğunuzu söylemedim. Sadece yanlış cümleler suçlayıcı tavır olarak algılanabilir ve uygulamayı yapan kişinin aleyhine olabilir. Aysel hanım ve ya bir başkasına karşı yanlış olabilir. Sadece Aysel hanıma değil yani. Ama ben Aysel Ablaya gittiğim için, o söylemleri haksız buldum. Ve erken karar verdiğini söyledim. Yorumum o yorumu yapan arkadaşaydı size değil.

Merhabalar :)

yazdıklarınızı okudum da bende gul hanıma 7 ay kadar gıttım ve bır aydır gıtmıorum.Aynı sorunları bende yasadım- ya da artık sabrım tukendı belkıde yavas yavas ılerleyen surecı anlayamıorm.gıdıp yuzumu temızletıorum gayet guzel ama maaslf kı cene ve cene altında bulunan 10 15 tane sıyah kıl 10 gun dolunca uç vermeye ve cıkmaya baslıordu ılk 4-5 ay anlamıosun tabı zaman gereklı felan dıorsun cunku lazer magduruyum ayrıca sararttgm ve ıple agda ıle aldıgm ıcın benm kıl koklerı baya bı saglamlasmıs olsa gerek dıe dusunuyordum.Aslında azalma oldu gıbıde gelıor ınce tuylerımde.ztn artık o kıl olanlardan o kdr bıkmıs ve utanmısm kı ınce olanlar farkedılse bıle sallamıyorum :))

cok uzattım pardon ama bu sıyah kıl denılen seyler acayıp moralımı bozuo.Gul hanımada dvm etmek ıstemıorm cunku hem coook uzak hemde bu kıllarn 10 gunde bı cıkması ayda 3 kere ona gıtmem gerektıgını gosterıyor:)) ve artık buna tahammulum kalmadı.cogu ınsanda gul hanımdan memnun kalmadıgını yazıor artık.O yuzden senın msjn bana cok ıcten geldı ve gercekten avrupa yakasında memnun kaldıgn o yerın adını yerını ve telefon numarasını ıstıcem.Tabıkı sende haklısın sonucta orda daha cok yenısın ve memnun kalıp kalmadıgını anlamdan kımseye referans vermek ıstemezsn ama baska carem yok yıne gül hanımdan randevu almam gerekıcek cunku memnun deılım ama ondan baskada kımseye guvenemem suanda zaten hemen randevuda alıcak deılım.senın bı kaç kere daha gıdıp durum analızı yapmanı beklerım.cunku eylul gıbı gul hanımı kesın bırakcm ztn ama gercekten daha ıısı varsa neden 3 ay psıkolojım bozuk geznym kı.O yuzden rıca edıyorum cokta uzun tutmusm kusuruma bakma ıns gercekten cok memnun kalırsn kendınıde bızıde bu tuylu hayttan kurtarmıs olursn.

Mutlu tuysuz gunler aylar yıllar dılıyorum:)))

merhaba bende gül hanımma gittim ama şuan bıraktım üsküdarda bir yere gidiyorum cemile hanıma tek seans gittim yorum yapmak için daha erken diye düşünüyorum ama şuanda 3hafta oldu tek tük çıktı diye bilirim çünkü bende çok mağdur oldum uzun süreden memnun kalırsam tavsiye edrim yardımcı olmak isterim

SON VURUŞ
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider bir taş ustası bulur, onu seyrederdim.. Adam belkide yüz kere vurur taşa ama değil kırmak çatlak bile oluşmazdı.. Sonra birden bire yüzbirinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir.. İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir...

BİTİŞLERİN SEBEBİ ŞUAN YAPTIRDIKLARINIZ DEĞİLDİR ÖNCEKİLERDİR. bu yazıyı okursanız gerçekten ne olduğunu anlarsınız.

Son düzenleme:

Burdaki yalan üyeliklerle yapılan reklam ve şişirilmiş yorumlar sonucu, birçok insan inanıp geldi size Gül Hanım ve gördüğünüz gibi memnun kalmayanların sayısı hatrı sayılır derecede. Uzmanlığınız hakkında yorum yapmıyorum bilemem ama biz bıktık bu gereksiz propagandalardan siz bıkmadınız. Yolunuz açık olsun ne diyeyim..

ben gül hanım değilim keşke o olsaydım size cevap verirdim ama onun adına yorum yapamam böyle bir hakkım yok burda sizinle laf kalabalığına girmek istemiyorum.gördüğüm kadarıyla gül hanım burdaki bir kaç insanın yorumuyla ilgilenicek kadar boş değil o kadar vakti yok o kadar yoğunki anca 1 ay sonrasına randevu alabiliyorsunuz ama boş zamanı olan insanlar anca buraya yazmaktan başka bir şey yapmıyorlar memnun değilseniz kendisine der başka yere gidersiniz onun için çok kayıp olmaz memnun olan müşterisi çok fazla çünki havuzda 5 yada 10 kişi memnun kalmayabilir onların bileceği buda gül hanımı çok fazla etkilemez bizede zaman kalır. herşeye neden bu kadar müdahale güzellik uzmanlarıda burda ne çokmuş.sayenizde öğreniyoruz.

çook çook hepimiz güzellik uzmanıyız ya valla :) :)hobi edindik böyle, çok süper bir gül hanım varmış onla uğraşalım dedik. nasıl da anladınız ama!

normalde kimseyle bu şekilde konuşmam ancak insanlara kusura bakmayın ama salak muamelesi yapmaya çalışmanız hiç hoş değil, ayıp.

Son düzenleme:
valla anlaşılır gibi değil burda gül hanıma gidipte memnun kalmayanlar burda sıkıntısını paylaşınca ardından aynı isimler hemen bi savunmaya geçiyor.tamam sizin epilasyon süreciniz mükemmel gidiyor bunu öğrendik ama bazılarınında aylar geçmesine rağmen hiç bir ilerleme yok bu kadar.burda olumsuz yazı yazanlar zan altında bırakılıyor.ayrıca forumda pek çok kişiden olumlu sonuç alınamadığı yönünde yazılar oluyor hiç birinde böyle tepkiler yok.burası olumlu olumsuz tüm deneyimlerimizi paylaşacağımız bir yer lütfen unutmayalım

kızlar,
konuya çok alakasız yerden giriyorum ama anadolu yakasında sağlam,güvenilir iğneli epilasyoncu var mı bildiğiniz?
bir de yüz için iğneli mi önerirsiniz yoksa lazer mi?

Teşekkür ederim Wuslat.
Lütfen bizide bilgilendir.Eğer Cemile hanım lekesiz ve izsiz yapıyorsa kalın tuylerın ve ınce tuylerın cıkıs suresı uzun oluyorsa.Uzak olsam bile ayda bir kere gitmek bana yeter.Üşenmem giderim.inş memnun kalırsın da bende kısa zamanda randevu alır giderim.

ya bir de handan hanım varmış duydunuz mu onu

Ben bugün İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde bir güzellik merkezine gittim. Daha önce Ankara'da bu işi çok çok iyi yapan birine iğneli epilasyon yaptırmıştım ve çenemdeki az sayıda da olsa kalın tüyleri birkaç seansta bitirmişti. Ancak, daha sonra bu işi bıraktığı için diğer bölgeler için başka yerlere gitmiştim, birçoğundan da memnun kalmamıştım. Bu nedenle, doğru epilasyonla yanlış epilasyonu ayırdedebiliyorum. Bugün gittiğim yer hem çok temizdi, hem epilasyonu yapan hanımefendi çok ilgiliydi, hem de epilasyondan çok memnun kaldım. Tüyleri cımbızla çekmedi bile, akımı verdikten sonra tüyler zaten kendiliğinden düştü. Herhangi bir iritasyon da olmadı.

Buraya güzellik salonunun adını yazabiliyorsak, memnuniyetle yazarım. Ben memnun kaldım, ilgilenenlere tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
ilk seansa gittiğiniz gün başkalarına tavsiye edecek kadar memnun kaldıysanız çok iyi bir yer olmalı.

Ben sadece gittiğim ve memnun kaldığım bir yeri ilgilenen varsa önerebilirim dedim. Epilasyon forumlarında birçok kişi işin ehli yer ve kişi arayışında. Kimseyi bir yere yönlendirmek için yazmadım, Anadolu yakasında iyi bir yer arayan varsa adını söyleyebilirim dedim. İstanbul'da 3 gün kalan biri olarak, tavsiye üzerine gidip memnun kaldığım bir yeri paylaştım.

Arkadaşlar benim sorum biraz acayip olabilir :) benim bu zamana kadar hiç tüy sorunum olmadı. Taaki kist sorunu yaşayana kadar. polikistik over dediler. ameliyat oldum 9cm di.. allaha sükür bişeye zarar gelmedi..20yasındayım.. sorum şu ki yüzümde çıkan tüylerin bi kısmı dökülüyor. ama kalan kısım kötü. İnce ama biraz koyu renkli. kesinlikle kalın değil. Epilasyonda jilet vuruyorlar ben bunu yaşamak istemiyorum. bana ne önerirsiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…