Evet haklısın leonela. 10 saat demiş. Ben 10 seans algıladım ve yanlış bir yorumda bulundum. 10 saatte bitmesi zaten çok zor. Ayrıca a abla kötü yaptı b abla kötü yaptı diye bir suçlamada bulunmadım.3 kişiye epilasyon yaptırılmış.neden sadece aysel hanıma bir saldırı olarak algıladın anlamış değilim.
Herkese iyi akşamlar..
Buraya pek yazamıyorum zaman vs. nedenlerden dolayı ama yine de yorumları takip etmeye çalışıyorum istanbuldaki iyi uzmanlarla ilgili ya da buradaki uzmanların verdiği bilgilerle ilgili..
Yüz bölgesine lazer epilasyona gitmiş ve bunun sonucunda mağdur olmuş birisiydim. Bunun üzerine kesin çözüm arayışlarına girmiştim. Ee umut fakirin ekmeği olunca burdaki yorumlarla kim nerde memnun kalmış onu da takip ediyordum doğal olarak. Burada bazı isimlerin çok güzel reklamları yapıldı iyi bi uzman olsun ya da olmasın!
Tabii ki bizler bu yorumların doğruluk paylarını tecrübe yaşamadan bilemiyoruz. Çok şükür ki şu an senelerdir içinde bulunduğum, beni maddi manevi fazlasıyla olumsuz yönde etkileyen yüzümdeki kıllardan biraz olsa rahatladım. Tabi daha çok yeni ama şu an ki durum beni yine de mutlu edebiliyor tüm bu yaşadıklarımdan çektiğim acılardan sonra..
Benim amacım asla kimsenin yaptığı ve ekmeğini kazandığı işe çamur atmak değil. Ki böyle bir şey yapmak da ne benim ne de burdaki başkasının haddine..
Ben göztepe de bi güzellik uzmanına gittim yüz bölgesine iğneli epilasyon için.. Tabi her hafta gidiyordum ve bu her haftada kıllar tekrar çıkıyordu. Altını çizerek söylüyorum bu çıkanlar büyüme evresinde olanlar değil ve alınanlardı ve bunu farkedemiyordum ilk zamanlar. Tüyler kalındı tamam ama çıkanlar da hep yine sanki diken diken çıkıyordu. Sonra ben burayı bıraktım ki burda da fazlasıyla hakkında konuşuluyordu iyi olup olmadığı..
Sonra burada hiç adı geçmeyen başka bi yere gittim. Ve buradaki bayan alınan kıllarımın sanki koparılmış gibi olduğunu söyledi ama ne var ki orada epilasyonu yapan bayan ise fazla tecrübeli değildi yine de bu konuda.. Oraya ise ilk seanstan sonra hiç gitmedim..
Şu anda da başka bi yere gidiyorum avrupa yakasında. Aynı şekilde buradaki bayan da aynı şeyi söyledi. Sanki koparmışlar senin kılları dedi. Ve buraya şimdi sadece 2 seans gitmeme rağmen rahatladım diyebilirim. Hani benim tüm yüzüm tüylü. Ama rahatlama siyah tüylerde.. Geri kalanlar uzun olabilir daha açık renk olabilir ama bu kadar iyileşme bile benim için çok iyi. Dediğim gibi maddi manevi yönden çok kötüydüm.. Ama şimdi hakkıyla bu işi yapan yerdeyim çok şükür..
Ve arkadaşlar buradan yanlış bilgilenme yapmak istemiyorum. O yüzden kesin leke iz konusunda emin olmadan isim vermeyeceğim. Çünkü burada yazılanlara benim gibi umut bağlayan çok var. Hani eğer gerçekten bi süre sonra bu durumun daha da iyileştiğini leke de kalmadığını görünce hemen size yazacağım..Ben çok yoruldum üzüldüm kimse benim kadar mağdur olmasın..
Hepinize tekrardan iyi geceler =)
merhaba bende gül hanımma gittim ama şuan bıraktım üsküdarda bir yere gidiyorum cemile hanıma tek seans gittim yorum yapmak için daha erken diye düşünüyorum ama şuanda 3hafta oldu tek tük çıktı diye bilirim çünkü bende çok mağdur oldum uzun süreden memnun kalırsam tavsiye edrim yardımcı olmak isterimMerhabalar :)
yazdıklarınızı okudum da bende gul hanıma 7 ay kadar gıttım ve bır aydır gıtmıorum.Aynı sorunları bende yasadım- ya da artık sabrım tukendı belkıde yavas yavas ılerleyen surecı anlayamıorm.gıdıp yuzumu temızletıorum gayet guzel ama maaslf kı cene ve cene altında bulunan 10 15 tane sıyah kıl 10 gun dolunca uç vermeye ve cıkmaya baslıordu ılk 4-5 ay anlamıosun tabı zaman gereklı felan dıorsun cunku lazer magduruyum ayrıca sararttgm ve ıple agda ıle aldıgm ıcın benm kıl koklerı baya bı saglamlasmıs olsa gerek dıe dusunuyordum.Aslında azalma oldu gıbıde gelıor ınce tuylerımde.ztn artık o kıl olanlardan o kdr bıkmıs ve utanmısm kı ınce olanlar farkedılse bıle sallamıyorum :))
cok uzattım pardon ama bu sıyah kıl denılen seyler acayıp moralımı bozuo.Gul hanımada dvm etmek ıstemıorm cunku hem coook uzak hemde bu kıllarn 10 gunde bı cıkması ayda 3 kere ona gıtmem gerektıgını gosterıyor:)) ve artık buna tahammulum kalmadı.cogu ınsanda gul hanımdan memnun kalmadıgını yazıor artık.O yuzden senın msjn bana cok ıcten geldı ve gercekten avrupa yakasında memnun kaldıgn o yerın adını yerını ve telefon numarasını ıstıcem.Tabıkı sende haklısın sonucta orda daha cok yenısın ve memnun kalıp kalmadıgını anlamdan kımseye referans vermek ıstemezsn ama baska carem yok yıne gül hanımdan randevu almam gerekıcek cunku memnun deılım ama ondan baskada kımseye guvenemem suanda zaten hemen randevuda alıcak deılım.senın bı kaç kere daha gıdıp durum analızı yapmanı beklerım.cunku eylul gıbı gul hanımı kesın bırakcm ztn ama gercekten daha ıısı varsa neden 3 ay psıkolojım bozuk geznym kı.O yuzden rıca edıyorum cokta uzun tutmusm kusuruma bakma ıns gercekten cok memnun kalırsn kendınıde bızıde bu tuylu hayttan kurtarmıs olursn.
Mutlu tuysuz gunler aylar yıllar dılıyorum:)))
SON VURUŞ
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider bir taş ustası bulur, onu seyrederdim.. Adam belkide yüz kere vurur taşa ama değil kırmak çatlak bile oluşmazdı.. Sonra birden bire yüzbirinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir.. İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir...
BİTİŞLERİN SEBEBİ ŞUAN YAPTIRDIKLARINIZ DEĞİLDİR ÖNCEKİLERDİR. bu yazıyı okursanız gerçekten ne olduğunu anlarsınız.
ben gül hanım değilim keşke o olsaydım size cevap verirdim ama onun adına yorum yapamam böyle bir hakkım yok burda sizinle laf kalabalığına girmek istemiyorum.gördüğüm kadarıyla gül hanım burdaki bir kaç insanın yorumuyla ilgilenicek kadar boş değil o kadar vakti yok o kadar yoğunki anca 1 ay sonrasına randevu alabiliyorsunuz ama boş zamanı olan insanlar anca buraya yazmaktan başka bir şey yapmıyorlar memnun değilseniz kendisine der başka yere gidersiniz onun için çok kayıp olmaz memnun olan müşterisi çok fazla çünki havuzda 5 yada 10 kişi memnun kalmayabilir onların bileceği buda gül hanımı çok fazla etkilemez bizede zaman kalır. herşeye neden bu kadar müdahale güzellik uzmanlarıda burda ne çokmuş.sayenizde öğreniyoruz.
merhaba bende gül hanımma gittim ama şuan bıraktım üsküdarda bir yere gidiyorum cemile hanıma tek seans gittim yorum yapmak için daha erken diye düşünüyorum ama şuanda 3hafta oldu tek tük çıktı diye bilirim çünkü bende çok mağdur oldum uzun süreden memnun kalırsam tavsiye edrim yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederim Wuslat.
Lütfen bizide bilgilendir.Eğer Cemile hanım lekesiz ve izsiz yapıyorsa kalın tuylerın ve ınce tuylerın cıkıs suresı uzun oluyorsa.Uzak olsam bile ayda bir kere gitmek bana yeter.Üşenmem giderim.inş memnun kalırsın da bende kısa zamanda randevu alır giderim.
ya bir de handan hanım varmış duydunuz mu onu
ilk seansa gittiğiniz gün başkalarına tavsiye edecek kadar memnun kaldıysanız çok iyi bir yer olmalı.
Teşekkür ederim Wuslat.
Lütfen bizide bilgilendir.Eğer Cemile hanım lekesiz ve izsiz yapıyorsa kalın tuylerın ve ınce tuylerın cıkıs suresı uzun oluyorsa.Uzak olsam bile ayda bir kere gitmek bana yeter.Üşenmem giderim.inş memnun kalırsın da bende kısa zamanda randevu alır giderim.[/QUOT
tüyler sizde demi tekrardan çıkıyor?Anlamadm ben bu iğneli epilasyon mantığını hem bir köke bi kere işlem yapılır kök yakılıyor deniliyor hem de tüyler yeniden çıkıyor. Çıkan tüylerde uyuyanlar deniliyorLAzerden farkı ne kalıyor ozaman?tek farkı dahaa maliyetli olması:)tüylü tüylü geziyorum kararsızlıktan:):)
Teşekkür ederim Wuslat.
Lütfen bizide bilgilendir.Eğer Cemile hanım lekesiz ve izsiz yapıyorsa kalın tuylerın ve ınce tuylerın cıkıs suresı uzun oluyorsa.Uzak olsam bile ayda bir kere gitmek bana yeter.Üşenmem giderim.inş memnun kalırsın da bende kısa zamanda randevu alır giderim.[/QUOT
tüyler sizde demi tekrardan çıkıyor?Anlamadm ben bu iğneli epilasyon mantığını hem bir köke bi kere işlem yapılır kök yakılıyor deniliyor hem de tüyler yeniden çıkıyor. Çıkan tüylerde uyuyanlar deniliyorLAzerden farkı ne kalıyor ozaman?tek farkı dahaa maliyetli olması:)tüylü tüylü geziyorum kararsızlıktan:):)
her zaman bir uygulamada o tüy biter diye bir şey yok ben deneyimlerimden bunu gördüm. 1 uygulamada aynı tüy bir daha çıkmayadabiliyor, 2-3 kez daha yakılması da gerekebiliyor ama sanırım 3-4 seferden fazlası artık o işte bir yanlışlık, eksiklik olduğunu gösteriyor. yoksa öyle uyuyan tüyün uyanması filan diye bir şey yok iğnelide, o yalan bilgi. bir de daha belirgin olan tüyler bittikten sonra gözümüze batmayan etraflarındaki daha ince tüyler de görünmeye başlayabiliyor dolayısıyla uygulama uzayabiliyor.
her zaman bir uygulamada o tüy biter diye bir şey yok ben deneyimlerimden bunu gördüm. 1 uygulamada aynı tüy bir daha çıkmayadabiliyor, 2-3 kez daha yakılması da gerekebiliyor ama sanırım 3-4 seferden fazlası artık o işte bir yanlışlık, eksiklik olduğunu gösteriyor. yoksa öyle uyuyan tüyün uyanması filan diye bir şey yok iğnelide, o yalan bilgi. bir de daha belirgin olan tüyler bittikten sonra gözümüze batmayan etraflarındaki daha ince tüyler de görünmeye başlayabiliyor dolayısıyla uygulama uzayabiliyor.
teşekürler...bende çok kararsız kaldım lazerde yaşadığım hayal kırıklığını bi de iğneli de yaşamak istemiyorum diye bu sefer iğneli epilasyonu fazla takıyorum sanırım:)benimde boyun bölgem gayet iyi hatta en önce boynu yaptırmıştım fakat yüzdekiler tekrar çıkınca kararsız kalmıştım devam edip etmeme konusunda
teşekürler...bende çok kararsız kaldım lazerde yaşadığım hayal kırıklığını bi de iğneli de yaşamak istemiyorum diye bu sefer iğneli epilasyonu fazla takıyorum sanırım:)benimde boyun bölgem gayet iyi hatta en önce boynu yaptırmıştım fakat yüzdekiler tekrar çıkınca kararsız kalmıştım devam edip etmeme konusunda
haklısınız ya benim de kafamda soru işareti çok oluyordu. ilk seferde bitmedi diye endişelenmeyin ama 2-3 seferden sonra hala aynen çıkıyorsa tüylerin çoğu, orda bir düşünmek lazım sanırım. benim deneyimim ve bilgilerim bu yönde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?