İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Arkadaşlar benim sorum biraz acayip olabilir :) benim bu zamana kadar hiç tüy sorunum olmadı. Taaki kist sorunu yaşayana kadar. polikistik over dediler. ameliyat oldum 9cm di.. allaha sükür bişeye zarar gelmedi..20yasındayım.. sorum şu ki yüzümde çıkan tüylerin bi kısmı dökülüyor. ama kalan kısım kötü. İnce ama biraz koyu renkli. kesinlikle kalın değil. Epilasyonda jilet vuruyorlar ben bunu yaşamak istemiyorum. bana ne önerirsiniz acaba ?

arkadaşlar avrupa yakasında iyi ve güvenilir iğneli epilasyon yapıcak bir yer arıyorum.Birkaç sayfa önce bir arkadaş bir yerden memnun kalmış ama neresi olduğunu yazmamış, bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşabilir misiniz

yüzdeki tüylere lazer önerilmiyor biliyorsunuz hem jilet olayı hem de ince tüyleri de kalınlaştırma ihtimali yüksek olduğu için.. iğneli epilasyonla halledebilirsiniz ama iyi bir uzmana tabi. burada bölgelere göre birkaç uzmandan bahsediliyor, o bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Arkadaşlar 53 sayfanın tamamını okuyamadım direk sormak istiyorum, anadolu yakasında özellikle tavsiye ettiğiniz bir iğneli epilasyoncu varmı? ben cindy güzellik merkezinde normal lazere gidiyorum ordada iğneli var ama tek bir kişi varmış,çalışanlar burda yaptırmayın çok kalabalık oluyor dedi. O yüzden lütfen güzel temiz bildiğiniz bir yer varsa istanbul anadolu yakasında, paylaşabilirmiisinizzz???

Çook teşekkür ederim.. Çook saolun..

kızlar bugün kaşıma iğneli epilasyona gideceğim çok acıyor yazmışsınız çok uzun sürüyo.. tereddüt içinde kaldım..

Merhabalar..
İlk önce geç cevap verebildiğim için kusura bakmayın..
Ben şu anda melis epilasyona gidiyorum Özlem Hanım'a.. Ve başka yerlerdeki gibi burada Özlem Hanım'ın aldığı tüy, kıl bir daha çıkmıyor.. Ben lazer epilasyonla tüylerimi kıla dönüştürdüğüm için benimki daha bi uzun süreç doğal olarak.. Başka yerlere de gittim burada çok çok övülen ve sizin de gittiğiniz ama hiç memnun kalmadım açıkcası.. Alınan tüyler tekrar tekrar çıkıyordu hem de çok sert.. Tabii bana iyi gelmeyen başkasına iyi gelir bu da var ama..
Neyse eski gittiğim yerde bi kaç gün sonra rahat rahat gezebiliyordunuz ama kılsız değildi yüzünüz.. Bu gittiğim yerde biraz sabretmek gerekiyor ve çok dikkat etmek gerekiyor.. Çünkü kesin sonuç var.. Çok çok dua ediyorum ki burayı bulmuşum.. Çok çok fazla olan kalın tüylerim bitti gibi.. İnceler kaldı artık..
Bu çok zor bi süreç ama birazcık sabırla bunun üstesinden işini iyi yapanlarla gelebilirsiniz..
Çok yorgunum şu an böyle anında yazayım dedim sonra bi sorunuz olursa cevaplarım :)) inşallah sizde kurtulursunuz kıllarınızdan tüylerinizden :))

merhabalar

Sirinevlerdeki melis epilasyondanmı bahsediyorsunuz?ben ilk oraya gittim ve benm yüzümü mahvetti.İki hafta kendime gelemedim gereksiz yere fazla akım vermişler demişti gül hnm.özlem hnm aldıığım tüyler bida cıkmıcak demişti fakat ikinci kez gitmeye cesaret edemedmşans işi heralde bu

Meraba lululuu

Evet şirinevlerdeki melis epilasyon gittiğim yer. Valla şöyle diyeyim ben de Gül Hanım' a gittim ama oraya giderken tüye akım verdikten sonra hangi kılı aldıgı bile belli değildi. Ki kılı çekerken cımbızla gayet kılın çekilişini hissediyordum. Ve hani Gül Hn. dışında başka bi yere daha gittim onda da aynı şekildeydi. Ama Özlem Hanım akım verdikten sonra kıl kendiliğinden düşüyor zaten. Ayrıca hani yazdıgım gibi sadece sabır gerekiyor yaptırdıktan sonra kabuklanmalar için filan. ama bunlar asla kalıcı değil. Yüzünüze iyi baktıktan sonra daha güzel olacaktır. ayrıca şans işinden ziyade sanırım sabır işi kesinlikle doğru ellerde ama. umarım sende kurtulursun. çünkü gerçekten nasıl bi durum oldugunu fazlasıyla biliyorum..

Son düzenleme:

tüylerin kalın ve siyahsa, tenin de beyazsa iyi sonuç alırsın epilasyondan. ince ve açık renk tüyler çok zor dökülüyor. seni fazla rahatsız eden bir durum yoksa hiç yaptırma derim ben.ben 7-8 kere lazer yaptırdım hala var. hatta boynumda yoktu oraya da yaptılar şimdi ince uzun tüyler çıkıyor boynumda. Ayrıca leke olma riski fazla . o yüzden yüzüne dokundurtma derim. ben lekelerle boğuşuyorum şimdi.

aysel hanım merhabalar.. benim de vücudumda aşırı tüylenme var hatta kıla döndüler bile çünkü dokuz on senedir bu dertten muzdaribim. evliyim eşim bu durumumu dert etmiyor ama ben çok rahatsız oluyorum özellikle yüzümdekilerden. diğer bölgeleri kapatma şansımız oluyor ama yüz bölgesi öyle değil. ben şimdilik yüzümden başlamak istiyorum ama çok ciddi durumdayım. batıklarla da ayrıca uğraşıyorum. geçen sene bu zamanlar doğum yaptım ve artık kendimle ilgilenmek istiyorum.yüzden sonra da memnun kalırsam vücuduma yaptırmak istiyorum yavaş yavaş. siteden çok okudum yorumlarınızı. ve size şimdiden güvendim para hırsı olan biri değilsiniz sanırım. ve bu durumunuz bence bu işin hallolacağının ilk belirtisi. lütfen bana da yardımcı olun. adresinizi ve randevu için telefon hattı bilgilerinizi verirseniz en kısa zamanda çok sevinirim. bir de dakika ücretlerini. şimdiden çok teşekkür ediyorum. saygılarımla. zeynep..

Hanımlar ben de 1.5 sene yüzüm için lazere gittim. Ama hiç bir faydası olmadı :2: Hatta daha kötüleşmiş bile olabilir İğneli fayda ediyormuş diye duydum. Sizlerin yorumları da hem olumlu hem olumsuz. Karar veremedim :44: Anadolu Yakası' nda temiz bir yer var mı? Gittiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz? İnşallah bu dertten kurtulabiliriz...

Arkadaşlar yüz bölgeme iğneli ep. yaptıralı 2 belkide 3 sene olmuştur ancak pürüsüz olan yüzüm şu 1 senedir birden pütür pütür olmaya başladı ve bende alışkın olmadığım için elim sürekli yüzümde yoldum onları şimdi leke leke cildim ilk başta yediğim birşey dokundu sandım veya çamaşırlara kullandığım deterjandan fln sandım ama öyle olsa elbet geçerdi. Sonradan aklıma geldi ve dikkatimi çekti genelde iğneli yaptırdığım yani çeneden boyuna doğru olan kısım birde favori kısmımda bunların olduğunu. Benimki sadece bir şüpe yoksa iğneliden ben gayet memnundum. Benimkine benzer bir sorun yaşayanınız oldumu hiç iğneli yaptırdıktan sonra ?

ben yaptırdım 1 ay önce iğneli yüüzüme çok memnunum şuan hiç çıkmadı vede çıkmayacğını söylüyor uzmanım zaten kökünden yakılan kıl bidaha çıkmazmışş anca deri altında uyuyan kıl varsa 1 kere çıkarmış oda cansız biçimde onuda aldığı zaman bidaha çıkmayacağını söylüor uzmanımmm ..

iğneli kesin çözüm emin olunn bnde 2 yıl boyunca gittim mafettim yüzümüü ( iğneliye geçtiim geçen ay 1 seansta gitti bitti bidaha çıkmıyacakmış bakalım..

Bende Çene Altı için Lazerli Epilasyon düşünüordum...
Endokrin doktorum önermişti kendi gidiyor diye...
Alt komşumuzda İğneli epilasyona gidiyor...
Yazılanlaarı okuyunca Kafam çok karıştı...
Aslında Lazerliden Tamamen vazgeçtim diyebilirim...

Yalnız Bir problem var...
Bende fazla heyecan var ... Aşırı derecede...
Canım yancak die çok korkuyorum :26: Gülmeyin lütfen ama mesela: Dün 4 buçuk tüp kan verdim ve koltuğa oturduğum anda Elim ayağım boşaldı Bayılacaktım...
O an Aşırı derecede Acı çekceğimi düşünüorm ve kendimi alamıyorummm

Benim babam rahatsız... 9 yıldır süre gelen bir hastalık var ve kendisine o kadar çok iğne yapılmıştı ki... Tek tek kollardan 200 tane...
Ve ağrısını görüyordum...
Bu yüzden psikolojik oalrak dayanamıyorum... Bayılcak gibi oluyorum...
Birde iğneli epilasyon olunca...

Uzun yazıp vaktinizi almak istemezdim... Ancak Gerçekten Hissediyor musunuz iğneyi bilmek istiyorum...
Birde benim bildiğim seans 1 dk mış... Doğru mudur?

uzmanınızın ismini alabilir miyiz? ve öncesinde başka yere gitmişmiydiniz?

arkadaslar okudukca sasiriyorum 2-3 seans yazmis arkadasimiz ben 2 sendir yapririyorum ve yeni inceldi ayrica benim gibi bir cok kisi var en az bir sene tedavi gören ya sizde anormallik var yada bizde

kesinlikle katılıyorum. iğneli epilasyona bir tanıdığım 3,5 yıl tüm vücut için gitti. çok zahmetli ve sabır gerektiriyor. ama ii sonuç aldığını duydum. ben iğnelinin acısına ve kısa sürede hemen çıkmasına dayanamadım lazere başladım. 3 yıl lazer epilasyona gittim %50 sonuç aldım.3 ayda bir gidip taratıyorum acı açısından daha rahat ve uzun sürede çıkıyor ama %100 sonuç almak mümkün değil lazerde bilginize....

Son düzenleme:

lazer yapmadan önce jilet kullanıyorlar mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…