Arkadaşlar benim sorum biraz acayip olabilir :) benim bu zamana kadar hiç tüy sorunum olmadı. Taaki kist sorunu yaşayana kadar. polikistik over dediler. ameliyat oldum 9cm di.. allaha sükür bişeye zarar gelmedi..20yasındayım.. sorum şu ki yüzümde çıkan tüylerin bi kısmı dökülüyor. ama kalan kısım kötü. İnce ama biraz koyu renkli. kesinlikle kalın değil. Epilasyonda jilet vuruyorlar ben bunu yaşamak istemiyorum. bana ne önerirsiniz acaba ?
yüzdeki tüylere lazer önerilmiyor biliyorsunuz hem jilet olayı hem de ince tüyleri de kalınlaştırma ihtimali yüksek olduğu için.. iğneli epilasyonla halledebilirsiniz ama iyi bir uzmana tabi. burada bölgelere göre birkaç uzmandan bahsediliyor, o bilgilerden yararlanabilirsiniz.
Merhabalar :)
yazdıklarınızı okudum da bende gul hanıma 7 ay kadar gıttım ve bır aydır gıtmıorum.Aynı sorunları bende yasadım- ya da artık sabrım tukendı belkıde yavas yavas ılerleyen surecı anlayamıorm.gıdıp yuzumu temızletıorum gayet guzel ama maaslf kı cene ve cene altında bulunan 10 15 tane sıyah kıl 10 gun dolunca uç vermeye ve cıkmaya baslıordu ılk 4-5 ay anlamıosun tabı zaman gereklı felan dıorsun cunku lazer magduruyum ayrıca sararttgm ve ıple agda ıle aldıgm ıcın benm kıl koklerı baya bı saglamlasmıs olsa gerek dıe dusunuyordum.Aslında azalma oldu gıbıde gelıor ınce tuylerımde.ztn artık o kıl olanlardan o kdr bıkmıs ve utanmısm kı ınce olanlar farkedılse bıle sallamıyorum :))
cok uzattım pardon ama bu sıyah kıl denılen seyler acayıp moralımı bozuo.Gul hanımada dvm etmek ıstemıorm cunku hem coook uzak hemde bu kıllarn 10 gunde bı cıkması ayda 3 kere ona gıtmem gerektıgını gosterıyor:)) ve artık buna tahammulum kalmadı.cogu ınsanda gul hanımdan memnun kalmadıgını yazıor artık.O yuzden senın msjn bana cok ıcten geldı ve gercekten avrupa yakasında memnun kaldıgn o yerın adını yerını ve telefon numarasını ıstıcem.Tabıkı sende haklısın sonucta orda daha cok yenısın ve memnun kalıp kalmadıgını anlamdan kımseye referans vermek ıstemezsn ama baska carem yok yıne gül hanımdan randevu almam gerekıcek cunku memnun deılım ama ondan baskada kımseye guvenemem suanda zaten hemen randevuda alıcak deılım.senın bı kaç kere daha gıdıp durum analızı yapmanı beklerım.cunku eylul gıbı gul hanımı kesın bırakcm ztn ama gercekten daha ıısı varsa neden 3 ay psıkolojım bozuk geznym kı.O yuzden rıca edıyorum cokta uzun tutmusm kusuruma bakma ıns gercekten cok memnun kalırsn kendınıde bızıde bu tuylu hayttan kurtarmıs olursn.
Mutlu tuysuz gunler aylar yıllar dılıyorum:)))
Merhabalar..
İlk önce geç cevap verebildiğim için kusura bakmayın..
Ben şu anda melis epilasyona gidiyorum Özlem Hanım'a.. Ve başka yerlerdeki gibi burada Özlem Hanım'ın aldığı tüy, kıl bir daha çıkmıyor.. Ben lazer epilasyonla tüylerimi kıla dönüştürdüğüm için benimki daha bi uzun süreç doğal olarak.. Başka yerlere de gittim burada çok çok övülen ve sizin de gittiğiniz ama hiç memnun kalmadım açıkcası.. Alınan tüyler tekrar tekrar çıkıyordu hem de çok sert.. Tabii bana iyi gelmeyen başkasına iyi gelir bu da var ama..
Neyse eski gittiğim yerde bi kaç gün sonra rahat rahat gezebiliyordunuz ama kılsız değildi yüzünüz.. Bu gittiğim yerde biraz sabretmek gerekiyor ve çok dikkat etmek gerekiyor.. Çünkü kesin sonuç var.. Çok çok dua ediyorum ki burayı bulmuşum.. Çok çok fazla olan kalın tüylerim bitti gibi.. İnceler kaldı artık..
Bu çok zor bi süreç ama birazcık sabırla bunun üstesinden işini iyi yapanlarla gelebilirsiniz..
Çok yorgunum şu an böyle anında yazayım dedim sonra bi sorunuz olursa cevaplarım :)) inşallah sizde kurtulursunuz kıllarınızdan tüylerinizden :))
merhabalar
Sirinevlerdeki melis epilasyondanmı bahsediyorsunuz?ben ilk oraya gittim ve benm yüzümü mahvetti.İki hafta kendime gelemedimgereksiz yere fazla akım vermişler demişti gül hnm.özlem hnm aldıığım tüyler bida cıkmıcak demişti fakat ikinci kez gitmeye cesaret edemedm şans işi heralde bu
kızlar ben hiç yüzüme bi işlem yapmadım ağda falan gibi,ayva tüyler çok inceler,lazerle kaç seansta biter sizce,bi yerde 8 seans dediler 400 ytl dediler sizce uygun mu ve seansların daha az sürmesi gerekmezmi neticede hiç almadım tüylerimi ve kalın değilller
Hanımlar ben de 1.5 sene yüzüm için lazere gittim. Ama hiç bir faydası olmadı :2: Hatta daha kötüleşmiş bile olabilirİğneli fayda ediyormuş diye duydum. Sizlerin yorumları da hem olumlu hem olumsuz. Karar veremedim :44: Anadolu Yakası' nda temiz bir yer var mı? Gittiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz? İnşallah bu dertten kurtulabiliriz...
ben yaptırdım 1 ay önce iğneli yüüzüme çok memnunum şuan hiç çıkmadı vede çıkmayacğını söylüyor uzmanım zaten kökünden yakılan kıl bidaha çıkmazmışş anca deri altında uyuyan kıl varsa 1 kere çıkarmış oda cansız biçimde onuda aldığı zaman bidaha çıkmayacağını söylüor uzmanımmm ..
arkadaslar okudukca sasiriyorum 2-3 seans yazmis arkadasimiz ben 2 sendir yapririyorum ve yeni inceldi ayrica benim gibi bir cok kisi var en az bir sene tedavi gören ya sizde anormallik var yada bizde
Hanımlar ben de 1.5 sene yüzüm için lazere gittim. Ama hiç bir faydası olmadı :2: Hatta daha kötüleşmiş bile olabilirİğneli fayda ediyormuş diye duydum. Sizlerin yorumları da hem olumlu hem olumsuz. Karar veremedim :44: Anadolu Yakası' nda temiz bir yer var mı? Gittiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz? İnşallah bu dertten kurtulabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?