- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
uzmanınızın ismini alabilir miyiz? ve öncesinde başka yere gitmişmiydiniz?
Avrupa yakasında yüz bölgesi için gidip fayda gören arkadaşlar tavsiye bekliyorum acilen. Lazer yaptırıyordum bitmedi sert çıkanlarda azalma oldu ama küçük tüyler çok rahatsız ediyor. Lütfen varsa gittiğiniz faydalandığınız paylaşırmısınız?
:97:
ben dün mecidiyeköyde zeynep polatın yerinde favori çene ve boyun için iğneli epilasyon yaptırdım ilk kez...lazer mağduru olarak iğneliye de lazer gibi ters sonuç verir diye temkinli yaklaştım..forumdan takip ettim..çok can yakıyor dayanılmaz bir acı vs..kabuk bağlıyor şişiyor iyileşmesi haftaları buluyor tarzındaki yorumlardan sonra da baya bi tırsarak her şeyi göze alarak başladım hatta..fakat denedikten sonra anlaşılıyor ki herkes de aynı neticeyi göstermiyor..tamamen kişinin cilt tipi kıl yapısı ağrıya olan dayanıklılığı ile ilgili...ben de şişlik ve kabuklanma olmadı..ağrısına gelince lazer kadar acıtmıyor..abartılacak bi durum yok..şu cımbız olayına kafayı takmıştım..kılı alınca hissetmemek gerekiyormuş..gerçekten de kıl rahatlıkla geldi.çekildiği hissine kapılmadım fakat iğne ucu kadar küçük küçük cansız isilik gibi sivilceler oluştu.şimdilik sabah akşam düzenli olarak bepanthen sürüyorum o kadar dilersen oraya gidebilirsin
Teşekkürler. Adresi neresi?
:97:
ben dün mecidiyeköyde zeynep polatın yerinde favori çene ve boyun için iğneli epilasyon yaptırdım ilk kez...lazer mağduru olarak iğneliye de lazer gibi ters sonuç verir diye temkinli yaklaştım..forumdan takip ettim..çok can yakıyor dayanılmaz bir acı vs..kabuk bağlıyor şişiyor iyileşmesi haftaları buluyor tarzındaki yorumlardan sonra da baya bi tırsarak her şeyi göze alarak başladım hatta..fakat denedikten sonra anlaşılıyor ki herkes de aynı neticeyi göstermiyor..tamamen kişinin cilt tipi kıl yapısı ağrıya olan dayanıklılığı ile ilgili...ben de şişlik ve kabuklanma olmadı..ağrısına gelince lazer kadar acıtmıyor..abartılacak bi durum yok..şu cımbız olayına kafayı takmıştım..kılı alınca hissetmemek gerekiyormuş..gerçekten de kıl rahatlıkla geldi.çekildiği hissine kapılmadım fakat iğne ucu kadar küçük küçük cansız isilik gibi sivilceler oluştu.şimdilik sabah akşam düzenli olarak bepanthen sürüyorum o kadar dilersen oraya gidebilirsin
Merhaba, ben Ankara'da devlet hastanesinde iğneli epilasyon yaptırdım, yaklaşık 8 ay sürdü. Favorilerim (neredeyse) fırça gibiydişimdi tek tük çıkıyor, gerçekten çok faydası dokundu. Çenemdekiler de hiç çıkmıyor. .Seans araları da gitgide azaldı tabii, geçen ay gitmedim bile.
Yalnız dudak üstü için korkuyorum, çünkü cildim kolay iyileşmiyor. Şu anda da hafif hafif kırmızılıklar var favorilerimde. Krem sürmeyi ihmal ediyorum çoğunlukla, ondan sanırım. Dudak üstüne kalkışır mıyım bilemiyorum, ama böyle bıyıklı dolaşmaktan iyidir herhalde, biraz acı çekmek
Hepimize kolay gelsin
hanımlar ben de 1.5 sene yüzüm için lazere gittim. Ama hiç bir faydası olmadı :2: Hatta daha kötüleşmiş bile olabilirIğneli fayda ediyormuş diye duydum. Sizlerin yorumları da hem olumlu hem olumsuz. Karar veremedim :44: Anadolu yakası' nda temiz bir yer var mı? Gittiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz? Inşallah bu dertten kurtulabiliriz...
Kızlar valla hiç üşenmedim en baştan tek tek yazılanları okudum uzun oldu ama yüz konusu önemli tabii
Şimdii bende iğneli epilasyon yaptırıcam ama sadece yüz değill vücudumada paket bölgeleri lazerle halledicem inşş. İğneliye iyi bir uzamana yapılırsa en fazla 2-3 kerede aynı yerde tüy çıkmıyo denilmiş ama yorumları okuyorum 2 haftada 1den başlayıp 10-15 gün ardından ay falan 1 sene sürüyormuş.bu kadar uzun demenizin sebebi mesela yüze gideceksiniz tüm yüze komple 1 kerede yapılmıyoda 2. haftada atış yapılmayan yerleride 1 seans gibi mi sayıyorsunuz anlamadım.Bi arkadaşın 3,5 yıl sürmüş baya düzelme var dio ama bu çook uzun bi süre.şimdi ben belimden yukarısını iğneli yaptırıcamda uzamasın die direk doktora yapılan biyerle görüşücem artık burdaki bi uzman bayan 1 kerede tüylerin büyük çoğunluğu gidiyo tekrar çıkanlar uyuyan falan demiş yanlış hatırlamıyorsamda bukadar uzun sürmesinin sebebi çok acıdığından kişinin bir kerede istediği heryere yaptıramaması mı yoksa tekrar tekrar çıkan tüyler mi?ilk sayfalarda 5-6 seans denmiş hadi 8-10 seans olsun kesin çözüm olur mu acaba ben hiç lazer denemedim ama sarartıcı çok kullandım uzunlar haliyle bide esmerim çook belli oluyorlar malesefnd yag düşünüyordum vücuduma ama kesin değil sadece azaltıyormuş sanırım oda ki ben bi hastaneyle görüştüm vücudunu görür bu cihaz olur dedi kollar hariç ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve bu seanslar kafamı iyice karıştırdı bu kadar detaylı yazmamdan belli oluyordur sanırım bu konuda net bi bilgisi olan varsa(kişiye göre değişir biliyorumda genel olarak diyorum) yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
biraz geç gördüm ama bildiklerimi yazayım ben de yeni başladım hem lazer hem iğneli lazer hakkında yazdıklarımı ankaralı kızlar... diye bi topik var orada okuyabilirsin. iğnelide şöyle: ben de esmerim sadece yüz yaptırıyorum 30 dakika ile başladık sıfırlama olmuyor -yani tüm kıllara atış olamıyor o sürede. biraz dudak üstü biraz da yanaklar favoriler şeklinde ara ara çalıştı. çeneye filan hiç yapmadı bi sonraki seansa kaldı. 30-45 dakika arası olmalı bir seans tüm yüz için 2 saat filan çalışması lazım ki dudak üstüne 15 dakikadan fazla çalışmıyorum dedi nedeni de şu cilt çok tahriş olur toparlanması uzun sürer dedi. ancak şehir dısından gelenlere o kadar çalışılıyormuş. bana şunu da dedi hiç ağdayla filan alınmamış tüylerde 1 kere işlem yapmak %50 tüyleri bi daha çıkmayacak şekilde bitiriyormuş ama ben senelerdir ağdayla iple şunla bunla aldım işlem görmüş olduğu için tek atışta bitmesi pek mümkün değilmiş. yani hem aynı tüye 1den fazla atış yapmak gerekecek hem de 1 seansta tüm bölgeyi taramak mümkün değil ortalama 3 seansta yüzün tamamını tarayabileceğini düşünsek 8-9 seans her kıla 3er kere demek ortalama.benim çok sert değil bu kadarının yeteceğini umuyorum, bakalım daha çok erken bir sonuç almak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?