merhaba kızlar bende bugün yüzüme iğneli epilasyon yaptım sonunda doğru yolu bulduğuma inanıyorum..Lazer , ip , ağda , en sonunda iğneli epilasyon... umarım iyi bir sonuç alırım.. iğneli için gittiğim kişi 25 yıldır bu işi yaptıgını söyledi ve daha önce kılı tüyü bu kadın sayesinde biten bi çok insan tanıyorum.. umarım bende o günleri görebilirim.. hepimizin kılsız günler geçirmesi dileğiylee
kime gidiyorsunuz?
yüz bölgesinde, mesela 1 saatte ne kadar bi bölgeye yapılabiliyor epilasyon ? cevaplarsanız sevinirim.
cnm bu sorun herkes farklı cevap verir yoğunluğuna göre değişirr..
benim 40dk tüm yüz taranıyor ama tabi benim az kaldı....
1 saattende fazla çalışmak istemezlerr uzmanlarr...
çalışma bölgesini sen ayarlayabilirsin bitmez dersen....
yada uzman önce çok kalınlara çalışır birkaç gün ara ile tekrar ağırırp diğerlerine çalışabilir..
YLN ben yıkıyorum suda değiyo sabunda hiç bişey olmadı ama her cilt farklı kimi cilt hasas oluyo kimine bişey olmuyo[/QUO slm teny sen iğnelimi yaptırmıştın gerçekten sorun olmadımı nerde yaptırmıştın yazarmısın...
İzmirde yaşıyorum yüzüme ilk defa iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yaptıranların önerebileceği izmirde gittikleri güzellik merkezlerini özelden yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler..
kızlar benım yanaklarımda var 4 5 tane ama sıyah sıyah cok bellı oluyor ıgnelıyle kurtulabılırmıyım sızce bıde nasıl bır acısı var yazar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?