İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

merhaba kızlar,

bir tek bende sorun var diyordum ama sanırım hepimizin sorunu bu tüyler
bende 2,5 senedir yüzüm için lazere gidiyorum. azalma oldu ama tamamen bitmiş değil.
burada ki yorumları okudukça moralimde bozuluyor. her çeşit lazer yüzü tetikiliyormuş
Ankara'da oturuyorum 2 gün önce yeni bir merkeze gittim keşke yüzün için lazere başlamasaydın dedi
iğneli epilasyondan da memnun olanlarınz var bana da yardım edecek biri var mııııı?????
lütfennnn lazerden yüzüm okadar hassaslaştı kii geçen ay yüzümü yaktılar zaten
bana önerisi olan varsa çok çook sevinirimm....

anımcım,konunun,ankarada iğneli epilasyon bölümü var. sanırım ankaralı arkadaşlar sana yardımcı olabilirler. istanbulda olsaydın seve,seve ellerimle götürürdüm seni

merhaba kızlar bende bugün yüzüme iğneli epilasyon yaptım sonunda doğru yolu bulduğuma inanıyorum..Lazer , ip , ağda , en sonunda iğneli epilasyon... umarım iyi bir sonuç alırım.. iğneli için gittiğim kişi 25 yıldır bu işi yaptıgını söyledi ve daha önce kılı tüyü bu kadın sayesinde biten bi çok insan tanıyorum.. umarım bende o günleri görebilirim.. hepimizin kılsız günler geçirmesi dileğiylee

kime gidiyorsunuz?

Merabalar şekerlerrr,ben şimdi size bişey soracagım.yüzde iğneliye başlamak istiyorum ve eğer başlarsam daha sonra tüyler tekrar çıktıgında(normalde çıkmaması gerekiyor amma belli olmaz tabe) daha kalın ve daha sert mi oluyor tüyler(diken gibi mesela),yoksa rahatsız etmiyor mu çok fazla?birde bana beşiktaş,şişli civarında önerebileceğiniz biyer varmıı??yardım edin lütfeennnn:)

tüyler ilk seansta yok olmuyor zaten. gittikçe azalarak yok oluyor. mecidiyeköyde zeynep hanımı tavsiye ederim.

benim 1 saatte sadece bir yanak bitiyor. tabi sizin tüy yapınıza ve yoğunluğuna göre değişir

yüz bölgesinde, mesela 1 saatte ne kadar bi bölgeye yapılabiliyor epilasyon ? cevaplarsanız sevinirim.

cnm bu sorun herkes farklı cevap verir yoğunluğuna göre değişirr..

benim 40dk tüm yüz taranıyor ama tabi benim az kaldı....
1 saattende fazla çalışmak istemezlerr uzmanlarr...
çalışma bölgesini sen ayarlayabilirsin bitmez dersen....
yada uzman önce çok kalınlara çalışır birkaç gün ara ile tekrar ağırırp diğerlerine çalışabilir..

hımm, anladım. çok teşekkür ederim :)

kızlar benım yanaklarımda var 4 5 tane ama sıyah sıyah cok bellı oluyor ıgnelıyle kurtulabılırmıyım sızce bıde nasıl bır acısı var yazar mısınız

insan o kadar çok ikilemde kalıyor ki lazer için okuduğum bikaç bişeyden sonra aa evet budur diyorsun
sonra biri tamamen değiştiriyor e tamam iğneli olsun sonra bununda ne olacağı belli olmayan dipsiz bi yol gibi görüyorsun
o reklam yapan kişilerere söyleyecek çok sözüm var ama müsait değil burası.
ben çevremden araştırıp gitmeye karar verdim.
Bence az olan tüylerle oynayıp o pislik lazerle çoğaltmamız Allahın bi cezası.
Lazerden sonra tüyler dökülüyor olayına kıl tüy herneyse yerinden kökten çıkmadığı sürece inanmam.
çünkü sadece yüzeyde kalan kısmı dökülüyor mantıken yanlış.
iğnelide nispeten kökten çekilmekte.Allah yardımcımız olsun madem inşllah
Yani koltuk altı kılı bide faydalı bi kıl aslında Allah boşa yaratmamıştır hiçbişeyi.neyse
ben 3-5 tüy ü beğenmezken şimdi kıllarla ve fazlasıyla uğraşır oldum yüzümde tabi alex de sağolsun.
ankarada bana bunu yapan ve şu seansta bitecek efendim diyen kişiyide o yeride bilmiyorum neler düşünüyorum neler öyle çok sinirliyim ki.
yemin ediyorum kapıda çıkanları beklerim kafalarını doldurrum kaybedeceğim ne olursa olsun zarar vermek nasıl olur artık onu düşünücem.
umarım iğneli konusunda da daha yeni teknolojiler çıkarda en azından lazer gibi senede bir cihaz çıksa da herkes mutlu olsa artık.

İzmirde yaşıyorum yüzüme ilk defa iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yaptıranların önerebileceği izmirde gittikleri güzellik merkezlerini özelden yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler..

İzmirde yaşıyorum yüzüme ilk defa iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yaptıranların önerebileceği izmirde gittikleri güzellik merkezlerini özelden yazarlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler..

izmirde aysel hanım var herkes çok memnun canımm....ankaradan bile kendisine giden var o derecee...başlıklara bakarsın kendisini..

kızlar benım yanaklarımda var 4 5 tane ama sıyah sıyah cok bellı oluyor ıgnelıyle kurtulabılırmıyım sızce bıde nasıl bır acısı var yazar mısınız

Bende de almadığım halde siyah siyah iki tane vardı. Birisi çenemin altına doğru diğeri çeneme yakın yanak bitiminde idi. Eğer önceden aldıysan belki gene çıkar ama çıkarsa da kalın çıkmaz bir daha yaptırırsın ama sonunda kurtulursun kesin çözüm yolu.

Acısına gelince acıyor. Üstelik ben acıya dayanıklıyım ama yüz çok hassas. Ama 4 5 tane diyorsun azmış dayanırsın o kadar bir şey olmaz.

sanırım bayanların son yıllarda en çok karşılaştığı ve sıkıntı duyduğu şey yüz bölgesinde tüylenme
ben de son 4 yıldır bu sorunla boğuşuyorum gerçekten insanın maddi ve manevi çok çok etkileyen bi durum.
kuaföre gidiyordum 3-4 gün sonra yine fırça gibi çıkıyorlardı. elimde cımbızla dolaşıyordum artık.
şimdi benim gibi yüzünde tüylenme olan bi tanıdığımın önerdiği ve kesin sonuç aldığı bir yere gidiyorum.
3 seans yaptım ve şimdilik yanaklarımda ki fırça gibi olan kıllar biraz daha tüy gibi çıkmaya başladı.
çene ve çenealtı bölgesindekiler ise çok köklü ve siyah oldukları için yanaklarımda ki gibi hemen etki etmedi.
fakat şöyle bişey var ben durmadan cımbızla çekiyordum ve kökleri çook güçlenmişti. bunu zaten epilasonu yapan hanımda söyledi.
iğnenin girdiği yer de tabii ki biraz kabuklanmalar oluyor. ama ben hiç ellemiyorum. onlar kendi kendilerine iyileşince dökülüyolar.
1-2 seans sonra çene ve çenealtı bölgemde de incelmeler olacağına eminim. başladığımdan beri 2-3 gün sonra çıkan kıllar şimdi daha geç çıkıyorlar çünkü.
bu arada tabii ki iğnenin acısı çok oluyor ( ama tamamen kurtulacağımı düşünüp öyle teselli ediyorum kendimi.
inşallah kısa zamanda ben de dahil bu sıkıntıdan muzdarip olan bütün hanımlar kurtulurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…