İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

sayın sampa ankara da nereyi önerirsiniz acaba

sayın sampa ankara da nereyi önerirsiniz acaba

canım ben ankaradaa gittiğim yeri öneirrim ankara başlığında varr dilersen konuları okuyuppp ordan öğrenebilirsinn.....çok memnun kalacaksınn...bende yıklarca lazere gidip bu işten mağdur olup artık pes etmiş biri olrak iğneli kesin çözüm diyorumm ama uzman birine gitmelisinn.....ben iki yere gidiyorummm...memnunumm benden öğrenip burdan giden tüm arkadaşlar memnunnn .....sende kurtul kıllarından canımmm....ne sinir bozucu bilirimm...sevgiler..

evet ankarada iğneli eplsyon başlığını okuyup bitirdim iki kişi üzerinde yoğunlaşılmış çok teşekkürler=)

Herkese merhaba. Ben de aylarca araştırdım iğneli epilasyon için ve sonunda evimin çok yakınındaki bir yere gittim bugün. Dudak üstüyle başladık. Canımın bu kadar acıyacağını düşünmemiştim, gözlerimden yaşlar geldi. Bir dahakine emla krem sürüp gitmeyi düşünüyorum. Epilasyon sonrası sadece kızardı, yaklaşık 1 saat sonra da hiçbir şey kalmadı. Cuma tüm yüzüm için gitmeyi düşünüyorum. Dakikası 1.25. Hakkında da çok fazla referans vardı. Sonu ne olur bilemiyorum ama ben hanıma çok güvendim. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Balgat' a yakın ikamet eden varsa iletişim bilgilerini verebilirim.

ben tum vucut yaptirdim igneli epilasyon, aslinda halen devam ediyor tek tuk cikanlar icin.
sadece yuz bolgesinde biyik icin yarida biraktim cunku cok ince, kisa ve sari tuyler vardi ve onlari gorup alamiyor..

Önümüzdeki hafta cumartesi için randevu aldım:) bende başlıcam inşallah şu meşhur Gül Hanıma gidicem umarım kabuklanma falan olmaz :18:

Yakın bir arkadaşımın annesi güzellik uzmanı. uzun yıllardır iğneli epilasyon yapıyor. onunla görüştüm epilasyon yaptırmak için. internette bir sürü yalan yanlış gereksiz bilgiyle kafamı dolduracağıma işin ehline danışayım dedim.
yüzün ve kolların hariç her yerine yaptırabilirsin zararı yok dedi (hem iğneli hem lazer için konuşuyor)
sakın yüzüne , kollarına dokundurma yüzde ve kollarda deri altında pasif halde çok fazla kıl kökü var
epilasyon yapıldığında eğer ki o kıl kökleri uyandırılırsa erkek sakalı gibi çıkmaya başlar geri dönüşü çok daha zor olur dedi.
tüm vücuduna epilasyon yaptırmış oda yüzü ve kolları duruyor ama
büyük risk bence yaptıracak olanların bir kaç kez daha düşünmesi gerek...

güzellik uzmanı farklı, estetisyen farklı. bence uzman estetisyene sormalıydın..güzellik uzmanlarının işi başka...
yüzüm yaklaşık 15 seansta bitti..arada 3-5 toplatıyorum. üstelikte maymun yavrusu giibiydim.
lazerden arta kalan ince tüylerim içinde iğneliye gittim vücudum tamamen bitti.
bence bu konuyu iyi araştırmak istiyorsan iyi bir dermatoloğa sormalısın.
yüze iğneli uygulamak ve uygulatmk risk tabi. uzmanın iyi olması lazım. her uzmanda buna girmiyor ve girmemelide. ama yapan ve başarılı olanlarada haksızlık etmeyelim.

yüzümle ilgili sıkıntım yok yaptırmayacağım ona sordum evet çünkü bana doğru bilgi aktaracağından emindim sonuçta bir çok kişi bu işi para için yapıyor olur yaparız diyen çok kişi mahvedip bırakabiliyor. kendiside söyledi çalıştığı kliniktekiler bile mahvedip bırakabiliyormuş bana geliyorlar toparlayayım diye diyor. sadece yaptırmayı düşünenlere bilgi olsun diye söylüyorum yüz tehlikeli bir bölge.

Kizlar ben lazer epilasyon yaptirdigim yerden cok memnunum fakat doktorumun ikazlarina ragmen favori kismina yaptirdim yuzumde...sonuc ne oldu dersiniz...sakal resmen.neyse bacagim kollarim super kaymak resmen ama surat icin hic iyi degil lazer malesef.bende simdi igneli icin arastirma yapiyordum fakat zaten artik sakal kivaminda oldugu icin yine bir iki atislik lazer yaptirmayi dusunuyorum. ama hic yaptirmadiysaniz birakin oyle kalsin derim sakaldan iyidir...

mrb kızlar avrupa yakasında iğneli epilasyon yapan iyi temiz güvenılır bır yer tavsıye edebılıcegınız bıryer varmı??yüzüme yaptırıyordum ama yarıda kaldı bayan işten cıkmıs ve şimdi nereye gideceğimi bilmiyorum tekrar lazere dönmek istemıyorum cvplarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
kızlar yüz bölgesinde siyah noktacıklarınız ve şişliğiniz ne kadar zamanda geçiyor?

ne bakımı yapıyorsunuz günde 4 5 kez kolonyalı pamukla silip kremliyorum, madecasol + bepanten ya da hametan ya da fito sürüyorum üst üste.
siz günde kaç kez kremliyorunuz ve nasıl temizliyorsunuz yzüünüzü yardımınıza ihtiyacım var. hangi kremleri kullanıyorsunuz

merhaba; yüzünüzde sivilce ve siyah noktalar var herhalde. kuzenimde aynı sorunu yaşıyordu. şu anda çok rahatladı. öncelikle söylemeliyim ki değil yüzünüze vücudunuza dahi kolonyalı mendil sürmeyin. diğer ilaçları neden sürüyorsunuz. yüzünüzde yaralar mı var.
bir arkadaşımızın cildi bu şekildeydi, doktorun verdiği sivilce ilacından kullanıyor. fakat onda hiç bir gelişme olmadı. heryeride kurudu (ağzı, genital bölgesi). bepanthenenin suyu olsa neredeyse onu bile içecek her tarafına sürüyor kuruluktan.

kuzeniminde yüzünde sivilce ve siyah noktalar vardı. Ankara kızılayda güzellik uzmanı Sevda Meşeci'ye gittik beraber .
Bende iğneli epilasyona gidiyorum kendisine memnun kaldım. kadınlar kulübündeki tavsiyeler üzerine gittim. deneme seansı için gittiğimde cildi ile ilgili sorunu olan bir kişiyi bilgilendiriyordu. bana bayağı bilgili bir kişi gibi geldi. o yüzden ona gidip danışalım dedik.
kuzenime ilk önce cilt bakımı yaptı bir hafta sonra da peeling daha sonrada şu igneli yöntem dermaroller uyguladı. anladığım kadarıyla dermaroller cildin kendi kendini yenilemesi için kışkırtıyormuş. ilginç maskeler falan yaptı. nemlendirici çok önemliymiş. temizleyici vede sivilceleri dışarı atıcı verdi. düzenlide kullanıyor. çok memnun kaldık. zaten yaptığı her işlemde sizi bilgilendiriyor ve de sık sık fotoğraflıyor. en iyisi Sende bir uzmana danış...
kolay gelsin

yok beni yanlış anlamışsınız, iğneli epilasyon yaptırdım 2. kere yara değil epilasyon sonrası şişlik ve siyah nokta gibi gözüken oluşumlar oluyorya iğnenin girdiği yerlerde,
onlardan nası kurtuluyorsunuz daha doğrusu iğneli epilasyondan sonra cildinize nası bakıyorsunuz ne sürüyorsunuz diye yardım almak istemiştim? kolonyalı pamukla silip kremleri uyguluyorum ben

Ben 2 kere yaptırdım iğneliyi yüzüme ve ikisinde de yüzüme hiçbir şey sürmedim gerek duymadım. Dudak üstü biraz kuruduğu için yumuşatıcı krem sürdüm sadece. Bepanthen in tüylenme yaptığını bildiğim için yüzüme kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…