Ben 2 kere yaptırdım iğneliyi yüzüme ve ikisinde de yüzüme hiçbir şey sürmedim gerek duymadım. Dudak üstü biraz kuruduğu için yumuşatıcı krem sürdüm sadece. Bepanthen in tüylenme yaptığını bildiğim için yüzüme kullanmıyorum.
kızlar lazer mağduruyum tüylerim sarıydı ama şuan sakal gibi özellikle favorim ve çene altı denilen bölgede felaket çıkıyolar sepsert kirpi gibiyiminsanlarla merhabalaşırken öpmekten kaçınıyorum..ağda felan kar etmiyo 1 günde çıkıyor erkekten beter oldum bu duruma iğneli çözüm olur mu acaba? :26:
Nedenkihalbuki tavsiye ettiler bana bu kadını sen neden pişmansın canım? Kabuklanmamı yaptı sende? :18:
ilk önce hijyenik çalışmıyor.iğnenin girişi,akım ve kılın çekilişi dahil her aşamadaki acıyı hissediyorsun.halbuki sadece akım verirken hissetmen gerekir.ama kılın tek tek koparılışını hissediyorsun.ve harcadığın para,zamanın karşılığı olarak tüylerde hiçbir azalma yok.
Ben 2 kere yaptırdım iğneliyi yüzüme ve ikisinde de yüzüme hiçbir şey sürmedim gerek duymadım. Dudak üstü biraz kuruduğu için yumuşatıcı krem sürdüm sadece. Bepanthen in tüylenme yaptığını bildiğim için yüzüme kullanmıyorum.
aynı şey birkaç sene önce benim başıma geldi hemen iğneliye gittim.ama gittiğim uzman süperdi ve inan bi iğne soktuğu yerde bi daha kıl çıkmadı.şuan 7 sene filan oldu ve çıkan kıl yokkızlar lazer mağduruyum tüylerim sarıydı ama şuan sakal gibi özellikle favorim ve çene altı denilen bölgede felaket çıkıyolar sepsert kirpi gibiyiminsanlarla merhabalaşırken öpmekten kaçınıyorum..ağda felan kar etmiyo 1 günde çıkıyor erkekten beter oldum bu duruma iğneli çözüm olur mu acaba? :26:
Arkadaşım asla kolonyalı mendille silmeyin!.ben saglıkçıyım.doğru bulmuyorum.Zaten Sevda hanım temizleyiciyi bile ph nötr kullanın diyor.çok güveniyorum ona. Ankarada olduğum için çok şanslıyım. fazla yarada olmaması gerekiyor. benim cildim hassas olmasına rağmen sıkıntım olmadı.ama yinede Sevda hanım ilk 3 gün ozon yağı yada antibiyotikli krem ,sonrada bepanten krem uygulatıyor.bepantenin merhem olanını sürmeyinkolay gelsin. diyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.,
iğneli epilasyondan sonra cildinize nası bakıyorsunuz ne sürüyorsunuz diye yardım almak istemiştim? kolonyalı pamukla silip kremleri uyguluyorum ben
ilk önce hijyenik çalışmıyor.iğnenin girişi,akım ve kılın çekilişi dahil her aşamadaki acıyı hissediyorsun.halbuki sadece akım verirken hissetmen gerekir.ama kılın tek tek koparılışını hissediyorsun.ve harcadığın para,zamanın karşılığı olarak tüylerde hiçbir azalma yok.
Burdaki insanlar yüzlerindeki kıllardan tüylerden bıkmış ve işin ehlini bulunca bunu paylaşmak için 1-2 isim üzerinde duruyorlar diye düşünüyorum. Hiç reklam yapıldığını düşünmedim. Birisi memnun kalınca diğerleri de elbette ki ona gitmek istiyorlar çünkü yüz çok ortada bir bölge ve yara, iz vs. olduğu zaman insanların sosyal hayatını etkileyen bir bölge. Bu tarz yerlere de insanlar, yaptırıp memnun kalanların referansıyla gitmek istiyolar çünkü işini iyi yapan insan bulmak çok zor. Ben kötü niyet sezmiyorum, bence siz de böyle düşünmeyin.
aynı şey birkaç sene önce benim başıma geldi hemen iğneliye gittim.ama gittiğim uzman süperdi ve inan bi iğne soktuğu yerde bi daha kıl çıkmadı.şuan 7 sene filan oldu ve çıkan kıl yok
bepanten plus tüylenme yapmaz diyorlar epilasyoncum kendi diyor kullan diyeo da mı tüylenme yapıyor
bide merkez adı vermek doğrumu bilemiorum ama internette bi yer buldum avrupa estetik die etilerde oraya gidenn varmı hiç aranızda ?arkadaşlar oku oku canım çıktı kafam karıştı
yediğim kortizon iğnelerinden dolayı yüzümü tüyler sardı favori boyun yanak heryerdeler aynalara küsmüş durumdayım
lazer yaptrcaktım ama okuduklarımdan iğneliye karar verdim ama yüz bölgesi nedeniyle tereddütlütyüm istanbul şişlide oturuyorum buralarda iğneli yaptıran arkadaşlar nerelerde yaptırıolar memnunlarmı lütfen bişiler yazın önümüzdeki hafta başlamak istiorum yaz gelmeden azalsın die tüyler görünmesin die makyaj yapmaktan yüzümü sivilceler bastı nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?