İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

bepanten plus tüylenme yapmaz diyorlar epilasyoncum kendi diyor kullan diye o da mı tüylenme yapıyor

Plus ı bilmiyorum fakat ben çok uzun süre kullandım ve kendimde şahit oldum.

kızlar lazer mağduruyum tüylerim sarıydı ama şuan sakal gibi özellikle favorim ve çene altı denilen bölgede felaket çıkıyolar sepsert kirpi gibiyim insanlarla merhabalaşırken öpmekten kaçınıyorum..ağda felan kar etmiyo 1 günde çıkıyor erkekten beter oldum bu duruma iğneli çözüm olur mu acaba? :26:

izmirde aysel epilsyon var dostum.hemen ona yaz.

Nedenki halbuki tavsiye ettiler bana bu kadını sen neden pişmansın canım? Kabuklanmamı yaptı sende? :18:

ilk önce hijyenik çalışmıyor.iğnenin girişi,akım ve kılın çekilişi dahil her aşamadaki acıyı hissediyorsun.halbuki sadece akım verirken hissetmen gerekir.ama kılın tek tek koparılışını hissediyorsun.ve harcadığın para,zamanın karşılığı olarak tüylerde hiçbir azalma yok.

ya şimdi hakkını yemeyeyim %5 azalma olmuştur

bende aynısını söylemiştim bu arkadaşa .ama sanırım başka kremler falan yzmamızı bekliyor. ilgisi yok ve gereksiz

aynı şey birkaç sene önce benim başıma geldi hemen iğneliye gittim.ama gittiğim uzman süperdi ve inan bi iğne soktuğu yerde bi daha kıl çıkmadı.şuan 7 sene filan oldu ve çıkan kıl yok

,
iğneli epilasyondan sonra cildinize nası bakıyorsunuz ne sürüyorsunuz diye yardım almak istemiştim? kolonyalı pamukla silip kremleri uyguluyorum ben
Arkadaşım asla kolonyalı mendille silmeyin!.ben saglıkçıyım.doğru bulmuyorum.Zaten Sevda hanım temizleyiciyi bile ph nötr kullanın diyor.çok güveniyorum ona. Ankarada olduğum için çok şanslıyım. fazla yarada olmaması gerekiyor. benim cildim hassas olmasına rağmen sıkıntım olmadı.ama yinede Sevda hanım ilk 3 gün ozon yağı yada antibiyotikli krem ,sonrada bepanten krem uygulatıyor.bepantenin merhem olanını sürmeyinkolay gelsin. diyor. umarım yardımcı olabilmişimdir.

gül abbasoğlu kendi merkezini açtı gidin görün hijyenmi değilmi anlarsınız
çok da hijyenik çalışıyor burada son zamanlarda bir kaç kişinin reklamı döne dolaşa yapılıyor kimse onlara çıkıp reklam yapıyorsunuz demiyor neden insanları karalamaya çalışıyorsunuz isteyen gider dener korkunuz gidenler memnun kalıcak diyemi haklısınız korkmakta bi kaç kişi kapmaya bakın burda belki gelirler size herkesin aklı var fikri var kimi kandırıyorsunuz aylardır forumda kimlerin reklamı yapıldığı belli bakın bakalım yazılan gül abbasoğlumu yoksa burda adı geçen 2 isimmi neden acaba bu hırs sizin gül abbasoğluna gittiğinizi bile sanmıyorum karalamak adına yazıyorsunuz insanları karalamak çok günah.

Burdaki insanlar yüzlerindeki kıllardan tüylerden bıkmış ve işin ehlini bulunca bunu paylaşmak için 1-2 isim üzerinde duruyorlar diye düşünüyorum. Hiç reklam yapıldığını düşünmedim. Birisi memnun kalınca diğerleri de elbette ki ona gitmek istiyorlar çünkü yüz çok ortada bir bölge ve yara, iz vs. olduğu zaman insanların sosyal hayatını etkileyen bir bölge. Bu tarz yerlere de insanlar, yaptırıp memnun kalanların referansıyla gitmek istiyolar çünkü işini iyi yapan insan bulmak çok zor. Ben kötü niyet sezmiyorum, bence siz de böyle düşünmeyin.

sizinle ilgili bir şey yazmadım alınmayın lütfen kişiler kendilerini biliyor isteyen istediği yere gider ama giderken kimseye oraya gitmez buraya gitme diyemez burda insanların işine hakaret var yazılanlara dikkat etmek gerek insanlar bir yere gitmek isteyince neden ısrarla vazgeçirmeye olmadı yok hijyen değil falan diye insanları vazgeçirmeye çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla evde çalışan kişilere yönlendiriliyorlar ev ne kadar güvenli ilk defa gidiceksiniz nasıl güvenip gidiceksiniz ne kadar hijyen ve çalışma izni varmı kaçakmı çalışıyor evde gidenlerinde başı derde girer benden söylemesi hiç tanımadığım birinin evine gidemem neler olmuyorki buradan yazanıda tanımıyorsunuz babanızın kızımı yazan isteyen istediği yere gitsin şimdi..

aynı şey birkaç sene önce benim başıma geldi hemen iğneliye gittim.ama gittiğim uzman süperdi ve inan bi iğne soktuğu yerde bi daha kıl çıkmadı.şuan 7 sene filan oldu ve çıkan kıl yok

bu çok güzel haber ancak merak ettiğim yani demek istediğinz şey bi kıl yakılıp alındı oradan birdaha hiç yani zayıf dahi olsa çıkmadımı? ayrıca çıkmadıysa bu sizin tüylerinizin yada kıllarınızın kalınlık incelikleriylemi alakaıydı.?

Cumartesi gittim Gül Abbasoğlu'na gayette hijyenik bir ortamdı! Ayrıca çok güleryüzlü ve tatlı bir bayan. Bıyık bölgesinde çok canım yandığı için yoğunlukla çene ve yanak çalıştı.Önümüzdeki hafta gene gidicem yaza kadar bitiririz dedi hayırlısı bakalım:)

mrb arkdşlar ben 1250 tl ye lazer paketi aldım ama yaza kdr bıtmez dıye bugunn ısrarlarım sonucu yuzume ve kollarıma ıgnelı yapcak ama ıgne parası 20 tl istedi brs fazla değlmi? 2 numara gümüş iğne dedi ayrıca güngören haznedar da oturuyorum bu çevrede b.evler de olr ucuza satan bı yer bılıomsnz bılen varsa yazsn ltfn

Arkadaşlar ben de bundan birkaç ay öncesine kadar neredeyse depresyondaydım yüz bölgemdeki kıllar yüzünden. Son 4 aydır Gül Abbasoğlu'na gidiyorum. İlk birkaç seanstan sonra 3 hafta aralıkla gitmeye başladım hatta geçenlerde 5 hafta arayla gittim ve böylece ilk haline göre yüzümdeki tüylerde büyük oranda azalma olduğunu gördüm. Başladığımda oldukça yoğundu yüz bölgem ancak kalan bölge bölge inceler var artık sadece. Gül Hanım gerçekten çok ilgili, hijyene önem veren, samimi bir hanım. Ben de kendisini ilk bu site aracılığıyla tanıdım. O yüzden yapılan negatif yorumlara aldanmaksızın gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz kendisine. Benim gibi tüylenme sorununuz varsa üstüne benim kadar da takıntılıysanız gitmenizi tavsiye ediyorum kendisine:)

arkadaşlar oku oku canım çıktı kafam karıştı
yediğim kortizon iğnelerinden dolayı yüzümü tüyler sardı favori boyun yanak heryerdeler aynalara küsmüş durumdayım
lazer yaptrcaktım ama okuduklarımdan iğneliye karar verdim ama yüz bölgesi nedeniyle tereddütlütyüm istanbul şişlide oturuyorum buralarda iğneli yaptıran arkadaşlar nerelerde yaptırıolar memnunlarmı lütfen bişiler yazın önümüzdeki hafta başlamak istiorum yaz gelmeden azalsın die tüyler görünmesin die makyaj yapmaktan yüzümü sivilceler bastı nolur yardım edin

bide merkez adı vermek doğrumu bilemiorum ama internette bi yer buldum avrupa estetik die etilerde oraya gidenn varmı hiç aranızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…