- 12 Ocak 2009
- 538
- 547
- 648
ben yaptırdım 1 ay önce iğneli yüüzüme çok memnunum şuan hiç çıkmadı vede çıkmayacğını söylüyor uzmanım zaten kökünden yakılan kıl bidaha çıkmazmışş anca deri altında uyuyan kıl varsa 1 kere çıkarmış oda cansız biçimde onuda aldığı zaman bidaha çıkmayacağını söylüor uzmanımmm ..
merhaba ben kaşlarım ve bıyık bölgemiçin epilasyona başlayalı bir yıl oldu şu an okadar rahatımki ne kaşım çıkmış ne bıyığım diye bir problem kalmadı artık çok ince çıkanlara ayda bir gidiyorum aslında gitmrsem bile olur ama incelerde bitsin istiyorum
merhabalar ben de yüz bölgesine yapılacak en mantıklı şeyin iğneli olduğunu anlıyorum yorumlarınızdan ama maliyeti fazla ha değer mi kökten kurtulduğumuz için kesinlikle ama benim yüzümde sarartıcı dışında birşey kullanmadım şimdi iyi bir yer olduğuna inandığım güzellik merkezine gitmek istiyorum ama kaç seansta kurtulurum aslında sizden istediğim biraz moral vermenizbir de tüylerinizden kurtulduktan sonra cilt yenilenirmiş ve tonu açılırmış, öyle bir şey oldu mu? yanlış bilgi mi?
iğneli süper rahatlık.o yüz tüylerini saklamak için yapılan,makyajı,sarartmayı iyi bilirim.
iğneliyi güvenilir biyerde yaptırırsan cildinede iyi bakıp çabuk iyileşmesini sağlarsan çok büyük rahatlık.
tertemiz cilt.
ama gerçekten daha önce başkasından referans alıp güvenilir biyere git.yoksa kıldan kurtulayım derken iğne delik ve izlerle dolu bi yüz kalıyo geriye
seans derken dakika üzerine çalışılıyor.bide tam kıl köküne akım verilirse orda bidaha kıl çıkmıyo
merhabalar ben de yüz bölgesine yapılacak en mantıklı şeyin iğneli olduğunu anlıyorum yorumlarınızdan ama maliyeti fazla ha değer mi kökten kurtulduğumuz için kesinlikle ama benim yüzümde sarartıcı dışında birşey kullanmadım şimdi iyi bir yer olduğuna inandığım güzellik merkezine gitmek istiyorum ama kaç seansta kurtulurum aslında sizden istediğim biraz moral vermenizbir de tüylerinizden kurtulduktan sonra cilt yenilenirmiş ve tonu açılırmış, öyle bir şey oldu mu? yanlış bilgi mi?
evet doğru ton açılması mutlaka oluyor...ayda 1 gidiyorsun yüz için çok maliyetli değil..keşke sarartıcıda kullanmadan başlasaymışın. biyme süreside,tüylerin kalınlığına göre değişiyor. benim yaklaşık 10-12 seans sürdü. hiç düşünme .bak yaz geliyor hemen başlaa
ben de lazer magduruyum. şimdi iğneli yaptırmak istiyorum. ama iz olur diye ona da cesaret edemiyorum. siz nereye gittiniz acaba? kabuklanma oldu mu, ne kdr surede iyileşti? biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
ben hala devam ediyorum yüzüme vucudumada başladım çok az kaldı tek tük çıkanlar için gidiyorum şuan ama yüzüme deavm ediyorum halaa ...çok sık yaptırmadığım için uzun sürdü tedavim tabikide iğne izi kalıor bi süreee ilk 1-2 hafta boyunca kabul tutuyor snra dükülmeye başlıyor yaklaşık 2-3 ay içinde geçiyor tabii bu senin bakımınada bağlı çok iyi bakıp sürekli kremini sürersen dahada çabuk geçiorr ama şuan çok iyi yüzüm çok rahatladım hiç pişman değilim....ankara etimesgutta jale hanıma gidiyorum istersen özelden bilgilerini yollayabilirim gidersen emin ol bana hiç pişman olmazsın...ii günler..
yüzündeki izler 2 3 ayda mı geçiyo ben yaptıralı 1 ay oldu izlerazaladı ama hala geçmedi sende de mi öle hangi bölgelerine yaptırıyorsn yüzünün
ben hala devam ediyorum yüzüme vucudumada başladım çok az kaldı tek tük çıkanlar için gidiyorum şuan ama yüzüme deavm ediyorum halaa ...çok sık yaptırmadığım için uzun sürdü tedavim tabikide iğne izi kalıor bi süreee ilk 1-2 hafta boyunca kabul tutuyor snra dükülmeye başlıyor yaklaşık 2-3 ay içinde geçiyor tabii bu senin bakımınada bağlı çok iyi bakıp sürekli kremini sürersen dahada çabuk geçiorr ama şuan çok iyi yüzüm çok rahatladım hiç pişman değilim....ankara etimesgutta jale hanıma gidiyorum istersen özelden bilgilerini yollayabilirim gidersen emin ol bana hiç pişman olmazsın...ii günler..
kızlarrr sivilce oluşmaması için napıosunz ? hangi krem iyi gelio ?
Arkadaslar yuzume igneliye gideli 2 gn oluyo kadn cildn cok hassaa daha sonra devam edelim diye durdurdu bende peki deyip evime geldm ama bugun sabah bir kalkip baktim ki kabuk kabuk olan yerlerden biri gece bn uyurken soyulmuş soymayin diye ozellikle herkes tembihlemiş ama benimki kendi kendine soyuldu sizce iz kalirmi? krem olarak madecassol kullaniyorum bu arada
merhaba, ben de bi süredir lazer yaptırıyorum yüzüme ve artık tüylerim inceldi, şimdi de iğneli ile devam etmek istiyorum ama.. lazer yaptırdığım sırada seans sonrası, bi sonraki seans'a kadar tüyler çıkma aşamasında oluyordu haliyle ve ben de sadece yüzeysel bi şekilde alıyordum onları, diğer seans'a kadar öyle dolaşmak zorunda kalmıyodum ama şimdi şayet iğneli yaptırırsam seans sonrası çıkacak tüyleri bi sonraki seans'a kadar nasıl kamufle edeceğim? bi sonraki seansı beklerken o çıkan tüylerle dolaşmak zorunda mıyız? hım bi de şunu sormak istiyorum, iğneli yaptırdığınız gün sonrası hayatınıza iş,okul vb. devam edebilecek durumda olabiliyo musunuz.. çünkü herkes kabuklanmalar kızarmalar oluyo demiş.. kötü bi görüntü olmuyo mu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?