17 Yaşında biri olarak bu yüzümdeki tüyler yaşamdan soğuttu beni her ay kuaföre gitmekten çok sıkıldım iğneliye başlamayı düşünüyorum
ama iz kalır mı cildim çok hassas lütfen ablalarım yardım edin sizin deneyimlerinize ihtiyacım var
nasıl olsa tüylerin incelmiş dostum.ara ara yaptır bitsin. hem kabuklanmada gözüne batmaz.iğneliye başlarsan , sadece kesebiliyorsun diğer hertürlü temizlik yassah
her seansta azaldığı içğinde gittikçe pürüzsüz görüntün oluyor..ama bunu kozmetik olarak değilde tedavi olarak görmelisin. kırmızılık için gün sayarsan vay haline.takıntı yapma yeter.net çözüm.fazlada yaza kalma bence.
yaptırdığın yerden çok, yapan uzman önemli .ben istanbulda handan hanıma gidiyordum .o özek bir hastanede çalışıyordu sonra hastaneden çıktı. evine devam ettim..şimdi hastane diye ,yeni gelen birinemi kalsaydım? düşündüm ve uzmanla devam etmeye karar verdim.bence güzellik merkezınde yaptırmyn arkadaslar bende bı tıp merkezınde falan yaptırmayı dusunuyorm ama kıs mevsımınde daha mantıklı oyuzden kısı beklıcem :S
benim uzmanım belirli yerlerde emla kullanıyor.dudak üstüne canlı canlı yapılırmı aaa:18: uzmanına söyle emla kullansınArkadaşlar yüzüme epilasyon yaptırıyorum, bugün 2. gidişim ama dayanamıyorum acısına. Tepemden ayak ucuma kadar titriyorum acıdan. Şakaklarım, elmacık kemiğim, çenem müthiş acıyo. Yok mu buna bir çare yoksa daha fazla gidemicem. Bugün 2 saat seans için gittim ama acıya dayanamadım 1 saat dolmadan bitirdim. Napıyım, siz nasıl dayanabiliyosunuz?
Peki siz emlayı nasıl kullanıyosunuz, epilasyona başlamadan ne kadar önce sürüyosunuz?
İğneli yüzüme yaptırıyorum KK da tavsiye edilen birine gidiyorum memnunum. Önceden lazer yaptırıyordum evet kalın olanlar azaldı ama bu sefer ince olanlar hafif kalınlaştı ve çoğaldı lazer artık fayda etmez olmuştu. Başladım iğneliye çok şükür yarı yarıya azaldı 4 seansta ve kalanlarda öle çok farkedilmiyor. Bir kaç seans sonra kesin olarak kurtulacağım inşallah. Yapan kişinin elinin hızlı olması çok önemli şükür ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen gayet iyi gidiyor öyle iz filanda olmadı bepanthen sürüyorum sürekli. Başlarken haziran ayında biter demişti bitecek gibi. Umarım sizlerde kurtulursunuz benim gibi çok problem çekmişseniz hiç çekmeyin derim iyi yapan bir yere gidin psikolojinizde düzelir.
İğneli yüzüme yaptırıyorum KK da tavsiye edilen birine gidiyorum memnunum. Önceden lazer yaptırıyordum evet kalın olanlar azaldı ama bu sefer ince olanlar hafif kalınlaştı ve çoğaldı lazer artık fayda etmez olmuştu. Başladım iğneliye çok şükür yarı yarıya azaldı 4 seansta ve kalanlarda öle çok farkedilmiyor. Bir kaç seans sonra kesin olarak kurtulacağım inşallah. Yapan kişinin elinin hızlı olması çok önemli şükür ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen gayet iyi gidiyor öyle iz filanda olmadı bepanthen sürüyorum sürekli. Başlarken haziran ayında biter demişti bitecek gibi. Umarım sizlerde kurtulursunuz benim gibi çok problem çekmişseniz hiç çekmeyin derim iyi yapan bir yere gidin psikolojinizde düzelir.
yüzümdeki tüyleri sarartıyorum ve çok incelar zaten şimdi iğneli epilasyona başlayacağım ama çok korkuyorum ya iz kalırsa ya alınan tüylerim daha kalın çıkarsa ve iğneli kesin çözüm olmazsa diye . ne önerirsiniz arkadaşlar? sizce sarartmaya devammı etmeliyim yoksa iğneli epilasyona başlamalımıyım?yüzümle başlamayı ve sonuç alırsamda tüm vücudumda devam etmeyi istiyorum ama çok korkuyorum işte ! bana fikir verin lütfen ?
peki cnm yaralar oluyor mu yüzünde? oluyorsa ne kadar sürede geçiyor?
İlk yaptırdığım hafif kırmızılıklar oluyordu Bepanthen kullandım öyle kalıcı kalmadı üç dört gün sonra geçiyor. Bir de benim cildim yağlı dikkat etmem gerekiyor sivilceye yol açabiliyor. Ama şimdi seanslar ilerledikçe daha az hissediyorum. En son yaptırdığımda yüzümde çok az kırmızı kabarcık olmuştu. Rahatsız edici değil tabi her cilt farklı tepkisi de farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?