İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar


ben uzmanı nasıl bulacağım onu bilemiyorum bir sürü yer var görüştüğüm yerlerdede herkes kendisinden emin konuşuyor nasıl güveneceğim hangi birisine güveneceğim çok şaşırdım ya oofff
 

Merhaba bu handan hanıma bız nasıl ulaşabiliriz acaba. Bende güvenilir bir yer arıyorum iğneli için.:18:
 

inanın bu sorunu yaşayan insanlar olarak sizi çok iyi anlıyorum. bende iki sene araştırdım. doğru kişiyi bulmak çok önemli bu konuda. vücut bölgenize deneme yaptırın kesinlikle yüze deneme yaptırmayın. igneli epilasyon hakkında yazılanları okuyun ben öyle yaptım bilgi sahibi olunca doğruyu bulmanız daha kolay oluyor. bu arada kullandıkları igne çok önemli onu sormayı ihmal etmeyin. sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olmaya çalışırım. tüysüz günler dileğiyle..
 
Son düzenleme:

öncelikle cevapladığınız zman ayırdığınız için teşekkür ederim. iğne nasıl olmalı ? sanırım bir gümüş birde altın iğne varmış değilmi? evet sizin tavsiyenizle vücudumun görünmeyen bir yerinde yaptıracağım ilk olarak. diyelimki yara , fazla bir anarmallik olmadı herşey yolunda gibi gözüküyor bu doğru kişimidir ? yoksa başka dikkat etmem gereken püf noktalarda varmı?
 

nemectron izoleli iğne kullanılıyor benim gittiğim yerde aysel hanımda bu iğnenin daha iyi olduğunu yazmıştı. aysel hanımın kendisi de bu iğneyi kullanıyormuş zaten. yüz bölgesine çok yoğun çalıştırmayın toparlanması zaman alıyor, yapan kişiye ve cilt tipine göre tabi kabuk sorunu değişiyor kabuk oluşursa da kesinlikle oynamayın kendiliğinden düşmesini bekleyin.iğneliden sonra krem tavsiye ediliyor onları kullanmayı ihmal etmeyin..yaz gelmeden başlayın cilt hassaslaştığı için sorun oluşturuyormuş. güneş koruyucuyuda ihmal etmeyin. birde herşey yolunda olsa bile bazı kişiler kıl köküne tam akım vermiyorlarmış seans süreleri uzasın diye inşallah doğru kişiyi bulursunuz. tabi forumda yazılanları takip edin farklı bakış açıları tavsiyeler oluyor
 
2-3 seansta yüz bölgesi hem de iğneli epilasyonla biter mi:) sanırım 3-4 tane tüyünüz var. ben yaklaşık 1 yıldır düzenli olarak yüzüme iğneli epilasyona gidiyorum çok da memnunum artık bitişe yaklaştık, ne acı duyuyorum ne de kızarıklık oluyor. esmerim ve yüzüme önceden ağda v.s yaptığım için erkek gibi sertleşmiş siyah kıllarım ve aralarda inceler vardı, ilk başlarda haftada 1 kez yarım saat çalışıyorduk, çene, favorilerime, daha sonra ayda 1 gitmeye başladım, şimdi de 3 haftada 1 yarım saat gidiyorum. gittiğim merkezden ve yapan kişiden de çok memnunum, uzun araştırmalarım sonucunda burayı bulmuştum. vücudum da tüm vücut 5 seans yağ ve alexandrite tipi lazer yaptırıyorum, 1 sene oldu, 2 ay aralıklarla gittim, o da bitmek üzere. ama bebek gibi tertemiz olmasını hiçbir yerde hiçbir lazerle beklemeyin illaki tek tük tüyler ince kalacaktır. en zor bölge dudak üstüdür, çok inatçı, lazerle çok zor sonuç veriyor, benim 10 seans yağ lazer oldu, hala çıkıyor, alexandrite olsaydı belki daha çabuk sonuç verebilirdi. herkese kılsız günler:))))
 
bende yüz bölgesine iğneli epilasyon düşünüyorum.gittiğim yerde parça parça çalşıcaklarını söylediler ama ben bir an önce bitsin istiyorum. parça parça yerine çok uzun süre çalışılsada bütün yüzüme bir günde yapılsa olmaz mı?bu konuda bir bilgisi olan var mı?
 

daha sonra kızarıklık ve kabuktan rahatsız olmayın dye az az çalışıyorlar.
 
ben çabuk bitmesi adına uygulama sonraları 15-20 gün evde oturmayı göze alıyorum..o zaman hepsini tümden yaptırmam daha mantıklı olucak değil mi arkadaşlar?peki bütün yüz fauller yanak, yanak altı ve çene(bıyık düşünmüyorum) kaç saatte biter sizce?tecrübesi olanlardan ortalama bir saat söyleyebilicek olan var mı?
 
Arkadaslar bn igneliye gideli neredeyse 3 hafta oldu cok sukur iz falan kalmadi ama cildim asiri gergin sanki biraz daha gersem yirtilip kanayacakmis gibi sizce bu gecici birsey midir?
 
Arkadaslar bn igneliye gideli neredeyse 3 hafta oldu cok sukur iz falan kalmadi ama cildim asiri gergin sanki biraz daha gersem yirtilip kanayacakmis gibi sizce bu gecici birsey midir?

canım cildin kurumuş olabilirr nemlendir sabah akşamm...oyüzden geriliyordurr..
 
Yüz bölgesi için Avrupa yakasında iyi iğneli epilasyon yapabilen birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun..

size nasıl ulaşabilirim, özelden yazdım ama 10 mesajım dolmadığı için kabul etmedi, ben gittiğim yerden çok memnunum, siizinle de paylaşmak isterim ismini...
 
merhabalar, maya85 mesaj sayım yeterli olmadığından özel mesaj atamıyorum. sizi o kadar iyi anlıyorum ki rabbim dermansız dert vermesin çözümü varmış öncelikle bunu bilin. kesinlikle lazer yaptırmayın çoğaltıp kalınlaştırırsınız. kesin çözüm iğneli epilasyon. ama doğru kişiyi bulmak çok önemli.. iğneli epilasyon yapan kişinin tecrübesi kullanıdığı iğne çok önemli. akım verdikten sonra cımbızla çekerken kılı hissetmemelisiniz.. ben ankarada oturuyorum. istanbulda iğneli epilasyon başlığını takip edin. bir kaç yerle görüşün deneme yaptırın ondan sonra kararınız verin bu arada yaz gelmeden bir an önce başlayın. başka sorularınız varsa size yardımcı olmak isterim.
 
ben yaptıralı 25 gün oldu yüzümde lekeler kaldı ... kalıcı mı olacak bunlar çok korkuyorum ..
 
geçen yaz itibariyle yanağımdaki tüyler ve favorilerimden iğneli epilasyonla kurtulan biri olarak söylüyorum muhakkak tecrübeli ve hızlı çalışan birine yaptırın iğneli epilasyonu. yaptırdıktan hemen sonra benim de yanaklarım acayip kızarır kabarırdı da ertesi güne minik minik kızarıklıklar dışında birşey kalmazdı.iz falan zaten kesinlikle olmadı.ben çok sık gittim ve 1 yıl olmadan tamamen bitirdim.çıktıkça gidiyordum en son kurtuldum darısı başınıza ha bir de dakika hesabıyla çalıştıkları için uyanıklık yapıp bir kılı 1 dakikada alamayan(!) sözde epilasyon merkezleri de var ben afyonda malesef mecburiyetten bir kez öyle bir duruma maruz kaldım,ellerimdeki minik minik tüyleri (toplasanız 20 tane anca vardı) yarım saatte alamadı ve nerdeyse bir ay eimde büyük büyük kabuklar kaldı hala da kahverengi izler var... dikkatli olmak lazımmış bunu bi kez daha anladım

görkem güzellik merkezine kocaman bir ban! :113:
 
Son düzenleme:
Iğneli epilasyon.. en mantıklı çözüm bu yani. Beklemek zorunda o zaman:) şu an o parayi bulamam öğrencilikle:) ilerde artık
 

sen nerede yaptırdın
 

merhabalar bende kıllarından kurtulan birisini arıyordum sizi buldum :) şuanda iğneli epilasyona gidiyorum allaha şükür iz kızarıklık leke gibi hç bir problemim yok ama merak ettiğim epilasyon yapılan bölgede hiç kıl kalmamasına bir temizlik yapılıyormu yoksa kalıyormu tek tükte olsa
 
ben yaptıralı 25 gün oldu yüzümde lekeler kaldı ... kalıcı mı olacak bunlar çok korkuyorum ..

Yok kalıcı olmaz herhalde. Bende boynuma yaptıralı çok oldu. Aralık'ta yaptırmıştım çok geç iyileşti şimdi bir aya kadar hiç iz kalmaz herhalde. Çok hassas bölgeler öyle oluyor sanırım birde benim tüylerim çok sık sıktı. Yüzde değişiyor kaşlarımın arası ise hiç iz yapmadı bile.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…