bende yüzüme igneli epilasyona başladım. sarartma yöntemi burada okuduğum kadarıyla tüyleri besliyormuş. kesin çözüm yüz bölgesinde iğneli epilasyon bundan emin olabilirsiniz. ama araştırmadan uzmanı bulmadan başlamayın tabiki de. ilk yaptırdığınızda görünen bir yere değil de görünmeyen bir yere yaptırın iz leke kalıyormu bir bakın sonra devam edin.
yaptırdığın yerden çok, yapan uzman önemli .ben istanbulda handan hanıma gidiyordum .o özek bir hastanede çalışıyordu sonra hastaneden çıktı. evine devam ettim..şimdi hastane diye ,yeni gelen birinemi kalsaydım? düşündüm ve uzmanla devam etmeye karar verdim.
ben uzmanı nasıl bulacağım onu bilemiyorum bir sürü yer var görüştüğüm yerlerdede herkes kendisinden emin konuşuyor nasıl güveneceğim hangi birisine güveneceğim çok şaşırdım ya oofff
inanın bu sorunu yaşayan insanlar olarak sizi çok iyi anlıyorum. bende iki sene araştırdım. doğru kişiyi bulmak çok önemli bu konuda. vücut bölgenize deneme yaptırın kesinlikle yüze deneme yaptırmayın. igneli epilasyon hakkında yazılanları okuyun ben öyle yaptım bilgi sahibi olunca doğruyu bulmanız daha kolay oluyor. bu arada kullandıkları igne çok önemli onu sormayı ihmal etmeyin. sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olmaya çalışırım. tüysüz günler dileğiyle..
öncelikle cevapladığınız zman ayırdığınız için teşekkür ederim. iğne nasıl olmalı ? sanırım bir gümüş birde altın iğne varmış değilmi? evet sizin tavsiyenizle vücudumun görünmeyen bir yerinde yaptıracağım ilk olarak. diyelimki yara , fazla bir anarmallik olmadı herşey yolunda gibi gözüküyor bu doğru kişimidir ? yoksa başka dikkat etmem gereken püf noktalarda varmı?
bende yüz bölgesine iğneli epilasyon düşünüyorum.gittiğim yerde parça parça çalşıcaklarını söylediler ama ben bir an önce bitsin istiyorum. parça parça yerine çok uzun süre çalışılsada bütün yüzüme bir günde yapılsa olmaz mı?bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Arkadaslar bn igneliye gideli neredeyse 3 hafta oldu cok sukur iz falan kalmadi ama cildim asiri gergin sanki biraz daha gersem yirtilip kanayacakmis gibi sizce bu gecici birsey midir?
Yüz bölgesi için Avrupa yakasında iyi iğneli epilasyon yapabilen birini arıyorum. Lütfen yardımcı olun..
geçen yaz itibariyle yanağımdaki tüyler ve favorilerimden iğneli epilasyonla kurtulan biri olarak söylüyorum muhakkak tecrübeli ve hızlı çalışan birine yaptırın iğneli epilasyonu. yaptırdıktan hemen sonra benim de yanaklarım acayip kızarır kabarırdı da ertesi güne minik minik kızarıklıklar dışında birşey kalmazdı.iz falan zaten kesinlikle olmadı.ben çok sık gittim ve 1 yıl olmadan tamamen bitirdim.çıktıkça gidiyordum en son kurtuldumdarısı başınıza ha bir de dakika hesabıyla çalıştıkları için uyanıklık yapıp bir kılı 1 dakikada alamayan(!) sözde epilasyon merkezleri de var ben afyonda malesef mecburiyetten bir kez öyle bir duruma maruz kaldım,ellerimdeki minik minik tüyleri (toplasanız 20 tane anca vardı) yarım saatte alamadı ve nerdeyse bir ay eimde büyük büyük kabuklar kaldı hala da kahverengi izler var... dikkatli olmak lazımmış bunu bi kez daha anladım
görkem güzellik merkezine kocaman bir ban! :113:
geçen yaz itibariyle yanağımdaki tüyler ve favorilerimden iğneli epilasyonla kurtulan biri olarak söylüyorum muhakkak tecrübeli ve hızlı çalışan birine yaptırın iğneli epilasyonu. yaptırdıktan hemen sonra benim de yanaklarım acayip kızarır kabarırdı da ertesi güne minik minik kızarıklıklar dışında birşey kalmazdı.iz falan zaten kesinlikle olmadı.ben çok sık gittim ve 1 yıl olmadan tamamen bitirdim.çıktıkça gidiyordum en son kurtuldumdarısı başınıza ha bir de dakika hesabıyla çalıştıkları için uyanıklık yapıp bir kılı 1 dakikada alamayan(!) sözde epilasyon merkezleri de var ben afyonda malesef mecburiyetten bir kez öyle bir duruma maruz kaldım,ellerimdeki minik minik tüyleri (toplasanız 20 tane anca vardı) yarım saatte alamadı ve nerdeyse bir ay eimde büyük büyük kabuklar kaldı hala da kahverengi izler var... dikkatli olmak lazımmış bunu bi kez daha anladım
görkem güzellik merkezine kocaman bir ban! :113:
ben yaptıralı 25 gün oldu yüzümde lekeler kaldı ... kalıcı mı olacak bunlar çok korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?