Kızlar merhaba.İzmir Alsancak'ta iğneli epilasyon yapan iyi bir merkez arıyorum.En büyük korkum yüzümde leke kalması.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşlar ben bıyık çene bölgeme yaptırdım çenemde degilde sağ bıyık bölgesinde iz kaldı çok ciddi degil ama gözüm takılıyor işte uzamana başvurun ve hassas cildi olanlar dikkatli olmalılar bence ben çok çekiyorum hassas cildimden herşeyi düşünmek gerekiyor yani....
arkadaşlar ben bıyık çene bölgeme yaptırdım çenemde degilde sağ bıyık bölgesinde iz kaldı çok ciddi degil ama gözüm takılıyor işte uzamana başvurun ve hassas cildi olanlar dikkatli olmalılar bence ben çok çekiyorum hassas cildimden herşeyi düşünmek gerekiyor yani....
bazen şaşırıyorum gerçekten daha 1 ay geçmeden iğneli epilasyondan leke kaldı diye panik paniğe doktor arıyorlar:)) iğneli epilasyon yapan kişi sizi uyarmıyor mu yüz bölgenizde kabuklar oluşacak 15 gün sonra düşecek hafif pembelikler oluşacak sonra onlarda en fazla 6 ay- 1 yıl arasında tamamen kaybolacak ve temiz bir cildiniz olacak diye..korkmayın iğneliden kabuklar en fazla 1 ay rahatsız edecek sonra tüylerinizin azaldığını görünce mutlu olacaksınız çektiğiniz acıya ve 1 ay kabuklu dolaşmanıza değecek. bacak ve kollarda 1 ay sonra düşüyor kabuklar. ayrıca kabuksuz epilasyon kandırmaca ve süre uzatmaca resmen. lazer epilasyon ise yüz ve kol bölgesini çoğaltıyor bunlar kesin ve net bilgiler hatta doktor yapsa bile farketmez. lazer epilasyonda tamam bitti dediğiniz tüyler 2, 3 seneye kalmaz alttan alttan fışkırıyor. işi iyi bilen, sertifikası sadece epilasyon üzerine olan kişileri tercih edelim bence. bayan kuaförlerini falan değil.. umutsuz olmayın tüylerin çaresi iğneli epilasyon... sağlıcakla kalın...
Neredeyse 3 ay olacak iğneliye başlayalı ciddi bir azalma var.Her hafta gidiyorum yarım saat yaptırıyorum. Kabuklanma oluyor doğal olarak ama ben pek umursamıyorum 5 bilemedin 6 günde düşüyor zaten önemli olan kıl olmaması kabuklar rahatsız etmiyor beni ve önceden 3 günde bir cımbızla alan ben şimdi hiç dokunmuyorum yüzümdeki tüylere
merhabalar bende kıllarından kurtulan birisini arıyordum sizi buldum :) şuanda iğneli epilasyona gidiyorum allaha şükür iz kızarıklık leke gibi hç bir problemim yok ama merak ettiğim epilasyon yapılan bölgede hiç kıl kalmamasına bir temizlik yapılıyormu yoksa kalıyormu tek tükte olsa
sen nerede yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?