İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Yorumlarınızı okudukça mutlu oldum valla.Bende düşünüyodum kesin kararımı verdim iğneli epilasyon yaptırıcam.Bursa'da işini iyi yapan bi yer buldu mu kurtuluyoruz kıllardan.Bide bi işi bilen arkadaşlara soruyorum iğneli epilasyonda lazer gibi kışın yapılmak zorunda mı ? Yazın yaptırsak bi sorun olur mu ki ?

Kızlar merhaba.İzmir Alsancak'ta iğneli epilasyon yapan iyi bir merkez arıyorum.En büyük korkum yüzümde leke kalması.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar merhaba.İzmir Alsancak'ta iğneli epilasyon yapan iyi bir merkez arıyorum.En büyük korkum yüzümde leke kalması.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İzmir'de Aysel Hanım var tam yerini bilmiyorum ama iyi bir uzman gibi görünüyor. Forumda da kendi başlığı var "iğneli epilasyon uzmanının paylaşım yeri" diye. Oraya bi bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
bazen şaşırıyorum gerçekten daha 1 ay geçmeden iğneli epilasyondan leke kaldı diye panik paniğe doktor arıyorlar:)) iğneli epilasyon yapan kişi sizi uyarmıyor mu yüz bölgenizde kabuklar oluşacak 15 gün sonra düşecek hafif pembelikler oluşacak sonra onlarda en fazla 6 ay- 1 yıl arasında tamamen kaybolacak ve temiz bir cildiniz olacak diye..korkmayın iğneliden kabuklar en fazla 1 ay rahatsız edecek sonra tüylerinizin azaldığını görünce mutlu olacaksınız çektiğiniz acıya ve 1 ay kabuklu dolaşmanıza değecek. bacak ve kollarda 1 ay sonra düşüyor kabuklar. ayrıca kabuksuz epilasyon kandırmaca ve süre uzatmaca resmen. lazer epilasyon ise yüz ve kol bölgesini çoğaltıyor bunlar kesin ve net bilgiler hatta doktor yapsa bile farketmez. lazer epilasyonda tamam bitti dediğiniz tüyler 2, 3 seneye kalmaz alttan alttan fışkırıyor. işi iyi bilen, sertifikası sadece epilasyon üzerine olan kişileri tercih edelim bence. bayan kuaförlerini falan değil.. umutsuz olmayın tüylerin çaresi iğneli epilasyon... sağlıcakla kalın...

arkadaşlar ben bıyık çene bölgeme yaptırdım çenemde degilde sağ bıyık bölgesinde iz kaldı çok ciddi degil ama gözüm takılıyor işte uzamana başvurun ve hassas cildi olanlar dikkatli olmalılar bence ben çok çekiyorum hassas cildimden herşeyi düşünmek gerekiyor yani....

siz nerede yaptırdınız da böyle oldu?

iğneli epilasyon yapılmasının üzerinden ne kadar zaman geçti acaba? 6 ay 1 sene arasında hiçbirşey kalmaz bende de aynı şey olmuştu ama cilt kendini yeniliyor. bu konuda biraz doktorlara da kızmıyor değilim hemen felaket habercisi gibi cildiniz yanmış şu kremleri şu losyonları kullanın diyorlar e iğneli epilasyonda ufak nokta yanıklar olması doğal tabi ben cilt doktorlarını dinlemiyorum moralim bozuluyor ciltte en iyi ilaç zamandır. ben ve benim gibi arkadaşlarım lekelerden sonra hiçbirşey kullanmadık emin olun zamanla cilt kendini yeniliyor. dediğim gibi PANİK YOOOK :))

kızlar iğnelide yüzde tüyleri jiletle mi alıyolar yoksa hiç almadan direkt uygulamaya mı geçiyorlar ? bilgi verirmisiniz

merhaba, nerede yaptırdığını sorabilir miyim acaba? anadolu yakasında iğneli yaptırıp da memnun kalanlar özelden mesaj atabilirse çok sevinirim. aylardır güvenilir bir yer arıyorum ama bulamadım. burda da sorduğum kimseden yanıt gelmedi ((

Arkadaşlar ben 5 yıl önce iğneli epilasyon yaptırdım yüz bölgeme bi daha çıkmadı. izmir karşıyakada müge epilasyon , kesinlikle tavsiye ederim . sonuç mükemmel inanın.bir çok arkadaşımı yönlendirdim herkes çok memnun kaldı. ama gecen yıl kütahyada bıyıklarıma yaptırdım bir güzellik salonunda mahvettiler , dudak üstüm delik deşik ve 1 yıldır izleri geçmedi . mutlaka iyi bir yerde dr kontrolünde yaptırın . ucuz yerlerde ve kuaför salonlarında değil.

Neredeyse 3 ay olacak iğneliye başlayalı ciddi bir azalma var. Her hafta gidiyorum yarım saat yaptırıyorum. Kabuklanma oluyor doğal olarak ama ben pek umursamıyorum 5 bilemedin 6 günde düşüyor zaten önemli olan kıl olmaması kabuklar rahatsız etmiyor beni ve önceden 3 günde bir cımbızla alan ben şimdi hiç dokunmuyorum yüzümdeki tüylere

nereye gidiyosunuz?

bu gül abbasoğlu dediğiniz yer neresi acaba ismi baya geçmişte burda

kusura bakmayın epey geç cevap vermiş oldum.. alınırken mi yoksa tamamen bittikten sonra mı tek tük kalıp kalmadığını soruyorsunuz acaba? eğer alınırken hepsini alıyor mu diye soruyorsanız çok sıksa tüyleriniz,hepsini değil önce göze batanları alıyordu benim gittiğim yerdeki abla.zaten incele incele bitiyorlar, en son da artık görünmüyorlar. ya bitiyorlar ya da göze görünmeyecek kadar küçülüyorlar :) ama yüzüm tertemiz şu an yani. bıyığıma gitmediğime üzülüyorum

merhaba ben dün ilk defa yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım.yaptırdığım kişi (yıllarca ağda ve lazer denemeleri sonucu) kılların köklerinin çok kalın olduğunu akımı biraz fazla verdiğini söyledi.öyle çok büyük bir acı hissetmedim sonrasında da sadece hafif bir pembelik kaldı. fakat bu sabah bir uyandım uygulama yapılan bölgeler aşırı şiş. bu normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…