arkadaslar bende igneli epilasyon yaptırmak istiyorum çok acıtıyor mu
arkadaslar bende igneli epilasyon yaptırmak istiyorum çok acıtıyor mu
Neredeyse 3 ay olacak iğneliye başlayalı ciddi bir azalma var.Her hafta gidiyorum yarım saat yaptırıyorum. Kabuklanma oluyor doğal olarak ama ben pek umursamıyorum 5 bilemedin 6 günde düşüyor zaten önemli olan kıl olmaması kabuklar rahatsız etmiyor beni ve önceden 3 günde bir cımbızla alan ben şimdi hiç dokunmuyorum yüzümdeki tüylere
kızlar bütün hepsini okuyamadım aklımda kalan bi soru var
acı macı umrumda deil valla tek korkutan yaptırdıktan sonra yüzde nasıl bi kabuklanma oluyo çok göze batıyor mu kabuklar düştükten sonraki kızarıklıklar çok göze batıyo mu
Canım başkalarını bilmiyorum ama epilasyon sonrası hafif bir kızarıklık oldu bende ve hemen geçti. 3 gün su değdirmedim pudra sürdüm ve dışarıya çıkabiliyordum. İğneli yaptırmadan önce her yer kabuklanma oluyor sanıyordum bende öyle olmadı. Hatta ben söylemeden kimse anlamadı iğneli epilasyon yaptırdığımı. Yaptıralı 1 ayı geçti ne iz var ne leke. çok memnunum. önemli olan epilasyonu yapan kişi bence.
cvp verdiğin için tşkkrler canım ama benim yüzüm hassas seninki kadar kolay olacaığını sanmıyorum sen nerde yaptırıyosun acaba
benim suratımda bebek poposu gibi deil zaten kızarık sivilce izleri var epilasyon izleri pembe pembe kalıyosa iyi yine
İz kalmiyor arkadaslar.niye kalsinki? Aaa olurmu oyle? Tuyden kurtulup, izlerlemi dolascaz? Uzmaniniz iyiyse vede kurallara uyarsaniz iz kalmaz .l
Bende bu dertten muzdaribim ve yaşım küçük( lazer deseniz herkes şikayet etmiş tüylerim ne çok kalın ne çok ince ne çok siyah ne çok sarı görünüyo yani faul mü diyosunuz favori mi bilmiyorum onlarda azmış durumda iğnelide olmaz dedi bi uzman çünkü çok sık var çok fazla. Bide yüz derken bi çoğunuz bıyığı kaşı falan kastetmiş ben yanaklardan bahsediyorum yüz yani :S ben napıcam kafayı yicem böyle mi kalıcam ben (
Bende bu dertten muzdaribim ve yaşım küçük( lazer deseniz herkes şikayet etmiş tüylerim ne çok kalın ne çok ince ne çok siyah ne çok sarı görünüyo yani faul mü diyosunuz favori mi bilmiyorum onlarda azmış durumda iğnelide olmaz dedi bi uzman çünkü çok sık var çok fazla. Bide yüz derken bi çoğunuz bıyığı kaşı falan kastetmiş ben yanaklardan bahsediyorum yüz yani :S ben napıcam kafayı yicem böyle mi kalıcam ben (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?