İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

ben malatya'da iğneli epilasyon merkezi arıyorum kızlar çok acil!

cerenicious, asinaz01 adlı üyeler belki burayı görürler, kendilerine mesaj atamıyorum benim yerime birisi atabilirse çok mutlu olacağımmm...

"merhaba, ben forumdayken tesadüfen bazı yazılarınızı gördüm. ben istanbulda yüzüme iğneli epilasyon yaptırmaya başladım. orda 3 seans kadar gittim, şimdi malatya'ya döndüm burda devam etmem gerekiyor iğneliye. nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama yazılardan gördüğüm kadarıyla malatya ile bağlantınız var, hangi merkezlere gittiğiniz hakkında ve memnuniyet durumunuzla ilgili bilgi verebilir misiniz? yardımcı olmanız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim :)"

acaba nerde yaptırdığınızı söyler misiniz

1 ay önce yaptırdım. İz kalmadı, alınan tüyler çıkmadı çok rahatım. Diğer türlü 2 güne çıkıyordu çok rahatsız oluyordum. Önce çok korkmuştum iğneli acıtıyor dedikleri için. ama hiç korktuğum gibi değilmiş. Ben çok memnun kaldım. İzmir'de Aysel hanıma gittim ve gerçekten çok iyi bir uzman. Kesinlikle tavsiye ediyorum. inşallah herkes kurtulur bu kıldan tüyden.

merhaba arkadaşlar bilgican diye iğneli epilasyon yapan bir yer buldum duyan ya da giden varmı bilgi verirseniz sevinirim. istanbul avrupa yakasında oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar bütün hepsini okuyamadım aklımda kalan bi soru var
acı macı umrumda deil valla tek korkutan yaptırdıktan sonra yüzde nasıl bi kabuklanma oluyo çok göze batıyor mu kabuklar düştükten sonraki kızarıklıklar çok göze batıyo mu

Canım başkalarını bilmiyorum ama epilasyon sonrası hafif bir kızarıklık oldu bende ve hemen geçti. 3 gün su değdirmedim pudra sürdüm ve dışarıya çıkabiliyordum. İğneli yaptırmadan önce her yer kabuklanma oluyor sanıyordum bende öyle olmadı. Hatta ben söylemeden kimse anlamadı iğneli epilasyon yaptırdığımı. Yaptıralı 1 ayı geçti ne iz var ne leke. çok memnunum. önemli olan epilasyonu yapan kişi bence.

cvp verdiğin için tşkkrler canım ama benim yüzüm hassas seninki kadar kolay olacaığını sanmıyorum sen nerde yaptırıyosun acaba

benim suratımda bebek poposu gibi deil zaten kızarık sivilce izleri var epilasyon izleri pembe pembe kalıyosa iyi yine

Canım ben İzmir'de yaptırdım. Sırf iğneli epilasyon için İzmir'e gittim. Çünkü yapan kişinin işin ehli olması çok önemli. Çok şükür çok memnunum. Aysel hanıma yaptırdım canım. Bu site sayesinde buldum Aysel hanımı.

İz kalmiyor arkadaslar.niye kalsinki? Aaa olurmu oyle? Tuyden kurtulup, izlerlemi dolascaz? Uzmaniniz iyiyse vede kurallara uyarsaniz iz kalmaz .l

Bende bu dertten muzdaribim ve yaşım küçük ( lazer deseniz herkes şikayet etmiş tüylerim ne çok kalın ne çok ince ne çok siyah ne çok sarı görünüyo yani faul mü diyosunuz favori mi bilmiyorum onlarda azmış durumda iğnelide olmaz dedi bi uzman çünkü çok sık var çok fazla. Bide yüz derken bi çoğunuz bıyığı kaşı falan kastetmiş ben yanaklardan bahsediyorum yüz yani :S ben napıcam kafayı yicem böyle mi kalıcam ben (

arkadaşlar ben çene bölgeme önce lazer yaptırdım12. seanstan sonra tüylerimde artış olduu için bıraktım 1.hüsran
sonra iğneli yaptırmaya başladım ilk başlarda iyiydi ama iyi olan uzmanım işten ayrıldı ve yeni uzmanla çalışmaya başladım ne kadar uzman denirse tabe 2 seans çalıştı yüzüme son seanstan 25 gün geçmesine rağmen hala iğne izlerim var ve geçmio gittiğim yerin doktoruna gittim geçenlerde ve bana dediği şey yanlış uygulamadan ve yüksek akımdan dolayı cilden yanmış umarım geçerve böylece 2. hüsran hem param hem zamanım hem de cildim yanıma kar kaldı ne yapıcam ben şimdi bu işler nasıl oluyo hukuken hakkımı nasıl aramalıyım ha gittiğim yerde öyle böyle diil nişantaşının göbeğinde sözde doktor kontrollü arkadaşlar bu işte hesap nasıl sorulur bilgisi olan ??????????????????????

geçmiş olsun arkadaşım maalesef bu tür yerler sadece göz boyuyor doktor yapmıyorki epilasyonu sedece kontrolünde ne kadar kontrolünde yapan kişide genelde ya hemşire yada asistanları oluyor onların iğneli epilasyonda pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum iğneli epilasyon çok önemli geri dönüşü olmayan sonuçlar çıkabiliyor bu işleri işin uzmanına yaptırmak gerek iyi bir avukat bulmanı tavsiye ederim avukatın bu konuda en iyi şekilde yönlendiricektir hakkını anca avukatın iyiyse arayabilirsin tekrar geçmiş olsun diyorum inşallah davanda haklı çıkarsın.

sarı ince tüylerdede başarılı olunuyor benim bildiğim sık olması çok önemli olmamalı bence size yapamam diyen kendine güvenememiştir. yapan uzmanlar var sarı tüylere .

sarı ince tüylerdede başarılı olunuyor benim bildiğim sık olması çok önemli olmamalı bence size yapamam diyen kendine güvenememiştir. yapan uzmanlar var sarı tüylere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…