sarı ince tüylerdede başarılı olunuyor benim bildiğim sık olması çok önemli olmamalı bence size yapamam diyen kendine güvenememiştir. yapan uzmanlar var sarı tüylere .
Ben şuana kadar hep lazer epilasyon yaptırdım baya azaldı aslında tüyler fakat en son gittiğimde artık yaz sonuna kadar bitmezse iğneli epilasyon yapıcaklarını söylediler. Korkmadım değil açıkçasıAcıyor mu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?
arkadaşlar ben çene bölgeme önce lazer yaptırdım12. seanstan sonra tüylerimde artış olduu için bıraktım 1.hüsran
sonra iğneli yaptırmaya başladım ilk başlarda iyiydi ama iyi olan uzmanım işten ayrıldı ve yeni uzmanla çalışmaya başladım ne kadar uzman denirse tabe 2 seans çalıştı yüzüme son seanstan 25 gün geçmesine rağmen hala iğne izlerim var ve geçmio gittiğim yerin doktoruna gittim geçenlerde ve bana dediği şey yanlış uygulamadan ve yüksek akımdan dolayı cilden yanmış umarım geçerve böylece 2. hüsran hem param hem zamanım hem de cildim yanıma kar kaldı ne yapıcam ben şimdi bu işler nasıl oluyo hukuken hakkımı nasıl aramalıyım ha gittiğim yerde öyle böyle diil nişantaşının göbeğinde sözde doktor kontrollü arkadaşlar bu işte hesap nasıl sorulur bilgisi olan ??????????????????????
Tek tek kil kokunu yaiyorlar. Hic korkma.bakma burda kabus gibi anlatiyorlar ama kimse yaptirmaktan vazgecmiyorbende senin gibi lazerden kalan tuylerimi yaptirdim. Simdi 6 ayda bir defa 15 dakika toplatiyorum. Gitmesem bile olur ama bende kil hastaligi var.fobi gibi bisi
Kızlar aranızda kaş arası ve dudak üzerine yaptırdığınız uygulamadan sonra iğne girmiş gibi çukurluklar kaldı mı? Şu an izlerim geçmeye başladı ve yeni fark ettim kaş arası ve dudak üzerine uygulanan tüylerin kökleri çukur çukur böyle bir şeyle karşılaşan var mı varsa eğer sonradan geçer mi? Bir ay falan oldu gitmeyeli yeni fark ettim yaralar geçince. Bir de ben her hafta gittim haftada bir gün aynı yerlere hemen hemen uygulama yaptırdım acaba o yüzden mi böyle oldu? Eğer böyle çukur çukur kalacaksa kaldığı yerde bırakırım gitmem.
Ya kabuklariniza iyi bakmadiniz yada cildinizmi hassasti acaba?
umayuma; bende yüzüme hiçbir şey sürmüyordum izlerin çabuk geçmesi için ama Haziran'da gitmiştim en ve artık kil maskesi yapmaya başladım kaş arasındaki izlerin çoğu geçti ve sanki delikler küçüldü ama dudak üstü gene aynı çok sağ ol yazdığın için bende hemen randevu alayım o zaman doktora.
Bende iz gibi problemler yok ama 4 seans olmasina ragmen cene altimda hicbir degisikli yok( cok sikildim birde yuzume yaptiracagim diyorum ama bitmiyorki. Bide iz derdi off off.
umayuma; bende yüzüme hiçbir şey sürmüyordum izlerin çabuk geçmesi için ama Haziran'da gitmiştim en ve artık kil maskesi yapmaya başladım kaş arasındaki izlerin çoğu geçti ve sanki delikler küçüldü ama dudak üstü gene aynı çok sağ ol yazdığın için bende hemen randevu alayım o zaman doktora.
Slm bende bişeyler sormak istiyordum. Yaklaşık 6 aydır yüzden başlayarak iğneli epilasyon yaptırıyorum. Gittiğim yeri arkadaş tavsiyesiyle buldum. 15 senelik tecrübesi varmış ve ablası bacaklarını tamamen bitirmiş seneler önce. Bende başladım baya düzeldi yüz diyebilirim ama enseden başlayarak vücuda başladığımda aynadan lekeler oluştuğunu görüyorum. 1,5-2 ay oldu ama bariz belli. Sorduğumda kıl dönmesi kabuklar dökülünce kese yap düzelir dedi ama içime pek sinmedi. Gittiğimde birkaç müşterisinin yaptırdığı yerlere baktım mkemmel diyebilirim ne leke ne tek bi tüy var. yaptırırken kılın çekilişini hissetmiyorum 2 gün su değdirmiyorum kabuklanana kadar antibiyotikli bi krem önerdi çabuk kabuklaşmasını sağlıyormuş onu da kullanıyorum. Yüzümde sorun yok ama ensem çok canımı sıkıyo bi 2 haftada 1 3er saat çalışıyoruz. Biraz sık tüylerim ama sürekli gittiğimden kabukların dökülmesini beklemeden yenileri oluşuyo. Sizce normal mi bu lekeler geçer mi zamanla. Leke açıcı kullanayım mı dedim gerek yok göreceksin dedi ama kimseye güvenemiorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?