İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

sarı ince tüylerdede başarılı olunuyor benim bildiğim sık olması çok önemli olmamalı bence size yapamam diyen kendine güvenememiştir. yapan uzmanlar var sarı tüylere .

sarı olması önemli değil ki sarıda değil zaten, ama sık sık var ben nasıl anlatıyım ki mantıken düşününce de hepsine batırılması saçma geliyor ama azalması yeter benim için o yüzden görüşüyorum hala uzmanlarla ilgin için tekrardan teşekkür ediyorum.

Ben şuana kadar hep lazer epilasyon yaptırdım baya azaldı aslında tüyler fakat en son gittiğimde artık yaz sonuna kadar bitmezse iğneli epilasyon yapıcaklarını söylediler. Korkmadım değil açıkçası Acıyor mu nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Tek tek kil kokunu yaiyorlar. Hic korkma.bakma burda kabus gibi anlatiyorlar ama kimse yaptirmaktan vazgecmiyor bende senin gibi lazerden kalan tuylerimi yaptirdim. Simdi 6 ayda bir defa 15 dakika toplatiyorum. Gitmesem bile olur ama bende kil hastaligi var.fobi gibi bisi

kimse kesin bi şey söylememiş. acaba iğneli epilasyon da lazer gibi tüyleri inceltiyor mu yoksa tamamen alındığında bitiriyor ama acısı fazla mı? bi türlü anlayamadım ya lazer gibi yapıcaksa değmez çekilen acısına da. of çok çaresizim ya deliricem

Kızlar aranızda kaş arası ve dudak üzerine yaptırdığınız uygulamadan sonra iğne girmiş gibi çukurluklar kaldı mı? Şu an izlerim geçmeye başladı ve yeni fark ettim kaş arası ve dudak üzerine uygulanan tüylerin kökleri çukur çukur böyle bir şeyle karşılaşan var mı varsa eğer sonradan geçer mi? Bir ay falan oldu gitmeyeli yeni fark ettim yaralar geçince. Bir de ben her hafta gittim haftada bir gün aynı yerlere hemen hemen uygulama yaptırdım acaba o yüzden mi böyle oldu? Eğer böyle çukur çukur kalacaksa kaldığı yerde bırakırım gitmem.

en acilinden size ihtiyacım var sivilce için doktor tetradox diye bi hap verdi bunu içsem acaba iğneli epilasyon yaptırabilirmiyim bilginiz varmı. roaccunate ve zoretanin kullananlar yaptıramıyo bunu biliyorum ama bu ilaç hakkında fikrim yok ne olur cevap yazın.

ay benimde nişantasında iğneliye gittiğim yerın doktoru oradan ayrılmıştı acaba aynı yere mi gidiyoruz çok merak ettim. benim gittiğim yerın adı epil... diye başlıyordu. diğer bayan işinde çok iyiydi ama malesef o ayrılmış ve artık iğneli yapmıyormuş.:S

Slm bende bişeyler sormak istiyordum. Yaklaşık 6 aydır yüzden başlayarak iğneli epilasyon yaptırıyorum. Gittiğim yeri arkadaş tavsiyesiyle buldum. 15 senelik tecrübesi varmış ve ablası bacaklarını tamamen bitirmiş seneler önce. Bende başladım baya düzeldi yüz diyebilirim ama enseden başlayarak vücuda başladığımda aynadan lekeler oluştuğunu görüyorum. 1,5-2 ay oldu ama bariz belli. Sorduğumda kıl dönmesi kabuklar dökülünce kese yap düzelir dedi ama içime pek sinmedi. Gittiğimde birkaç müşterisinin yaptırdığı yerlere baktım mkemmel diyebilirim ne leke ne tek bi tüy var. yaptırırken kılın çekilişini hissetmiyorum 2 gün su değdirmiyorum kabuklanana kadar antibiyotikli bi krem önerdi çabuk kabuklaşmasını sağlıyormuş onu da kullanıyorum. Yüzümde sorun yok ama ensem çok canımı sıkıyo bi 2 haftada 1 3er saat çalışıyoruz. Biraz sık tüylerim ama sürekli gittiğimden kabukların dökülmesini beklemeden yenileri oluşuyo. Sizce normal mi bu lekeler geçer mi zamanla. Leke açıcı kullanayım mı dedim gerek yok göreceksin dedi ama kimseye güvenemiorum malesef

msjınız için teşekkür ederim ben msj atamıyorum yeni oldugum için. kullandınız mı peki bu ilacı nereden biliyorsunuz. bide cildin yapılanması ne kadar sürer. bu ilaç antibiyotikmiş sanırım öyle roauctanin gibi falan bi etkisi yok yani.

merhaba, öyle bir yazmışsınız ki üstte farklı rumuz görmesem kendim yazdım sanırdım.
buralarda çokça tavsiye edilen bir hanıma yüzüm için her hafta gittim. yaz sebebiyle ara verdik, 1 ay 10 gün oldu en son seansıma gideli. kabuklarım tamamen düşünce farkettim ki yüzüm deilk deşik olmuş. uzak bir akrabam vardı iki sene önce iğneli epilasyon yapan, ona telefon açtım durumu anlattım. bana sakin olmamı, iyileşmesinin uzun zaman alacağını, deliklerin zamanla kapanacağını söyledi ve güneşten kaçmamı tembihledi. yine de içim rahat etmeyince bir cildiye doktoruna göründüm. büyüteç gibi, kamera gibi bir cihazla yüzümü inceledi. 'bütün leke ve delikler geçecek ama güneşten korunursan' dedi. MADECASSOL ve HAMETAN adında iki krem yazdı. bunları sabah akşam eşit oranda karıştırarak temiz cildime sürmemi söyledi.
size tavsiyem, hemen bir cilt doktoruna görünün. söyledikleri beni biraz rahatlattı ama yine de her aynaya baktığımda panikliyorum. gerçekten çok moral bozucu bir durum. en azından bir krem yazar, kulaktan dolma şeyleri 'lekeleri geçirip delikleri iyileştirecek' diye yüzümüze sürmemiş oluruz.
iğneli epilasyon yapan uzak akrabam 'cildinin yenilenmesi 6 ay ile 1 yılı bulur. herkesin iyileşme süresi farklıdır, hele sen bir de her hafta çok yoğun olarak gitmişsin. 1-2 ayda iyileşmezse panikleme' demişti. umarım faydalı olabilmişimdir.

Ya kabuklariniza iyi bakmadiniz yada cildinizmi hassasti acaba?

ceylan kime sordun bilmiyoum ama bana sorduğunu farzederek yanıt veriyorum.
kabuklarıma ne kadar iyi baktığımı, nasıl titiz davrandığımı forumda yazdığım yanıtlardan az çok bilirsin. üç gün dolmadan değil yüzümü yıkamak, dışarı dahi çıkmadım. yüzüme tavsiye edilen pudra dışında hiçbir şey sürmedim (ne kapatıcı, ne de makyaj yaptım) . zaten kabuklarımın düşme süresi de ne kadar dikkat ettiğimi gösteriyor, çünkü kabuklarım 10 günden önce dökülmüyordu.

cilt hassasiyetine gelince. söz konusu hanıma epilasyona gittiğimde bazen titizleniyordum. ben titizlenince yüzümü büyüteçle inceleyip 'tam olması gerektiği gibi reaksiyon veriyorsunuz epilasyona, telaşlanacak bir durum yok. cildiniz hassas bir cilt değil.' diyordu. bana söylenen bu.

şu anda bekliyorum ki leke ve izler geçsin. yüzümde ufak ufak oyuklar da var. beni çok üzüyor.

umayuma; bende yüzüme hiçbir şey sürmüyordum izlerin çabuk geçmesi için ama Haziran'da gitmiştim en ve artık kil maskesi yapmaya başladım kaş arasındaki izlerin çoğu geçti ve sanki delikler küçüldü ama dudak üstü gene aynı çok sağ ol yazdığın için bende hemen randevu alayım o zaman doktora.

Bende iz gibi problemler yok ama 4 seans olmasina ragmen cene altimda hicbir degisikli yok( cok sikildim birde yuzume yaptiracagim diyorum ama bitmiyorki. Bide iz derdi off off.

Bende iz gibi problemler yok ama 4 seans olmasina ragmen cene altimda hicbir degisikli yok( cok sikildim birde yuzume yaptiracagim diyorum ama bitmiyorki. Bide iz derdi off off.

Benim çenemde bir tane siyah bir tüy vardı üç kere akım verildi tam bir daha çıkmaz diyordum çıktı sanırım dört beş seansa bile çıkacak.

rica ederim, en iyisini onlar (doktorlar) biliyor. benim yüzümün her yerinde lekeler var ama dudak ve burun yakınlarına geldiğinde delik deşik bir görünüm oluyor. demek ki en hassas ve en geç iyileşen bölge burun ve dudak çevresi.
daha bir kaç gün önce yine iğneli epilasyon izlerinden çekmiş bir hanımla mesajlaştım. onun da delik deşik olmuş yüzü, lekeleri de varmış ama 3-4 ay sonra geçmiş. o yüzden çok umutsuz olmayalım. cildin kendini yenilemesi zaman alıyor. mümkün olduğunca aynaya bakmıycam birkaç ay.

öncelikle geçmiş olsun umarım geçer en kısa sürede :/ yüzünüzde azalma oldu mu nerde yaptırıyosunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…