Kaş çevresine yapmıyorlar diye biliyorum.
Slm bende bişeyler sormak istiyordum. Yaklaşık 6 aydır yüzden başlayarak iğneli epilasyon yaptırıyorum. Gittiğim yeri arkadaş tavsiyesiyle buldum. 15 senelik tecrübesi varmış ve ablası bacaklarını tamamen bitirmiş seneler önce. Bende başladım baya düzeldi yüz diyebilirim ama enseden başlayarak vücuda başladığımda aynadan lekeler oluştuğunu görüyorum. 1,5-2 ay oldu ama bariz belli. Sorduğumda kıl dönmesi kabuklar dökülünce kese yap düzelir dedi ama içime pek sinmedi. Gittiğimde birkaç müşterisinin yaptırdığı yerlere baktım mkemmel diyebilirim ne leke ne tek bi tüy var. yaptırırken kılın çekilişini hissetmiyorum 2 gün su değdirmiyorum kabuklanana kadar antibiyotikli bi krem önerdi çabuk kabuklaşmasını sağlıyormuş onu da kullanıyorum. Yüzümde sorun yok ama ensem çok canımı sıkıyo bi 2 haftada 1 3er saat çalışıyoruz. Biraz sık tüylerim ama sürekli gittiğimden kabukların dökülmesini beklemeden yenileri oluşuyo. Sizce normal mi bu lekeler geçer mi zamanla. Leke açıcı kullanayım mı dedim gerek yok göreceksin dedi ama kimseye güvenemiorum malesef
ben haftasonu doruk epilasyonu keşfettim
çok memnun kaldım inşallah memnuniyetim azalmaz. her hafta bile giderim alışkanlık olcak zaten:) her yerimi bitirmek istiyorum tek tüy kalmayacak vücudumda inşallah
kafayı bozdum bu tüylerle:)))
bende yüzüm için iğneliye başladım bahçelievlerde esteworld e gidiyorum dün 2. seansıma gittim, yüzde şişme vs olmuyor canımda ilkinde acımıştı ikincide biraz daha alıştım rahat durabildim :)
ben de esteworlde gitmeyi planlıyorum nasıl hızlılar mı memnun musunuz, birde fiatı ne kadar? dk başı mı?
çok ilgililer memnun kalırsın, normalde dk 4 tl ama ramazanda başlarsan dk 2 tl den başlayıp bitene kadar öyle devam ediyorsun, yüz için ortalama 20-25 dk sürüyor bir seans, ve ilk başlarken 35 tl iğne parası veriyorsun
çok ilgililer memnun kalırsın, normalde dk 4 tl ama ramazanda başlarsan dk 2 tl den başlayıp bitene kadar öyle devam ediyorsun, yüz için ortalama 20-25 dk sürüyor bir seans, ve ilk başlarken 35 tl iğne parası veriyorsun
Millet isi ticarete dokmus. Yuh artik desem ayip olurmu? Gerci sirketler asagi yukari ayni. Bence sierketler onemli degil, uzman onemli.hic bi zaman sirket secmedim cunku paragozler ve sik sik uzman degistiriyorlar ve musteriye saygi nezaket hic yok.
merhabalar nerde gidiyosunu acaba iğneli epilasyona
Ama o iğnesine göre değişir kimisi çelik kimisi gümş kimisi de altın kullanıyor1 tl. Fiyati olan igneleri 35 tl ye kakalamalarini en buyuk saygisizlik olarak goruyorum.cunku keriz yerine koyuyorlar insanlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?