İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

merhaba arkadaşlar size bir sorum var benim kaşlarım çok kalın ve siyah acaba bu iğneli epilasyonla hepsini aldırsam bir ya da 2 seans daha yumuşak ve rengi biraz daha gri- siyah gibi çıkar mı ne dersin benim için çok önemli

Kaş çevresine yapmıyorlar diye biliyorum.

cnm aldım msjını çzelden atamıorum.okudum söle sölim evt alexle ilk gitmiştim sonrasında cok arastırdım ve ıyı bıyere gıttım sadece orda dıot vardı acıkcası dıot cok ı bı makıne ama yuzumdekileride gormedım zaten bana garip gelen gobegımdede var bnm dıotla girmek ıstemıstım buraları gorurrmu dedım de kadın hayır bozuna gırme gormez dedı gobek kıllım daha fazla yuzdeki oraya göre daha ınce orayı gorme ıhtımali olmaz bilmiorım ben bu ısı yapanlara hiç güvemıorum koluma da gırdım kolun ust kısmı gormez orası seyrek ınce fln diolar yuzumu gorcek orası dahada tuy gbi burdan celıski var yani öle :)keske görse yuzu fln sizde benim gbi gidip yasayıp görünce anlıycaksınız

merhabalar nerde gidiyosunu acaba iğneli epilasyona

ben haftasonu doruk epilasyonu keşfettim
çok memnun kaldım inşallah memnuniyetim azalmaz. her hafta bile giderim alışkanlık olcak zaten:) her yerimi bitirmek istiyorum tek tüy kalmayacak vücudumda inşallah
kafayı bozdum bu tüylerle:)))

doruk b.köyde mi :) hangi bölgelerine yaptırıyosun peki :) üzülme kafayı tek bozan sen değilsin yalnız değilsin :))

evet canım bakırköydeki doruk epilasyon. daha önce ataköyde bir yere gidiyordum. onların makineleri yüzümü mafetti. hala izlerini geçirmeye çalışıyorum.
yüz bölgesine gidiyorum zaten başka yerimde kalmadı ki bişey lazerle hallettim
yüzüm tamamen sıfırlanınca da vücudumda kalan tek tükleri iğneliyle bitircem

bende yüzüm için iğneliye başladım bahçelievlerde esteworld e gidiyorum dün 2. seansıma gittim, yüzde şişme vs olmuyor canımda ilkinde acımıştı ikincide biraz daha alıştım rahat durabildim :)

ben de esteworlde gitmeyi planlıyorum nasıl hızlılar mı memnun musunuz, birde fiatı ne kadar? dk başı mı?

ben de esteworlde gitmeyi planlıyorum nasıl hızlılar mı memnun musunuz, birde fiatı ne kadar? dk başı mı?

çok ilgililer memnun kalırsın, normalde dk 4 tl ama ramazanda başlarsan dk 2 tl den başlayıp bitene kadar öyle devam ediyorsun, yüz için ortalama 20-25 dk sürüyor bir seans, ve ilk başlarken 35 tl iğne parası veriyorsun

nasıl yani handan hanım dakkası 1miydi neydi iğnede 10tl diyolardı burda çok pahalı deil mi ya ben gerçi yaptıramadım handan hanım yapmadı yaaa yüzümde bi şey olmadığını söyledi ama koyu renkli tüyler var dışarının ışığıyla belli oluyo azarladı gönderdi burda sarı tüylerini aldıranlar yazıyo seneye yaza kadar iple alıp yazında diode ya da nd yağ falan düşünüyorum artık=(

Millet isi ticarete dokmus. Yuh artik desem ayip olurmu? Gerci sirketler asagi yukari ayni. Bence sierketler onemli degil, uzman onemli.hic bi zaman sirket secmedim cunku paragozler ve sik sik uzman degistiriyorlar ve musteriye saygi nezaket hic yok.

ben bir saygısızlıklarını görmedim yapamazlarda ben oraya para veriyorum bana hizmet etmek ve nazik olmak zorunda ha olmazsada ağzının payını alır onlada kalmam her türlüde şikayette bulunurum, neticede kıytırık bir yere gitmiyim diyipdaha fazla para veriyorsam hizmetinide edecek güler yüzünüde gösterecek aldığı paranında hakkını verecek

Tekrar yazmak için zaman geçmesini bekledim. 22 mayısta yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım. Alınan tüyler çıkmadı göze batan tüylerden kurtuldum. Birde bazıları leke iz kaldığını yazmış. Bende ne leke var ne de iğne izi. İğneli epilasyonu ilk yaptırdığım zamanlar ben söylemeden kimse anlamıyordu. Niye yüzüne bebek pudrası sürüyorum merak ediyorlardı :))) İyi bir uzman bulduğunuzda hiç durmayın derim yok böyle bir rahatlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…