İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Ama o iğnesine göre değişir kimisi çelik kimisi gümş kimisi de altın kullanıyor

50 krs fark ediyor.altin dediginizde, suyuna batirilmis celik kullaniliyor. Kuyumcuya gotursen kovalar yani.ilk gittigim yerde ayni kazigi yedigim icin, ithalatcisini, yani epilasyoncularin aldigi firmayi bulup, ordan aliyordum ben.

Merhaba kızlar şimdi benim kafam biraz karıştı buraya yazıp size danışayım dedim.

Benim yüzümde tüylenme var, sadece favoriler değil tüm yanağımda, elmacık kemiklerimin üstünde siyahlaşmışlar bir de çenemde de var ve çok moralimi bozuyor
Lazeri yüzde pek tavsiye etmiyorlar heralde en uygunu iğneli epilasyonmuş öğrendim onu.

Şimdi ben yaptırmaya başlasam, ilk yaptırışımdan sonra tüyler ne kadar zamanda çıkar?
ilk seanstan sonra tüylerin inceldiğini farkedebilir miyim?
gümüş-altın iğneden bahsedilmiş bunların farkı tam olarak nedir?
çıktıkça mı tekrar gidip aldırmam gerekiyor yoksa belirli aralıklarla mı gidiliyor?
1 seans ne kadar sürer( tüm yanaklarım olduğu için uzun sürer mi? ) bir de seans ücreti tahmini olarak ne kadar tutar?
tam olarak yok olmasalar da en azından 1-2 seans sonra beni rahatsız etmeyecek duruma gelirler mi? ve tüylerimden tam olarak kaç seans sonra kurtulabilirim :44:

cevaplarsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bence, iyi bir uzman bulmalisin ve bu sorulari ona sormalisin cunku yuzunu gormeden burda nasil bilgi verebilirlerki sana?

yok arkadaşlar, yok, hepsi palavra, önceden memnunum diye buraya yazıyordum ama şu an yüzüm berbat durumda, tüylerim arttı valla zaman geçince hepsi çıktı. herkes bu işi ticarete dökmüş, kardesim de gidiyor o da aynı seyleri söylüyor. iğneli epilasyon diye birşey yok, istanbulda gitmediğimiz yer kalmadı. öyle bir işlem türkiyede uygulanmıyor, hepsi palavra, tüyleri yakamıyorlar, cımbızla çekiyorlar, milyarlarca paramız gitti, sonuç sıfır. ilk başlarda tüylerim azaldı hatta bitti sandım ama 3 ay sonra baktım eskisinden beter durumdayım. yazık vallahi, lazer ise tamamen tüyleri azaltma sarartma işlemi, asla tüyler tamamen yokolmuyor, mesela koltuk altınızda 6 tüy kalıyor öyle de gezemiyorsunuz. iğneli deseniz zaten layıkıyla yapan yer yok. en iyisi aklınız varsa hiç girişmeyin, klasik yöntemlere devam edin. paramamı yanayım, acı çektiğime mi, emegime mi, zamanıma mı, 2 yıl oldu be...((

Bence, iyi bir uzman bulmalisin ve bu sorulari ona sormalisin cunku yuzunu gormeden burda nasil bilgi verebilirlerki sana?

ben sadece kafama takılan yerleri sordum, genel bilgi istemiştim tecrübeli olanlardan veya bir şekilde bilenlerden. ayrıntısını elbette uzmana sorabilirim.
ayrıca yardımcı olan arkadaşlar oldu sağ olsunlar...
neyse, teşekkür ederim yine de.

mesaj tarihinin üzerinden baya bi zaman geçmiş ama umarım görürsünüz konyada nerede yaptırdınız acaba merak ettim

3 hafta geçmesine rağmen hala izler geçmedi ve çukurlar var gerçekten çok kötü durumdayım nasıl geçer bu izler arkadaşlar yani tamamen götüren bir krem falan var mı ?

Canım iyi bir uzman bulunca kurtulursun. Önce tüylerin çıkma nedenini öğren. hormon bozukluğu vb şeyler varsa ilaçla tedavi olmak gerekir. İçten yok etmedikçe tüyleri ne kadar aldırırsan aldır yeni tüyler çıkar. Ben iğneli epilasyon yaptıralı 3 ayı geçti. Alınan tüyler tekrar çıkmadı, iz veya leke kalmadı. Ama herkese güvenip iğneli epilasyon yaptırmam. Uzun süre araştırdım bu forum sayesinde Aysel hanımı buldum. Bulunduğun şehirde iğneli epilasyon yapan birçok yer varken İzmir'e gittim ve çok memnun kaldım. İlk zamanlarda bile kimse anlamadı iğneli epilasyon yaptırdığımı.

Peki ya o yaralar iyileşmezse... Sonuçta yüz hassas bir bölge

meraba bende iğneli epilasyona yeni başladım 2 kere gittim şimdilik.aynı zamanda sivilce kremi de kullanmak istiyorum.epilasyon yapan hanım antibiyotik krem önermişti uygulamadan sonra sadece .acaba bende sırf sivilce kremi kullansam sorun olur mu

bende bıyık bölgem için iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim. bugün 10 yıldır bu işi yapan bi uzmanla görüştüm. Ama süre konusunda uzmanın söyledikleri kafamı karıştırdı. Yaklaşık 1 yılda ancak tüylerin tamamen biticeğini söylüyor. Başlarda haftada 1 sonra ayda 1 gittikçe açılır seansların arası dedi. Burda 3-4 seansta tamamen bitenler olmuş. Acaba başka biyermi aramalıyım? Çok ta sevmiştim halbuki uzmanı :44:

Kızlar sadece çene bölgeme iğneli yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir uzman var mı acaba? Sebebiyle brilikte yazarsanız sevinirim

bende yaptırmak istiyorum fakat yorumları okudukça korkularım dahada artiyor sizin yeriniz nerdeacaba ben hiç almadım yüzümü başlasam çabuk biter sanırım ama iz kalmasından sizinde dediğiniz gibi tecrübesiz birinin eline düşmekten korkuyorum çanakkalede yada yakınlarında sizin önerebileceğiniz bir yer varmı acaba

velona hydrate jel %99 aloe vera yazıyor üzerinde

çanakkalede nerdesinizz çok acil cevap verrseniz sevinirim bende başlamayı düşünüyorum araştırıyorum ayrıca çokta korkuyorum başıma daha büyük dert alırım diye bi kurtuluş varmı bu favorilerden

senden bi ricada bulnsmm bn özel mesaj atamyrm kırçın hanım varya ist çanakkaleye gelmiş onun ismini biliyormusun benim onu bulmam lazım çok acill

Merhaba arkadaşlar,
O kadar çok üzülüyorum ki bu durumdan muzdarip olunmasına ve çare bulunmamasına.. Ben buraya çok geldim anlattım bu dertten nasıl kurtulduğumu, nasıl rahat gezdiğimi. Yine anlatacağım yine yardımcı olacağım çünkü ne kadar kötü bi durum olduğunu biliyorum.
Ben çok acı çektim ama çok şükür ki kurtuldum yüzümdekilerden. Bi sene oldu nerdeyse, yüzümde siyah bi tane kalmış geriye kalanların hepsi en fazla 10 tane sarıdır. Zaman bulsam bunlara da gideceğim ama pek sorun değil benim için artık bu kadarı. Önceki halimi hatırlayınca bunlar beni hiç rahatsız etmiyor. Zorlu bi süreç geçirdim tabii bu duruma gelene kadar ama atlattım Allahıma şükürler olsun..
Ben lazer epilasyon yaptırmıştım ilk başta. Tabii sonrasında durum felaket oldu, erkek gibi bi yüz. Buradan bi güzellik uzmanını övüp duruyorlardı ve oraya gittim ve ben hiç memnum kalmadım. Sonra Allah'a şükür Melis epilasyon, Özlem ablayla tanıştım. Allah ondan razı olsun, yüzümün önceki ve şimdiki halini gören herkes ona dua ediyor zaten
Tamam yapıldığında yüzünüz biraz kabuk bağlıyor hatta korka da bilirsiniz iz kalacak mı diye ama hiçbiri olmadı bende. Bunların hepsini düşündüm olur mu ne olacak diye ama Özlem abla avucumun içi gibi olacak diyordu zaman geçtikten sonra ve aynen dediği gibi de oldu..
Boş yere öyle lüks yerlere gidip hem zamanınızdan, hem paranızdan, hem de ruh sağlığınızdan olmayın. Çıkar amaçlı buraya gelip de yazmıyorum, çok şükür kurtuldum ama bu durumda olanlara yardım etmek istiyorum. İnşallah bunlarla uğraşan tüm arkadaşlarım bi an önce kurtulur hepsinden..

nerede peki bu yer arkadaş valla bende kafayı yemek üzereyim inşallah yakın bi yerdir cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…