Ama o iğnesine göre değişir kimisi çelik kimisi gümş kimisi de altın kullanıyor
Ama o iğnesine göre değişir kimisi çelik kimisi gümş kimisi de altın kullanıyor
Bence, iyi bir uzman bulmalisin ve bu sorulari ona sormalisin cunku yuzunu gormeden burda nasil bilgi verebilirlerki sana?Merhaba kızlar şimdi benim kafam biraz karıştı buraya yazıp size danışayım dedim.
Benim yüzümde tüylenme var, sadece favoriler değil tüm yanağımda, elmacık kemiklerimin üstünde siyahlaşmışlar bir de çenemde de var ve çok moralimi bozuyor
Lazeri yüzde pek tavsiye etmiyorlar heralde en uygunu iğneli epilasyonmuş öğrendim onu.
Şimdi ben yaptırmaya başlasam, ilk yaptırışımdan sonra tüyler ne kadar zamanda çıkar?
ilk seanstan sonra tüylerin inceldiğini farkedebilir miyim?
gümüş-altın iğneden bahsedilmiş bunların farkı tam olarak nedir?
çıktıkça mı tekrar gidip aldırmam gerekiyor yoksa belirli aralıklarla mı gidiliyor?
1 seans ne kadar sürer( tüm yanaklarım olduğu için uzun sürer mi? ) bir de seans ücreti tahmini olarak ne kadar tutar?
tam olarak yok olmasalar da en azından 1-2 seans sonra beni rahatsız etmeyecek duruma gelirler mi? ve tüylerimden tam olarak kaç seans sonra kurtulabilirim :44:
cevaplarsanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkür ederim
Bence, iyi bir uzman bulmalisin ve bu sorulari ona sormalisin cunku yuzunu gormeden burda nasil bilgi verebilirlerki sana?
killarin yogunlugu ve kalinligiyla ilgili degil. ne kadinlar, genc kizlar gordum, sahit oldum da oyle biliyorum (ne kILLar gordum demeyeyim). mutlaka bitiyor ve bir daha cikmiyor.
ben Konya'da yaptirdim, yapan kisi uzun suredir yapiyordu, Konya'da herkes ona gider. ama cok da tecrube isteyen bir is degil sanki, herkes ayni sekilde bitirir bence.
yok arkadaşlar, yok, hepsi palavra, önceden memnunum diye buraya yazıyordum ama şu an yüzüm berbat durumda, tüylerim arttı valla zaman geçince hepsi çıktı. herkes bu işi ticarete dökmüş, kardesim de gidiyor o da aynı seyleri söylüyor. iğneli epilasyon diye birşey yok, istanbulda gitmediğimiz yer kalmadı. öyle bir işlem türkiyede uygulanmıyor, hepsi palavra, tüyleri yakamıyorlar, cımbızla çekiyorlar, milyarlarca paramız gitti, sonuç sıfır. ilk başlarda tüylerim azaldı hatta bitti sandım ama 3 ay sonra baktım eskisinden beter durumdayım. yazık vallahi, lazer ise tamamen tüyleri azaltma sarartma işlemi, asla tüyler tamamen yokolmuyor, mesela koltuk altınızda 6 tüy kalıyor öyle de gezemiyorsunuz. iğneli deseniz zaten layıkıyla yapan yer yok. en iyisi aklınız varsa hiç girişmeyin, klasik yöntemlere devam edin. paramamı yanayım, acı çektiğime mi, emegime mi, zamanıma mı, 2 yıl oldu be...((
3 seasta biter ama tüylerinin direncine göre değişir yara olacağı için ara ara bölgelere yaptırmalısın ki komple yaralı bir şekilde hem dolaşma hemde acıyı zamana yay..hemmmde kimse iğneli epiilasyon yaptırmış demesinn
iğneli epilasyonla; genel olarak söylüyorum
yüz 3-4 seas
göbek 3 seas
bikini 5-6 belkide 7 seas
bacak üstleri benim 2 seasta dizler 3 seas diz aldı 4-5
kollar ve k.altı 2-3 seasta biter
en kolay biten yerler kollar k.altı ...göbek bacak üstleridir...
Bu arada benim iş yerimde ticari amaçla iğneli epilasyon yapılmamaktadır. Sadece lazerde sorun yaşayıp bana başvuran hastalara ya da kendi kliniğimde yüzdeki tüyleri lazerle incelip artık sonuç alamadığım hastalarda uyguluyorum. Bunu yazmamın sebebi, verdiğim bilgilerin sdece bilgi amaçlı olup ticari bir kaygı gözetmediğimi ifade etmek içindir.:umursamaz:
velona hydrate jel %99 aloe vera yazıyor üzerinde
Gül Hanım başka bir merkezle anlaşıyor ve orası bana ters kalıyor .O yüzden başka bir yer arıyorum.Ve kırcın hanım daha önce istanbulda çalışmış olduğu için,ve burda yazdıklarına ve daha öncesinde bana yardım etmesine dayanarak ona soruyorum.Büyük ihtimalle onun iğneli epilasyon konusunda istanbulda tavsiye edebileceği arkadaşı olduğunu umarak
Merhaba arkadaşlar,
O kadar çok üzülüyorum ki bu durumdan muzdarip olunmasına ve çare bulunmamasına.. Ben buraya çok geldim anlattım bu dertten nasıl kurtulduğumu, nasıl rahat gezdiğimi. Yine anlatacağım yine yardımcı olacağım çünkü ne kadar kötü bi durum olduğunu biliyorum.
Ben çok acı çektim ama çok şükür ki kurtuldum yüzümdekilerden. Bi sene oldu nerdeyse, yüzümde siyah bi tane kalmış geriye kalanların hepsi en fazla 10 tane sarıdır. Zaman bulsam bunlara da gideceğim ama pek sorun değil benim için artık bu kadarı. Önceki halimi hatırlayınca bunlar beni hiç rahatsız etmiyor. Zorlu bi süreç geçirdim tabii bu duruma gelene kadar ama atlattım Allahıma şükürler olsun..
Ben lazer epilasyon yaptırmıştım ilk başta. Tabii sonrasında durum felaket oldu, erkek gibi bi yüz. Buradan bi güzellik uzmanını övüp duruyorlardı ve oraya gittim ve ben hiç memnum kalmadım. Sonra Allah'a şükür Melis epilasyon, Özlem ablayla tanıştım. Allah ondan razı olsun, yüzümün önceki ve şimdiki halini gören herkes ona dua ediyor zaten
Tamam yapıldığında yüzünüz biraz kabuk bağlıyor hatta korka da bilirsiniz iz kalacak mı diye ama hiçbiri olmadı bende. Bunların hepsini düşündüm olur mu ne olacak diye ama Özlem abla avucumun içi gibi olacak diyordu zaman geçtikten sonra ve aynen dediği gibi de oldu..
Boş yere öyle lüks yerlere gidip hem zamanınızdan, hem paranızdan, hem de ruh sağlığınızdan olmayın. Çıkar amaçlı buraya gelip de yazmıyorum, çok şükür kurtuldum ama bu durumda olanlara yardım etmek istiyorum. İnşallah bunlarla uğraşan tüm arkadaşlarım bi an önce kurtulur hepsinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?