Kızlar sadece çene bölgeme iğneli yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir uzman var mı acaba? Sebebiyle brilikte yazarsanız sevinirim
nerede peki bu yer arkadaş valla bende kafayı yemek üzereyim inşallah yakın bi yerdir cevap bekliyorum
Tekrar yazmak için zaman geçmesini bekledim. 22 mayısta yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım. Alınan tüyler çıkmadı göze batan tüylerden kurtuldum. Birde bazıları leke iz kaldığını yazmış. Bende ne leke var ne de iğne izi. İğneli epilasyonu ilk yaptırdığım zamanlar ben söylemeden kimse anlamıyordu. Niye yüzüne bebek pudrası sürüyorum merak ediyorlardı :))) İyi bir uzman bulduğunuzda hiç durmayın derim yok böyle bir rahatlık.
İğneli yüzüme yaptırıyorum KK da tavsiye edilen birine gidiyorum memnunum. Önceden lazer yaptırıyordum evet kalın olanlar azaldı ama bu sefer ince olanlar hafif kalınlaştı ve çoğaldı lazer artık fayda etmez olmuştu. Başladım iğneliye çok şükür yarı yarıya azaldı 4 seansta ve kalanlarda öle çok farkedilmiyor. Bir kaç seans sonra kesin olarak kurtulacağım inşallah. Yapan kişinin elinin hızlı olması çok önemli şükür ağrı eşiğim çok düşük olmasına rağmen gayet iyi gidiyor öyle iz filanda olmadı bepanthen sürüyorum sürekli. Başlarken haziran ayında biter demişti bitecek gibi. Umarım sizlerde kurtulursunuz benim gibi çok problem çekmişseniz hiç çekmeyin derim iyi yapan bir yere gidin psikolojinizde düzelir.
3 seasta biter ama tüylerinin direncine göre değişir yara olacağı için ara ara bölgelere yaptırmalısın ki komple yaralı bir şekilde hem dolaşma hemde acıyı zamana yay..hemmmde kimse iğneli epiilasyon yaptırmış demesinn
iğneli epilasyonla; genel olarak söylüyorum
yüz 3-4 seas
göbek 3 seas
bikini 5-6 belkide 7 seas
bacak üstleri benim 2 seasta dizler 3 seas diz aldı 4-5
kollar ve k.altı 2-3 seasta biter
en kolay biten yerler kollar k.altı ...göbek bacak üstleridir...
3 seasta biter ama tüylerinin direncine göre değişir yara olacağı için ara ara bölgelere yaptırmalısın ki komple yaralı bir şekilde hem dolaşma hemde acıyı zamana yay..hemmmde kimse iğneli epiilasyon yaptırmış demesinn
iğneli epilasyonla; genel olarak söylüyorum
yüz 3-4 seas
göbek 3 seas
bikini 5-6 belkide 7 seas
bacak üstleri benim 2 seasta dizler 3 seas diz aldı 4-5
kollar ve k.altı 2-3 seasta biter
en kolay biten yerler kollar k.altı ...göbek bacak üstleridir...
bende iğneliye yeni başaldım . ilk seans şimdlik iyi gibi ilk yaptırdığımda kuaförüm çok korkutmuştuakannehir yaraalar olur patlar pörtler gibi...ama hiç biri olmadı. gayet memnunum.hihoyyyt işlem bittikten sonra su değmemesi lazımmış birde bepanten pulus krem sürdüm..sonuç çok güzel ..4 senan sonunda tamamen kurtulurmuşumm... bakıcazz artık...:icecream:
Geçen hafta iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim ve son seansımdı artık gelmeme gerek olmadığını söyledi. Çok şükür kıllı yüzden kurtuldum. Geçen sene aralıkta başlamıştım. Kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum ama son seansla önceki arasında dört beş ay var. İlk zamanlar çok sık gitmiştim çünkü hepsini birden almıyordu. Bitti şükür. İğneli epilasyonumu yaptırdığım yerini adını burdan almıştım gerçekten şükür yanıltmadı. Daha önceden lazer uygulatmıştım birçok seans hemde. Evet çok kalın tüyler azalmıştı ama bu sefer bir sürü ince tüy çıktı ama rahatsız eden türden. O yüzden lazer hiç tavsiye etmiyorum. Ağrı filan sinek ısırığı tarzındaydı öncesinde ağrı kesici alırsanız bi de adet öncesi gitmezseniz gayet rahat yaptırabilirsiniz. Ha öyle olmasa bile dayanılabilecek türde.
istanbul'da mı yaptırdın? dk ücreti ne kadardı? ve adresini verir misin?
Ben burdan bulmuştum o ismi Zeynep polat diye aratırsan nette bulursun. Mecidiyeköy otakçılarda yeri. Dakikası 1,5 tl.
kızlar ben iğneli epilasyon yaptırmak için bi yere giittim.gül diye bir uzmanla konuştum ama burda yazılanları okumamıstım.acaba o kişinin soyadını veya şimdiki yerini bilen var mı korktum açıkçası yazılanlardan dolayı. VE zeynep hanıma yaptıranlar memnun mu acaba ? LÜTFEEEENNNNN YARDIM EDİN kafayı yemek üzereyim ....
özel bi polikliniğe gitmeyi düşündüm.çunku bana guzellık salonlarındaki makinaların iyi olmadığı, poliklinkte daha özenli temiz calısıldıgını ve makinaların iyi olduğu söylendi.bu forumdanda zeynep hanımın adını duydum.mecidyekydemiydi? umarım benim içinde iyi olur çok korkuyorum çünkü daha kalın cıkmasından ve artmasından..
teşekkür ederim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?