İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Kızlar sadece çene bölgeme iğneli yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz iyi bir uzman var mı acaba? Sebebiyle brilikte yazarsanız sevinirim

merhaba, ben uzun araştırmalarımdan sonra bakırköyde biyere gittim. fakat okadar araştırdım ki yaparken yanlış uyguladığını anladım uyardım. anlamadı, bende direk kalktım gittim. şimdi iki seanstır şişlide biyere gidiyorum. ve buradan memnunum. neden memnumum? :) çünkü kılı yaktıktan sonra cımbızla çekerken hissetmemen lazım, ve ben hissetmiyorum. direk kıl kendiliğinden çıkıyor yani kök yanıyor. birde ilk gittiğimde kabuklar oldu kokmuştum. ama iz kalmadı dökülünce. yıllardır uğraşıyorum önce lazer sonra bikaç iğneli deneyimi. galiba buldum artık :) mesaj atamıyorum mesaj atarsanız yardımcı olurum

merhaba,

Ben de yüzüme iğneli yaptrmak istiyorum. Gittiğiniz yerin iletişim bilgilerini gönderebilir misiniz? özel mesaj atamıyorum da

Aadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? gidip de memnun kalan?

iğneli de seans olayını anlamıyorum pek ne kadar aralıklarla gidiyosun ayda 1 kere falan mı yoksa. ona mı seans diyosun. bende yeni başladım 2. oldu gidişim. ve 2 yıl da anca biter gibisinden şeyler söylediler.

adres verırımısın cnm

adres verırımısın cnm

nesli şuan ne kadar zaman geçti naptın memnun musun nerde yaptırıyosun? benm yayılıyo hep aldıkça cımbızla

herkese merhaba öncelikle ben ankarada yaşıyorum 6 aydır bu siteyi takip ettim benimde yüzümün her yerinde tüylenme var bu sitedeki yorumları okumadan önce lazere gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim iğneliye karar verdim ama çok korkuyorum üniversite öğrencisiyim 40 gün tatilim var bu 40 günde ne kadarınndan kurtulabilirim acaba tüyler çok sert değil bir de yaptırdıktan sonra yüzüm nasıl olacak belirgin yara mı olacak insan içine çıkamaz hale gelir miyim diye stres yapıyorum cevaplarınızı bekliyorum gerçekten zor durumdayım

Geçen hafta iğneli epilasyon yaptırdığım yere gittim ve son seansımdı artık gelmeme gerek olmadığını söyledi. Çok şükür kıllı yüzden kurtuldum. Geçen sene aralıkta başlamıştım. Kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum ama son seansla önceki arasında dört beş ay var. İlk zamanlar çok sık gitmiştim çünkü hepsini birden almıyordu. Bitti şükür. İğneli epilasyonumu yaptırdığım yerini adını burdan almıştım gerçekten şükür yanıltmadı. Daha önceden lazer uygulatmıştım birçok seans hemde. Evet çok kalın tüyler azalmıştı ama bu sefer bir sürü ince tüy çıktı ama rahatsız eden türden. O yüzden lazer hiç tavsiye etmiyorum. Ağrı filan sinek ısırığı tarzındaydı öncesinde ağrı kesici alırsanız bi de adet öncesi gitmezseniz gayet rahat yaptırabilirsiniz. Ha öyle olmasa bile dayanılabilecek türde.

istanbul'da mı yaptırdın? dk ücreti ne kadardı? ve adresini verir misin?

Ben 17 yaşındayım yüzümün ön kısmını bir kere iple aldırdım ve sarı olan tüylerim siyah çıktı 4 5 tane.daha fazla kalınlaştırmadan iğneli epilasyona gitmek istiyorum anadolu yakasında oturuyorum formmed polikinliğine gitmeyi düşünüyorum özellikle ''polikinlik'' diye çünkü beyaz tenliyim 3-4 kıl için iz kalmasından çok korkuyorum.lütfen bana yardımcı olunnnn

merhaba oncelıkle sunu soyleyerek baslamak ıstıyorum 19 yasındayım bundan 3 sene once yanı 16yasında adet duzensızlıgı yuzunden kdogum doktoruna gıttım vee yazdıgı dogum kontrol hapını annemın tum ısrarlarına ragmen kullandım.6 aylık kullanma perıyodunun ılk 4 ayı hersy gayet normaldı ancak son ıkı ayda 52 kılodan 63 kıloya cıktım ve esmer olmnama ragmen asırı bır kıllanma oldu. baska bır kadın dogum doktoruna gıttım uygulanan ılacın ve tedavının uygun olmadıgını ve tamamen tum yanlısların yanıma kaldıgını soyledıç bırazda psıkolojım bozuldugu ıcın ozel bır hastanede lazere basladım alexandrıte kullanan bıkını bolgesı koltuk altı ve yuzç ıkı sene gıttım. koltukaltı ve bıkını bolgesı bıttı ancak yuz azalmak kenarda dursun ıyıce arttıç psıkolojım tamamen tabana vurdu. aynaya bakamaz haldeydım 2 sene boyunca gıttım ve 0 sonuc. ve son zamanlarda son care olarak gıttıgım bır guzellık merkezınde ıgnelı epılasyonu onerdıler. bır medet bu sayfadan arastırarak basladım. bır seans oldu gıdelı ılk seanstan sonra tuyler cabuk cıkar dedı ve dedıgı gıbı oldu. sımdı kafamda bbır cok soru ısaretı var acaba ıgnelı cozummu degılmî dıye? aslında gıttıgım yer ok ıyı ama artık rısk alcak durumda degılım. son care tekrar hormon ılacları lutfen bu ısı yapanlar ve yaptıranlar bana yardımcı olsun?

Ben burdan bulmuştum o ismi Zeynep polat diye aratırsan nette bulursun. Mecidiyeköy otakçılarda yeri. Dakikası 1,5 tl.

İnşallah bir gün İstanbul'a gidebilirsem, o mucize olursa, gitmeyi düşündüğüm isimlerden biriydi zaten Zeynep hanım, sağol :)

kızlar ben iğneli epilasyon yaptırmak için bi yere giittim.gül diye bir uzmanla konuştum ama burda yazılanları okumamıstım.acaba o kişinin soyadını veya şimdiki yerini bilen var mı korktum açıkçası yazılanlardan dolayı. VE zeynep hanıma yaptıranlar memnun mu acaba ? LÜTFEEEENNNNN YARDIM EDİN kafayı yemek üzereyim ....

canım ben zeynep hanıma gidiyorum çok memnunum şimdilik.4 seanstır gidiyorum tüylerim inceldi baya yüzümde.

özel bi polikliniğe gitmeyi düşündüm.çunku bana guzellık salonlarındaki makinaların iyi olmadığı, poliklinkte daha özenli temiz calısıldıgını ve makinaların iyi olduğu söylendi.bu forumdanda zeynep hanımın adını duydum.mecidyekydemiydi? umarım benim içinde iyi olur çok korkuyorum çünkü daha kalın cıkmasından ve artmasından..

evet canım mecidiyeköyde ortaklar caddesinde zeynep hanım.dakikası 1.5tl bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…