merhaba arkadaşlar senelerdir bu kıllarla uğraşıyorum hepsi denendi ama bu lazer beni mahvetti kıllar bütün çeneme ve boynuma yayıldı istanbulda oturuyorum bakırköyde süsen hanımın biyeri varmış iğneli epilasyon yapılyormuş giden bilen birileri varsa ne olur yorum bekliyorum beni bu kıllardan kurtarın artık
canım ben mecidiyeköyde zeynep polata gidiyorum çok memnunum.bakırköydekini bilmiyorum ben.5 seanstır gidiyorum baya azaldı inceldi.hiç iz falan da kalmıyo çok şükür.5.seansım bugündü mesela :) eğer avrupa yakasındaysan zeynep hanımı düşün derim.
canım ben mecidiyeköyde zeynep polata gidiyorum çok memnunum.bakırköydekini bilmiyorum ben.5 seanstır gidiyorum baya azaldı inceldi.hiç iz falan da kalmıyo çok şükür.5.seansım bugündü mesela :) eğer avrupa yakasındaysan zeynep hanımı düşün derim.
paylaşımın için çook taşekkür ederim aslında ben de şişli de oturuyorum zeynep hanımı duydum araştırdım internetten salonu bana pek güven vermedi sanki sen ne zamandır gidiyosun sonuç aldıysan süper ben de gidip bi yerinde göreyim o zaman .bir kez daha hüsranla karşılaşmak istemiyorum bu nedenle fikirlerinizi almak için siteye yeni katıldım süseni bir arkadaş söyledi bana da ama sanırım orada da kabuk sorunu oluyormuş bu beni çok düşündürüyo ama onu bile göze aldım artık bu kıllardan kurtulayım da diyorum zeynep hanım da kabuk oluşuyor mu acaba ..steril çalışıyor mu ..eğer öyleyse hiçç beklemeyeyim o zaman
merhaba arkadaşlar senelerdir bu kıllarla uğraşıyorum hepsi denendi ama bu lazer beni mahvetti kıllar bütün çeneme ve boynuma yayıldı istanbulda oturuyorum bakırköyde süsen hanımın biyeri varmış iğneli epilasyon yapılyormuş giden bilen birileri varsa ne olur yorum bekliyorum beni bu kıllardan kurtarın artık
arkadaşlar yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıran var mı? kaç seansta bıtıyo acaba
canım sen galiba eski iş yerinin dıştan fotosunu gördüğün için böyle düşünüyosun.şimdi taşındı ordan.her yönden temiz çalışıo zeynep hanım.iş yeride çok temiz ve bakımlı zaten.kendisi de çok güler yüzlü ve ilgili saolsunkabuklanma oluyo haliyle ama 1 hafta gibi sürede dökülüyo.ben aralık ayının başında başladım canım ve dün 5. seansıma gittim.ilk zamanlar biraz sık gittim sonra zaten geç çıkıyo tüyler bi de inceliyolar.ve hiç iz kalmadı ki çok şükrediyorum buna keşke çok önceden gitseymişim diyorum yani.bence ara randevu al git konuş mekanı da görmüş olursun hem,hem de aklındaki soruları sorarsın.
zeynep hanımla gittim görüştüm, beni de randevu için arayacaklar. başlıcam inşaallah bu sefer de benim için hayal kırıklığı olmaz sonuç. gelişmeleri yazıcam arkadaşlar.....
evet canım mecidiyeköyde ortaklar caddesinde zeynep hanım.dakikası 1.5tl bu arada.
arkadaşlar bugün ilk seansta yarım saat kadar çene ve boyun bölgelerime başladık ... şimdilik hafif bi kızarıklık dışında herhangi bi reaksiyon yok ..inşaallah da olmaz...eğer herşey yolunda giderse böyle yanaklara da devam edicem ... benim tüylerim biterse inanın herkesin biter ..ayrıca zeynep hanım da çok tatlı ,hoşsohbet birisi..2 hafta sonra tekrar gidicem ..gelişmeleri paylaşmaya devam edicem... inşaallah sonuna kadar herşey yolunda gider de kurtuluruz şu kıldan tüyden...
zeynep hanımla gittim görüştüm, beni de randevu için arayacaklar. başlıcam inşaallah bu sefer de benim için hayal kırıklığı olmaz sonuç. gelişmeleri yazıcam arkadaşlar.....
çok sevindim canım senin adına =)
slm bana zeynep hanımın telefon numarasını özelden msj atarmısın ben de yüzüme yaptırıcam referansla gitmek daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?