İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Bu arada epilasyonun 2. günündeyim .Şu an boynumda incecik kabuklanmalar oldu.çenemde ise pek yok.Korktuğum gibi birşeyle karşılaşmadım henüz.inşaallah da karşılaşmam Artık kurtulmak istiyorum şu kıldan tüyden ya...hep beraber inş...

kızlar bende iğneli düşünmeye başladım ama tereddüt ediyorum sizde herhangi bir iz falan oldu mu. ben bi güzellik salonuna sordum dakıkası bir liradan yapıyolar ve işlem sonunda ozon kremi oneriyomus onu surunce cabuk iyileşiyor dedi.
herhangi bir iz yara oluyo mu merak ediyorum gercekten deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim .

valla ben de çok tereddüt ederek başladım açıkcası...geçmişi takip edersen ben de oluşan bütün gelişmeleri paylaşıyorum sizlerle...benim şu an 3.günüm hafif kabuklanma devam ediyor ama rahatsız edici bişey yok ne zaman dökülür bilmiyorum İz kalıp kalmadığını da paylaşcam mutlaka hele bi dökülsün de.... benim de arkadaşlara sormak istediğim bişey var aslında iğneli yaptıranlara... ben iğnenin bu kadar büyük olduğunu bilmiyodum incecik sanıyodum ama pek de öyle değilmiş baya iğne yani sizinkilerde öyle mi acaba...

Zeynep Polat mecidiyeköy otakçılar caddesinde tam olarak kanal türk binasının karşısında yeni yeri.

baya iğne derken uzunluğu kalınlığı nekadar acaba senin yazıyı okuyunca şöyle alıcı gözle iğneme baktım 3.5 4 cm kadar boyuvar ama çok ince bir iğne kıl kadar ince nemktron markaymış benimki sormuştum başlarken ama önemli olan izoleli olmasıymış tüylerimi bitirsinde başka bir sey istemem

:) kız şırınga iğnesinin plastik kutusuna koyuyo kaybolmasın diye sarı iğne iyi bak.kıl kadar ucu var sen yanlış şeye bakmışsın

:) kız şırınga iğnesinin plastik kutusuna koyuyo kaybolmasın diye sarı iğne iyi bak.kıl kadar ucu var sen yanlış şeye bakmışsın

ne aptalım ya ...ben de bu ne kocaman şey diyorum ..şırınga iğnesinin içinde de koca bi iğne var ya ben o sandım ne bileyim ... meğerse onun da içindeymiş ..ha ha haaaa...
ama benimkisi gümüş rengi seninki sarı mı ki?

ay ben yanlış şeye bakmışım ya...benim iğne de iğne de inceymiş ama izoleli mi valla bilmiyorum...

iğne çok ince ,izole dedi benim epilasyoncuda ,4. seansım oldu,ben memnunum çok azaldı ))))

bayrampaşa da oturuyorum zincirlikuyu da çalışıyorum bu yönlerde olması lazım küçük veledim vvar

hamilelik döneminde yüzümde tüylenme oluştu dogumdan sonra da gitmedi hatta çenemdekiler siyahlar rahatsız oluorum çok

evt benimkisi sarı tatlım.

alemsiniz ya güldürdünüz beni allahta sızı tuylerden güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…