İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Eğer sonuç alamıyorsanız bırakın başka bir yere başlayın. Ben ilk başladığım yerde anlamıyordum deneyimsizdim çünkü ama sonra başka yere başlayınca farkı gördüm. Gerçekten işini bilene yaptırın bitiyor.
 

canım işe yarayıp yaramadığını nasıl anlıycaz doğru uygulama yapıldımı yapılmadımı die ne kadar süre beklemeliyiz
 
Kızlar merhaba ben de önce lazer yaptırdeım yüzüme acaip çoğaldı kıllar uzadı ve kalınlaştı çok pişman oldum şimdi iğneli epilasyon yaptıracağım ama onda da pişman olmak istemiyorum ondan sizin tecrübelerinişzden yararlanmak istiyorum ne önerirsiniz? Şimdiden tşkler
 
canım işe yarayıp yaramadığını nasıl anlıycaz doğru uygulama yapıldımı yapılmadımı die ne kadar süre beklemeliyiz
Ben dudak üzeri ve kaş arasına burada bana önerdikleri gölcükteki bir bayana gittim ama farkında değildim ne olup bittiğinin sonra uzak geldiği için değiştirdim farkı bir epilasyoncuya başlayınca kadın söyledi "hiç bir sonuç alamamış tüylerin aynı duruyor" dedi tabii biz daha geç sonuç alacakmışız gibi geliyor ama uzmanına rastlayınca 2-3 seanstan sonra fark ediliyor. Mesela göbeğime yaptırmıştım hiç almadığım halde hepsi geri gelmişti çok komik bir şekilde sadece sağ tarafın bir kısmında aralarda çıkmayanlar olmuştu, şimdi gittiğim epilasyoncuya göbeğimi yaptırdım ve her yeri aynı çıkmadılar tek tük aralarda kopanlar çıktı. Birde canım çok acımıştı diğeri hep cildime atış yapmış zaten aşırı geçmeyen çukurlar olunca insanın sinir bozulup bırakası geliyor. Yaşadığınız şehre göre araştırma yapın uzmanını bulun ve buradan her önerilen isme gitmeyin reklam yapan çok. Dediğim gibi biz cahil olduğumuz için bu konuda anlamıyoruz ama farklı bir epilasyoncu görünce farkı çok güzel ortaya koyuyor. Eğer en azından 2-3 seansta sonuç alamazsanız değiştirin ama incelme varsa tüylerde devam edebilirsiniz çünkü herkesin kıl kökü farklı kimin 4-5 te bitebiliyor önemli olan incelmeleri ve çıkmamaları ve kanama çok oluyorsa cildinize yapıyor demektir.
 
ya iğneden sonuç almamanız cok tuhaf. imkansız yani. hormonlarınızda bir sorun olabilir ki inş. yoktur , ya da iyi yapaadılar. umarım ikincisidir
Ben iğneliyi bıraktım bugün diod lazere başladım bakalım nasıl olacak. Memnun kalmazsam tekrar iğneliye dönebilirmişim.
 
Ben iğneliyi bıraktım bugün diod lazere başladım bakalım nasıl olacak. Memnun kalmazsam tekrar iğneliye dönebilirmişim.
profile aceleyle ankara demişim ama istanbuldayım ben. gittiğim yeri söyleyebilirim isterseniz. anadolu yakasındayım ayrıca.
 
Bencede makinadan cok yapan kisi onemli bide bizimde sabirli olmamiz lazim ben 1 senemi bu ise ayircam ve insallah kurtulcam bu tuylerden bi kadin buldum 2 aydir cok umutluyum cok cektim bu tuylerden lazer cogaltmisti benimkileri
 
Merhaba, ben sadece çene bölgesine yaptırıyorum. 4 seans gittim ve bitti gibi bir şey. Yani son seansın üzerinden 2 ay geçti ve hala bir şey çıkmadı. Bence çabuk bitmesi hem kıl yapısına bağlı hem de akımın şiddetine.
 
Aynen canim benimde oyle yapilanlardan cikmiyor yapan kişi onemli daha once baska yere gitmistim şirinevlerde o yaptiginda çıkıyordu 2 haftada. Şimdi cikmamasi cok guzel umut verici.
 
Kızlar bu başlıktaki daha önceki yorumları okuduysanız benimde burda iyi bir iğneli epilasyon yapan yer aradığımı görmüşsünüzdür. Ben başladım dört kere gitti toplamda yüzümü daha bir tur aldık beşincide bu tur tamamlanır sanırım benim gittiğim yer uzak olduğu için ara vererek gidiyorum. Eğer merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım:)
 
merhabalar ben de 4 aydır iğneli epilasyon yaptırıyorum alxle yüzümdkü tüyleri arttırdım meburen iğneliye başladım ama bundada net sonuç alamıuorum kalın tüylere atış yapılıyor sadece grimsi tüyler olmaz diyorlar atış yaptığı tüyü cımbızla çekerken hissediyorum söyledim kökü yandıysa nasıl hissediyorum diye iz olmaması için akımı az veriyorum diyor deneyimli birileri bana yardımcı olabilir mi
yaptırdığım yerde diod var vucuduma yaptırıyorum yüzünede yapalım iğneliden iyi diyorlar ama ben önceden alex ve ndyag yaptırdım faydası olmadı boynuma doğru yayıldı
 
yanlış uygulama ve yanlış tavsiyeler, yaptırdığınız yeri değiştirmelisiniz.
 
Ya sinir oluyorum işi bilmeyen insanlara bilmiyorsan niye umutlariyla oynuyorsun kadinlarin? Yazik olmus parayi gectim zamaniniza yazik. Insallah igneli icin iyi bi yer bulursunuz konyadasiniz sanirim istanbulda olsaniz tavsiye edecegimiz yerler olabilirdi size. Referans alarak yaptirin igneli epilasyonu ve takip edin yaktirdiginiz tuyleri eger azalmiyorsa veya kabuk altindan tekrar cikiyorsa birakin gitsin orayi.. kesinlikle tuyu yaktiktan sonra cimbizla cekerken cekildigini anlamamaniz gerekir.
 
çok teşekkürler malesef bulunduğum yerde çok alternatif yok ben bir sonraki gittiğimde yüksek atış isteyimolmazsa bırakıyım lazer istemiyorum
birde bende hiç kabuklanma falan olmadı olması mı gerekiyor iz kalacak diye korkuyor yapan kişi çok düşük akım veriyor o yüzden mi sonuç alamıyorum birde ince ama koyu renkli tüylerde sonuç alınmaz mı iğnelide
 
Kabuk olusuyor minik minik ama gecici pembelikler oluyor yaptiginiz kisiyi degistirin isi bilmiyor belliki. Konya'da illaki vardir arastirin bence isin ehli olmayan kisilere yaptirmayin. Benim gittigim kisi tek seferde yok ediyor killari ama bakimi sonra bana kaliyor tabi kabuklari gec dusuruyorm 15 20 gun kaliyo kabuklarim sonra dusuyo hafif pembelik kalio oda 1 ay sonra gecio. Ama altindan kil cikmiyo tekrar o yuzden razi oluyorum kabuklara hatta seviyorum :) :) sizde bulun boyle bi kişi konyaya yakin şehirleri de arastirin.
 

Canım senin kıl yoğunluğun nasıl incemiydi kalınmıydı ne kadar vardı
 
Canım senin kıl yoğunluğun nasıl incemiydi kalınmıydı ne kadar vardı
4-5 tane kalın vardı göze batacak şekilde, gerisi inceydi. Fakat bu kalınları cımbızla çekince çoğaldıkları için iğneli yaptırmaya karar verdim. Çok fazla tüy yok, çünkü benim seansım 10 dk.da bitiyor. Yalnız tabi ki bu 4-5 kıla değil, bütün çeneme epilasyon yapılıyor, çünkü aynı lazer gibi, bir bölgeye elektrik verilince onun yanındaki tüyler de etkileniyor. O yüzden bütün çeneme epilasyon uyguluyorlar.
 
Arkadaşlar size uygulayan kişi ne önerdi bana sadece antiseptik pudra sürmemi söyledi sizler neler kullanıyosunuz. Bi pudrayla geçer mi endişeliyim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…