İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Arkadaşlar size uygulayan kişi ne önerdi bana sadece antiseptik pudra sürmemi söyledi sizler neler kullanıyosunuz. Bi pudrayla geçer mi endişeliyim
Hayır canım sadece pudra değil. İlk yaptığı anda tentürdiyot veya kolonya sürmelisin mikrop kapmaması için. Sonraki 4-5 gün sabah akşam talk pudrası (içinde antiseptik olduğu için) sürmelisin. Ben ertesi gün yine kolonya sürüyorum ne olur ne olmaz. 4-5 günlük süreç sonunda kabukların kuruyacak. Kuruduktan sonra ise dökülmeye başlayacak. Bu sefer de sabah akşam bepanthen sürmelisin ki yumuşak olsun ve iz kalmasın diye.

Bana yüzün yağlı o yüzden krem kullanma dedi kolonyayıda kullanıyorum birde antiseptik pudra

Bana yüzün yağlı o yüzden krem kullanma dedi kolonyayıda kullanıyorum birde antiseptik pudra
Yüzün yağlı olsa da kurumuş kabukların rahat dökülmesi ve iz kalmaması için bence bepanthen kullanmalısın. Onun haricinde nemlendirici krem kullanma ki kıl köklerin beslenmesin.

kızlar bende bugn ilk defa iğneliapilasyon yaptırdım çene bölgemdeki kıllara altın iğne kullandı yoğun olduğu için 1 saat çalıştı.banada ilk 2 gün pudra daha sonrada ullanmam için bi krem verdi şimdi aynda bakıyorum minik minik sivilce gibi kabuk gibi şeyler oluşmuş derim çok sert şuan normalmi bu sizce

Evet başlarda cildinin normal yerlerine göre kuru ve sert noktalar olması normal zaman geçtikçe eski haline dönüyor pul pul dökülmeler olucaktır

bugün yinr yapıldı en yükek ayarda acı aynı acı kılı çekerken hissettim normal mi

Başlayın başlayın. iğneli beni bile hallettiyse hepiinizi bebek poposu gibi yapar. erkek gibiydim ben

Mrb cnm ya benim de yüzüm dioddan sonra arttı çok üzülüyorum iğneliye başlayacağım ama açıkçası korkuyorum da bu da kötü olacak diye? yine çoğalacak diye bide yüzde sivilce kalıyor deniyor zaten problemli bir cildim var daha kötü olmasından korkuyorum

iyi bir estetisyen bul, hiç merak etme iz de kalamayacak, leke de olmayacak, çoğalmayacak , sivilce de yapmayacak. Gerçekten internetten yazdığımı değil, yüzyüze konuşuyormuş samimiyetiyle söyluyorum benim yüzüm bittiyse herkesin biter. iğneliye başlayınca insan içine çıkamayan ben, şu an ortalama günde 20 yeni insanla tanıştığım işimde çalışıyorum^^ korkmayın yahu :) :) az cesaret ve IYI BİR YER :)

siz nereye gittiniz peki ben ist avrupa yakasındayım?

kizlar yardiminiza ihtiyacim var gectigimiz cuma günü yüzüme igneli epilasyon yaptirdim. yüzümde özellikle çene bölgemde tüy değil bildiginiz sakal vardi. ignelide bayan hepsine akim verdi hic bir kili cimbizla cekerken hissetmedim ama iki gün içinde ayni yerlerden killar tekrat cikti sanki hiç alinmamis gibi. bu normal mi. tecrubeli arkadaşlar lutfen yardim edin.

istanbulda, tercihen avrupa yakasında bir uzman önerebilecek olan var mı? o kadar çok yorum var ki forumda, kiminin hoşnut kaldığı kişi hakkında kimi reklam yapıyo hiç de iyi değil demiş. kim bilir kaç saatimi harcamışımdır aylardır bu forumda ama kafam allak bullak oluyo, kime gitmeliyiz... yorum olsun özel mesaj olsun fark etmez ulaşın bana lütfen

Merhaba öncelikle. Ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum artık son seanslarına gideceğim. Benim cilt tipim oldukça hassas. Her şeye alerji olabiliyorum. Epilasyona başlamadan önce ağda denemiştim, arttı tabiki işe yaramadı. Sonra alexander lazere gittim, yüzümdeki beyaz tüyleri bile simsiyah yaptı. En son çareyi iğneli epilasyonda buldum. İğneli epilasyona gitmeden önce gideceğiniz yerin güvenilirliğini mutlaka araştırın. O kısmı hallettikten sonra, artık dikkat edeceksiniz epilsyondan sonra. Ben ilk yaptırdığımda çok feci kaşınmalar olmuştu ve şişmelerde ama şişikler 2-3 güne geçior. Kaşıntılara ise dikkat edin, sakın kaşımayın. Zaten ilk 3 gün su değmesin deniliyor, suya ve terlemeye dikkat edin. 3 gün sonra hala kaşıntınız devam ediyorsa nemlendirici krem sürün ben öyle yaptım. Kabuklanmaya başladıktan sonra daha bir özen göstermeniz lazım, kabuklar kesinlikle sizin yaptığınız bir etki sonucunda düşmemeli, kendiliğinden düşecek. Buna dikkat ederseniz iz falan kalmıyor. Benim cilt tipim hassas olduğundan çok hafif lekelenme kaldı ama onu gerekli ilaçlarla ve yağlarla epey açtım. Ama dediğim gibi benim cildimde böyle oldu, sizde öyle olmayabilir, dikkat ederseniz tamemen iz kalmadan kurtulabilirsiniz. Yaptırdığınız zaman evet iltihaplı sivilcemsi bir şey oluşuyor ama sabrederseniz kendiliğinden sönüyor ve kabuk düşüyor. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…