- 19 Eylül 2014
- 19
- 3
- 8
Hayır canım sadece pudra değil. İlk yaptığı anda tentürdiyot veya kolonya sürmelisin mikrop kapmaması için. Sonraki 4-5 gün sabah akşam talk pudrası (içinde antiseptik olduğu için) sürmelisin. Ben ertesi gün yine kolonya sürüyorum ne olur ne olmaz. 4-5 günlük süreç sonunda kabukların kuruyacak. Kuruduktan sonra ise dökülmeye başlayacak. Bu sefer de sabah akşam bepanthen sürmelisin ki yumuşak olsun ve iz kalmasın diye.Arkadaşlar size uygulayan kişi ne önerdi bana sadece antiseptik pudra sürmemi söyledi sizler neler kullanıyosunuz. Bi pudrayla geçer mi endişeliyim
Bana yüzün yağlı o yüzden krem kullanma dedi kolonyayıda kullanıyorum birde antiseptik pudraHayır canım sadece pudra değil. İlk yaptığı anda tentürdiyot veya kolonya sürmelisin mikrop kapmaması için. Sonraki 4-5 gün sabah akşam talk pudrası (içinde antiseptik olduğu için) sürmelisin. Ben ertesi gün yine kolonya sürüyorum ne olur ne olmaz. 4-5 günlük süreç sonunda kabukların kuruyacak. Kuruduktan sonra ise dökülmeye başlayacak. Bu sefer de sabah akşam bepanthen sürmelisin ki yumuşak olsun ve iz kalmasın diye.
Yüzün yağlı olsa da kurumuş kabukların rahat dökülmesi ve iz kalmaması için bence bepanthen kullanmalısın. Onun haricinde nemlendirici krem kullanma ki kıl köklerin beslenmesin.Bana yüzün yağlı o yüzden krem kullanma dedi kolonyayıda kullanıyorum birde antiseptik pudra
bende ne kabuklanma ne iz hiçbişey yok ama cımbızla çekerken baya hissediyorum(
Tamam canım teşekkürler denicemYüzün yağlı olsa da kurumuş kabukların rahat dökülmesi ve iz kalmaması için bence bepanthen kullanmalısın. Onun haricinde nemlendirici krem kullanma ki kıl köklerin beslenmesin.
Evet başlarda cildinin normal yerlerine göre kuru ve sert noktalar olması normal zaman geçtikçe eski haline dönüyor pul pul dökülmeler olucaktırkızlar bende bugn ilk defa iğneliapilasyon yaptırdım çene bölgemdeki kıllara altın iğne kullandı yoğun olduğu için 1 saat çalıştı.banada ilk 2 gün pudra daha sonrada ullanmam için bi krem verdi şimdi aynda bakıyorum minik minik sivilce gibi kabuk gibi şeyler oluşmuş derim çok sert şuan normalmi bu sizce
teşekkür ederim canım kaç uygulamadan sonra yapılan uygulama işe yarıyomu die anlarımEvet başlarda cildinin normal yerlerine göre kuru ve sert noktalar olması normal zaman geçtikçe eski haline dönüyor pul pul dökülmeler olucaktır
Bunu bende sordum yaptırdığım bayana tüm tüylerin bitmesi 8-10ay sürermiş ama azala azala devam edersib seanslarageveze9292112619 .!.:teşekkür ederim canım kaç uygulamadan sonra yapılan uygulama işe yarıyomu die anlarım
Başlayın başlayın. iğneli beni bile hallettiyse hepiinizi bebek poposu gibi yapar. erkek gibiydim ben
iyi bir estetisyen bul, hiç merak etme iz de kalamayacak, leke de olmayacak, çoğalmayacak , sivilce de yapmayacak. Gerçekten internetten yazdığımı değil, yüzyüze konuşuyormuş samimiyetiyle söyluyorum benim yüzüm bittiyse herkesin biter. iğneliye başlayınca insan içine çıkamayan ben, şu an ortalama günde 20 yeni insanla tanıştığım işimde çalışıyorum^^ korkmayın yahu :) :) az cesaret ve IYI BİR YER :)Mrb cnm ya benim de yüzüm dioddan sonra arttı çok üzülüyorum iğneliye başlayacağım ama açıkçası korkuyorum da bu da kötü olacak diye? yine çoğalacak diye bide yüzde sivilce kalıyor deniyor zaten problemli bir cildim var daha kötü olmasından korkuyorum
siz nereye gittiniz peki ben ist avrupa yakasındayım?iyi bir estetisyen bul, hiç merak etme iz de kalamayacak, leke de olmayacak, çoğalmayacak , sivilce de yapmayacak. Gerçekten internetten yazdığımı değil, yüzyüze konuşuyormuş samimiyetiyle söyluyorum benim yüzüm bittiyse herkesin biter. iğneliye başlayınca insan içine çıkamayan ben, şu an ortalama günde 20 yeni insanla tanıştığım işimde çalışıyorum^^ korkmayın yahu :) :) az cesaret ve IYI BİR YER :)
Mrb cnm ya benim de yüzüm dioddan sonra arttı çok üzülüyorum iğneliye başlayacağım ama açıkçası korkuyorum da bu da kötü olacak diye? yine çoğalacak diye bide yüzde sivilce kalıyor deniyor zaten problemli bir cildim var daha kötü olmasından korkuyorum
ben anadolu yakasındayım cnm. gittiğim yerde anadolu yakasında.siz nereye gittiniz peki ben ist avrupa yakasındayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?