Merhaba öncelikle. Ben de iğneli epilasyon yaptırıyorum artık son seanslarına gideceğim. Benim cilt tipim oldukça hassas. Her şeye alerji olabiliyorum. Epilasyona başlamadan önce ağda denemiştim, arttı tabiki işe yaramadı. Sonra alexander lazere gittim, yüzümdeki beyaz tüyleri bile simsiyah yaptı. En son çareyi iğneli epilasyonda buldum. İğneli epilasyona gitmeden önce gideceğiniz yerin güvenilirliğini mutlaka araştırın. O kısmı hallettikten sonra, artık dikkat edeceksiniz epilsyondan sonra. Ben ilk yaptırdığımda çok feci kaşınmalar olmuştu ve şişmelerde ama şişikler 2-3 güne geçior. Kaşıntılara ise dikkat edin, sakın kaşımayın. Zaten ilk 3 gün su değmesin deniliyor, suya ve terlemeye dikkat edin. 3 gün sonra hala kaşıntınız devam ediyorsa nemlendirici krem sürün ben öyle yaptım. Kabuklanmaya başladıktan sonra daha bir özen göstermeniz lazım, kabuklar kesinlikle sizin yaptığınız bir etki sonucunda düşmemeli, kendiliğinden düşecek. Buna dikkat ederseniz iz falan kalmıyor. Benim cilt tipim hassas olduğundan çok hafif lekelenme kaldı ama onu gerekli ilaçlarla ve yağlarla epey açtım. Ama dediğim gibi benim cildimde böyle oldu, sizde öyle olmayabilir, dikkat ederseniz tamemen iz kalmadan kurtulabilirsiniz. Yaptırdığınız zaman evet iltihaplı sivilcemsi bir şey oluşuyor ama sabrederseniz kendiliğinden sönüyor ve kabuk düşüyor. Kolay gelsin.
iğne iğne iğne, yaptırın yaptırtın. lazere nolur bulaşmayın!!! paranızı emmek isteyenvampirlerden uzak durun!
Çook çok çok teşekkür ederim yazınız için gerçekten. Çok olmazsam bir kaç şey daha sormak istiyorum. Siz kaç seans gittiniz ve bitti mi? Şimdiden tşk ederim
Mesaj atarsan gittipim yeri öönerebilirim bende buradan buldum ve memnunumistanbulda, tercihen avrupa yakasında bir uzman önerebilecek olan var mı? o kadar çok yorum var ki forumda, kiminin hoşnut kaldığı kişi hakkında kimi reklam yapıyo hiç de iyi değil demiş. kim bilir kaç saatimi harcamışımdır aylardır bu forumda ama kafam allak bullak oluyo, kime gitmeliyiz... yorum olsun özel mesaj olsun fark etmez ulaşın bana lütfen
biz ne desek yanlış olur canım bir cildiyeciye ya da güvenilir bir iğneli epilasyon uzmanına gidip danışsan daha doğru sağlıklı bir cevap alırsınmerhaba,
cildimde vitiligo adı verilen bir cilt hastalığı var yaklaşık 2,5 yıldır tedavi için fazlaca vitamin ve yağlar bulunan bir krem kullanıyorum. krem nedeniyle bulunan tüylerimde artma yaşandı ve artık yüz bölgemden çok rahatsızım. hastalık nedeniyle lazer epilasyon zaten uygulatamıyorum iğneli epilasyon yaptırmamın bir sakıncası olur mu? bu konuda fikri olan varmı ve İstanbul anadolu yakasında güvenilir olan biyer öenerebilir misiniz?
tşk.
Canım kıl yoğunluğun nasıldı. Benim sert baya. Favori bölgemde, Çenemde, özellikle boynumun üst taraflarında gıdı mı derler oralarda. Dakikası 2 tl diyorlar burada. Kaç saat sürüyor 1 seans sizin?Kabuk olusuyor minik minik ama gecici pembelikler oluyor yaptiginiz kisiyi degistirin isi bilmiyor belliki. Konya'da illaki vardir arastirin bence isin ehli olmayan kisilere yaptirmayin. Benim gittigim kisi tek seferde yok ediyor killari ama bakimi sonra bana kaliyor tabi kabuklari gec dusuruyorm 15 20 gun kaliyo kabuklarim sonra dusuyo hafif pembelik kalio oda 1 ay sonra gecio. Ama altindan kil cikmiyo tekrar o yuzden razi oluyorum kabuklara hatta seviyorum :) :) sizde bulun boyle bi kişi konyaya yakin şehirleri de arastirin.
Lazerdense yüze igneli daha uygun o kadarda can yakmıyor aslında sivrisinek sokması gibi birşey.Tam bir hafta önce kolumda denendi iğneli,bir hafta geçti nokta nokta kabuklu şekilde hala.O kabukları ellemez yolmaz kendi geçmesini beklerseniz iz bırakmaz pek.bende haftaya iğneli epilasyona başlayacağım yüzüm için , lazer çözüm değil diyorlar genelde birde şeftali tüğü değil benimkiler sert ve siyah ,iğneli epilasyon yaptıranlar bana lütfen cevap yazsın iğne yüzümüzde iz gibi bişey bırakıyor mu ,ben 1,2 kişide görmüştüm yaptırmışlar azalmış ama sanki nokta nokta iz gibi duruyordu çene altında özellikle .. lazer çözüm değil bitmez diyolar iğneliye yine dayanırım yeterki bitsin iz felan kalmasın istiyorum.
IPL de lazer niye onu önermişlerki size hemde yeni bir sistem bile değilKızlar merhaba merhaba..
Ben de yüzüme lazer yaptırmıştım. Sadece elmacık kemiklerimde olan tüyler iyice yayıldı. Şimdi iğneli deniyorum ama ona dayanmak çok zor. Yaptıranlar acısına nasıl dayanıyor. Bide IPL diye bir şey varmış Yaptıran var mı. İğneli epilasyonun gelişmişi diyorlar. Yani gittiğim güzellik merkezi öyle diyor. Ben de öncesinde biraz araştırmak istedim.
Meraba siz yüzünüze iğneli epilasyon yaptırdıniz mi. Ben 1 yıl oldu lazer yaptırıyorum yüzüme faul kısımlarında incelme ve azalma oldu ama çene kısmında bu defa izin sakal gibi tüyler çıktı. Acaba iğneli epilasyon nasıl olur. Birde dakikası ne kadar oluyor genelde. Bana 3 lira dendi ama biraz pahali sankiLazerdense yüze igneli daha uygun o kadarda can yakmıyor aslında sivrisinek sokması gibi birşey.Tam bir hafta önce kolumda denendi iğneli,bir hafta geçti nokta nokta kabuklu şekilde hala.O kabukları ellemez yolmaz kendi geçmesini beklerseniz iz bırakmaz pek.
IPL de lazer niye onu önermişlerki size hemde yeni bir sistem bile değilBence biraz katlanın iğneliye devam edin en iyi sonucu o vericektir size.Çok dayanamıyorsanız eczanede satılan kremler var bölgeyi uyuşturuyor.Merkezinize yada eczacınıza sorun onlar yardımcı olur bu konuda
Merhaba :) Hayır yüzüme hiç epilasyon yaptırmadım sadece kolumda denedik ufak bir bölgesinde :) Lazerde ince tüyler çogalabılıyor evet o yüzden iğneli bana göre en güzeli olur.Çok fazla can yakmıyor,3 tl de evet biraz fazla gibi geldi oldugunuz bölgede bir arastırın internette arayıp sorun fıyatları derim.Tabi gideceğiniz yer çok önemli,hijyenik olmalı.Kullandıkları iğneyi ilk size açmalılar.Çoğu yer ilk gittiginizde igneyi satıyor size zaten ortalama 8-10 gibi bir fiyata gittikçe onuda göturuyorsunuz.Tabi aslında ignenin malıyeti bu kadar değilde işte o şekilde satılıyor :)Meraba siz yüzünüze iğneli epilasyon yaptırdıniz mi. Ben 1 yıl oldu lazer yaptırıyorum yüzüme faul kısımlarında incelme ve azalma oldu ama çene kısmında bu defa izin sakal gibi tüyler çıktı. Acaba iğneli epilasyon nasıl olur. Birde dakikası ne kadar oluyor genelde. Bana 3 lira dendi ama biraz pahali sanki
Doktorum bana dedi iğne vericem sana özel dedi 10 lira fiyati da. Şimdi benim yüzümde faul kısımlar inceldi ama yine de hepsi tamamen gitsin istiyorum iğneliyle gider demi. Zaten araştırdım hep buraları da okuyorum 1.5 veya 2 den yaptıranlar varMerhaba :) Hayır yüzüme hiç epilasyon yaptırmadım sadece kolumda denedik ufak bir bölgesinde :) Lazerde ince tüyler çogalabılıyor evet o yüzden iğneli bana göre en güzeli olur.Çok fazla can yakmıyor,3 tl de evet biraz fazla gibi geldi oldugunuz bölgede bir arastırın internette arayıp sorun fıyatları derim.Tabi gideceğiniz yer çok önemli,hijyenik olmalı.Kullandıkları iğneyi ilk size açmalılar.Çoğu yer ilk gittiginizde igneyi satıyor size zaten ortalama 8-10 gibi bir fiyata gittikçe onuda göturuyorsunuz.Tabi aslında ignenin malıyeti bu kadar değilde işte o şekilde satılıyor :)
%90 olumlu sonuç alırsın canım merak etme :) Ama diğer fiyatlarıda bir araştır derimDoktorum bana dedi iğne vericem sana özel dedi 10 lira fiyati da. Şimdi benim yüzümde faul kısımlar inceldi ama yine de hepsi tamamen gitsin istiyorum iğneliyle gider demi. Zaten araştırdım hep buraları da okuyorum 1.5 veya 2 den yaptıranlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?