İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Çook çok çok teşekkür ederim yazınız için gerçekten. Çok olmazsam bir kaç şey daha sormak istiyorum. Siz kaç seans gittiniz ve bitti mi? Şimdiden tşk ederim

Çook çok çok teşekkür ederim yazınız için gerçekten. Çok olmazsam bir kaç şey daha sormak istiyorum. Siz kaç seans gittiniz ve bitti mi? Şimdiden tşk ederim

Ben Nisan 2013'te başladım. Ama arka arkaya gidilmiyor. Ara veriliyor tüyler tekrar çıksın diye. Ara süresi en az 1 ay zaten. 8-9 seans gitmişimdir toplam. En son 2014 Şubat ayında gittim. Ben sadece yüz için gitmedim. Yüzümde hala ufak tefek var ama belli olmuyor bile. Grimsi tüycük gibi. Yüz çabuk biten bölge değilmiş uzmanın söylediğine göre. Mesele koltuk altım için 1 kere gittim şimdilik. Neredeyse %90 azaldı. Kollarım için de aynı şekilde.. Toplamalar için gideceğim ve muhtemelen son seans olacak. Vücuttaki tüyler çabuk geçiyor ama yüz biraz zaman alıyor. Ama kesinlikle emin olabilirsiniz ki uzman bir yere yaptırdığınızda muhakkak bitecektir. Bu biraz da kıl yoğunluğuna bağlı. Kiminin kılı azdır çabuk biter kiminin kılı çoktur bitmesi zaman alır ama her iki durumda da sonuç alınacak. :)
Şöyle toparlarsak benim kıl yapım sert+yoğun yapıdaydı. Yaklaşık 1 yıl içinde kesin çözüm aldım diyebilirim. Zaten ilk birkaç kez gittikten sonra sertlik ve siyahlık kayboldu, grimsi tüycük gibi çok az kaldı dediğim gibi.

Mesaj atarsan gittipim yeri öönerebilirim bende buradan buldum ve memnunum

merhaba,

cildimde vitiligo adı verilen bir cilt hastalığı var yaklaşık 2,5 yıldır tedavi için fazlaca vitamin ve yağlar bulunan bir krem kullanıyorum. krem nedeniyle bulunan tüylerimde artma yaşandı ve artık yüz bölgemden çok rahatsızım. hastalık nedeniyle lazer epilasyon zaten uygulatamıyorum iğneli epilasyon yaptırmamın bir sakıncası olur mu? bu konuda fikri olan varmı ve İstanbul anadolu yakasında güvenilir olan biyer öenerebilir misiniz?

tşk.

biz ne desek yanlış olur canım bir cildiyeciye ya da güvenilir bir iğneli epilasyon uzmanına gidip danışsan daha doğru sağlıklı bir cevap alırsın

Kızlar ben çene bölgemdeki siyak kıllara yaptırıyorum 3. seansıma gittim haftada 1 gidiyorum ama henüz gözle görülür bi azalma olmadı kaç seanstan sonra azalma olması gerekiyo

Kızlar merhabalar,
Dün akşam saatlerinde alnıma ilk defa iğneli epilasyon yaptırdım, talk pudra kullanıyorum ve madecassol adında bir krem kullanıyorum internette bazı sayfalarda önermişlerdi. Aranızda bu kremi kullanan var mı?

Birde alnımı şişmiş ve çok gergin hissediyorum, sizce bu durum normal mi? Kaşlarımı falan hareket ettirirken canım acıyo biraz gergin olduğundan dolayı ne zamana geçer bu his?

Merhaba Kızlar. Bende iğneli epilasyonu denemek istiyorum uzun zamandır.Açıkçası pek cesarette edemiyorum.Hem sterillik açısından hemde biraz işin içinde iğne olması beni ürkütüyor. Yazdıklarınıza göre gerçekten iyi sonuç veriyor sanırım. Ama işte acaba bende aynı sonucu alabilirmiyim diye düşünüyorum. Cildimde oldukça hassas ve beyaz tenliyim. Çok kararsızım. Benim gibi beyaz tenli ve hassas ciltli olanlar eğer denediyseniz yorumlarınızı almak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar.

Canım kıl yoğunluğun nasıldı. Benim sert baya. Favori bölgemde, Çenemde, özellikle boynumun üst taraflarında gıdı mı derler oralarda. Dakikası 2 tl diyorlar burada. Kaç saat sürüyor 1 seans sizin?

merhaba kızlar ben yüzüme ve koltukaltıma iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim polikiniği aradığımda sadece 15 dakikalık bir boşlukları olduğunu söyledi sizce bu süre içinde en azından faul kısmına iğneli epilasyon yapabilir mi( hafif yanaklara doğru da var)

bende haftaya iğneli epilasyona başlayacağım yüzüm için , lazer çözüm değil diyorlar genelde birde şeftali tüğü değil benimkiler sert ve siyah ,iğneli epilasyon yaptıranlar bana lütfen cevap yazsın iğne yüzümüzde iz gibi bişey bırakıyor mu ,ben 1,2 kişide görmüştüm yaptırmışlar azalmış ama sanki nokta nokta iz gibi duruyordu çene altında özellikle .. lazer çözüm değil bitmez diyolar iğneliye yine dayanırım yeterki bitsin iz felan kalmasın istiyorum.

Kızlar merhaba merhaba..

Ben de yüzüme lazer yaptırmıştım. Sadece elmacık kemiklerimde olan tüyler iyice yayıldı. Şimdi iğneli deniyorum ama ona dayanmak çok zor. Yaptıranlar acısına nasıl dayanıyor. Bide IPL diye bir şey varmış Yaptıran var mı. İğneli epilasyonun gelişmişi diyorlar. Yani gittiğim güzellik merkezi öyle diyor. Ben de öncesinde biraz araştırmak istedim.

Lazerdense yüze igneli daha uygun o kadarda can yakmıyor aslında sivrisinek sokması gibi birşey.Tam bir hafta önce kolumda denendi iğneli,bir hafta geçti nokta nokta kabuklu şekilde hala.O kabukları ellemez yolmaz kendi geçmesini beklerseniz iz bırakmaz pek.

IPL de lazer niye onu önermişlerki size hemde yeni bir sistem bile değil Bence biraz katlanın iğneliye devam edin en iyi sonucu o vericektir size.Çok dayanamıyorsanız eczanede satılan kremler var bölgeyi uyuşturuyor.Merkezinize yada eczacınıza sorun onlar yardımcı olur bu konuda

Arkadaşlar merhaba,

Bu benim forumdaki ilk mesajım. Benim sorunum yüzümdeki, daha doğrusu yanaklarımdaki favori kısımlarda çıkan tüyler. Daha önce, şimdi adını vermek istemediğim, 4. Levent'te bir güzellik merkezine iğneli epilasyon yaptırmıştım. Yalan değil, hizmetleri gayet iyiydi, bir de herkes acıyor falan demiş ama ben küçük ısırıklardan başka bir şey hissetmemiştim. Her neyse, şu an o yere gitmek istemememin nedeni, her ne kadar hizmetleri iyi olsa da, yaptıkları küçük kurnazlıklarla benden fazla para almış olmaları oldu. Onlarla telefonda, yaptıracağımın epilasyonun toplamda ne kadar para tutacağını, ona göre yaptırıp, yaptırmayacağımı, bana tüm fiyatı söylemelerini istemiştim. Merkeze gidip, epilasyon bittiğinde koruyucu krem parası olsun, benim gibi iğneli epilasyonla ilk kez tanışan birinin bilmediği İĞNE PARASI ile olsun, bana baya bir para ödettirmişlerdi. Sonradan bu işlerin ücretlerini internetten araştırdığımda, benden aldıkları iğne parasının da, seans parasının da ne denli yüksek olduğunu anladım. Üstelik yüzümdeki kıllar çok sık diye 1 saatlik seansım bittiğinde, daha para veremeyeceğim için yüzümü de bitirmeden bırakmışlardı.

Her neyse, dediğim gibi yüzüme ilk iğneli epilasyon maceram böyle biraz talihsiz olmuştu. Ama belki benim yüzümün bir özelliğidir, sonrasında sivilce, şişme, ağır bir kabuklanma olmamıştı.

Bu mesajı atmamın sebebi ise, şimdi favori kısımlarındaki tüylerim yeniden çıktı, o yere de gitmek istemiyorum, hem maddi açıdan, hem o yaptıkları şey yüzünden. Sizden, 4. Levent'e yakın, dakikası 2 tl'den ucuz ya da 1 saati bulan iğneli epilasyonlarda uygun paketleri olan bir yer önermenizi rica ediyorum. 4. Levent'ten uzak bir yerde de olur, şu an için konu maddi açıdan uygun bir yer olması.

Buradan söylemek istemezseniz, özelden de yazabilirsiniz. Gerçekten psikolojim çok bozuldu, yüzümü saklaya saklaya gezmekten. Ama evdeki hesap çarşıya uymadığı için, öyle rahatça bir güzellik merkezine girip, parası neyse verip, yaptıramıyorum. :/

Şimdiden teşekkürler.

Meraba siz yüzünüze iğneli epilasyon yaptırdıniz mi. Ben 1 yıl oldu lazer yaptırıyorum yüzüme faul kısımlarında incelme ve azalma oldu ama çene kısmında bu defa izin sakal gibi tüyler çıktı. Acaba iğneli epilasyon nasıl olur. Birde dakikası ne kadar oluyor genelde. Bana 3 lira dendi ama biraz pahali sanki

Merhaba :) Hayır yüzüme hiç epilasyon yaptırmadım sadece kolumda denedik ufak bir bölgesinde :) Lazerde ince tüyler çogalabılıyor evet o yüzden iğneli bana göre en güzeli olur.Çok fazla can yakmıyor,3 tl de evet biraz fazla gibi geldi oldugunuz bölgede bir arastırın internette arayıp sorun fıyatları derim.Tabi gideceğiniz yer çok önemli,hijyenik olmalı.Kullandıkları iğneyi ilk size açmalılar.Çoğu yer ilk gittiginizde igneyi satıyor size zaten ortalama 8-10 gibi bir fiyata gittikçe onuda göturuyorsunuz.Tabi aslında ignenin malıyeti bu kadar değilde işte o şekilde satılıyor :)

Doktorum bana dedi iğne vericem sana özel dedi 10 lira fiyati da. Şimdi benim yüzümde faul kısımlar inceldi ama yine de hepsi tamamen gitsin istiyorum iğneliyle gider demi. Zaten araştırdım hep buraları da okuyorum 1.5 veya 2 den yaptıranlar var

%90 olumlu sonuç alırsın canım merak etme :) Ama diğer fiyatlarıda bir araştır derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…