İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

%90 olumlu sonuç alırsın canım merak etme :) Ama diğer fiyatlarıda bir araştır derim
Sağolasın canım ya. Aslında dışardan bakıldığında belli olmuyor ama ben bildiğim için yapıldığını gözüme çok batıyor. Inşallah tamamen biter. Tabi ki dakikasıni 3 liradan yaptırmam. Peki 1 dakikada kaç kıl köküne etki ediyorlar biliyor musun

Valla canım o yaptırdıgın kişiye göre değişir,işinin ehli deneyimli biri eli hızlıdır 5 dakikada yapar,diğeri acemidir 10 dk sürer

Merhaba herkese. Ben 22 yaşındayım ve tüy sorunum yüzümde ensemde kendimi bildim bileli var. Uzun zamandır araştırıyorum acısında falan da değilim inanın temiz güvenilir bir yer olsun istedim ama bir türlü güvenip yaptıramadım iz kalmasından korktuğum için. Sonra bir yerde üstelik tavsiye üstüne gittiğim yerde denedim ve şuan minik minik iğne izleri var 1 ay olmasına rağmen sadece geçmesini umuyorum ama pek umutlu da değilim. Yani anlıyacağınız oydu buydu derken kaldım bu dertle. Tabii pes etmek yok yola devam bir şekilde kurtulucam bunlardan diye umuyorum :) Cildim hassas ve beyaz tenliyim. İstanbul'da Avrupa veya Asya da farketmez ama Avrupa yakasında olması tercihim denediğiniz ve güvendiğiniz bir yeri tavsiye etmenizi rica edicem. Umarım herkes derdine çare bulur bir an önce kurtulur şu tüy derdinden.

çene altımdaki tüyler için ilk defa iğneli epilasyon yaptırıcam, cumartesiye randevu aldım ancak aklıma takılan bişey var, işlemden sonraki gün yüzüm ne durumda olacak?
pazar günü arkadaşımın kızının doğum gününe gideceğim, çok kötü görünür mü? resim falan da çekilir bol bol, rezil olmak istemiyorum

Valla ben yüzüme lazer epilasyon yaptırdım tamamen bitmedi iğneliyi deneyeceğim o yüzden bilmiyorum ne durumda olur ama okuduğum kadariyla 15 20 güne kadar kabuk bağlayıp sonra dokuluyormus. Sen cumartesi günü sor bakalım. Bir de dakikada kaç kıl köküne etki edecek doktor ve de dakikasıni kaç tl den yapacak bende yaptıracağım ya o yüzden merak ediyorum

Dakikada kac kil kokune islem yapilacagini sormadim bile, deneyimsizlik iste ama dakikasi 2 tl. Benim yaptiracagim alan cok kucuk sadece cene alti ve toplam 30 kok bile yoktur belki ama cok sert ve siyah olduklari icin rahatsiz ediciler.

Dakikada kac kil kokune islem yapilacagini sormadim bile, deneyimsizlik iste ama dakikasi 2 tl. Benim yaptiracagim alan cok kucuk sadece cene alti ve toplam 30 kok bile yoktur belki ama cok sert ve siyah olduklari icin rahatsiz ediciler.
Hımm anladım. Onu da sorsana dakikada kaç kıl köküne etki ediyorlar. Ben çok araştırdım bu iğneliyi etkili bir yöntemmis. Bir de steril olmasına dikkat et sana özel iğne olacak sadece sana kullanacak onu. Bir de cihazi ve modelini gör.

Estetik tip merkezi gidecegim yer, arkadasim ayni merkezde lazer epilasyona gidiyor cok memnun. O yuzden hijyen kismina guvendim simdiden. Igneyi 25 tl ye vereceklermis bende kalacakmis, artık cumartesi gittigimde ogrenirim kac dakikada kac kil kokune islem yapildigini, buraya da yazarim mutlaka :)

Sağol canım yazarsan sevinirim. Bana da doktor igneyi 10 lira alacaksın dedi. Onlar verecekmis

meraba pelin, yüzüne iğneli epilasyon yaptırdın mı? nasıl oldu merak ediyorum. haber verirsen sevinirim..

meraba pelin, yüzüne iğneli epilasyon yaptırdın mı? nasıl oldu merak ediyorum. haber verirsen sevinirim..

Evet yaptirdim 5 dk surdu 20-25 kila islem yapildi. Ama sari tuylere dokunmamis oysa ben cene altimin pruzsuz olmasini istiyorum gunes vurunca parlayan uzun sari tuyler istemiyorum. O yuzden bidahaki gidisimde onlari da almasini isteyecegim. Su an cene altim kabuklanmis durumda maddecasol suruyorum. Insallah haftasonuna kadar kabuklar düşer cunku bu halde markete bile cikamiyorum... ilk seanslarda islem sıklığı cok yakin olacakmis, cikinca gel dedi kiz bana tarih vermedi. Ama 2 haftada bir gitsem ve 1 haftayi bu kabuklarla gecirsem halim ne olur bilmiyorum... neyse bakalim yaza kadar devam edicem insaallah cektigim eziyete deger.

Hımm 5 dakikada iyi kıl köküne etki etmiş tabi bence. Normalde iyi midir bilmiyorum. Kabul görüntüsü çok mu kötü ya. Peki kaç seansta bitermis birsey dedi mi

Hımm 5 dakikada iyi kıl köküne etki etmiş tabi bence. Normalde iyi midir bilmiyorum. Kabul görüntüsü çok mu kötü ya. Peki kaç seansta bitermis birsey dedi mi

Aslinda 5 dakikadan uzun surdu bence ama 5 dk parasi aldi. Bundan sonra da her seansta 10 tl aliriz dedi dakikasi 2 lira zaten. Ama keske sarilara da islem yapsaydi da 10 dk surseydi.
Kabuk goruntusu bende kotu ama soyke bisey var benim cildim cok hassas sirle aldirdigimda da yara olup kabuklanabiliyordu haliyle ignelide baya kotu oldu.
Ne kadar surecegini sordum. Kil kokleriniz cok guclu, az ama olanlar sakal gibi o yuzden 1 yili bulur dedi

Hımm 1 yıl baya uzun surermis. Bakalım bende gittiğimde ne diyecek. Benim tüylerim ince ama lazer yapıldığı için biraz uzun çıkıyorlar tabi. Kalın değil ama. Senin kiler baya kalın mi

Hımm 1 yıl baya uzun surermis. Bakalım bende gittiğimde ne diyecek. Benim tüylerim ince ama lazer yapıldığı için biraz uzun çıkıyorlar tabi. Kalın değil ama. Senin kiler baya kalın mi

Benimkiler miktar olarak az ama kalinlik olarak baya baya sakal gibi maalesef cok koklu ve sertler. Tamamen kurtulacaksam 1 yila raziyim. Omrum elimde cimbizla geçiyor yoksa.

Benimkiler miktar olarak az ama kalinlik olarak baya baya sakal gibi maalesef cok koklu ve sertler. Tamamen kurtulacaksam 1 yila raziyim. Omrum elimde cimbizla geçiyor yoksa.
Insallah kurtulursun. Bende yazarım buraya gelişmeleri. Bakalım ne olacak

Benimde iğneliye gitmem lazım yüzüm için. Daha önce de gittîm. Nasıl dayanıcam bilemiyorum. Cok korkıyorum. Her gittiğimde bi daha yaptırmıcam bu nasıl bir zulüm diyorum. Koltuk altına dayanıyorum ama yüze dayanamıyorum. Napıcam ben lazere mi gitsem. Offf cok acıyoo.

Meraba. Yüzüne daha önce iğneli yaptirdin mi. Sonuçları nasıl gerçekten yapılan yerde çıkmıyor değil mi. Sonrasında yüzde nasıl bir etkileşim oluyor. Valla yüzüne lazer hiç yaptırma derim çünkü benim nerdeyse 1 yıl oldu yüze lazer yaptırıyorum sadece incelme oldu. Bazı tüylerim kalınlasti sakal gibi uzun çıkıyor bende iğneli yaptırıcam doktor la konusacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…