İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Git bakalım iyice sor soruştur. Baktım dediğin yere de. Dakikasıni kaç liradan yapiyorlarmus sor bakalım. Birbirimizi haberdar edelim

Gittim ama iğneli yapan kadın yoktu. dakikası peşinde 1.50 kartta 2.00 tl imiş. tekrar gideceğim.

Kizlar merhaba benim de yuzumde ince tuyler var cok rahatsiz oluyorum kafayi taktim baya. 1 kere agda yaptirdim ondan sonra cikanlar sanki daha uzun ve sık cıktı igneli epilasyon yaptirmak istiyorum ben de ama nereye gidecegimi bilemiyorum. Adanada oturuyorum tavsiye edebileceginiz bir yer var mi? Yada gidip konustugum yerin iyi oldugunu nasil anlayabilirim :/

Meraba canım. Ben Adana'nın kozan ilçesinde oturuyorum o yüzden pek bilmiyorum ama sen Ortadoğu hastanesinin cildiye bölümüne git doktor kontrolünde yaptır. Çünkü burda da var Ortadoğu hastanesi burda yapıyorlar lazer. Orda da kesin yspiyorlardir. Iyi ce sor aklında hiç soru işareti kalmasın iz kalır mı v.s.

Tesekkur ederim cevap icin hastanede yaptirmak daha mantikli aslinda ben gidip sorayim en iyisi.

Hımm yine iyi bana 3 lira demişti. Tüylerine bakmadilar mi

oo linkini verdiğim yere gittim, süreyya güzellik merkezi. hayatımda bu kadar kötü muamele görmedim. durumu anlattım lazer yaptırdım, yüzümdeki tüyler dağıldı dedim. ağda, iple aldırdım ama köklü sonuç istiyorum dedim.. İğneli de bir kaç yerde denedim, ama çok acıtıyor, sizi de internette gördüm, acısız iğneli epilasyon yazıyordu dedim. süreyya hanım dicem, artık ne diyeyeim bilemiyorum, yüzünüze bi bakayım, küçük bölgelerle çalışmıyorum ben dedi, neyse baktı, siz iğneli başka yerde çalışmışsınız, yüzünüzde lekeler kalmış. ben lekeli yüzle çalışıp da kendi adımı lekeleyemem dedi. ilk onunla başlamam gerekiyormuş, gidip daha önce nerede yaptırdıysam orada yaptıracakmışım.. neye uğradığımı şaşırdım...içimden hiç iyi dilekler geçmiyor, allaha havaşe ediyorum. tamam prensibi öyle olabilir ama bu kadar çirkin ifade etmesine çok şaşırdım. güzellikle anlatacağına, sizden kazanacağım para önemli değil benim için, ben adımı lekeleyemem diyor. kendimi sokak kadını gibi hissettim. daha önce de yazmısımdır belki, bizim ailenin kadınlarında cilt lekeleri genetik, güneş leke yapar cildimizde. annemde teyzelerimde de öyle. teyzem annem baş örtülü baş örtünün kapattığı yer bembeyaz diğer yerler ise lekeli. ben de korumaya çalışıyorum kremlerle. önlemeye çalışıyorum, belki bir iki tane iğneli epilasyon lekesi de olabilir..neyse çok kötü hissettim kendimi. müşterilerine böyle davrannıyorsa o dükkanın nasıl bereketi olur..neyseee...

ben de topikte bahsedilen dilek yasin e gittim. dilek hanımın eli hafif ve çok çabuk. regli bitsin randevu alacağım. allah süreyya gibilerine muhtac etmesin. dilek yasinin dakikası 90 kuruşş..bugünlük de maceram da böyle..

Hımm hiç hoş birşey olmamış canım ya. Inşallah bu gideceğin yerde türlerinden tamamen kurtulursun. Ve dakikası 90 kuruş çok mu iyi ne. Ben 1 liradan asagida yapılmaz diye tahmin ediyordum

Hımm hiç hoş birşey
olmamış canım ya. Inşallah bu gideceğin yerde türlerinden tamamen kurtulursun. Ve dakikası 90 kuruş çok mu iyi ne. Ben 1 liradan asagida yapılmaz diye tahmin ediyordum

günaydın canım. Buranın ortalaması 1 tl. 6kurısa 75 kurusu da yapanlar var.

nenuya gittin mi iğneli epilasyon yaptırdın mı?
Meraba ben yazamadım bir türlü. Gittim iğneliye konuştuk doktor iz kalabilir dedi bu riski alıyorsan yapalım dedi bende sadece bir kısmın yaptırdım bakalım 2 aya kadar anlarız dedi. Yaptıktan sonra da iz kalmayacak gibi görünüyor dedi çok kabarma olmadı dedi. Böyle işte sen ne yaptın tekrar gittin mi

merhabalar, ben dün kol altına yaptırdım. zaten yaptırıyordum ve bitti sayılır. yüz içinde 23'üne randevu aldım..ama yüze daha önce yazdığım yere gideceğim..

merhabalar, ben dün kol altına yaptırdım. zaten yaptırıyordum ve bitti sayılır. yüz içinde 23'üne randevu aldım..ama yüze daha önce yazdığım yere gideceğim..
Meraba. Peki iğneli sonrası o bölgede nasıl bir etkileşim oluyor. Benim çok az bir bölgeye denemek amaçlı yapıldı pek iz yok gibi..

Birde ben sordum dakikada kaç kila etki ediyorsunuz diye 5 kıl kesin dedi. Inşallah öyledir

Birde ben sordum dakikada kaç kila etki ediyorsunuz diye 5 kıl kesin dedi. Inşallah öyledir
Mrb bende pazartesi cenem icin alex diye makineyle laxere basladim burdan okuyunca korkum ya cogalirsa diye birakip bende igneliyemi gitsrm cok acitirmi acaba benim cildimde hassas iple bile yara oluyoo onerilerinize ihtiyacim var sagolun bosuna lazere para vermek istemiyorum

Meraba canım. Ben açık tenliyim ilk lazeri yaparken Alex le başladı sonra ndyag la devam ettik benim kıl yapim inceymis sadece azalma oldu tamamen bitmedi. Zaten doktor da tamamen bitmez diyor. Benim cene kısmında cogslmakar oldu. Tabi her yüz farklı senin ten rengin kıl yapın nasıl bilmiyorum. Ama çok göze bakmıyor sa yüze lazer hiç yaptırma derim. Igneyi için kesin çözüm deniliyor bende bir bölgeye denedik sadece sonucuna göre devam etcez

Tesekkur ederim cevabinz icin ben kumralim tuylerim artik siyahlasti goze batiyo beni cok rahatsiz ediyo bide beyaz tuylerde var onlara etki edermi lazer igneliyede 3 gunde giden varmis duyunca yine kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…