İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Bugun ceneme yaptirdigim igneli epilasyonun uzerinden 1 hafta gecti ve benim cenem hala yara halinde ustelik yeni tuyler de cikti bile yani en gec haftaya yine gitmek zorundayim
Ne olacak boyle epilasyona gittigim surece kabuklu ceneyle mi dolasacagim. Bu kadar olmasi normal mi acaba yoksa kadin yanlis islem mi yapti?

Valla ben hiç yaptırmadım konuşacağım doktor la nasıl olacak bende bilmiyorum. Senin gittiğin kişi doktor mu. Inşallah gider ya.

Merhaba canım, ben 12 seans falan gittim lazere, daha cok dağıldı, hatta boynumda yoktu, boynuma da dağıldı. o da nasıl oluyor, guzellık uzmanı boyunda bı tane goruyo oraya atış yapıyo, yandakılerde cıkıyo bu sefer. Yuzume bıkac seans iğneliye gittim ama acısızdı, yanı normale gore bıraz daha az acıyordu ama sonra makına bozuldu, tekrar geldı ama acısı arttı, bıde bozulmadan once de tuylerı cımbızla çekerken hıssedıyordum. Yanı yaptıkları işlemden memnun kalmadım.
Guvenemedım, normal bı yere de gıdemem, acısı cok fazla, yazmıştım ya koltuk altına bıle zor dayanıyorum. Bı yer duymuştum iş yerındekı arkadaşlardan bıde orayı deneyeyım dıyorum. Haftaya regli olacam, regli bitsin araştıracağım...Normalde dayanıklıyımdır, ama ozellıkle dudak ustunde mahvoluyorum. Gözlerımden yagmus gıbı akıyor. Bırılerı akıl versın, iğneliye nasıl dayanıyorsunuz....off aklıam geldıkce ağlayacak gıbı oluyorum....

Canim benim yüzümde aynı senin dediğin gibi oldu. Favori kısımlarında azalma ve incelme oldu ama çene ve boynumda yer yer tüyler uzaktan bakılınca belli olmuyor ama yakından belli oluyir. Bende haftaya cumartesi gideceğim. Ceneme iğneli yapacağını söylemişti ben her tarafa yapmasını isteyecegim. Çok mu acıyor ki. Öncesinde ilaç surmuyor mu. Ve de iz kaldı mı hiç mi azalma olmadi

Canım sen kaç seans gittik lazere, hastanede mi yaptırdın, güzellik merkezinde mi. tüm yüze ne kadar ödüyorsun. Ben tekrar lazere başlayacağım sanırım çünkü benim tüm yüzümde var, dedim ya sadece elmacık kemiklerimden rahatsız olduğum ıcın gıtmıstım aslında, iyice dağıldı. şimdi tüm yüz iğneliye dayanamıyorum. sadece cene dudak ustu vs olsa neyse. ama tüm yüz 1 saat sürüyo iğnelide. Artık azalınca iğneli denerim tekrar.

ayrıca bi yerde acısını azaltan bı krem suruyolardı ama yıne de hıssedıyordum....

İşin ehlini bulmak önemli sanırım denemek istediğim bir yer kaldı.. İnşallah işe yarar.

Canim ben cilt doktoruna gittim. Benimde yanaklarimsakinden rahatsızdım gittim oralar azaldı tüylerim de inceldi biraz ama doktor bana yüz lazerle tamamen bitmez sadece incelme ve azalma olur dedi. Bende gidince tekrar konuşacağım. Birde ince tuylerı lazer görmez diye bana q Civic diye bir işlem varmış onu yapacaktı onu da konusacagim

azaldıysa iğneliyi bir dene ama internetten de araştır. İşin ehlini bulmaya çalış. Ben de iz kalmadı, ama maazallah yüz çok önemli. Bide mümkünse acısz bi yer bulmaya çalış. Sen şanslısın, azalmış iyice. Bende azalana kadar lazere gidebilirim. Şu ara bir karar vermem lazım. Bi seans daha iğneli denemek istiyorum dayanabilirsem.

Valla ben hiç yaptırmadım konuşacağım doktor la nasıl olacak bende bilmiyorum. Senin gittiğin kişi doktor mu. Inşallah gider ya.

Klinik ama islemi yapan guzellik uzmani.
Bilemiyorum benim cildim mi cok hassas yoksa yapan mi yanlis yapti...

Belki de senin tüyler ince olmadığı için mi çok acıyor acaba. Buraya sonuçları ve doktorla konuşmamız mutlaka yazacağım. Internetten çok araştırdım iğneliyi. Yüze lazer yaptırıp bizim gibi tuylerı çoğalan memnun kalmayankar çözümü iğnelide bulduklarını yazmışlar ama tabi işin ehli olan kişiyi bulmak onemliymis. Kil kokune uzun süre etki ederse cilt yanabilirmis kısa tutarsa şanslar uzarmis ortaya bulmak lazımmış. Doktorla konuşurken bilinçli gideceğim biliyorum araştırdım. Sen dakikasıni kaç tl den ysptifmistin

Klinik ama islemi yapan guzellik uzmani.
Bilemiyorum benim cildim mi cok hassas yoksa yapan mi yanlis yapti...
Canim iyice konuş araştır sor makineyi görmek iste modelini al. Bunlar hakkımız bakmak istiyorum de. Ben doktor diye guvenmistim ama lazerle tamamen gitmeyecegini daha sonraki seanslarda söyledi. Madem öyleydi baştan deseydi bende ona göre yaptırmazdim yan etki yapıp bazi tüylerimi kalınlastiracagini bilsem hiç baslamazdim belki de. Bunları da hep konuşacağım.

Ben eskişehirdeyim dakikası 70 kuruş, 1 tl ye gıttım. hastanede lazer yüzüme 60 tl verdım.
se nerdesın lazere ne kadar verıyosun.

Ben eskişehirdeyim dakikası 70 kuruş, 1 tl ye gıttım. hastanede lazer yüzüme 60 tl verdım.
se nerdesın lazere ne kadar verıyosun.
Ben kahramanmarasta yim yüze lazer seansı 90 tl den yaptırıyorum. İğneli yi de dakikasi 3 liradan dedi ama bana pahali geldi. O fiyattan yaptırmam

Tamm canim haftaya cumartesi gideceğim. Inşallah kurtuluruz şu tüyler den.

Başka bir bölge olsa bu kadar umurumda değil, ağda var allaha şükür. ama yüz çok hassas, sürekki epilasyon yaşlandırır, yıprandırır leke yapar. Zaten yüzümde güneş lekeleri var....

Başka bir bölge olsa bu kadar umurumda değil, ağda var allaha şükür. ama yüz çok hassas, sürekki epilasyon yaşlandırır, yıprandırır leke yapar. Zaten yüzümde güneş lekeleri var....
Öyle diyorsun aslında ben çok tereddüt ettim yüze lazeri. Ama doktor olduğu için guvendim. Birde ben araştırıyorum. Okuduğum kadariyla yüz en gec biten yer. Yüzden sonra da bıyık bölgesi en gec bitiyormus. Yüz bölgesindeki kıl kokleri sacimizdakinden daha fazlaymis

Ben de dışarı çıkıcam bugün. Şu arkadaşlarımın dediği yer vardı ya oraya gideceğim tanışmak için, birkaç deneme de yaptırırım eğer uygunlarsa. Kafama yatarsa da regli sonrasına randevu alırım...10 gün sonrası yani. aklımda kalan tek yer burası.

Bak sana da linkini atayım bi göz at istersen..Acısız iğneli diyor, eskiden bizim iş yerinden bir sürü kadın oraya gitmiş...

http://www.sureyyaguzelliksalonu.com/uygulamalarimiz/acisiz-igneli-epilasyon

Ben de dışarı çıkıcam bugün. Şu arkadaşlarımın dediği yer vardı ya oraya gideceğim tanışmak için, birkaç deneme de yaptırırım eğer uygunlarsa. Kafama yatarsa da regli sonrasına randevu alırım...10 gün sonrası yani. aklımda kalan tek yer burası.

Bak sana da linkini atayım bi göz at istersen..Acısız iğneli diyor, eskiden bizim iş yerinden bir sürü kadın oraya gitmiş...

http://www.sureyyaguzelliksalonu.com/uygulamalarimiz/acisiz-igneli-epilasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…