İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Tesekkur ederim cevabinz icin ben kumralim tuylerim artik siyahlasti goze batiyo beni cok rahatsiz ediyo bide beyaz tuylerde var onlara etki edermi lazer igneliyede 3 gunde giden varmis duyunca yine kararsiz kaldim
Canim beyaz tuylerı görmez. Seni korkutma ve kafanı karıştırmak istemem. Ama biz lazere başladığımda benim sadece favori kısımlarım da vardı digercyerkerdeki tüyler normal di hiç belli bile değildi sonra tüm yüze yaptırmak istedim. Doktor bana baştan ince tuylerı görmez dedi. Bende ince tuylerı görmez ama kalinkari da tamamen götürür zannettim ama tabi öyle olmadı. Azalma oldu sadece. Ve çene kısmına tüyler kalınlaştı ve de sakal gibi oldu ama ince çıktı. Igneliyi denedik bir bölgeye bakalım sonuç ne olacak.

Bendw netten baktim alex yuzde kullanilmaz diyo gittigim yer hastane alex kullaniyo kontrole gidince sorucam burda igneli yapan iyi yer varmis orayada gidip konusayim sizdende hayirli haberler aliruz insallah

Bendw netten baktim alex yuzde kullanilmaz diyo gittigim yer hastane alex kullaniyo kontrole gidince sorucam burda igneli yapan iyi yer varmis orayada gidip konusayim sizdende hayirli haberler aliruz insallah
Insallah. Iyi ce araştır yüz bu sonuçta. Yüze sürekli alex yapılmaz diye biliyorum. Içinde sinmiyor sa devam etme. Benim gittiğim de doktor ama önceden herseyi anlatıyor işte sadece bana yan etki yapıp ince tuylerı kalınlastiracagini soylememisti.

Tesekkur ederim cevabinz icin ben kumralim tuylerim artik siyahlasti goze batiyo beni cok rahatsiz ediyo bide beyaz tuylerde var onlara etki edermi lazer igneliyede 3 gunde giden varmis duyunca yine kararsiz kaldim

Merhaba canım, ben önceki sayfalarda da yazdım. Lazeri tavsiye etmiyorum. Ben sadece elmacık kemiklerimin üstündeki tüylerden rahatsızdım. 12 seans hastanede lazere gittim, tüm yüzüme dağıldı. Şimdi iğneliye gidiyorum. O zaman iğneli epilasyon diye bir yöntemden haberdar olsaydım lazere hiç başlamazdım..

Kelebekcim meraba. Ben bugun kontrole gittim tekrardan güzel sonuç iyi dedi leke kalmıyor dedi ocağın sonunda gideceğim yapacağı bölge çok olduğu için 4-5 saat sürer dedi. Onu da hesapla dim çok pahalı oluyor ya. Kurtulmak için bi o kadar daha para mı vermem lazım. Valla ben dakikasıni 1 liradan fazlaya yaptırmam zaten lazer yüzünden oldu bundan dolayı iğneliye yöneldik. Birde şehir dışından geliyorum bunların hepsini söyleyeceğim.

Merhaba tatlım sen yüz bölgesine yaptırmıyor muydun; 4-5 saat hangi bölge için. Zamanla tüylerde süre de verdiğin para da azalacak. Bunları düşün..Ben de perşembe günü yüzüm için yarım saat gittim. Haftaya salı akşamına da randevu aldım. 1 saat daha çalışacağız. Ondan sonra 15 günde 1 gideyim diyorum. Çıktıkça gitmiş olurum...

Evet yüz yaptırıyorum ama biz sağlam çalışıyoruz ayda 1 çağırıyoruz daha sonra 2 3 aya bir çağırıyoruz dedi. Ben haftada çağıran yerlerde var dedim onlar küçük bir bölgeye yapıyorlar dedi biz biraz geniş çalışacağız ondan öyle dedi.

sen hastanede mi yaptırıyordun. Eskişehirde hastanede yapılmıyor maalesef. Bide acı durumunu soracaktım. Dudak üstüne yapılırken, gözlerim yağmur gibi oluyor.

sen hastanede mi yaptırıyordun. Eskişehirde hastanede yapılmıyor maalesef. Bide acı durumunu soracaktım. Dudak üstüne yapılırken, gözlerim yağmur gibi oluyor.
Ben Dermatoloji kliniğinde yaptırıyorum doktor yapıyor. Dudak üstüne daha denenmedi. Ama ufak bir bölgeye yapıldığında hiç krem filan sürmedi çok canım yanmadi zaten 2. Ci seviyede yapıyorum dedi. Belki o yüzden çok acı hissetmedim.

Mrb bende persembe gunu icin Bursada guzellik merkezinden randevu aldim lazer kontrolunede gitmicem ignelidende korkuyorum ama hakkimizda hayirlisi olur insallah

Kızlar merhaba ben de yüzüme iğneli yaptırmak istiyorum. Çenemin altında yirmi otuz tane kıl var. Sakal gibi. İğneliye gitsem sonuç alabilir miyim? İzmirdeyim önerebileceginiz bir yer var mı fiyatı da uygun olan

Meraba iğneli için kesin sonuç deniyor. Bende bir bölgeye denemek için yaptırdım şimdilik bir sıkıntı yok. Izmir'de nerde var bilmiyorum ama hastanede cildiye ye git ordan belki o yönlendirir seni. Ben kahramanmarasta yim

Umarım benim için de kesin sonuç olur artık başa çıkamıyorum çünkü her hafta almaktan bıktım. Teşekkür ederim bu arada yazdıgınız için

Umarım benim için de kesin sonuç olur artık başa çıkamıyorum çünkü her hafta almaktan bıktım. Teşekkür ederim bu arada yazdıgınız için
Rica ederim ne demek. Ama lazer yaptırma derim. Daha çok çoğalıyor

Bugday tenliyim cenemde yirmi beş tane falan kıl var onun dışında tüy var onlar rahatsız etmiyor ama kıllardan cok rahatsızım

selam ;

igneli epilasyon yaptirmak istiyorum çene biyik cene alti icin ..
Zeynep polat gibi bircok yer duydum ama bir kere oluyo hatalar telafisi olmayan
Ben hic yaptirmadim
Tavsiyeniz kesin cozum icin nedir?
Avrupa yakasi icin ?

canım sen nereye gittin ve sonuç ne şimdilik acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…