İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

kızlarr iğneli epilasyon yatırın . ben çok memnunum . ama bıyık çok acıyorrrrrrrrr. gözlerimden yaş geliyor resmen. ama katlanıcam güzel olmak kolay değil. kıl yüzünden insan yüzüne bakamıyordum :))))))

Nereye gidiyosun peki hangi şehirdesin

Merhaba
İğneli epilasyona ilk defa yüz bölgem ile başlamıştım. Yüzümde ki tüylerden o kadar rahatsız oluyordum ki, lazer ile de görülemeyecek kadar ince olduğundan gidemiyordum. Ablamın citi çok incedir, kılcal damarları hafiften gözükür, birgün evimize yakın bir yerde iğneli epilasyona gittiğini görünce ve daha sonrasında da hiçbir yara izi kalmayınca, benim yüzüm ondan daha kalın olduğu için cesaretlendim. İlk zamanlar bayağı uzun seans ve kabuklarla cildim doldu. Millete alerjim var diye geçiştiriyordum. Bu süreçte cilt bakımının ne kadar öenmli olduğunu fark ettim. Seans sonrası iğneli yerle henüz açıkken hemen madecasol sürüyordum, bu kremi cildim emdikçe ve yaralar kabuklaşana kadar 2-3 gün deva ettiriyordum. Ardından kabuk olunca da gerçek buğday yağı (piyasada çoğu z.yağı ile karıştırıp ucuza satıyor) sürerdim ta ki kabuklar dökülene kadar. Kabuklar dökülünce de ara ara buğday yağı ile masaj yapar yedirirdim. Buğday cilt tedavisinde en iyi yağlardan bence. Bu şekilde yapa yapa hiç bir iz kalmadı ve yüzümde ki o tüylerden sonra resmen ferahlık hissettim. Şimdi 6 ayda 1 çok az belki de yılda 1 seansa giriyorum.
Toplamda benim temizlenmem 6 seansı buldu.
Daha sonra enseme başladım, Küçükken annem saçımı erkek modeli gibi kestirirdi ve kuaförlerde enseme habire jilet ata ata orayı çok kötü yapmıştı. Ensemde bayağı para ve vakit harcadım ama sonuçlar paha biçilemez bence :)
Koltuk altımıda ilk önce lazer ile azalttım, sonra iğneli ile sıfırladım. Resmen rengi açıldı, şimdi hiç derdim yok.
Kuzenim yüzüne yıllarca belki 8-10 yıldır lazere gidiyor ama tırt. Lazer sadece azaltır ama iğneli kökten çözüm.
Umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bende gecen ay gittim ama cok canimi yakti yaa biraktim yine ama son derece etkili cozum oldugunu dusunuyorm.

Bende gecen ay gittim ama cok canimi yakti yaa biraktim yine ama son derece etkili cozum oldugunu dusunuyorm.
Merhaba
Tabi ki acıyor ama kurtulmak için dayanabilirsiniz. Zaten bir kaç iğneli ile battıktan sonra bölgede uyuşma başlıyor. Gerçi benim acı eşiğim yüksektir o yüzden ben hiç bir zaman dayanamayıp bırakmadım. Eğer dayanamıyorsanız size önerim emla kremdir. Eczaneden bulabilirsiniz, seansa gitmeden 1-1,5 saat önce sürüyorsunuz ve hiç bir şey hissetmiyor ya da çok az hissediyorsunuz. Ama kremin fiyatı fena 95TL idi geçen yıl aldığımda. Ben almadan 1 ay önce sorunca 60TL idi, bakanlık sağolsun bindirmiş fena

Cok pahaliymis yaa gercektende bu krem ben hic dayanikli degilimde ondan bidaha cesaretim yok igneliye

Cnm Yazını hayranlıkla okudum çok tşk ederiz verdiğin bilgilerden dolayı ben il dışına çıkmak zorunda kaldığım için medicasol krem kullanamadım bir sıkıntı olur mu sence? İzler duruyor yüzümde baya üzülüyorum çok zaman oldu ama geçmedi nokta nokta küçük kırmızı izler aynen alerji gibi ne kadar sürede geçiyor? Bide cnm ben dayanamadığım için seanslar 10dk falan sürüyor 4. seansıma gittim. Normalde 3. seviyede çalışıyordu bu defa 4. seviyede çalıştı ve çok canım yandı senin kaçıncı seviyede çalışıyordu? Bide bir seasda kaç dk sürüyordu? Çok çoook tşk ederim şimdiden çok soru sordum hakkını helal et:)

Merhaba Shadow
Elbette soru sorabilirsin ne demek :)
Yüzüne şu aşamada madecasol değil de buğday yağı sürmen daha faydalı olur diye düşünüyorum. Şu anda yaralar çok fazla neme ihtiyaç duymaktadr. Eğer nemlendiremezsen iz kalır. Günde 2-3 defa yağ eline damlat sonra cildini okşar gibi yedir.
Benim kaçinci seviyede çalışıyorlardı bilmiyor m ama uyguladıkları akım yüksekti sanırım 80-85 gibi. Epilasyon yapan abla kendi demişti dayanıklısın sesin çıkmıyor diye :) benim 10dk.lık seansım hiç olmadı genelde 2 saat ya da 1 saat oluyordu en başlarda, tüyler bayağı azalınca 3 bölgemin toplam seansı 1-1,5 saat sürer oldu.
Nemlendirmek çok önemli, lütfen unutmayın.

Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ben de gitmek istiyorum ama uzatmam gerekiyormuş diye duydum her gün insan içine çıkıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum

valla bende makinın jilet bölümleri oluyoya onunla kısaltıyorum ama haftada 2 kez kısaltsan yetiyo çünkü seyret çıkıyo baya benm yüze 2. iğnelde bitti baya azaldı

Bende dun gittim biyik ve ceneye biyik cok aciyo vazgecmeyi bile dusunuyorum orta kismi ozellikle cok aciyo cene kisminsaki tuyker azaliyo gibi

bıyığa lazer benmki lazer bile canımı alıyo valla iğneli yaptıramamki uyuşturucu kreme rağmen zor dayanıyorum

Çok tşk ederim cnm benim önce kalınları aldı ama inceler duruyor hala ben dayanamıyorum ağrısına valla helal olsun sana cnm :)

Merhaba tavsiye uzerine gittiginiz yer handan hanim miydi? Ben de gitmeyi dusunuyorum ama iz kalir diye cok korkuyorum beyaz tenliyim ve hassas bi cildim var. Lutfen memnun kalmadiysaniz soyleyin magdur olmak istemiyorum

Merhabe hanımlar!
Ben yaklaşık 8seans iğneli epilasyona başlamıştım fakat daha sonra lazer yaptırdım ve daha beter oldu kalın tüyler inceldi fakar boyun ve cene kısmında epey coğaldı ve artık çaresiz kaldım..
Fransa'da yaşadıgım için burda yaptırmak zorundayım ve burda fiyatlar cok pahalı öğrenci oldugum için bi süre ara vermek zorunda kaldım artık lazer ile devam etmek istemiyorum sizce igne epilasyon ile devam etmem gerekiyor mudur?
Simdiye kadar 600 € gitti boşu boşuna...:/

Meraba ben de ilk önce lazer yaptırdım yüzüme bitmesini beklerken çoğaldı ince tüyler uzun ve kalın çıkmaya başladı. Sonra iğneli epilasyonda az bir bölgeye deneme yaptık iz kalıp kalmadığını görmek için çok şükür iz kalmadı. Yaptığı bölge çok ufak olduğu için pek birsey fark etmiyor ama doktor bana 20 kila etki ediyorsak 10 tanesi çıkmıyor kesin olarak 10 tanesi çıkıyor böyle böyle azalıyor ve bitiyor dedi. Çok araştırdım iğneliye kesin çözüm diyor herkes iğneli yaptırıp ta tüylerim bitmedi diyen okumadım hiç. Sen ne güzel iğneliye baslamissin keşke onunla devam etseymissin. Bu arada bende lazere 8 veya 9 seans gittim benimki de 1000 e yaklasmistir. Bana göre de boşa gitmiş bir para lazere verdiğim. Inşallah iğneli de çözüm bulurum da boşa gitmez. ..

Meraba senegal. Nasılsın. Tekrar gittin mi selda hanima. Sonuç nasıl oluyor.

arkadaşlar bende lazere gidip munzarip olanlarınızdanım.... ufacık bir alan neredeyse yanağıma kadar gelen seviyeye ulaştı... adana'da iğneli epilasyon yaptırabileceğim güvenilir bir uzman var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…