MMeraba geç gordum mesajını. Benim gittiğim yer kahramanmarasta ve Dermatolog canım. Az bir bölgeye denemek için yaptık sonuç iyi leke kalmadı tekrar gideceğim canımcanım sen nereye gittin ve sonuç ne şimdilik acaba?
Benimde sadece denemek için az bir yere yapıldı sonuç güzel iz kalmadı. Bnde yaptiracagim inşallah.Mrhbaa kızlar bende yüzüme iğneli yaptırdım 15dk çalşıldı ilk önce kabardı falan önce ama şimdi iz kalmadı iyi baktım yalnız cildime. Siz nasıl memnun musunuz? Ben açıkçası başta baya korkarak gittim ama şimdi iyi ki de gittim dedim. Önce kalın sakal gibi olanlara atış yapıldı şimdi de daha önceler taranacak :)
Birde dakikasıni kaç tl den yaptirdinMrhbaa kızlar bende yüzüme iğneli yaptırdım 15dk çalşıldı ilk önce kabardı falan önce ama şimdi iz kalmadı iyi baktım yalnız cildime. Siz nasıl memnun musunuz? Ben açıkçası başta baya korkarak gittim ama şimdi iyi ki de gittim dedim. Önce kalın sakal gibi olanlara atış yapıldı şimdi de daha önceler taranacak :)
Birde dakikasıni kaç tl den yaptirdin
MMeraba geç gordum mesajını. Benim gittiğim yer kahramanmarasta ve Dermatolog canım. Az bir bölgeye denemek için yaptık sonuç iyi leke kalmadı tekrar gideceğim canım
Bende cuma gunu ikinci kez gittim bu sefer biyik bolgesinede yaptirdim kucuk kucuk noktalar var cok belli cene bolgesinde fazla yok yarinda kizimin toplantisi var nasil gidicem boyle bilmiyirum insallah cabuk gecerBen de dermatoloğa gittim canım.. yeni başlamışlar... dk için 2.5 dedi... bana fazla geldi açıkçası... üstelik çok yavaş yapıyor kız.... Leke yönünden sıkıntılı değil gibi o yüzden ses etmedim... 1 aya kadar tekrar gideceğim...
selam ;
igneli epilasyon yaptirmak istiyorum çene biyik cene alti icin ..
Zeynep polat gibi bircok yer duydum ama bir kere oluyo hatalar telafisi olmayan
Ben hic yaptirmadim
Tavsiyeniz kesin cozum icin nedir?
Avrupa yakasi icin ?
pardon ama pek güven vermedi o gittiğiniz yer bana bnm favori bölgem 8-10 saat falan sürdü o da tüylerin hepsi aynı anda çıkmadığı için 2-3 sene çok yüz için, bacak gibi bir bölge 2 sene sürebilir ama yüz en fazla 1 senede tamamen temizlenebilecek bir bölge2-3 seansta nasil biter imkansiz kere imkansiz. 7 seanstir gidiyorum ne azalma var ne incelme zaten uzman sabirli olmasin yuz baska bolgeler gibi degil biraz zaman alir 2 yil belki 3 yil dedi.
sonuç ne oldubende çene ve favori bölgeme iğneli bıyıklarada diode başlıyorum bu hafta beyaz tenliyim sonuç nası olcak acaba çenemde on on beş tane falan var ama bakalım..
Baya acıdı iğneli ilk seans için bakalm devam edicm inş biter çabuck ama baska bir estetisyen iğneli eski sistem en iyisi diode diyo napsam bilemiyorumm..sonuç ne oldu
Bende dun gittim biyik ve ceneye biyik cok aciyo vazgecmeyi bile dusunuyorum orta kismi ozellikle cok aciyo cene kisminsaki tuyker azaliyo gibiiğneli baya işe yarıyo aslında biraz acılıda olsa..
Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ben de gitmek istiyorum ama uzatmam gerekiyormuş diye duydum her gün insan içine çıkıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorumBaya acıdı iğneli ilk seans için bakalm devam edicm inş biter çabuck ama baska bir estetisyen iğneli eski sistem en iyisi diode diyo napsam bilemiyorumm..
Ben 15 gunde bir gidiyorum ciktikca gidiyosunuz benim 1 hafta sonra cikiyo bekliyorum 15 gun olmasini biraz daha fazla ciksinlar diyeNe kadar sıklıkla gidiyorsunuz ben de gitmek istiyorum ama uzatmam gerekiyormuş diye duydum her gün insan içine çıkıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?