İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

canım sen nereye gittin ve sonuç ne şimdilik acaba?
MMeraba geç gordum mesajını. Benim gittiğim yer kahramanmarasta ve Dermatolog canım. Az bir bölgeye denemek için yaptık sonuç iyi leke kalmadı tekrar gideceğim canım

Mrhbaa kızlar bende yüzüme iğneli yaptırdım 15dk çalşıldı ilk önce kabardı falan önce ama şimdi iz kalmadı iyi baktım yalnız cildime. Siz nasıl memnun musunuz? Ben açıkçası başta baya korkarak gittim ama şimdi iyi ki de gittim dedim. Önce kalın sakal gibi olanlara atış yapıldı şimdi de daha önceler taranacak :)

Benimde sadece denemek için az bir yere yapıldı sonuç güzel iz kalmadı. Bnde yaptiracagim inşallah.

Birde dakikasıni kaç tl den yaptirdin

MMeraba geç gordum mesajını. Benim gittiğim yer kahramanmarasta ve Dermatolog canım. Az bir bölgeye denemek için yaptık sonuç iyi leke kalmadı tekrar gideceğim canım

Ben de dermatoloğa gittim canım.. yeni başlamışlar... dk için 2.5 dedi... bana fazla geldi açıkçası... üstelik çok yavaş yapıyor kız.... Leke yönünden sıkıntılı değil gibi o yüzden ses etmedim... 1 aya kadar tekrar gideceğim...

Bende cuma gunu ikinci kez gittim bu sefer biyik bolgesinede yaptirdim kucuk kucuk noktalar var cok belli cene bolgesinde fazla yok yarinda kizimin toplantisi var nasil gidicem boyle bilmiyirum insallah cabuk gecer

selam ;

igneli epilasyon yaptirmak istiyorum çene biyik cene alti icin ..
Zeynep polat gibi bircok yer duydum ama bir kere oluyo hatalar telafisi olmayan
Ben hic yaptirmadim
Tavsiyeniz kesin cozum icin nedir?
Avrupa yakasi icin ?

Ben zeynep polatın müşterisiyim 3 sene önce yazın ağustosta gittim yüz bölgesi için değil iz kabuk bile olmadı sayesinde favorilerimden kurtuldum hatta şu annemde onu götürmemi istiyor,ertelemeyin bence 1 saatlik randevu alıp kendiniz görün

Bu arada 2.5 tl çok helede yavaş bir yer için aynı paraya en azından daha hızlı çalışan bir yer bulun derim

2-3 seansta nasil biter imkansiz kere imkansiz. 7 seanstir gidiyorum ne azalma var ne incelme zaten uzman sabirli olmasin yuz baska bolgeler gibi degil biraz zaman alir 2 yil belki 3 yil dedi.

2-3 seansta nasil biter imkansiz kere imkansiz. 7 seanstir gidiyorum ne azalma var ne incelme zaten uzman sabirli olmasin yuz baska bolgeler gibi degil biraz zaman alir 2 yil belki 3 yil dedi.
pardon ama pek güven vermedi o gittiğiniz yer bana bnm favori bölgem 8-10 saat falan sürdü o da tüylerin hepsi aynı anda çıkmadığı için 2-3 sene çok yüz için, bacak gibi bir bölge 2 sene sürebilir ama yüz en fazla 1 senede tamamen temizlenebilecek bir bölge

bende çene ve favori bölgeme iğneli bıyıklarada diode başlıyorum bu hafta beyaz tenliyim sonuç nası olcak acaba çenemde on on beş tane falan var ama bakalım..

Arkadaşlar bende iğneliden memnunum ama çok uzun olacak seansları öyle 2 3 seansda kurtuldum bana pek inandırıcı gelmiyor. Olsa da tüy azdır diye düşünüyorum bende yoğun olduğu için

Bıyık o kadar mı acıyor? Ben de gitmek istiyorum bir türlü cesaretimi toplayıp gidemedim

Baya acıdı iğneli ilk seans için bakalm devam edicm inş biter çabuck ama baska bir estetisyen iğneli eski sistem en iyisi diode diyo napsam bilemiyorumm..
Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ben de gitmek istiyorum ama uzatmam gerekiyormuş diye duydum her gün insan içine çıkıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum

Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz ben de gitmek istiyorum ama uzatmam gerekiyormuş diye duydum her gün insan içine çıkıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum
Ben 15 gunde bir gidiyorum ciktikca gidiyosunuz benim 1 hafta sonra cikiyo bekliyorum 15 gun olmasini biraz daha fazla ciksinlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…