Meraba ben Adana'nın kozan ilçesinde oturuyorum ama Adana da var mı hiç bilmiyorum. Hastaneye gidip sormak lazım cilt bölümüne. Belki doktorlar yardımcı olur.arkadaşlar bende lazere gidip munzarip olanlarınızdanım.... ufacık bir alan neredeyse yanağıma kadar gelen seviyeye ulaştı... adana'da iğneli epilasyon yaptırabileceğim güvenilir bir uzman var mı acaba?
Hımmm soyadını biliyorsan bir şekilde ulaşısin bende marasta yaptırmıştım lazer şimdi iğneliye döndük. Inşallah iğneli kesin çözüm olur.cnm cilt uzmmanları genelde tanınmış yerleri söylüyor iğneli epilasyoda ise cihaz çok yıllarca yapan kişiler olması çok daha önemli... bildiğim biri var hatta adanaya ilk iğneli epilasyonu getiren deniz hanım ama onada nasıl ulaşacağımı bilmiyorum...
Bendw 4 aydir yaptiriyorum benimde var 10 gun sonra tekrar cikiyolar siyah tuyler insallah biterde kurtuluruzKızlarrr merhabaa ben kaç seans dır iğneli yaptırıyorum yüzümde kalın tüyler çıkmaya devam ediyor normal mi sizce? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirmm
Acaba tüy yapısıyla mi alakali. Benim küçük bir bölgede yapmıştı iz kalıp kalmadığını denemek için orda şu anda tüy yok. Bir de benim tüy yapim inceymis. Sana kaçıncı seviyede yapıyor. Bana 2. Seviyeyle deneme yapmıştı. Birde hiç azalma olmadı mı yine aynı çoğunlukta mi çıkıyorKızlarrr merhabaa ben kaç seans dır iğneli yaptırıyorum yüzümde kalın tüyler çıkmaya devam ediyor normal mi sizce? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirmm
Bendw 4 aydir yaptiriyorum benimde var 10 gun sonra tekrar cikiyolar siyah tuyler insallah biterde kurtuluruz
Merhabalar bende 2. seansımı yaptırdım, fakat seansa gittikçe tüyün çıkma süresi uzamıyor mu? mesela siz 10 günde bir gidiyosunuz sanırım, benim 2 hafta oldu, acaba hep bu şekilde mi devam edicek? bilginiz var mı?
Merhaba bende 2 haftada 1 gidiyorum ilk baslarda oyle oluyomus sonra ayda bir gidiyomusuz ama benim 10 gun sonra cikiyo
nerede yaptırdınız acaba mesaj atarmısınızCnm 1.5 dan yaptırdım normalde 3müş ama güya kampanya varmış ya baktım da 15gün oldu sonki izler var gibi yaa kırmızı nokta şeklinde
eğer iğneli epilasyonun mantığı bir kıl kökü yakıldıktan sonra o kökten hiç kıl çıkmaması ise nasıl 7 ay gitmenize rağmen sonuç alamıyorsunuz uzmanınız yetersiz çalışıyor bence2-3 seansta nasil biter imkansiz kere imkansiz. 7 seanstir gidiyorum ne azalma var ne incelme zaten uzman sabirli olmasin yuz baska bolgeler gibi degil biraz zaman alir 2 yil belki 3 yil dedi.
nerde yaptırıyorsunuz acaba mesaj atabilirmisinizbende çene ve favori bölgeme iğneli bıyıklarada diode başlıyorum bu hafta beyaz tenliyim sonuç nası olcak acaba çenemde on on beş tane falan var ama bakalım..
istanbul ümraniyede canım memnunum amanerde yaptırıyorsunuz acaba mesaj atabilirmisiniz
Lazer yuzde bir ise yaramaz, ben de yaptirdim pisman oldum simdi igneliyle toparlandi yuzum, iyi bir yerde yaptirirsaniz igneliyi yuzunuzde iz kalmaz, bence hamileliginizden sonra igneliye baslayin, pisman olmazsiniz :)Merhaba size basımdan gecen lazer denemelerimi yazmak istiyorum ilk olarak 16 yasimda bir klinikte 750 TL verip hem göbek hem yüze basladim daha sonra 18 yasimda evlendigim için yerde bana uzak olduğu için bıraktım ve daha sonra bakır köyde soprano xl cihazına başladım 1ooo lira verdim sadece yüze we kesinlikle 11 seansta biteceğini söylediler ve pko lu olduğumu Çocuğumun olmadığını kil sorunu yasadigimi anlattım herneyse 6 .seansta yariyariya azalması gerekiyordu ve hiçbir azalma yokken artma vardı insan içine cikamiyordum daha sonra kavga edip paranın 5oo unu aldım ve daha sonra oradan aldığım 5oo u Alexander lazerine verdim ve şuan oraya dewam ediyorum memnumuyum bilmiyorum ewet lazer yaptirirsaniz cikmiyor ama yaptırmassa hepsi geri donuyor ve şuan hamileyim 9 ay boyunca napicami bilmiyorum beyaz tenliyim bende bembeyaz doğuma kadar makasla kesmek gerekiyomus ama sakin agdayla alma dedi kafam çok karisik igneliye başlasam iz kalirmi bilmiyorum NEOLUR bir fikir verin scok dua ederim sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?