Merhaba size basımdan gecen lazer denemelerimi yazmak istiyorum ilk olarak 16 yasimda bir klinikte 750 TL verip hem göbek hem yüze basladim daha sonra 18 yasimda evlendigim için yerde bana uzak olduğu için bıraktım ve daha sonra bakır köyde soprano xl cihazına başladım 1ooo lira verdim sadece yüze we kesinlikle 11 seansta biteceğini söylediler ve pko lu olduğumu Çocuğumun olmadığını kil sorunu yasadigimi anlattım herneyse 6 .seansta yariyariya azalması gerekiyordu ve hiçbir azalma yokken artma vardı insan içine cikamiyordum daha sonra kavga edip paranın 5oo unu aldım ve daha sonra oradan aldığım 5oo u Alexander lazerine verdim ve şuan oraya dewam ediyorum memnumuyum bilmiyorum ewet lazer yaptirirsaniz cikmiyor ama yaptırmassa hepsi geri donuyor ve şuan hamileyim 9 ay boyunca napicami bilmiyorum beyaz tenliyim bende bembeyaz doğuma kadar makasla kesmek gerekiyomus ama sakin agdayla alma dedi kafam çok karisik igneliye başlasam iz kalirmi bilmiyorum NEOLUR bir fikir verin scok dua ederim sagolun
Hamileliktede yapiyrz diyorlar siz nereye gidiyrsnz iğneli epilasyona
Siz kime gidiyorsunuz acaba???bende beyaz tenliyim.... iz kalmadı bende ama yaptırdığım hafta boyunca nokta nokta kızarıklıklarım oluyor sanki her nokta bir sivilceymiş gibi.... tam geçmişken yine gidiyorum gene nokta nokta kızarıyor...bakalım ne zaman kurtulucam... 6 sefer gittim henüz 2 hafta arayla.....
Peki İğneliden sonuç aldınız mı. İz kaldı mıBelki bazilariniza iyi gelir paylasmak istedim..
Eczaciyi aradim. Igneli yaptiriken kullanmak icin madecossol siparis edecektim birde bilgi alayim dedim. Sansima dermatoloji mezunu 20yildir bu isle mesgul olan bi bayana denk geldim ve bu kremler hakkinda bilgi aldim İğneli sonrasi kullanmam icin.. Ben sordum oda madecassol icin; gunduzleri bunu surun ve gunes koruyucu ilave edin uzerine dedi. Bir sabah birde aksam kullanin dedi. Pudrayi sordum. Pudra gozenekleri tikar ve tikadigi icin de sivilcelenme yaparmis. Pek onermedi. Bu kremler tikamaz mi dedim hayir cilt yenileyici ozelligi oldugu icin sikinti olmaz dedi. Cinko oksit kremi diye bir krem var sitede biri onermisti onuda sordum deri incelmelerine iyi geliyormuş evet bunu yazin degil de kışın igneli yaparken kullanin cunku cok yagli oldugu için kışın soğukta bu krem nemlenmesine yeter ve cilt yenileyici ozelligi var. Ama yazin ağır gelir dedi yagli oldugu icin. Pudrayi onermedi yani..
Belki bazilariniza iyi gelir paylasmak istedim..
Eczaciyi aradim. Igneli yaptiriken kullanmak icin madecossol siparis edecektim birde bilgi alayim dedim. Sansima dermatoloji mezunu 20yildir bu isle mesgul olan bi bayana denk geldim ve bu kremler hakkinda bilgi aldim İğneli sonrasi kullanmam icin.. Ben sordum oda madecassol icin; gunduzleri bunu surun ve gunes koruyucu ilave edin uzerine dedi. Bir sabah birde aksam kullanin dedi. Pudrayi sordum. Pudra gozenekleri tikar ve tikadigi icin de sivilcelenme yaparmis. Pek onermedi. Bu kremler tikamaz mi dedim hayir cilt yenileyici ozelligi oldugu icin sikinti olmaz dedi. Cinko oksit kremi diye bir krem var sitede biri onermisti onuda sordum deri incelmelerine iyi geliyormuş evet bunu yazin degil de kışın igneli yaparken kullanin cunku cok yagli oldugu için kışın soğukta bu krem nemlenmesine yeter ve cilt yenileyici ozelligi var. Ama yazin ağır gelir dedi yagli oldugu icin. Pudrayi onermedi yani..
Peki İğneliden sonuç aldınız mı. İz kaldı mı
Meraba canım. Ben hamileyim son zamanlar doğduktan sonra devam edicem inşallah. Iz kalmıyor demi. Azaldı mi bitiyor mu nasıl durumlar.Merhaba nenuya. ne yaptın sen başlamamış mıydın iğneliye. ben seninle konuştuğumuzdan beri gidiyorum.. ben memnunum. sen de durumlar nasıl.
Meraba canım. Ben hamileyim son zamanlar doğduktan sonra devam edicem inşallah. Iz kalmıyor demi. Azaldı mi bitiyor mu nasıl durumlar.
Yok canım hamileyken olmuyormus. Kasilmalara neden olur deniliyor. Akımı az mı veriyor. Akım az az verilirse iz kalmaz deniliyor. Dakikasini ne kadardan yaptiriyorsun. Ben 1.5 tan anlaştım. Bir de araliktan beri gidiyorum diyorsun daha bitmedi mievet canım oldukca azaldı. cok memnunum. tek sııntısı acısı, ama ona da katlanıyorum. hamıleyken gidilmiyor mu. doktorunla konustun mu. ben de cocuk dusunuyorum da o nedenle..
Yok canım hamileyken olmuyormus. Kasilmalara neden olur deniliyor. Akımı az mı veriyor. Akım az az verilirse iz kalmaz deniliyor. Dakikasini ne kadardan yaptiriyorsun. Ben 1.5 tan anlaştım. Bir de araliktan beri gidiyorum diyorsun daha bitmedi mi
E eylül de zeynep polata baslayacagim. Baslamadan edindim bu bilgileri canim.Peki İğneliden sonuç aldınız mı. İz kaldı mı
Pudra onermiyor dermatolog. Burda cogu bayan igneli sonrasi pudra suruyor ve acilan gozenekleri pudra ile tikiyorlar ise yarar diye paylasayim dedim rica ederim. Siz nereye gidiyorsunuz ? Kil yogunlugunuz ne durumdaydi ?Teşekkürler canım. Ben de aralık 2014'ten beri yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum..önceleri 3 haftada 1 gidiyordum son 2 aydır 4-5 haftada bir gidiyorum. ben de madecasol ve bepanten sürüyorum. memnunum..Ayrıca güneş kremine de çok dikkat ediyorum..
Merhaba, pudra ile yazdılarınızı okudum, teşekkürler paylaşım için. pudra hiç kullanmadım ben. bir dönem hormonsal sebeplerden dolayı yoğunlaşan rengi koyulaşan elmacık kemiklerimin üstündeki kıllar için lazere gitmiştim. iğneli epilayonu bilmiyordum o zaman. bütün yüzüme dağılmıştı tüyler. sonra lazeri bıraktım, ağda ve iple aldırdım..oldukca yogundu. cok rahatsızdım..şimd çokk çokk çok rahatım...siz hangi bölge için iğneliye gideceksiniz.Pudra onermiyor dermatolog. Burda cogu bayan igneli sonrasi pudra suruyor ve acilan gozenekleri pudra ile tikiyorlar ise yarar diye paylasayim dedim rica ederim. Siz nereye gidiyorsunuz ? Kil yogunlugunuz ne durumdaydi ?
Ne güzel sonuç almana sevindim. Inşallah bende güzel sonuçlar alırım. Peki gittiğinde kaç saat çalışıyor yüzüne. çok mu tüy vardı yüzünde. Ben de bebek dogunca gidecem ama saatlerce yalnız bırakmam artık onu da götürürüm; )))yüz bölgesi daha uzun sürüyor. cok cok seyreldi, bitti bile diyebiliriz. bıyık bölgesi bile cok cok azaldı..gitmesem bile olacak neredeyse ama ben hamile kalana kadar tamamen bitireyim diyorum. dudak üstü falan bitsin ki kalanlar 9 ay boyunca uzamasın...yüze normal vücut bölgesine göre daha az akım veriyor. bıyık bçlgesinde ise akımı daha da düşürüyor. iz kalmasın diye uğrasıyorum bayagı. madecasol sürüorum sürekli, bepanten de öyle yine. 3 gün su değdirmemeye çalıyorum.. yüzüm de güneş lekeleri var, ufak tefek iğneli epilasyon izi varsa da anlaşılmıyor. dakikası 90 kuruştu. şimdi 1 tl oldu.
Aslinda bende baslamadan önce hormon testi yaptırmak istiyorum okdr para çöp olmasin işe yaramayacaksa. Sadece endokrinoloji bölümüne yani dahiliyeden mi randevu almam gerekiyor? Ben epilasyona gittim tum vücut paketimiz var dediler bende atladim hemen az paraymis gibi. Biyik icin basladi yuzumede devam etti ve hic tuyu olmayan ben yuzumde sert killar ve tuyler yayildi. Epilasyon magduruyum yani. Epilasyonun ise yaradigi tek yer genital ve k.alti oldu onlarda tamamen bitmedi haff tuyler varrr.Merhaba, pudra ile yazdılarınızı okudum, teşekkürler paylaşım için. pudra hiç kullanmadım ben. bir dönem hormonsal sebeplerden dolayı yoğunlaşan rengi koyulaşan elmacık kemiklerimin üstündeki kıllar için lazere gitmiştim. iğneli epilayonu bilmiyordum o zaman. bütün yüzüme dağılmıştı tüyler. sonra lazeri bıraktım, ağda ve iple aldırdım..oldukca yogundu. cok rahatsızdım..şimd çokk çokk çok rahatım...siz hangi bölge için iğneliye gideceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?