İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Agda epilasyon mu, lazer mi sizi daha kotu yapti?

Agda epilasyon mu, lazer mi sizi daha kotu yapti?
Epilasyon mu lazer mi derken zaten ayni şeyler. Lazer epilasyondan mağdurum hic tuy olmayan yuzumde ayva tuylerim simdi simdiyah sert cikiyo biyik icin girmistim oysa. Yuzume de bi kac kere yapti ve sonra bu haldeyim. Siz siz olun tuylerinize biyiginiza lazer yaptirmayi. Olan yerleri zaten ama olmayan yerleri fena artiriyo. Siyah sert killari lazer epilasyon yakiyor okadar..

Arkadaşlar ben de alnıma iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum ancak çok korkuyorum sizce sağlıklı mı alnım da küçük tüyler var yüzümü kapatıyor rahatsız oluyorum. ancak beyne zarar verilir mi diye korkuyorum. alnına iğneli epilasyon yaptıran var mı?

Ben kadın doğuma gitmiştim canım. Hormon testini kadın doğum doktoru istedi. Ben de senin gibi lazer mağduruyum. Yüz bölgesine kesinlikle lazer tavsiye etmiyorum.

Canım tüylerin çok aşırı değilse bence kalsın. zaten kaş üstündekileri kaşlar alınırken ip ile alıyolar. ben tüm yüz için gidiyorum ama alnım alınmıyor. alın bölgesi ince hemen kemik üstü. acısı biraz fazla olabilir. acısına dayanabilirsen sonuc alacagına eminim. istersen bikaç tanesine yaptır bir dene.

Off cok uzun surmus. Ben de dort aydir gidiyorum ama sanki hic azalma olmadi. On iki senas oldu simdiye kadar. Daha ne kadar surecek, psikolojim bozuluyor

moralini bozma sonuç harika oluyor. bennn çokkk memnunumm :)
Kacinci aydan sonra ciddi azalma farkediliyor. Eminim kisiye gore degisiyordur falan ama alti aydan sonra ya da onbes-yirmi seanstan sonra mi farkedecegim etkisini? Cok buyuk umitle gitmistim ama bu kadar uzun surunce olumlu seyler yazanlara bile inanamamaya basladim. Ustelik ben cok sik gidiyorum. Iki haftada bazen haftada bir!

benım ilk 4-5 ayda o cok göze batanlar azalmıştı. sonra da ufak ufak azalmaya devam etti. ben daha önce yazdıgım gibi ilk aylar 3 haftada 1 kere 1 saatliğine gidiyodum. son 2-3 aydır ayda 1 gidiyorum 40 dakika falan sürüyor. haftada bir 2 haftada bir cok sık bence. kaç dakika sürüyor..iğneliyi yapan uzman ne diyor..

koltuk altına lazer yaptırdım. bir kaç tane kalmıştı. şimdiki güzellik merkeziyle tanısmadan once baska bi yere gittim. aa bi baktım koltuk altında kalan tüyler güçlenmeye rengi koyulaşmaya başladı. hemen bırakım orayı. demekki kıl köküne hiç işlem yapamamış. yani gittiğin uzmanda çok önemli. deneyimli olsun. mümkünse tavsiye üzerine git. eğer güveniyorsan da bırakma. ne kadar süreir gidiyoun bilmiyorum ama önemli olan istikrarla düzenli olarka devam etmen. eğer hormonal sıkıntın devam etmiyorsa bu koşullarda mutlaka sonuç alırsın.

Ben yuzume yaptiriyorum. Psikolojim alt ust. Bana da ince killar setlesiyor gibi geliyor. Azalma degil aksina sert killarda artis var. paranoya mi yapiyorum bilmiyorum. Killari cekerken de cektigini hissediyorum, demek ki olmuyor kil kokleri. Dun yine gittim. Soyledim 'siz killari cekerken hissediyorum' diye. Cok kalinlar hissetmen normal dedi. Bilmiyorum ki. Sonra siddetini arttirdi biraz, bu sefer aci dayanilacak gibi degil. Sizddeti dusurup pulse'i 2'den 3'e cikardi. O biraz ise yaradi sanki. Daha once burdan daha iyi biryere gidiyordum ama epilasyonu yapan ayni zamanda isyeri sahibi kadin ruh hastasiydi. Orayi o nedenle birkatim. Simdi geri donemem. Iyi biryer var mi baska bilmiyorum. Ne yapacagimi sasirdim.

Kadin bana hep baska musterilerinden bahsediyor, yok sunun yuzu bebek gibi oldu, otekinin koltukalti da oyle vs. onlari hic gormedim tabii ki ne dese inaniyorum.

Nerede yaşıyorsunuz? Herkes bir şey söylüyor ne yapacağını şaşırıyor insan.

gerçekten sonuç aldınız mı?

evet sonuc aldım...başka sonuç alan yok mu? benım iş yerinden bir arkadasım kaşlarını yüzünü vs iğneli ile bitirmiş. oluyo kızlar. iyi bir uzman ve istikarla devam etmek işin sırrı bu.

tüyleri çekerken hissetmemen lazım. benim yüzüm için 5 ile çalışıyor. yüzüme dayanıyorum ama dudak üstüne gelince gözlerim yağmur gibi oluyo. evet cok acıyo gercekten, hiç isteyerek de gitmiyorum ama yüzümün eski hali aklıma gelince dayanmak zor olmuyo...

hangi şehirde yaşıyorsun. iyice araştır. ben gittiğim uzmanı kadınlar kulubünden araştırarak buldum..

ilk aylar neredeyse ben de vazgececektim 1 saat dile kolay 60 dakika çok canım acıyo. epilasyondan sonra yüzüm ateş gibi oluyodu, alerji olmusum gibi kıpkırmızı...iğneliden aşka çarem kalmamıştı. ağda yada iple devam etsem tüyler daha cok artacaktı ve yüzümde cok yıpranacaktı. kızlar sabırrrr...ama dediğim gibi iyi bi yer bulun. bosuna acı cekmeyin zaman ve para kaybetmeyin.

5 kullaniyordu hep tuylerin cikisini hissediyordum. dun 6-7'ye cikardi dayanamadim 5'e dusurdu. Hem param hem vaktim gidiyor hem de aci cekiyorum; bi ilerleme gormeyince sinirim bozuluyor. Yuzum cok kotu evet ama 4 ayda bi fark olmaz mi? 13 seans gittim.

Ben yurtdisindayim. Burda tavsiye yer bulmak zor. Burasi haftasonu gidebildigim evime yakin biryer. Dun biraz memnun olmadigimi belli ettim. Bakalim nasil olacak. Haftaya yine gidiyorum. Offf Allah'im yardim et!

Kac ay sonra yuzunuzde ilerleme gordunuz, ya da kac seans sonra. Ben de en az bir saat kaliyorum. Dun bir bucuk saat kaldim, sikayet edince baska seyler deneme calisti falan. Hem sinirden hem acidan bagira bagira kacacaktim nerdeyse. Bir sene surer en az bu diyor. Cildircam!

cok cok gitmişsin. yüzüne iyileşmek için zaman ver. seanslarınız kac dakik sürüyor. yüz için tavsiye edilen süre 4 hafta. 3 haftada bir uzun seanslara gitsen daha iyi olur. hem aynı anda tüylerin temizlenmiş olur. 3 hafta da uzayacaklar uzar, yüzünde iyileşir.

4-5. senasta sonra yüzüm rahatlamıştı...doktora gitmiş miydin tekrar. hormonların ne durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…