İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

4-5. senasta sonra yüzüm rahatlamıştı...doktora gitmiş miydin tekrar. hormonların ne durumda.
Doktora gittim, hormonlarimda birsey yok. 4 ayda 13 seans. Hafta olmadan tuyler cikiyor yuzumde. 3-4 hafta nasil gezeyim oyle. Ben bu isten birsey anlamadim. Sziin tuyleriniz ince miydi? Benimkiler bayagi sert.

Doktora gittim, hormonlarimda birsey yok. 4 ayda 13 seans. Hafta olmadan tuyler cikiyor yuzumde. 3-4 hafta nasil gezeyim oyle. Ben bu isten birsey anlamadim. Sziin tuyleriniz ince miydi? Benimkiler bayagi sert.

benım de yuzumun bazı bolgelerınde tüylerim cok sertti. bazı yerler ise daha inceydi. inceler gitti kalınlarda inceliyor, bazıları ise tamamen bitti. anladıgım kadarıyla sizin uzman tüy köklerine işlem yapamıyor ve cımbızla cekiyor. cımbızla cektıkce de kalınlasıyor ve cabuk uzuyor. cımbızın etkisi öyledir bilirsin. ısrarla başka bir uzman bulmanı tavsiye ediyorum. 1 saatte calısıyormussunuz ustelık. uzakta da olsa daha iyi birini bul. ayda 1 gidersinn. hiç değilse emeğinedeğsin. hem yüzünle de bu kadar uğrasmamıs olursun. yüzün yıpranmasın.

felaket halde zaten yuzum. ay kadina diyorum tuylerin ciktigini hissediyourm, hem de bayagi bayagi cekiyorsun ayari mi arttirmak lazim acaba diye, tuylerin kalin benim ne yapmami istiyorsun diyor. hey Allahim yaa ne bileyim ben uzman olan ben miyim? yanlisini farkedip soyluyorum, dogrusu nasil yapiliyorsa oyle yap. neyse bugun agladim agladim internetten iki kisi daha buldum bana yakin. randevu alabilirsem onlari deneyecegim. insallah ikisinden biri iyidir.

Hissediyorsan kesinlikle gitme o yere boşuna eziyet zaman kaybı başka bişey değil

canını sıkma tatlım. mutlaka iyi bir yer bulursun. hallolur merak etme. ben de bayagı ugrastım..sonucu düşün keyfin yerine gelsin..

canını sıkma tatlım. mutlaka iyi bir yer bulursun. hallolur merak etme. ben de bayagı ugrastım..sonucu düşün keyfin yerine gelsin..

Bu yasimda nelerle ugrasiyorum. Herkes tuylerime bakiyor zannediyorum gunboyu, ozguven sifir. Bayilicam. Insallah kurtulurum en kisa zamanda. Cok sagolun! Ilerleyen zamanlarda yine yazarim herhalde.

Kaç seansta sonuç aldınız? Sanırım kişiden kişiye değişiyor.

Yok benimkiler alında bebek tüyleri mi ne diyorlar deneyeceğim emla kullanıp yaptıracağım karar verdim teşekkürler :)

İnce ise kıllanmalar hatta tüy ise şanslısın çünkü kıl kökü zayıf olduğu için işlem görmüş bir kıl kökü tekrar çıkmayabiliyor.
inşallah çıkmaz ilk seans da biter :)

Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.İlk başta 15 günde bir sonra ayda bir gittim.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.

canım kardeşim seni çok iyi anlıyorum. dört yıldır yüzümle uğraşıyorum. yaşım 24. nişan evlilik konuları gündeme gelmeye başladı. sırf yüzüm sebebiyle kimse ile yakından yüz yüze konusamiyorum özgüven sıfır. yüzümün çene favori elmacık kısacası her yerinde tüyler var ve çok da belli. esmer tenliym tüyler de siyah.her türlü lazer aletini denedim sonuç daha beter. formu gecelere sabahlara kadar okudum ve eğer işin uzmanını hile yapmayanini bulursan iğneli ise yarıyor.iğneli bir seans yaptırdım daha ara ara seyreltti. umarım bir yıla biter de bende evlenirim. bebek gibi olsun demiyorum biraz seyrelsin özgüvenim gelsin yeter. sabirla bekliyorum şu an. allah şifa versin İnsaallah hepimize . bazıları abartma diyor ama yüz bambaşka insanin herşeyi :)

kelebekcim
olumlu sonuç aldığini okuyunca çok umutlaniyorum mutlu oluyorum. bende lazer maduruyvm ve sık tüylerim var. şu an mutlu musun nedir son durum.:) tecrübeli olumlu sonuç alan arkadaşlar görünce sabır diyorum. benimde psikoloji alt üst. evlilik yaşı da geldi geçiyor. son durumunu anlatırsan severek okurum :) :) moral ol lütfen bana

Nerde yaptirdiniz

Merhabalar aynı soruları biçok kez yanıtladım aslında. Tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum. Bütün süreçten eski mesajlarda bahsettim. Şu an memnunum. İyiki de başlamışım. Kızlar bi deneyin diyorum. Herkesteki sonuç farklı olabilir. Belki siz de daha da iyi sonuclar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…