- 11 Ağustos 2015
- 267
- 138
- 18
Doktora gittim, hormonlarimda birsey yok. 4 ayda 13 seans. Hafta olmadan tuyler cikiyor yuzumde. 3-4 hafta nasil gezeyim oyle. Ben bu isten birsey anlamadim. Sziin tuyleriniz ince miydi? Benimkiler bayagi sert.4-5. senasta sonra yüzüm rahatlamıştı...doktora gitmiş miydin tekrar. hormonların ne durumda.
Ben haric herkes igneliden memnun. Ya turklerin el marifeti cok iyi, belki o nedenle siz cabuk sonuc aliyorsunuz. Bu ecnebiler beceriksiz.4-5. senasta sonra yüzüm rahatlamıştı...doktora gitmiş miydin tekrar. hormonların ne durumda.
Doktora gittim, hormonlarimda birsey yok. 4 ayda 13 seans. Hafta olmadan tuyler cikiyor yuzumde. 3-4 hafta nasil gezeyim oyle. Ben bu isten birsey anlamadim. Sziin tuyleriniz ince miydi? Benimkiler bayagi sert.
Hissediyorsan kesinlikle gitme o yere boşuna eziyet zaman kaybı başka bişey değilfelaket halde zaten yuzum. ay kadina diyorum tuylerin ciktigini hissediyourm, hem de bayagi bayagi cekiyorsun ayari mi arttirmak lazim acaba diye, tuylerin kalin benim ne yapmami istiyorsun diyor. hey Allahim yaa ne bileyim ben uzman olan ben miyim? yanlisini farkedip soyluyorum, dogrusu nasil yapiliyorsa oyle yap. neyse bugun agladim agladim internetten iki kisi daha buldum bana yakin. randevu alabilirsem onlari deneyecegim. insallah ikisinden biri iyidir.
felaket halde zaten yuzum. ay kadina diyorum tuylerin ciktigini hissediyourm, hem de bayagi bayagi cekiyorsun ayari mi arttirmak lazim acaba diye, tuylerin kalin benim ne yapmami istiyorsun diyor. hey Allahim yaa ne bileyim ben uzman olan ben miyim? yanlisini farkedip soyluyorum, dogrusu nasil yapiliyorsa oyle yap. neyse bugun agladim agladim internetten iki kisi daha buldum bana yakin. randevu alabilirsem onlari deneyecegim. insallah ikisinden biri iyidir.
canını sıkma tatlım. mutlaka iyi bir yer bulursun. hallolur merak etme. ben de bayagı ugrastım..sonucu düşün keyfin yerine gelsin..
Kaç seansta sonuç aldınız? Sanırım kişiden kişiye değişiyor.evet sonuc aldım...başka sonuç alan yok mu? benım iş yerinden bir arkadasım kaşlarını yüzünü vs iğneli ile bitirmiş. oluyo kızlar. iyi bir uzman ve istikarla devam etmek işin sırrı bu.
tüyleri çekerken hissetmemen lazım. benim yüzüm için 5 ile çalışıyor. yüzüme dayanıyorum ama dudak üstüne gelince gözlerim yağmur gibi oluyo. evet cok acıyo gercekten, hiç isteyerek de gitmiyorum ama yüzümün eski hali aklıma gelince dayanmak zor olmuyo...
hangi şehirde yaşıyorsun. iyice araştır. ben gittiğim uzmanı kadınlar kulubünden araştırarak buldum..
Kaç seansta sonuç aldınız? Sanırım kişiden kişiye değişiyor.
Yok benimkiler alında bebek tüyleri mi ne diyorlar deneyeceğim emla kullanıp yaptıracağım karar verdim teşekkürler :)Canım tüylerin çok aşırı değilse bence kalsın. zaten kaş üstündekileri kaşlar alınırken ip ile alıyolar. ben tüm yüz için gidiyorum ama alnım alınmıyor. alın bölgesi ince hemen kemik üstü. acısı biraz fazla olabilir. acısına dayanabilirsen sonuc alacagına eminim. istersen bikaç tanesine yaptır bir dene.
inşallah çıkmaz ilk seans da biter :)İnce ise kıllanmalar hatta tüy ise şanslısın çünkü kıl kökü zayıf olduğu için işlem görmüş bir kıl kökü tekrar çıkmayabiliyor.
Kac aydır gidiyosunuzÖnceki yazışmalarda da bikaç kere cvp verdim aslında. 4-5 seanstan sonra azalma oldu.
Ben yuzume yaptiriyorum. Psikolojim alt ust. Bana da ince killar setlesiyor gibi geliyor. Azalma degil aksina sert killarda artis var. paranoya mi yapiyorum bilmiyorum. Killari cekerken de cektigini hissediyorum, demek ki olmuyor kil kokleri. Dun yine gittim. Soyledim 'siz killari cekerken hissediyorum' diye. Cok kalinlar hissetmen normal dedi. Bilmiyorum ki. Sonra siddetini arttirdi biraz, bu sefer aci dayanilacak gibi degil. Sizddeti dusurup pulse'i 2'den 3'e cikardi. O biraz ise yaradi sanki. Daha once burdan daha iyi biryere gidiyordum ama epilasyonu yapan ayni zamanda isyeri sahibi kadin ruh hastasiydi. Orayi o nedenle birkatim. Simdi geri donemem. Iyi biryer var mi baska bilmiyorum. Ne yapacagimi sasirdim.
Merhaba, pudra ile yazdılarınızı okudum, teşekkürler paylaşım için. pudra hiç kullanmadım ben. bir dönem hormonsal sebeplerden dolayı yoğunlaşan rengi koyulaşan elmacık kemiklerimin üstündeki kıllar için lazere gitmiştim. iğneli epilayonu bilmiyordum o zaman. bütün yüzüme dağılmıştı tüyler. sonra lazeri bıraktım, ağda ve iple aldırdım..oldukca yogundu. cok rahatsızdım..şimd çokk çokk çok rahatım...siz hangi bölge için iğneliye gideceksiniz.
Belki bazilariniza iyi gelir paylasmak istedim..
Eczaciyi aradim. Igneli yaptiriken kullanmak icin madecossol siparis edecektim birde bilgi alayim dedim. Sansima dermatoloji mezunu 20yildir bu isle mesgul olan bi bayana denk geldim ve bu kremler hakkinda bilgi aldim İğneli sonrasi kullanmam icin.. Ben sordum oda madecassol icin; gunduzleri bunu surun ve gunes koruyucu ilave edin uzerine dedi. Bir sabah birde aksam kullanin dedi. Pudrayi sordum. Pudra gozenekleri tikar ve tikadigi icin de sivilcelenme yaparmis. Pek onermedi. Bu kremler tikamaz mi dedim hayir cilt yenileyici ozelligi oldugu icin sikinti olmaz dedi. Cinko oksit kremi diye bir krem var sitede biri onermisti onuda sordum deri incelmelerine iyi geliyormuş evet bunu yazin degil de kışın igneli yaparken kullanin cunku cok yagli oldugu için kışın soğukta bu krem nemlenmesine yeter ve cilt yenileyici ozelligi var. Ama yazin ağır gelir dedi yagli oldugu icin. Pudrayi onermedi yani..[/QUOTE
canım çinko oksit kremi nedir biraz bilgi verir misin? adı ne acaba
Nerde yaptirdinizcanım kardeşim seni çok iyi anlıyorum. dört yıldır yüzümle uğraşıyorum. yaşım 24. nişan evlilik konuları gündeme gelmeye başladı. sırf yüzüm sebebiyle kimse ile yakından yüz yüze konusamiyorum özgüven sıfır. yüzümün çene favori elmacık kısacası her yerinde tüyler var ve çok da belli. esmer tenliym tüyler de siyah.her türlü lazer aletini denedim sonuç daha beter. formu gecelere sabahlara kadar okudum ve eğer işin uzmanını hile yapmayanini bulursan iğneli ise yarıyor.iğneli bir seans yaptırdım daha ara ara seyreltti. umarım bir yıla biter de bende evlenirim. bebek gibi olsun demiyorum biraz seyrelsin özgüvenim gelsin yeter. sabirla bekliyorum şu an. allah şifa versin İnsaallah hepimize . bazıları abartma diyor ama yüz bambaşka insanin herşeyi :)
Nerde yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?