İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

Merhaba,ben de lazer epilasyon mağduruyum favorilerim yanaklarıma taştı.Güvenilir bir iğneli epilasyon merkezi arıyorum.Çünkü yanak bölgem kuru ve çok hassas.Çabuk kızaran ve allerjik yapıya sahip bir cildim var.Zeynep Polat,Handan hanım ve Cheri Muazzez hanım arasında kaldım.Nereyi önerirsiniz?Acil başlamak istiyorum lütfen bilgilendirin

Canim ben 2.seansimi dun yaptirdum guler yuzlu tatli bir bayan suanlik memnunum insallah tamamen kurtulurum bende lazer magduruyum..

Bizi kandirmadiklarini nasil anlariz ya?
Eger killari cekerken hissediyorsaniz ve de ogneli islemde aci hissetmiyorsaniz ise yaramaz.ayrica kesinlikle yuzunuzu islatmamalisiniz simdi aklima geldi.ben onceki yerde islatiyordum.simdi diger yerde yuzumu sadece eczaneden aldigim talk pudrasiyla birkac gun pudraliyorum cildimde alistigi icin artk kabarmiyor.

ben konyadayım burda iğneli pek gelişmemis. şimdilik torun güzellike başladım.bir kere gittim İnsaallah etkili olur
Kaç seans oldu sizin ve memnun musunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim Konya'da iyi bir yer araştırıyorum. Eğer memnunsanız ben de oraya gideyim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Kelebkcim merhaba iğneliyi nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ben 1,5 senedir yaptırıyorum ve dakikası 2,5 tl den ve sonuç alabildiğimi duşunmuyorum bana yardımcı olur musunuz bu konuda

Merhabalar arkadaşlar ben 1 senedir yüzümdeki tüylere lazer yaptryorum yaklaşık 40 gün önce yaptrdm son lazerimi yüzümde sivilce olduğu için ara vereym ddm iyikidw vermşm arayı bu 40 günde yüzüm ormana döndü çok kötü şuan demek 1 ay gtmeynce tekrar çıkmakla beraber çoğaltıyor çok üzgünüm pskolojim bozuldu dışarı çıkamıyorum çok utanıyorum iğneliyi düşünüyorum yüzümde iz kalırmı dye düşünüyorum bir sürü para verdm birde yzüne iğneli epilasyon yaptranlar lütfen bilgilendrrmisinz ((((( çok kötüyüm yaptıranlar kesin çözümmü ve leke iz falan kalıyormu acaba lütfen bilgilendrrsenz swvnrm

merhaba canım senin drumuna yakındı benim ki de sonra sında çok araştırdım iz konusunda bende temkinliydim ama inan o kıllar yerine küçük izleri bile kabullenebilirdim daha sonrasında burdan bulduğum işini iyi yapan bir bayana gittim toplamda 4 kez gittim inanılmaz memnunum ilkinde kabuklarım geç düştü ikinci sefer doğru duzgun kabuk bile tutmadı hemde oyle azaldı ki Allah bin kez razı olsun şu iğneliyi çıkarandan :) ama dikkat edin işini iyi yapan deneyimli yerlere gidin, sağlıcakla kal

Kaç seans oldu sizin ve memnun musunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim Konya'da iyi bir yer araştırıyorum. Eğer memnunsanız ben de oraya gideyim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
tatlım konyada iğneli epilasyon yapan yerler forumda yazılmış, istersen geçmiş başlıklarda açılanlara bir bak memnun olan vardır belki. bu başlıktan görmeyebilirler

Cok sağolun bnde araştrıcam umarım kökten kurtuluruz hoşcakalın :)

kızlar size bir şey sormak istiyorum dün çene altıma iğneli yaptırdım.geniş bir alandı.dün akşamdan bu saate yani 2.gün hala şişlik devam ediyor.bu normal mi kaç günde bu şişlik gidicek.kocaman bir gıdık var gibi. bir de kremimi sürüyorum hemen emiyor.sanki alınan yer sıcak gibi diğer yerlere göre.sanki kremi sünger gibi emiyor gibi beyazlık hemen kayboluyor yani.bu normal mi? yarında aynı şişlik devam ederse bir doktora görüneyim mi?

Normal bir tepki, içiniz rahat olsun. Yavaş yavaş inecektir önümüzdeki günlerde. Bir sonraki randevunuzda işlemin yapıldığı gün içinde birkaç kez buz uygularsanız işlem gören alana büyük ölçüde engel olur şişliğe.

çok teşekkür ederim yapıcam :)

iğneli epilasyon yaptırdığım bölge çok şiştiği için eczaneye gitmiştim.eczacı bir krem söyledi özellikle iğneli epilasyon için üretilmiş. adını unuttum o an biraz konsantrasyonum azdı. onların eczanesinde de yoktu.mentollüymüş sanırım,şişliği falan alıyormuş fiyatı da 25 tl dedi. siz biliyormusunuz böyle bir krem. olmadı bugün birini yollatıp sordurucam adını.

canım nerede gittin ve güneş kremini 24 saat sonra mı sreiliyoruz öünki yaralı oluo ya bölge ?

kızlar,ben bugün elmacık kemiğimin üzerindeki bir kaç yere yaptırdım felaket acıdı ya çenem acımıyorda burası çok acıdı.hep böyle acıyormu herkesin.uzmanıma da söyledim dedim ben arada gelip 3,5 tane yaptırayım birden yaptıramam dedim

canım nerde yaptırdın leke ladı bnim sanki çok az

Merhabalar.ben bu konuya daha once yorum yazmistim.su anda igneli epilasyona devam ediyorum ve cok az kaldi.pendik kaynarca da bir hastanede yaptiriyorum cok memnun kaldim.dk si da 2 tl.cok ilgililer.igneli de eger dayanabilirseniz ne kadar yuksek dozda yaptirirsaniz o kadar cabuk cevap verir.igneli de max ayar 9 dur.acidan dolayi genelde 4 ya da 5 calisirlar.ben bayana 8 ya da 9 calismasini istiyorum o da oyle ve ozenle calisiyor.herkese tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…