İğneli Epilasyon Yüz bölgesine iğneli epilasyon yaptıranlar

peki yapılan yerlerden bir daha çıkmadı mı? acımıyor mu ya da leke falan bırakmıyor mu?
 
peki yapılan yerlerden bir daha çıkmadı mı? acımıyor mu ya da leke falan bırakmıyor mu?
Alisiyorsun.Ben ilk yaptirdigimda yuzum tamamen kabardi hem kipkirmizi oldu hem de tamamen sivilce kapladi.eczaneden pudra aldim.en iyi ilac pudra yatistiriyo.yuzun alistiktan sonra kabariklik 1 gun falan suruyo tek tuk sivilce cikiyo.
Leke kalmasi tamamen sana bagli sen iyi korursan yuzunu ellemezsen yazin da gunes kremini surersen hicbisey olmaz ama ben elledigim icin biraz izler var ama sorun degil tca peeling yapacagim onlar gececek.
Annem 30 sene once yaptirmis mesela hicbi iz yok.

Tuy cikiyor ama o ilk siyah tuyler zamanla inceliyor.mesela bende artik gozukmeyecek derecede inceldi.ama ben tamamen kurtulmak istedigim icin devam ediyorum :)

Eger hormonlarinda problem yoksa hele cok daha kisa surede cevap alabilirsin.ben yazin baslamistim ama yuzum berbatti ilk seanslarim 2 saat falan surmustu simdi yarim saat suruyo.

Lazerle ugrasmayin aciya da alisilio.igneli epilasyon yaptirin kurtulun leke kalirsa tca peeling yaparsiniz ayni konu kadinlar kulubunde mevcut


Cok uzun oldu kusura bakmayin :)
 
ben dün çeneme yaptırdım,bugün o kadar şiş ki,şişliklerde sert...epilasyon sonrası bir alet gezdiriyorlar.yara ve şişlik azalsın diye ama sanki daha da şişiriyor.bundan öncekinde o aleti gezdirmediler böyle şişmemişti. yani çenemin bu kadar şişmesi normal mi? ödem resmen. bir de bir kaç yerde sanki su toplamış gibi anlamdım.içi su dolu gibi 3-4 nokta var
 
Bana oyle alet gezdirmiyorlar ama odem olmasi guclu akim verdikleri icin oluyor.mesela bana yapan bayan yuksek uyguladigi icin odem olmasin die 2 seferde tum yuzumu yapior.o zaman aleti yaptirmayin ve sadece pudra surun baska hicbisey surmeyin.
 
Merhaba arkadaslar ben eakisehirde uasiyorum ve sanirim hormon bozuklugumvar adet duzenim bozuk ve yuzumde tuylenmem var. Bugun ayna guzellik merkezi diye bir yere gittim igneli epilasyon icin 5 gun sonraya randevu aldim.ilk hormin tedavisine baslayayim dedim biz baslayalim sen zaten gidersin doktora dedi. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda. Yuzumdeki tuylerden kurtulabilirmiyim
 
Daha önce de yazmıştım, yaklaşık 1,5 senede sabırla devam ettiğim için nerdeyse yok denecek kadar azaldı.
Şunu yazmak istiyorum, elbette herkesin cildi bir değildir ancak şu epilasyon konusunda oldukça tecrübeli olduğumu söyleyebilirim :)
Daha önce de başka bir yerde yaptırmıştım iğneli, aynı burdaki bazı arkadaşlarda olan problemleri yaşadım. birincisi geçmek bilmeyen acı,yanma hissi ve sivilce. Günlerce geçmemişti. sadece 2 kez gittim oraya fakat mahvolmuştum. Sonra farkettim ki hiç de hijyenik çalışılmıyormuş. Bi kere epilasyonu yapan kişinin elinde eldiven bile yoktu.
O yüzden arkadaşlar gittiğiniz yerin hijyenine çok çok dikkat edin. Bu konuda çok araştırma yaptım, evime çoook uzak olmasına rağmen ilk başlarda sabırla 2 haftada bir gittim. Şu an 5 aydır gitmiyorum ve yüzümde hiç tüy yok. Bu arada benim yüzümdeki tüyler tüy değil bildiğiniz sert ve siyah kıldı. Çok şükür...

Mutlaka iyi araştırın, güvenin ve sabredin. Hijyensiz hiçbir yerde hiçbir işlem yaptırmayın kendinize
 
peki şişlik kaç gün sürüyor? bir de mesela sert tüye iğneli yapıldıktan sonra tekrar çıkıyor mu? çeneme yaptırdım ikinci defa sanki bazıları hemen çıkıo gibi de.aklım karıştı.
 
peki şişlik kaç gün sürüyor? bir de mesela sert tüye iğneli yapıldıktan sonra tekrar çıkıyor mu? çeneme yaptırdım ikinci defa sanki bazıları hemen çıkıo gibi de.aklım karıştı.
Gittiğim yerde şişlik olmuyo cildim hassas olmasına rağmen, kızarıklık ve biraz da yanma hissi oluyor, yaklaşık 1-1,5 saat sürüyor çok değil yani.
ilk başlarda evet hemen çıkması normal, benim mesela yüzümde komple çenem ve bıyıktı, 1 seanslık işlemde (1saat) hepsi bitmiyordu.
elimi sürdükçe siyah siyahtı, utanıyordum valla herkesten

Sen ne zaman yaptırdıysan 1 ya da 2 hafta sonra tekrar git, sabırla git. bir de dediğim gibi dikkat et mutlaka hijyenik olmalı.
Benim gittiğim yerde içeri galoşla giriliyor, çalışanların hepsinin yüzünde maske elinde de eldiven var. bir de ben iğnemi her seferinde yeniliyordum, şu altın iğne dediklerinden almadım. 7 liraydı iğne, her seferinde yeni iğne kullanılıyordu
 


Peki canim sende hormonel bozukluk varmiydi varsa tedaviden once mi gittin tedaviden 1 kac ay sonrami
 
Peki canim sende hormonel bozukluk varmiydi varsa tedaviden once mi gittin tedaviden 1 kac ay sonrami
hormonal bir sorunum yoktu, doktora gitmiştim hatta bunun için. Benimki biraz genetik biraz da yanlış yöntemler. Genetikti çünkü 15 yaşında çıkmaya başlamıştı ve ben ağda yaptırıyordum, haliyle azalmadı çoğaldı ve kalınlaştı. Sonra 20 yaşımda lazer denedim o da berbat etti, hem sarı tüylerimi siyahlaştırdı hem de leke bıraktı. Şu anda leke, iz veya simsiyah kıl yok hatta tüy bile yok. (bu arada 25 yaşındayım)
Hormonal bir sorun varsa mutlaka doktora gidin bence güzellik merkezlerindense
 

Ben 19 yasindayim doktordanda randevu aldim ultrasinda kist falan cikmadi ancak adet oldugumda kanima bakilacak ama ader duzensizligim oldugu icin daha kan veremedim . gittigim merkezdeki hanumda biz baslayalim senz aten doktora gidersin dedi . bende bi emin olamadim simdi bende sert aiyah tuyler yok normal tuyler ama sik
 
anladım canım kadındoğuma gittin sanırım, içhastalıklarına gitsene bi, adet günüyle bir ilgisi var mı hatırlamıyorum da şimdi genel olarak bi bakabilirler en azından git bir danış derim
Yani işte güzellik merkezleri alacağı paraya bakar tabi ki başlayalım derler. Ama içine sindiyse gittiğin yer bence de gitmeye devam et. Tek bildiğim bu iş sabırla çözülüyor, yoksa ilk 3 ayda hiçbir şey yaptırmamış gibi oluyırsun, ben 12-13 ay sonra gözle görülür bi düzelme yaşadım. Bu ama herkeste farklıdır seninki daha çabuk biter diye düşünme, sarı ve ince tüyler daha inatçı olabiliyolar. İnşallah hemen kurtulursun yaa
 
Insallah gercekten bunaldim artik bi seans yaptirim 1 hafta sonra doktor randevum var zaten doktorun dedigine gore sekillenirim sonrasinda insallahbiter. Hepinize duaciyim sizde edin insallah kurtuluruz
 
Insallah gercekten bunaldim artik bi seans yaptirim 1 hafta sonra doktor randevum var zaten doktorun dedigine gore sekillenirim sonrasinda insallahbiter. Hepinize duaciyim sizde edin insallah kurtuluruz
inşallah canım, çook çektim ben bu kıldan tüyden inşallah kurtulursun
 

konuya atlamış gibi olucam ama adet düzensizliği bende de var, doktorum ilaç verdi onunla beraber iğneli yaptırıyorum. O yüzden kararsız kalmana gerek yok, hiç zaman kaybetme hatta. hormonlarını düzenledikleri takdirde iğneliden korkma. Ben 7 seanstır iğneli yaptırıyorum,ilacımı düzenli kullanıyorum yavaş yavaş meyvelerini toplamaya başladım açıkçası. Burda kıl kökü yok edilmeye çalışıldığı için bir süre sonra hormonlarınla da bağlantısı kopacak inşallah. ( en azından bana yapılan açıklama buydu )
 
peki kabuk oluyor bazen kabuk düşen bazı yerler çukur gibi geldi bana onlar geçiyor mu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…