Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de yanak ve dudağa bölününce hiç birşey anlamazsın zaten bir yudum birşey 1cc :) Sadece yanak yaptır. İstanbuldaysan benim doktorumu da öneririm bir görüş fikir al en azından..
Yurt dışındayım canım ya çok mersi

Bence de yanak ve dudağa bölününce hiç birşey anlamazsın zaten bir yudum birşey 1cc :) Sadece yanak yaptır. İstanbuldaysan benim doktorumu da öneririm bir görüş fikir al en azından..
Doktorun kim acaba? Ben ilerde danismak istiyorum. Simdiden tesekkurler :)

hanımlar çeneye yapılınca biraz uzatılabiliyor mu
Çeneye de yapılıyor, çene gerideyse veya küçükse dolgu güzel oluyor. Benim kuzenim yaptırdı çenesine ve burnuna güzel oldu ve sanırım dudak veya yanaktan daha uzun süre dayanıyormuş çenedeki dolgu, daha az hareketli bölge olduğu için diye duydum.

Bagdat caddesinde aplus poliklinikte yaptırıyorum, doktorum Ayten Yavuz. Bence bir tanış çok seversin.

merhaba
Kuzeninizin çeneye dolgu maddesi yaptırdığını yazmışsınız. Kime yaptırdı acaba öğrenebilirmiyim?

Ne güzel yazmissin canım.Çok geçmis olsunn.Ben payıma düseni aldim yazdiklarindan.Doğar buyur yaşlanir ve ölür..Yaşlanmakda güzel.Doğal surece karşı koyamayız bizler.

Burnuna yapınca burun Şekli düzeliyor mu ?

Doktorunuz kim? Ne kadar ödediniz?

nerede ve kime yaptırdınız.

bana da yanaklarımın çökük olduğunu ve yağ enjeksiyonu yaplabileceğini söyledi dr . izmirde bu işlemi en iyi yapabilecek dr ismi verebilecek var ı aranızda kızlar

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum dolgu için merak ettiklerinizi cevaplayabilirim ama yavaş yavaş:)
çünkü cumartesi günü dolgu yaptırdım kalıcı dolgu yani ortalama 5 yıllık..şuan için çok olumlu bir sonuç alamadım çünkü göz altlarım şiş daha.ama bir hafta on gün sonra tamamen normale döner dedi doktor onu bekliyorum yine yazıp bilgilendiririm sizleri :)

Ayrintili yapmaniz cok guzel bir dusunve bence olumlu olumsuz herseyi yazmissiniz . ben dolgu degil ama yag enjeksiyonu yaptirdim ben hic aci cekmedim krem surdu bana .ve yag enjeksiyonu dolgudan daha aci. Verici bir islem . ayrica ben ertesi gun dus aldim .

Kime yaptırdınız yağ enjeksiyonunu ve yüzünüzde nereye. Ben göz altı alın ve yantaraf şakaklara biraz da yanağa yaptırmak istiyorum ama Türkiye’deki estetik anlayışı hiç uymuyor bana.g.kore tarzı daha genç çocuksu ifade istiyorum.gidemezsem mecbur burda yaptıracağım. Bir iki doktor var aklımda.

Merhaba. Hangi dolguyu yaptırdın. Aquafilling mi ? Dr sonrasında antibiyotik verdi mi ?

kalıcı dolgu daha mantıklı deılmı yanak bolgesıne uygulanmıyormu
Bende dolgu islemini cok arastirmistim her ne kafar istemesemde . sonra goz altima ve elaciklarima yaptirdim 1 +1 cc yapildi goz altinda hicbir degisim olmadi he!en eskiye dondum elmaciklarda 4 ay kaldi sonra yavas yavas indi . sonra kalici dolgu maddesi diyr bir sey yok zaten . ama dedikleri gibi 2 yil sure veripte bunkadar hayal kirikligi ve bosuna harcama cok uzmustu beni. Sonra boyle islemler icin temkinli oluyorsunuz zaten . ama tum arastirmalarim sonucu yag enjeksiyonuna karar vermistim . kendi dokum ve kok hucre enjekte ediliyor sonucta . senede bir de canlilik ve ve volumu korumak icin nanofat tamam iste misssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…