Yüz dolgusu yaptıranlar nerdesiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi iriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim elmaciklarim geride bide çenem.netten fotolara baktimda bildigin duzeliyo.ama o kadar parayi 7-8 ay icin vermek cok sacma ben hep oyle kalsin istiyorum.cok rahatsizim bu durumdan

hayatım 5 dakikada toparlıyorlar orayı. üstelik öyle 7-8 ay değil ki 2 yıl giden dolgu var. yapılış şekli de kalıcığı çok etkiliyormuş gerçi. sen deneyimli bir hekime gidersen eminim sorun olmayacaktır. veya biz seni kendi doktorumuzla tanıştıralım arzu ederseniz

Arkadaşlar alnıma botoks yaptırmak istiyorum yeni açılan şırıngayı paylaşabiliriz hem maddi hem manevi (korkuyorum da)
destek olacak arkadaş arıyorum

hayatım 5 dakikada toparlıyorlar orayı. üstelik öyle 7-8 ay değil ki 2 yıl giden dolgu var. yapılış şekli de kalıcığı çok etkiliyormuş gerçi. sen deneyimli bir hekime gidersen eminim sorun olmayacaktır. veya biz seni kendi doktorumuzla tanıştıralım arzu ederseniz
Mehmet akgunden yarin icin randevu aldim sizin onericeniz doktorlada gorusmek isterim

3 ebölünmüyormuymus :)))))))

kızlar ben uzmanımdan çok memnunum ama çok fazla işlem yaptırıyorum aynı anda, fiyat çok olabiliyo bazen :)) sizin doktorunuz nerede istanbuldaysa eğer botoksum için görüşmek isterimm :))) koltukaltı, alın ve göz çevresi kaz ayakları. bide dudak dolgusu yaptırıcam, eşim sanırım eve almicak ekstrelerden :52::22:

400-500 arası diye duydum sen ablanla halledersin:))) e ben gene yalnız kaldım!!!

Yaa ben cok istiyorum dolgu yaptirmayi ama korkuyorumda.cidden farkediyomu.ya kotu olursa

nereye gidiceksek toplu gidip psikolojik baskı yapalım :52: zaten ben gidince tek basıma bile bi sürü işlem yaptırıyorum, indirim yapsınlar :27: karı koca saadeti söz konusu :52:

kızlar ben uzmanımdan çok memnunum ama çok fazla işlem yaptırıyorum aynı anda, fiyat çok olabiliyo bazen :)) sizin doktorunuz nerede istanbuldaysa eğer botoksum için görüşmek isterimm :))) koltukaltı, alın ve göz çevresi kaz ayakları. bide dudak dolgusu yaptırıcam, eşim sanırım eve almicak ekstrelerden :52::22:

Necder uçar la bi gorus ıstersen para budalası degıl esnek fıyat konusunda bogaziçi tıp ta

Yaptırdın mı ? Merak ettim. İzlenimlerini detaylı paylaş lütfen.
Yaptirdim bugun.korktugum gibi degilmis 15 dk bile surmedi once uyusturdu butcem bir enjektore yetti yarisini saga yarisini sola enjekte etti.oluklarimdaki cizgiler kayboldu sadece gulumsedigimde cikiyo artik o cizgiler.bildigin dumduz.su an biraz sis ama yarina iner dedi bu arada cok iyi bi doktor burdan gorup gitmeseydim hicbi doktora guvenemezdim.bi hftaya iyice otururmus bakalim.

Arkadşalar bir çok konuya yazdım konuşar eski kimse cevap vermiyor nerdeyse bütün konuları okudum fiyat vs hep eski konular tam bilgi alamıyorum.
Yanak için dolgu yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini doktor ismi fiyatı dolgu için kullanılan ürünü kalıcılığını yazdığı mesajda kısaca yazarsalar çok sevinirim. Varsa resimde süper olur eklerseniz ama şart değil cuma günü yaptırmayı düşünüyorum o yüzden hem keseye uygun hem acı ve ödemi az olan kalıcı olan neler var öğrenmek istiyorum.

Hadi deneyimli arkadaşlar görelim bilgi paylaşımlarınızı :)
Merakla bekliyorum...

Ayrıca varsa yüzdeki lekeler ve izler ile ilgili kesin çözüm bulmuş arkadaşlar sizlerinde bilgi deneyim paylaşımınızı yazarsanız sevinirim :)

Canım ben yanaklarıma ve dudaklarıma dolgu yaptırdım. İsyanbul'da isen kesinlikle Dr. Nezih Karaca'yı öneririm. Juvederm Voluma denen dolguyu yaptı ve 18 ay gidiyormuş. Hem çok doğal oldu hem de istediğim gibi elmacıklarım belirginleşti. Makyajla özellikle harika bana göre. İşlem hiç ağrısız diyebileceğim kadar rahattı ve sonucu anında aldım. Bence bu markayı kullan ve en önemlisi de doğru doktora git.

Back
X