canım sauna gıbı sıcak ortamlar erıtıyor dıye duydum ama ne denli dogru bilemem bı arastır ıstersen
Teşekkürler ilgine, sıcağın etkisini botoxda birebir yaşadım.. Bir arkadaşımı balon gibi söndürmüştü .. Ondan hareketle saunada yaşamaktan oldukça küçüldüm, şu dönem.. Ben eridim, dolgu halen duruyor taş gibi.. Hala devam ediyorum bir umutla..
nası bı dolgu kullanıysa dr bazı bolgelerde kalıcı sıyoruz kalmıyo kalıcı ıstemesek kalıyo allala ne kullandı acaba
He nekadar gıdecegını bende bılmıyorum bı kac ay oldu yaptıralı 3. 5. 10. Yıl yazıyo tanıtım reklamlarında dr.um10yıl gıdıcegnı sanmam dedı kalıcı dolgu benı korkuttu acıkcası bı baslangıc olarak ıyı benım ıcın
Slm yaptirdigniz dolgudan memnunmusunus nerenise yaptirninis fiyat ve nereye yaptirdiniz cok sordum özur cevap icin simdiden tsk :)
Benim bahsettiğim sadece ısı verilerek yapılıyor, fraksiyonel iğneli olan değil.. Benim cildim aşırı ince (bazı dermatologların söylediğine göre), hatta bazı kılcal damarlar bile yüzeyde.. İğneli olanı, bir kere, Ankarada gene aynı kadın doktor yapmıştı, bana göz altları da dahil olmak üzere.. Dediğiniz gibi perişan oldum.. 10 gün Fil Kadın gibi gezdim.. Bir etkisini de görmedim, bir kere de.. Devam etmedim.Benimle başlayan bir arkadaş 4 kere gitmeyi becerdi, o kadar acıya karşın onda da hiç bir değişiklik olmadı.. Ne yazık ki, sadece para diye bakılmaya başlanmış, gelenlere.. Meslek etiği masal kitaplarında kaldı, anlaşılan, bir kısım doktor için..Teşekkürlerimle ve sevgiyle ( Dolgunun erimesini hızlandıracak bir şey duyarsanız, ltf yazın..)
bende yüzüme istiyorum ama anlattıklarınızdan bişey anlamadımkibanada yardımcı olun anlayacağım şekilde anlatın olmazmı:26: nerenize yaptırdınız nasıl bi işlem bunun bi süresimi var ömür boyu kalmıyomu çeşitlerimi var biraz anlatırmısın banada
Estagfurllah sor canım dolgudan memnunum nasobial bölgeye yaptrdım nakit 1000 tl yarı kalıcı bogaziçi tıp dr um necdet uçar
Cok tsk ederim cevap icin ben yurtdisinda kaliyorum yaza insh düsunuyorum ,burdanda sayenisde bilgi ediniyorum bende nasobil bide göz cevresine istiyorum olursa insh .[/QUOTEyurt dısında nerde canım bıde ordaki dr lar ve fiyatlar ne acaba yaptrcagmdan degılde bılgı bılgıdır diye sordum göz altı bende isityorum ama nasobial bölgede 1 enjektor az geldı bıtane daha sart bana bı toparlansam bende isityorum
Cok tsk ederim cevap icin ben yurtdisinda kaliyorum yaza insh düsunuyorum ,burdanda sayenisde bilgi ediniyorum bende nasobil bide göz cevresine istiyorum olursa insh .[/QUOTEyurt dısında nerde canım bıde ordaki dr lar ve fiyatlar ne acaba yaptrcagmdan degılde bılgı bılgıdır diye sordum göz altı bende isityorum ama nasobial bölgede 1 enjektor az geldı bıtane daha sart bana bı toparlansam bende isityorum
Almanyada kaliyorum canim 6aylik gecici dolgu fiyati ben yaptirmistim 1cc350 euro ama 6bile kalmadi 3ayda eridi göz altima yaptirmadim hic nasobilime yaptirmisdim .
Almanyada kaliyorum canim 6aylik gecici dolgu fiyati ben yaptirmistim 1cc350 euro ama 6bile kalmadi 3ayda eridi göz altima yaptirmadim hic nasobilime yaptirmisdim .
Fiyatta cok bısey degısmıyor sanırım burdada hemen hemen aynı gelmene yakın verdıgım dr ararsın ist yakının yoksa musaıt olursam ben gelirim
Fiyatta cok bısey degısmıyor sanırım burdada hemen hemen aynı gelmene yakın verdıgım dr ararsın ist yakının yoksa musaıt olursam ben gelirim
Cok tsk ederim kesin haber ederim saten tek gelecegim insh musayit olursunda görusme imkanimiz olur .
Cok tsk ederim kesin haber ederim saten tek gelecegim insh musayit olursunda görusme imkanimiz olur .
İnşallah canım hafta içi calısıyorum insllh denk gelırız tanışmışta oluruz
burun ameliyatından bir kac gün önce yüz dolgusu yapmanın bir sakıncası varmıdır??? arkadaslar yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?